Kies data

Aquarium van Genua

Aquarium van Genua: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Aquarium van Genua: ticket met tijdslot

1. Aquarium van Genua: ticket met tijdslot

Maak kennis met de meer dan 15.000 dieren van 400 soorten in het Aquarium van Genua, de grootste zeedierentuin van Italië. Je slaat de wachtrij over en komt te weten hoe het aquarium oorspronkelijk werd gebouwd voor de Genua Expo '92. Nu is dit het aquarium met de grootste aquatische biodiversiteit van Europa. Ga op ontdekkingsreis tussen de 70 aquaria met zeedieren, waaronder zeekoeien, en laat je betoveren door de fascinerende wateren van de wereld. Je kunt er de dieren die op Antarctica leven bewonderen, zoals pinguïns, maar ook de haaien, zeehonden, kwallen en kleurrijke koraalvissen bekijken. Breng een bezoek aan het walvispaviljoen, ontworpen door Renzo Piano, en vermaak je met de tuimelaars in de 4 buitenzwembaden.

Genua: wereldberoemd aquarium en vuurtoren combiticket

2. Genua: wereldberoemd aquarium en vuurtoren combiticket

Ervaar het Aquarium van Genua, het grootste aquarium van Italië, gelegen in het oude havengebied van Genua. Geniet van een spannend, meeslepend en boeiend bezoek voordat je de trappen van de vuurtoren van Geno beklimt, de hoogste vuurtoren in de Middellandse Zee. Maak een rijke en opwindende reis terwijl je de zeeën van de wereld ontdekt in een aquarium met het meest uitgebreide scala aan aquatische biodiversiteit in Europa. De tentoonstellingsgalerij bestaat uit meer dan 70 tentoonstellingen en 600 soorten uit alle zeeën van de wereld. Van de zeldzaamste soorten zoals zeekoeien - zeezoogdieren die misschien aan de oorsprong liggen van de legende van zeemeerminnen - tot de beroemdste zoals dolfijnen, pinguïns en haaien. Het Genoa Aquarium is gevuld met innovatieve scenografie, de nieuwste digitale installaties, een volledig vernieuwd licht- en geluidsontwerp en een rijk dagelijks programma aan toespraken. Zie ook twee gebieden gewijd aan reptielen en amfibieën, en aan de instandhoudings- en herstelprojecten van dieren in moeilijkheden of in beslag genomen door de autoriteiten en toevertrouwd aan het aquarium. Loop vervolgens over de iconische promenade om het monumentale complex van de vuurtoren van Genua te bezoeken, een symbool van de stad. De Lanterna di Genova, de vijfde hoogste vuurtoren ter wereld, is al bijna negen eeuwen in gebruik en is de officiële vuurtoren van de haven van Genua. Beklim de eerste 172 treden om Genua te bewonderen vanaf de top van het eerste panoramische terras.

Genua: toegangsticket Aquarium van Genua met snack

3. Genua: toegangsticket Aquarium van Genua met snack

Dompel jezelf onder in de grootste tentoonstelling van aquatische biodiversiteit in Europa met een bezoek aan het Aquarium van Genua. Ontdek 's werelds fascinerende zeeën en waterwegen, inclusief al hun wezens. Geniet van een snack in het Tender Café in het aquarium, tanken met een drankje en een boterdonut. Loop door de spectaculaire omgeving van het aquarium en leer over de geheimen, curiosa en interessante anekdotes over de oceanen van onze wereld. Sluit uw bezoek af met een warm of koud drankje en een lichte snack in het café van het aquarium, dat een prachtig terras heeft met uitzicht op de haven van Genua.

Genua: toegangskaarten voor aquarium en huis van Christopher Columbus

4. Genua: toegangskaarten voor aquarium en huis van Christopher Columbus

Profiteer van een combiticket in Genua om het Aquarium van Genua en het huis van Christopher Colombus te betreden. Verken het aquarium om zeldzame zeedieren zoals zeekoeien, dolfijnen en haaien te vinden voordat je het ouderlijk huis van de beroemde Italiaanse ontdekkingsreiziger bezoekt. Kies ervoor om je dag te beginnen in het Aquarium van Genua of in het huis van Christopher Colombus en breng zoveel tijd door als je wilt op de sites. Ontdek een uitgebreid scala aan aquatische biodiversiteit in het aquarium en loop door 70 tentoonstellingen met zeedieren van over de hele wereld. Kijk hoe prachtige zeekoeien achter het glas zwemmen en kom dichtbij pinguïns. Ga net buiten de oude middeleeuwse muren om het huis van Christopher Colombus te vinden. Leer meer over het leven en de kindertijd van de beruchte navigator die over de Atlantische Oceaan zeilde. Verken de werkplaats op de begane grond en waag je op de zolder.

Genua: Aquarium en FantaCinema combiticket

5. Genua: Aquarium en FantaCinema combiticket

Bekijk tanks met prachtig en vreemd waterleven in het Genua Aquarium. Ontdek wezens uit de Ligurische Zee, de Noord-Atlantische Oceaan en de Caribische riffen. Kijk hoe dolfijnen, pinguïns en zeekoeien spelen in hun leefgebieden. Bezoek het speelse verleden van fantasycinema bij FantaCinema. Bekijk originele stukken, memorabilia, standbeelden, artikelen en posters. Leer hoe de bioscoop van de fantasie werd geboren en hoe deze zich ontwikkelde. Luister naar soundtracks van cultfilms terwijl je door de exposities reist. Bekijk cultobjecten zoals het beroemde origineel van "the machine of tempo" dat Zemeckis gebruikte in de film Back to the Future, of de originele kostuums uit Alien en Star Wars. Loop door de Harry Potter- en Game of Kings-secties.

Aquarium van Genua: toegangsbewijs en aperitief

6. Aquarium van Genua: toegangsbewijs en aperitief

Boek uw Aquarium Happy open ticket en betreed het Aquarium van Genua zonder enig voorbehoud. Neem een pauze met een glas wijn of mousserende wijn in de Tender Bar in het aquarium met een spectaculair uitzicht op de oude haven. Bezoek het Aquarium van Genua na 16:00 uur, het rustigste moment van de dag, en geniet van de flexibiliteit van een open ticket. Tussen uw bezoek door kunt u heerlijk ontspannen bij Tender Bar. Met dit ticket kun je alleen tussen 16.00 en 17.00 uur naar binnen om het aquarium te bezoeken en te genieten van je aperitief.

Genua: Aquarium van Genua en stadswandeling met gids

7. Genua: Aquarium van Genua en stadswandeling met gids

Loop door de stad Genua met een lokale gids tijdens deze twee uur durende stadstour. Leer ook over het zeeleven en de biodiversiteit in het Aquarium van Genua. Betreed vanuit Porto Antico het middeleeuwse stedelijke weefsel van de stad, met een bijzondere focus op de Collina di Castello. Bereik de kathedraal en de bouwwerken die in de barokperiode zijn gebouwd en die de architectonische meesterwerken van de Gouden Eeuw van de Genuezen raken. Ga dan naar het moderne deel van de stad, herkenbaar aan Piazza De Ferrari. Baan je een weg naar het Aquarium van Genua voor een meeslepende en boeiende ervaring met innovatieve sets, de nieuwste generatie digitale installaties en een volledig vernieuwd licht- en geluidsontwerp. Communiceer met het personeel dat elke dag voor de dieren zorgt en ontdek de geheimen en bezienswaardigheden van de oceaan.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Aquarium van Genua: topattracties in de buurt

Sitemap Aquarium van Genua

Wil je alle activiteiten in Aquarium van Genua ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aquarium van Genua

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.855 beoordelingen

Het schip was erg goed, het personeel erg vriendelijk. De dolfijnentour begon met het zien van een schildpad, wat heel erg leuk was. Na een tijdje vonden we de dolfijnen, wat een ongelooflijke ervaring was, omdat ze vanaf de boot met de golven speelden en heel dicht bij de boot kwamen. Tijdens de tour zie je vrije dieren, geen gevangenen zoals in dierentuinen en aquaria. Als je dieren gelukkig en in vrijheid wilt ervaren, is deze tour zeker iets voor jou. Bedankt voor het ongelooflijke resultaat

Alles was perfect, tickets online gekocht, de e-mails met zowel elektronische als afdrukbare vouchers kwamen onmiddellijk aan. Vaste datum en alles ging naar het aquarium nul problemen en allemaal heel leuk mijn zoon had veel plezier en ik moet zeggen dat ik het aquarium erg leuk vond, het was een leven lang dat ik niet ben teruggekeerd. Stra aanbevolen voor alle gezinnen !!!

Alleen overtreffende trap bijvoeglijke naamwoorden! Spannend, zeer goed doordacht met een gemakkelijk pad waardoor je geen van de zwembaden hoeft te missen. Goed geregeld, vanaf boeking en online betaling. Trek 4 uur uit voor een rustig bezoek en geniet ervan

Echt de moeite waard! Je kunt het in 2 uur doen maar met een pauze ben je zo drie uur kwijt. Prachtig om zoveel dieren van zo ontzettend dichtbij te zien. Mijn dochter van 10 vond het ook fantastisch!

Was zeker het bekijken waard! Ik heb er 3 uur doorgebracht. Enige probleem was dat geen van de beschrijvingen voor de dieren beschikbaar was in het Engels (alleen Frans)