Kies data

Antwerpen Toegangstickets

Antwerpen Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Antwerpen: Stadsbrouwerij De Koninck Interactieve Tour

1. Antwerpen: Stadsbrouwerij De Koninck Interactieve Tour

Duik in een interactieve brouwerijtour in de Antwerpse Stadsbrouwerij. Leer alles over Antwerpen als bierstad, over de geschiedenis van de Belgische bieren en het hele brouwproces in verschillende themazalen. Talrijke interactieve en audiovisuele effecten zorgen voor een volledig meeslepende ervaring. Op de vier meter hoge brug in het brouwhuis voel je de kracht van de brouwerij. Voor en tijdens je bezoek word je getrakteerd op een perfect getapt biertje.

Hard Rock Cafe Antwerpen - VIP-zitplaatsen met menu-opties

2. Hard Rock Cafe Antwerpen - VIP-zitplaatsen met menu-opties

Verkrijg de rockster-behandeling in het Hard Rock Cafe Antwerpen. Centraal gelegen op de beroemde Groenplaats, vermaakt deze locatie met twee verdiepingen van rock- en pop-memorabilia. Het café heeft een elegante bar op de begane grond met trapsgewijze verlichtingsarmaturen, evenals een bovenverdieping en lagere eetruimtes en een prachtig verwarmd buitenterras met een adembenemend uitzicht op het bruisende stadscentrum. Het café biedt een unieke blik op de geschiedenis en de toekomst van de muziek, met een geheel nieuwe collectie van memorabilia met items van legendarische en hedendaagse muzikanten uit de hele wereld. Trakteer jezelf op een overheerlijk dineer, met een klassieke selectie van de volgende menu's: Gouden tweegangendiner: Keuze uit hoofdgerechten: • Originele Legendary Burger (Black Angus-biefstuk) • Moving Mountains-burger (veganistisch) • Broodje gegrilde kip • Mac and cheese, maar dan met kip • Caesarsalade met gegrilde kip • Broodje pulled pork BBQ • Tupelo kipvingers Dessert: • Brownie Drankje: • Frisdrank, koffie of thee Diamanten driegangendiner Keuze uit voorgerechten: • Een caesarsalade of een salade van het huis • Nachos om te delen Keuze uit hoofdgerechten:  • Originele Legendary Burger (Black Angus-biefstuk)  • Moving Mountains-burger (veganistisch) • BBQ-combo – varkensribbetjes en hickory-gerookte pulled pork • Gegrilde zalm • Mac and cheese, maar dan met kip • Steak-salade • BBQ-kip Dessert: • Chocoladetaart Drankje: • 1 frisdrank, koffie of thee

Antwerpen: Outdoor Harry Potter Smartphone Escape Game

3. Antwerpen: Outdoor Harry Potter Smartphone Escape Game

Kun jij de spreuk verijdelen die de 9 3/4 weg verbergt? Want helaas is het niet meer toegankelijk! Alleen een op te lossen raadsel in hartje Antwerpen zal de locatie van de magische pier onthullen! Vertrek naar het beroemde Brabo-monument om je onderzoek tegen de krachten van het kwaad te beginnen. Geleid door je smartphone ga je op zoek naar elk van de huizen. Het doel van deze zoektocht is om binnen de tijdslimiet 4 codewoorden per huis te verzamelen. Hiermee kunt u de locatie van het pad vinden. Bij elk bezocht huis krijgt u belangrijke aanwijzingen om te linken om HET codewoord te vinden dat elke passage zal valideren. Het programma omvat het oplossen van puzzels, het ontmoeten van tovenaars en bonusketels. De Hogwarts Express vertrekt over 120 minuten. Tik tok tok... Deze game is voor iedereen toegankelijk en voor meerdere generaties. Je hebt de mogelijkheid om in team te spelen, want slechts één persoon van elk team hoeft de identifier en de unieke code op zijn apparaat in te voeren. Dan kun je tegelijkertijd het spel starten. U kunt uw punten en de behaalde tijd aan het einde van het spel vergelijken. Let op: deze activiteit is een ontsnappingsspel in de buitenlucht waarbij het plot niet direct verband houdt met de stad (hoewel het op aantrekkelijke plekken in het stadscentrum wordt gehouden). Het is een spel rond een bepaald thema en geen rondleiding door de stad.

Antwerpen: Toegangsticket Museum de Reede

4. Antwerpen: Toegangsticket Museum de Reede

Krijg toegang tot de prachtige kunstcollectie in Museum de Reede in Antwerpen met een vooraf geboekt ticket. Bekijk de permanente tentoonstelling met werken van drie grafische meesters: Francisco Goya, Félicien Rops en Edvard Munch. Toegang tot een breed scala aan tijdelijke tentoonstellingen. Stap het museum binnen en bewonder Munch's iconische 'The Scream', evenals meesterwerken van Goya en Rops. Ontdek een groeiende collectie internationale kunstenaars, waaronder James Ensor, Rik Wouters, Léon Spilliaert, Gustave Van de Woestyne, Albrecht Dürer, Lucas van Leyden en Käthe Kollwitz. Maak kennis met het adembenemende werk van hedendaagse kunstenaars als Paula Rego, Luc Tuymans, Fred Bervoets, Hugo Claus, Tom Liekens en Jan Decleir. Laat je fascineren door de steeds wisselende tijdelijke tentoonstellingen, die elke 4 maanden vernieuwd worden.

Antwerpen: Buitenspel voor vrijgezellenfeesten

5. Antwerpen: Buitenspel voor vrijgezellenfeesten

Daag jezelf uit door middel van verrassende missies! Ga naar de diamanthoofdstad van de wereld en daag jezelf uit met ongebruikelijke missies ter ere van de aanstaande bruid! De bruiloft zal later zijn, vandaag is het tijd om plezier te hebben met vrienden! Je moet zoveel mogelijk punten verzamelen door verschillende uitdagingen rond het thema huwelijk en haar tradities over de hele wereld te voltooien, zoals MCQ's, foto's en liedjes... Het startpunt van dit waanzinnige avontuur is de Grote Markt. Het enige dat je nodig hebt? Een smartphone (en een toekomstige bruidegom)!

Anvers: Outdoor Vrijgezellenfeest Smartphone Game

6. Anvers: Outdoor Vrijgezellenfeest Smartphone Game

Maak van deze dag een echt pareltje! Ga naar de diamanthoofdstad van de wereld en daag jezelf uit door ongebreidelde missies ter ere van de aanstaande bruidegom! De bruiloft zal later zijn, vandaag is het tijd om plezier te hebben met vrienden! Je moet zoveel mogelijk punten verzamelen door verschillende uitdagingen aan te gaan rond het thema van het huwelijk en zijn tradities over de hele wereld, zoals MCQ's, foto's en liedjes... Het is tijd om de bruidegom in een ander licht te zien en deze dag perfect onvergetelijk! Het startpunt van dit waanzinnige avontuur is de Grote Markt.

  • Toegangstickets
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Antwerpen

Wil je alle activiteiten in Antwerpen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antwerpen

Personeel allemaal erg vriendelijk en vooral kindvriendelijk. De kinderen kregen meteen iets om mee te spelen en te schilderen. Extra kindermaaltijden en andere dranken dan op de menukaart zijn erg duur in vergelijking met Duitsland. Maar we zouden het opnieuw boeken, eenvoudig en snel.

Waar voor je geld

Achteraf waar voor ons geld. Wij konden niet duidelijk krijgen via de site of we nu alleen plaatsen hadden geboekt, of plaatsen met menu. Achteraf bleken het plaatsen met menu te zijn. Het was het geld dubbel en dwars waard!

Over het algemeen heel goed

Het was een beetje een lastige start, omdat het personeel niet bekend was met dit type boeking en het menu, maar ze waren erg vriendelijk en zorgden goed voor ons totdat alles werkte. Dus over het algemeen erg goed.