Datums kiezen

Aqua Club Termal

Aqua Club Termal: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Adeje: entreeticket Aqua Club Thermal Spa

1. Adeje: entreeticket Aqua Club Thermal Spa

Laat de stress van het reizen van je afglijden met een dagkaart voor alle 18 zones van de Aqua Club Termal in Adeje, Europa's grootste urban spa. Verken alle 1.000 vierkante meter van de faciliteit, inclusief bubbelbaden, een Turks bad en een voetenspa. Verlaat de kleedkamers via zwembaden met zuiverend water, en ga het zwembad binnen waar een instructeur je de volgorde van het 2 uur durende spa-parcours zal uitleggen. Het grote zwembad wordt op een temperatuur van 34° C gehouden, terwijl de temperatuur van de twee jacuzzi's 38° C is. Geniet van de 375 stromen en de rivier met tegenstroom in het stroombad en activeer je bilspieren. Daarna kun je uitrusten op de ligbedden bij het zwembad. Blaas even stoom af in de Turkse baden (45° C) en reinig jezelf met etherische oliën in de Temple of Showers. Vervolgens kun je ronddrijven in het zeezoutzwembad van het Flotarium (36° C), voordat je doorgaat naar het voetenbad om je vermoeide benen te verwennen (speciaal aanbevolen voor zwangere vrouwen). Andere faciliteiten die tot je beschikking staan zijn een gebied met minerale dauw en een Finse sauna (90° C). Tussen deze twee gebieden vind je ook twee bubbelbaden en een verstevigingsbad (10° C). Uit respect voor het milieu wordt in het water alleen ecologische chloor met zeezout-extracten gebruikt, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook gunstig voor ogen, haar en huid.

Spa avond

2. Spa avond

Bevrijd jezelf van de stress van het reizen met een ticket dat geldig is in de 18 zones van Aqua Club Termal in Adeje, de grootste stedelijke spa van Europa. Verken de 1.000 vierkante meter van de faciliteiten. Je zult een verbetering van de lymfatische veneuze circulatie ervaren, je zult merken hoe stress en angst afnemen, hoe je spieren en gewrichten ontspannen... Een perfect plan om alleen van te genieten of in het gezelschap van je dierbaren. 2 uur welzijn in faciliteiten die er uitsluitend op gericht zijn om je goed te voelen en de dagelijkse eentonigheid te vergeten. Binnenkomen in onze spa is één en al weldaad! Ons grote jetbad van ongeveer 34º, met een volume van 600m3, heeft water-/luchtstralen van verschillende intensiteit verdeeld over de wanden en de vloer, naast 32 zwanenhals- en tegenstroomstralen. We hebben 24 bubbelbedden waarmee je spierspanning op een vermakelijke manier kunt verminderen. Verder vind je in ons circuit verschillende zones die essentieel zijn voor het welzijn, zoals het voetenbad met biothermische jets voor de bloedsomloop van je voeten of ons flotarium, een zwembad met geconcentreerd zeezout. In het templarium vind je een speciale ruimte om je lichaam voor te bereiden op onze Finse sauna van ongeveer 90º. Je kunt niet weggaan zonder de schok van warm-koud temperaturen uit te proberen in ons tonische zwembad van ongeveer 10º, waarbij je vaatvernauwing ervaart. In onze jacuzzi's gevuld met heet water kun je ontspannen tussen de bubbels en genieten van de kracht van de jets om het spierweefsel te masseren terwijl vasodilatatie je hele lichaam tot rust brengt. Tot slot is een bezoek aan onze ontspanningsruimte een must die je hoe dan ook moet ervaren. Na de rondleiding is er niets beter dan uitrusten op onze ligstoelen of Balinese bedden terwijl je luistert naar het geluid van het water. Aqua Club Thermal opent de deuren van het thermale circuit 's avonds op de eerste en derde zaterdag van de maand en van 21.30 tot 23.30 uur, om een magische sfeer van welzijn en een unieke ontspannende ervaring te creëren. Geniet van ons complete thermale circuit in een ontspannen sfeer bij kaarslicht, verfris jezelf met een glas cava en mis dit perfecte plan niet om alleen, met z'n tweeën of met vrienden van te genieten.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Aqua Club Termal: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Aqua Club Termal

Wil je alle activiteiten in Aqua Club Termal bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aqua Club Termal

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 218 beoordelingen

De site en het onverslaanbare personeel, we waren overweldigd omdat kinderen 's middags niet naar binnen kunnen en bij het kopen van de kaartjes het niet was gespecificeerd, toch lieten ze ons binnen, wat we zeer op prijs stellen, maar mijn kleintje liet haar nauwelijks ademen, dus als niet om de aandacht te trekken. het beste personeel

Deze plek is geweldig. Uiteindelijk ben ik tijdens mijn vakantie twee dagen op pad geweest. Het personeel is erg vriendelijk en gastvrij en beantwoordde al mijn vragen over spabehandelingen. De faciliteiten zijn erg mooi, het was nooit te druk en over het algemeen een heerlijke ervaring. Ik zou het zeker aanraden.

prachtig. personeel was buitengewoon behulpzaam. ik en mijn partner hadden zich nog nooit zo ontspannen gevoeld. ten zeerste aanbevolen x

heel mooi centrum het personeel is erg aardig en de vele spa-opties zijn erg goed en zeer schoon?

Zeer groot, divers bubbelbad, groot, ruim, genoeg ruimte voor alle toepassingen. Echt geweldig!