Antwerpen (provincie)

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Antwerpen (provincie)

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 390 beoordelingen

We zijn al vaker in Antwerpen geweest maar met deze gids (Dave) hebben we gebouwen en stadsdelen gezien waarvan we het bestaan niet wisten. De verhalen die we te horen kregen waren boeiend en interessant. Bovendien was het gezellig. Leuk om de tocht per fiets te doen omdat je veel meer kunt zien en het minder vermoeiend is. Een aanrader!!!! Tip: heren neem een fiets met een mandje aan het sturen. In onze groep ging het met 2 heren mis die hun been over het zadel wilde tillen. Het mandje achter zat in de weg.

Onze gids Dave heeft ons op een hele leuke en relaxte manier veel plekjes in Antwerpen laten zien. Ook plaatsen waar we anders nooit waren gekomen. De informatie die hij erbij vertelde was heel interessant. Mijn kinderen van 11 en 14 vonden het ook super. Aanrader! Het zou nog leuker zijn als het MAS panoramadak opgenomen wordt in de route.

Heel goede gids gehad (Marc). Veel gezien en veel uitleg gekregen. Marc is een man die zijn job graag doet en kent, dat hoor en zie je als je met hem op stap bent. Als je kan kiezen mag je gerust Marc nemen. Thx

Eind september. Bijna privé rondleiding. Slechts 3 personen. We werden op onze wenken bediend en mochten zelf onze interesses aanbrengen. Prima gids. Veel gezien, deskundige uitleg.

Zaterdag 10/10/20 historische wandeling door Antwerpen gedaan. Onze gids (Poll) was fantastisch! Zeer aangename, enthousiaste persoon. Ik raad hem iedereen aan!!