Kies data

Antwerpen Koppels

Antwerpen Koppels: Onze meest aanbevolen

Antwerpen: stadsintroductie in-app gids & audio

1. Antwerpen: stadsintroductie in-app gids & audio

Loop door een prachtige route van de stad, ontdek verborgen juweeltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app 'World City Trail' uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van het exterieur en het interieur van de locatie. Luister of lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende checkpoint. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling op elk moment, zonder een schema. Pauzeer het voor de lunch, drink een drankje, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour op Antwerpen Centraal, een staalconstructie met een unieke architectuur! Bezoek Sint-Jacob Antwerpen met zijn prachtige interieurdecoratie. Fotografeer de Sint-Carolus Borromeuskerk, een prachtige protestantse kerk en bewonder de kathedraal van Panagia, die u zal boeien. Na afloop lijkt de Groenplaats net iets uit een sprookje, vergeet niet foto's te maken. Museum Plantin-Moretus zal je sprakeloos maken, omdat je zoveel leert over typografie. Bewonder Het Steen met zijn zware historie! Het Museum Vleeshuis is de moeite waard, want het is een van de weinige musea met tentoonstellingen over de geschiedenis van dans en muziek, terwijl het stadhuis van Antwerpen, het indrukwekkende renaissancegebouw, een andere toevoeging aan je onuitwisbare herinnering zal zijn. De kers op de taart van deze unieke tour wordt de Grote Markt (waar de tour eindigt) met het prachtige Brabo's Monument.

Antwerpen: privé-avondwandeling 2 uur Dark Side of Antwerp

2. Antwerpen: privé-avondwandeling 2 uur Dark Side of Antwerp

Deze privéwandeling is een geweldige manier om het 'toeristische pad' over te slaan en het echte Antwerpen te leren kennen. Doe mee aan een avondwandelingavontuur en bewonder onderweg adembenemende panoramische uitzichten. Je luistert naar middeleeuwse legendes en pittige verhalen uit de Wallen en ontdekt de donkere kant van Antwerpen. Ontdek tijdens de 2-uur durende wandeling de verborgen juweeltjes en unieke bezienswaardigheden van de stad.Je ervaren gidsen willen graag hun kennis en passie voor onze stad met je delen om je tijd in Antwerpen echt onvergetelijk te maken.  Je gaat onder meer naar: + het marktplein, + het stenen kasteel, + de rosse buurt, + dak van MAS Museum, + de oude haven, + Sint-Pauluskerk, + de trendy moderne wijk 'The Island'

  • Privétours
  • Andere belevenissen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Antwerpen

Wil je alle activiteiten in Antwerpen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antwerpen

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Rondwandeling 's avonds was zeker leuk; Vlaamse dame vertelde leuke wetenswaardigheden in het centrum tot aan het MAS. Wel duurde de wandeling 1,5 uur (ipv gestelde 2) en hadden we contact met een niet zo flexibele coördinator achter verschillende Antwerpse gidsen. Uitstel van de afspraak van 20:00 bleek niet mogelijk. Een wat hoge prijs (€ 145)

We hebben van gids Luc een mooie rondleiding gekregen. Hij kon het verhalend vertellen waardoor ieder geboeid bleef luisteren. Het uitzicht bovenop op de MAS als afsluiter was prachtig!