Kies data

Aquashow Park

Aquashow Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Algarve: entreetickets Aquashow Park

1. Algarve: entreetickets Aquashow Park

Boek hier je dagticket voor het Aquashow Park, dat het grootste en populairste thematische waterpark van Portugal is. Er is genoeg te beleven en te doen om de kinderen de hele dag te vermaken. Er is een ongelofelijke verscheidenheid aan glijbanen voor alle leeftijden te vinden: • De 'Free Fall/Kamikaze' van 32 meter hoog is een combinatie van 2 glijbanen die je het gevoel geeft alsof je op een grote golf surft • De geweldige 'Speed Race', waar je een wedstrijd kunt doen om te zien wie het snelst is • De 'White Fall' nodigt de dapperste bezoekers uit voor een unieke rit • De 'Wild Snake' is een wilde rit in het donker De kleintjes kunnen veilig in het water spelen in hun eigen mini-park. Er zijn glijbanen en andere waterattracties om ervoor te zorgen dat je veel plezier hebt. Voor degenen die willen ontspannen heeft het park ook een zwembad, een jacuzzi en groene gazons met zonnestoelen te bieden. Één van de grootste attracties van het park is het golfslagbad, dat echte zeegolven nabootst. Hier vindt je ook de grootste 'Water Coaster' van Europa, waarin je een maximale snelheid van 70 kilometer per uur bereikt. De 'Air Race' is een thematische attractie waarbij je in een echt vliegtuig acrobatische stunts beleeft. 'Top Swing' is één van de favoriete thematische attracties en biedt een nieuwe en unieke ervaring.  In de showruimte kun je naar optredens met roofvogels, exotische vogels en reptielen kijken. Als je dan eindelijk honger hebt gekregen, dan zijn er een aantal goede maaltijdkeuzes te vinden bij de snackbars en barbecues. Je kunt ook souvenirs vinden in de winkel, er zijn kleedkamers, kluisjes en andere faciliteiten. Als gevolg van COVID-19 draait het AquaShow Park momenteel op een lagere capaciteit. Na het boeken ontvang je een link om in te checken bij AquaShow Park en een datum te kiezen om te bezoeken.

Van Albufeira: enkele reis privétransfer naar Aquashow Park

2. Van Albufeira: enkele reis privétransfer naar Aquashow Park

Profiteer van een veilige en betrouwbare privétransfer van uw accommodatie in Albufeira naar Aquashow Park in Quarteira. Geniet van een stipte overdracht, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen. Laat je ophalen van buiten je accommodatie. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en laat de chauffeur u helpen met uw bagage. Ontspan tijdens de reis met wifi, airconditioning en kinderzitjes indien nodig. Bij aankomst op uw bestemming helpt de chauffeur u nogmaals met uw koffers en beantwoordt hij graag al uw vragen voordat u afscheid neemt.

  • Transfers
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Aquashow Park: topattracties in de buurt

Sitemap Aquashow Park

Wil je alle activiteiten in Aquashow Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aquashow Park

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 177 beoordelingen

Heel leuk waterpark ook een aantal attracties zonder water. Ze hebben zelfs een waterachtbaan. Het is een groot park met voor iedereen iets. 1x een uur moeten wachten voor een glijbaan. Zal in het hoogzomer seizoen wel meer zijn. Houd hier rekening mee om dan echt vroeg te gaan.

Zeer goed om aan te komen en zonder enig probleem van wachten om binnen te komen of te parkeren, de wachtrijen in sommige toonaangevende attracties, maar het is de moeite waard sindsdien duren ze iets langer in de typische van andere parken, praktisch omhoog en springend

Het park heeft verschillende attracties, het enige probleem is het markeren van de kindermaat dat elk speelgoed een verschil van 1 tot 3 cm heeft. Over de tcketi-app, deze zou de mogelijkheid moeten hebben om met mbway te betalen, verder was het heel eenvoudig.

Zeer goede ervaring, ondanks de menigte bewogen de wachtrijen vrij snel. Genoeg attracties om de hele dag plezier te hebben! Kleine flat op de wilde dieren die de hele dag wordt gebruikt om foto's te maken met bezoekers…

This was an amazing park. I have kids in different ages from 4 to 21 and everyone had a great time. I will definitely go again.