Kies data

Aquarium van Genua

Aquarium van Genua: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Aquarium van Genua: ticket met tijdslot

1. Aquarium van Genua: ticket met tijdslot

Maak kennis met de meer dan 15.000 dieren en 400 verschillende diersoorten in het Aquarium van Genua, de grootste zeedierentuin van Italië. Ontdek hoe het aquarium werd gebouwd voor de Genua Expo '92. Geniet van een locatie met de grootste tentoonstelling van aquatische biodiversiteit in Europa. Duik in de fascinerende wateren van de wereld terwijl je meer dan 70 tanks met zeedieren verkent. Je kunt er dieren die op Antarctica leven bewonderen, zoals pinguïns, maar ook haaien, zeehonden, kwallen en kleurrijke koraalvissen bekijken. Breng een bezoek aan het walvispaviljoen, ontworpen door Renzo Piano, en vermaak je met de tuimelaars in de vier buitenzwembaden.

Genua: Aquarium van Genua met lunch

2. Genua: Aquarium van Genua met lunch

Dompel jezelf onder in de grootste tentoonstelling over aquatische biodiversiteit in Europa. Wandel door 's werelds meest fascinerende zeeën en wateren terwijl je de oceaan ontdekt en geniet van een onvergetelijke ervaring. Geniet in spectaculaire omgevingen van nieuwe thematische routes om alle geheimen, bezienswaardigheden en details te leren kennen van een plek die altijd blijft verrassen en opwinden. Verrijk uw bezoek met een lunch in het Tender Cafè, een fastfoodbar in het Aquarium van Genua met een prachtig terras met uitzicht op de haven van Genua. Daar kunt u Ligurische en Genuese specialiteiten proeven en ontdekken. Lunch is Genuese focaccia met burrata-kaas, cherrytomaatjes, friet of een salade. Bij de lunch is ook 1 drankje naar keuze inbegrepen.

Genua: ticket Aquarium van Genua en stad van kinderen en jongeren

3. Genua: ticket Aquarium van Genua en stad van kinderen en jongeren

Geniet van twee van de topattracties van Genua met dit gecombineerde toegangsticket voor het Aquarium van Genua en de Stad van Kinderen en Jeugd. Vind het perfecte amusement voor uw hele gezin in het grootste aquarium van Italië en verken een speelterrein van meer dan 3.000 vierkante meter gewijd aan activiteiten voor kinderen. Ga in de Stad van Kinderen en Jeugd naar een tentoonstelling die de "Vijf Zintuigen" gebruikt als een hulpmiddel om kennis over te dragen en plezier te hebben, kinderen en tieners te begeleiden op een reis om zichzelf en de wereld te ontdekken door middel van multisensorische avonturen. Geniet van een kleurrijke omgeving met 5 kamers gewijd aan de 5 zintuigen: zien, horen, ruiken, proeven en aanraken. Breng tijd door in ruimtes die gewijd zijn aan interactieve ervaringen, zonder vaste route - ga van kamer naar kamer wanneer je wilt om je zintuigen te verkennen. Dompel jezelf vervolgens onder in de grootste tentoonstelling van aquatische biodiversiteit in Europa. Ontdek 600 diersoorten, van de zeldzaamste zeekoeien tot populaire zeezoogdieren zoals dolfijnen. Ervaar nieuwe thematische routes om meer te weten te komen over alle geheimen van de onderwaterwereld. Wees getuige van een haaientank met holografische effecten. Zie wit gelakte muren die zijn ontworpen om eruit te zien als ijs terwijl je leert over de barre omstandigheden van de Antarctische en sub-Antarctische gebieden. Observeer ezelspinguïns en magelhaenpinguïns in het IJskoninkrijk dat het klimaat van de Falklandeilanden nabootst. Bezoek 2 gerenoveerde gebieden in het Aquarium van Genua gewijd aan het behoud en herstel van dieren in moeilijkheden of gered door de autoriteiten uit gevaarlijke situaties en toevertrouwd aan het aquarium.

Genua: combiticket Aquarium en FantaCinema

4. Genua: combiticket Aquarium en FantaCinema

Bekijk tanks met prachtig en vreemd waterleven in het Aquarium van Genua. Ontdek wezens uit de Ligurische Zee, de Noord-Atlantische Oceaan en de Caribische riffen. Kijk hoe dolfijnen, pinguïns en zeekoeien spelen in hun leefomgeving. Bezoek het speelse verleden van de fantasiecinema bij FantaCinema. Bekijk originele stukken, memorabilia, standbeelden, artikelen en posters. Leer hoe de cinema van fantasie werd geboren en hoe deze zich ontwikkelde. Luister naar soundtracks van cultfilms terwijl je langs de exposities loopt. Kijk naar cultobjecten zoals het beroemde "the machine of tempo" origineel gebruikt door Zemeckis in de film Back to the Future, of de originele kostuums van Alien en Star Wars. Loop door de Harry Potter en Game van Kings secties.

Genua: boottocht walvisspotten met zeebioloog als gids

5. Genua: boottocht walvisspotten met zeebioloog als gids

Ga mee met een boottocht om walvissen te spotten in het Pelagos-heiligdom met een zeebioloog als gids. Bekijk de zeedieren in hun natuurlijke leefomgeving en kom meer te weten over hun soort, gewoonten, gedrag en meer. Bij aankomst op de boot krijg je een inleidende briefing van een deskundige gids en zeebioloog over het Pelagos-heiligdom. Kom meer te weten over zijn geschiedenis, beschermingsprogramma's en de soorten die er leven, waaronder vinvissen, potvissen, spitssnuitdolfijnen, tuimelaars en nog veel meer. Vaar op open zee en ga naar de meest gunstige locaties om verschillende soorten zeezoogdieren in hun natuurlijke habitat te spotten. Wacht in afwachting van het zien van een teken of een sprong die de komst van een groep dolfijnen aankondigt. Volledig in overeenstemming met de richtlijnen voor niet-verstoring, benader je de waterzoogdieren per boot en zie je ze pret maken in hun natuurlijke habitat. Hoor meer over de eigenaardigheden van de soort, inclusief wat ze eten en hun manieren, van een deskundige bioloog. Na het bewonderen van de sprongen of het boven water komen van de beesten, ga je op zoek naar andere zeedieren in het reservaat. Vraag de gidsen het hemd van het lijf om meer te weten te komen over het belangrijke werk dat wordt ondernomen om het inheemse zeeleven te beschermen.

Genua: toegangsbewijs voor het aquarium van Genua met snack

6. Genua: toegangsbewijs voor het aquarium van Genua met snack

Dompel jezelf onder in de grootste tentoonstelling van aquatische biodiversiteit in Europa met een bezoek aan het Aquarium van Genua. Ontdek 's werelds fascinerende zeeën en waterwegen, inclusief al hun wezens. Geniet van een snack in het Tender Café in het aquarium en tank bij met een drankje en een boterdoughnut. Loop door de spectaculaire omgeving van het aquarium en leer over de geheimen, curiositeiten en interessante anekdotes over de oceanen van onze wereld. Sluit uw bezoek af met een warm of koud drankje en een lichte snack in het café van het aquarium, dat een prachtig terras heeft met uitzicht op de haven van Genua.

Genua: wereldberoemd aquarium en vuurtoren combiticket

7. Genua: wereldberoemd aquarium en vuurtoren combiticket

Ervaar het Aquarium van Genua, het grootste aquarium van Italië, gelegen in het oude havengebied van Genua. Geniet van een spannend, meeslepend en boeiend bezoek voordat je de trappen van de vuurtoren van Geno beklimt, de hoogste vuurtoren in de Middellandse Zee. Maak een rijke en opwindende reis terwijl je de zeeën van de wereld ontdekt in een aquarium met het meest uitgebreide scala aan aquatische biodiversiteit in Europa. De tentoonstellingsgalerij bestaat uit meer dan 70 tentoonstellingen en 600 soorten uit alle zeeën van de wereld. Van de zeldzaamste soorten zoals zeekoeien - zeezoogdieren die misschien aan de oorsprong liggen van de legende van zeemeerminnen - tot de beroemdste zoals dolfijnen, pinguïns en haaien. Het Genoa Aquarium is gevuld met innovatieve scenografie, de nieuwste digitale installaties, een volledig vernieuwd licht- en geluidsontwerp en een rijk dagelijks programma aan toespraken. Zie ook twee gebieden gewijd aan reptielen en amfibieën, en aan de instandhoudings- en herstelprojecten van dieren in moeilijkheden of in beslag genomen door de autoriteiten en toevertrouwd aan het aquarium. Loop vervolgens over de iconische promenade om het monumentale complex van de vuurtoren van Genua te bezoeken, een symbool van de stad. 's Werelds vijfde hoogste vuurtoren, de Lanterna di Genova, is al bijna negen eeuwen in gebruik en is de officiële vuurtoren van de haven van Genua. Beklim de eerste 172 treden om Genua te bewonderen vanaf de top van het eerste panoramische terras.

Aquarium van Genua: toegangsbewijs en aperitief

8. Aquarium van Genua: toegangsbewijs en aperitief

Boek je Aquarium Happy open ticket en betreed het Aquarium van Genua zonder reservering. Neem een pauze met een glas wijn of mousserende wijn in de Tender Bar in het aquarium met een spectaculair uitzicht op de oude haven. Bezoek het Aquarium van Genua na 16:00 uur, het rustigste moment van de dag, en geniet van de flexibiliteit van een open ticket. Tussen uw bezoek door kunt u heerlijk ontspannen in de Tender Bar. Met dit ticket kun je alleen tussen 16.00 en 17.00 uur naar binnen om het Aquarium te bezoeken en te genieten van Your Aperitif.

Genua: toegangsticket voor panoramisch reuzenrad

9. Genua: toegangsticket voor panoramisch reuzenrad

Toren boven de oude haven van Genua uit en geniet van het uitzicht over de Golf van Genua met dit reuzenradticket. Een nieuwe manier van bezoeken en ontdekken. Maak een ritje in deze nieuwe attractie, The Panoramic wheel. Een leuke manier om de stad Genua te ontdekken door zijn Skyline te bekijken. Versla de hoogtevrees en bewonder het prachtige uitzicht dat deze ervaring te bieden heeft. Niet zo ver van het Aquarium van Genua en het stadscentrum, maak een wandeling door de oude haven om deze locatie te bereiken, waar aarde, zee en lucht elkaar vinden.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
8 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Aquarium van Genua: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Aquarium van Genua

Wil je alle activiteiten in Aquarium van Genua ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aquarium van Genua

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.855 beoordelingen

Het schip was erg goed, het personeel erg vriendelijk. De dolfijnentour begon met het zien van een schildpad, wat heel erg leuk was. Na een tijdje vonden we de dolfijnen, wat een ongelooflijke ervaring was, omdat ze vanaf de boot met de golven speelden en heel dicht bij de boot kwamen. Tijdens de tour zie je vrije dieren, geen gevangenen zoals in dierentuinen en aquaria. Als je dieren gelukkig en in vrijheid wilt ervaren, is deze tour zeker iets voor jou. Bedankt voor het ongelooflijke resultaat

Alles was perfect, tickets online gekocht, de e-mails met zowel elektronische als afdrukbare vouchers kwamen onmiddellijk aan. Vaste datum en alles ging naar het aquarium nul problemen en allemaal heel leuk mijn zoon had veel plezier en ik moet zeggen dat ik het aquarium erg leuk vond, het was een leven lang dat ik niet ben teruggekeerd. Stra aanbevolen voor alle gezinnen !!!

Het was geweldig. Goed georganiseerd. Aardige mensen. De bemanning was erg gemotiveerd en we hebben in totaal zo'n 40 tot 50 dolfijnen gezien. We zagen ook 2 walvissen op ongeveer 8 meter van het schip. Ook waren we zeker 6 uur onderweg. Er was een certificaat voor de kinderen, wat ik een geweldig idee vond. Al met al een onvergetelijke dag. Erg bedankt.

Echt de moeite waard! Je kunt het in 2 uur doen maar met een pauze ben je zo drie uur kwijt. Prachtig om zoveel dieren van zo ontzettend dichtbij te zien. Mijn dochter van 10 vond het ook fantastisch!

Was zeker het bekijken waard! Ik heb er 3 uur doorgebracht. Enige probleem was dat geen van de beschrijvingen voor de dieren beschikbaar was in het Engels (alleen Frans)