Aquaventure Waterpark
Aanbiedingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Aquaventure Waterpark

Wil je alle activiteiten in Aquaventure Waterpark ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Aquaventure Waterpark

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 5

gebaseerd op 750 beoordelingen

Ook al hadden we dit ticket, we mochten toch nog in een zeer lange wachtrij staan. Het was wel goedkoper dan aan de kassa zelf. Voor een lockersm betaal je ook nog eens stevig terwijl je eigenlijk moeilijk zonder kan. Wel een geweldig Park. We hebben echt genoten. We zijn er vanuit business bay ook vlot geraakt: taxi tot de métro, dagticket metro, 1 x overgestapt en dan overgestapt op de monorail (apart ticket nodig) .

Great waterpark! Clean and very well maintained. Small issue: you still have to get in a long line to wait for your bracelet!! People that bought aquaexpress AED 275 go before the “normal” guests, a big no no.

Grote waterpark met verschillende waterbanen. Personeel is heel aardig en genoeg aanbod van eten. Was een rustige dag dat ik was gegaan, dus rijen vielen op zich mee (+/- 20 min wachten).

Het is een fantastisch waterpark Voor de jongens hadden wij gast passes gekocht die konden overal meteen doorlopen en hebben de hele dag door van de glijbanen gegleden ..

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een fantastische ervaring heb beleefd maar wij hadden ook heel erg veel geluk dat het ontzettend rustig was Op het park