Kies data

Antwerpen UNESCO-locaties

Antwerpen UNESCO-locaties: Onze meest aanbevolen

Nederland: privé dagtocht naar Antwerpen en Brugge

1. Nederland: privé dagtocht naar Antwerpen en Brugge

Je wordt opgehaald bij je hotel door een professionele gids die je rondrijdt, zodat je Antwerpen - de Europese culturele hoofdstad en het diamantencentrum - kunt ontdekken voordat je Brugge gaat bezoeken - waar het historische centrum UNESCO-wereld werd genoemd Erfgoedsite. In Antwerpen bezoekt u de tweede grootste haven van Europa en de geboortestad van de Vlaamse barokschilder, Peter Paul Rubens. Je ontdekt het marktplein met het stadhuis, de Sint-Pauluskerk en de prachtige gildenhuizen uit de Gouden Eeuw. Er is niet alleen geschiedenis te ontdekken in Antwerpen, het staat ook bekend om zijn moderne architectuur. Bekijk het nieuwe Paleis van Justitie, het Museum aan de Stroom en het nieuwe Havenhuis. Ga daarna naar Brugge en verken de charmante omgeving rond het Dyver-kanaal, slenter over het geplaveide plein van het Walplein en slenter door de smalle straatjes van de Stoofstraat. U zult ook het Gruuthuse-paleis, het Burgplein en de Basiliek van het Heilig Bloed ontdekken voordat u terugkeert naar uw hotel.

  • Privétours
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Antwerpen

Wil je alle activiteiten in Antwerpen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antwerpen

Zo blij dat ik deze reis heb geboekt voordat ik van huis ging en het is de meest memorabele tijd van mijn leven. Ontmoet de gids op de ontmoetingsplek in Amsterdam en we stapten probleemloos in de bus en bereikten Brugge na 3 uur. De gids nam ons vervolgens ongeveer 2 uur rond de belangrijkste plekken in de stad tot aan de centrummarkt. Heb 2,5 uur om zelf te verkennen en gebruikte die tijd om souvenirs (chocolade) te kopen. De hele plaats was zo druk en bruisend van toeristen overal met prachtig warm weer. We hadden ongeveer 2,5 uur vrije tijd om op eigen gelegenheid te verkennen. Voor toiletten moest ongeveer 0,5 -1 euro worden betaald. Houd rekening met de toeristenregels en geniet van de oude middeleeuwse uitzichten en de sfeer van Noord-Venetië.

De reis was geweldig! De stad Brugge is een geweldige stad, een stad als in een sprookje !!! Ik was verheugd hem te bezoeken! De gidsen waren aardig, vriendelijk, ik voelde me als familie! Duizenden dank aan Alvaro, die heel aardig voor ons was, ons veel grappige verhalen over de stad vertelde, ons alle pittoreske plekjes liet zien, warm was als een dierbaar familielid. Mede dankzij de chauffeur die ons veilig heeft gereden, kwamen we snel in comfort en rust aan. Ik raad ten zeerste aan om deze reis te maken!

Uitstekende gids met interessante historische informatie die het bezoek interessanter en leuker maakt Een minpuntje is vervoer zonder toilet. Misschien was het een van de gevallen tijdens onze reis, maar de chauffeur stopte in geval van nood. Als je met oude ouders reist, zorg er dan voor dat er toiletten beschikbaar zijn.