Apulië
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Apulië: tours & tickets

Apulië: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Apulië

Fantastisch weerprobleem opgelost met onvergetelijke ervaring

Omdat het met bakken uit de lucht viel toen wij onze fietstour gepland hadden, en we maar 1 dag hadden in Bari, hebben we in overleg een wandeltour door de schatten van Bari gemaakt. Onze gids Francesco heeft met zoveel passie over zijn Bari verteld en getoond, dat het voor ons een onvergetelijke ervaring is geworden. Deze 2 uur durende wandeling is ondanks de regen voorbij gevlogen, en we zijn Bari met hasr geschiedenis en haar inwoners leren kennen als een authentiek, vriendelijk en open volk met veel menselijkheid. Dit hadden we van onze reis door Puglia zeker niet willen missen. De 4 sterren heeft te maken met het weer. Anders zeker 5

Apulië: Fietstour langs de schatten van Bari Beoordeeld door Han, 04-05-2018

Prima Engels sprekende gids Davide die veel heeft laten zien

Prima Engels sprekende gids Davide die veel heeft laten zien en veel wist. Leuk was vooral de kennismaking met de inwoners, in het huis bij een dame die zelf pasta maakte (orecchiette) en een dame die buiten specialiteiten uit Puglia maakte. En vooral de suprise op het eind was leuk, een bevriende muzikant die de tarantella speelde en waar wij als groep ook mee musiceerden. Een aanrader voor iedereen die Bari wil leren kennen.

Apulië: Fietstour langs de schatten van Bari Beoordeeld door Caroline, 23-05-2017

Topgids, niet te inspannend of te heet/voldoende schaduw, prachig!

Leuke gids! met echt leuke dingen te vertellen, absoluut niet saai, voldoende stops en niet te inspannend, voldoende schaduw en prachtige dingen te zien en mee te maken.

Apulië: Fietstour langs de schatten van Bari Beoordeeld door Patricia, 13-08-2018

Geweldige ervaring. Een echte aanrader !

De fiets een hele dag in bruikleen gehad. Op eigen tempo de oude en nieuwe stad verkend . Bari leren kennen op verborgen plaatsen . Een absolute aanrader voor iedereen !

Apulië: Fietstour langs de schatten van Bari Beoordeeld door Jean, 29-08-2017

Een hele leuke start van de vakantie in Puglia.

Super enthousiaste gids die veel interessante informatie over Bari kon geven. Leuk om Bari met de fiets te verkennen, echt een aanrader!

Apulië: Fietstour langs de schatten van Bari Beoordeeld door Johanneke, 22-04-2019