Apteka Pod Orłem

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Apteka Pod Orłem

Wil je alle activiteiten in Apteka Pod Orłem ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Apteka Pod Orłem

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.473 beoordelingen

Hele goede pas. We hebben veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om musea te bekijken. O.a. Schindlers Factory en Rynek Underground op de markt waren een aanrader. Ook kon je met deze pas langs de rij voor de kassa van Schindlers Factory en zo naar binnen. Ook de tram was heel simpel te pakken. De rit naar Nova Huta was interessant.

openbaar vervoer is fantastisch in krakau en met deze kaart kom je overal het is heel toeristisch in krakau en met deze kaart kun je alle rijen overslaan en dat scheelt heel veel tijd en als je hem optimaal gebruikt scheelt het je echt geld deze kaart raad ik iedereen aan die zelf alles wil ondernemen

Wat een geweldige tour was dit!! Het Schindler museum was erg mooi. Er was veel te zien! Ook de tour door de voormalige Joodse getto was erg interessant. We hadden een goede gids. Hij sprak goed Engels en kon veel vertellen naast de audiotour. Hoogtepunt van ons bezoek aan Krakau!

aardige chauffeur die het levendig probeerde te maken in de getto aangezien er nog weinig echt staat. konden ongeveer 1.5 uur in de schindlers factory doorbrengen als we mee terug wilde.

Indrukwekkend dit moet je zeker gezien hebben.

Mooi indrukwekkend opgezet museum. Wel kaarten van te voren bestellen anders sta je heel lang in de rij.