Apteka Pod Orłem

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Apteka Pod Orłem

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.472 beoordelingen

We werden op de afgesproken tijd en plek gehaald en afgezet bij de Schindler-fabriek waar we 1,5 uur zelf mochten rondkijken.. in de fabriek zelf was het wel erg druk met allerlei groepjes die een tour hadden geboekt met gids.. hierdoor werd het snel vol in de ruimtes. De Schindler-fabriek is verder zeker de moeite waard! De tour door het getto werd gegeven door een jonge jongen die erg serieus was en goed Engels sprak! We hadden Nederlandse Audio geboekt en in de wagentjes (elektrische auto’s zat verwarming en we kregen dekens) Van het getto was bijna niks over dus eigenlijk zag je niet veel 15 meter muur stond er nog.. we hadden ook gratis toegang tot de apotheek (museum) dmv de toegangskaarten van de Schindler-fabriek te laten zien.

Was erg goed met het openbaar vervoer. Alleen hadden we de pech dat sommige musea gesloten waren i.v.m renovatie. En op het vliegveld zouden we de kaart kunnen activeren maar ze hadden daar bij het info punt geen idee waar dat kon. Dus gewoon in het centrum de kaart verzilverd. Een taxi rit(Uber) naar het centrum koste maar vijf euro.

De activiteit op zich was goed. Alleen wij hadden de email met de juiste tickets niet ontvangen zodat we in eerste instantie niet naar binnen mochten. Uiteindelijk zijn we goed geholpen en is er gebeld met de lokale partner en kregen we toch nog de juiste tickets. Dus wel goed opletten dat je alles krijgt. Lesje voor de volgende keer.

Wat een geweldige tour was dit!! Het Schindler museum was erg mooi. Er was veel te zien! Ook de tour door de voormalige Joodse getto was erg interessant. We hadden een goede gids. Hij sprak goed Engels en kon veel vertellen naast de audiotour. Hoogtepunt van ons bezoek aan Krakau!

handige kaart voor het openbaar vervoer en verschillende musea. zal qua prijs redelijk gelijk zijn als je overal apart betaald. Met de kaart kies je soms wel een museum waar je eerst nooit naar toe zou zijn gegaan, dat maakt de kaart dan weer leuk.