Belevingen in
Ara Pacis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ara Pacis: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

1. Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

Het netwerk van de Romepas beslaat 45 monumenten, musea en archeologische plekken, inclusief het Colosseum, de Musei Capitolini, de Ara Pacis, het Forum van Trajanus, MACRO, het nationale Romeinse museum, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, Circus Maximus, Forum Pass Super en de Engelenburcht. Met de stadskaart profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische lokatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer.

...
Rome: Mausoleum van Augustus & Ara Pacis Skip-the-Line toegang

2. Rome: Mausoleum van Augustus & Ara Pacis Skip-the-Line toegang

Wees een van de eersten in 15 jaar om het mausoleum van Augustus te zien, het grootste ronde graf ter wereld. Sla de wachtrij over voor een exclusieve tour van 2 uur met een meertalige audiogids-app. Dompel jezelf onder in de oude Romeinse geschiedenis en leer over het leven en de dood van Augustus, de zoon van Caesar, de man die Cleopatra versloeg. Luister naar je audiogids die de geheimen van het graf uitlegt, zoals de urn met de as van de keizer onder het standbeeld. Vervolg uw bezoek met toegang tot het Ara Pacis Museum, waar u het altaar kunt zien gewijd aan Pax, de Romeinse godin van de vrede.

...
Rome: Segwaytour langs de highlights

3. Rome: Segwaytour langs de highlights

Begin je tour met een korte training, zodat je je veilig en comfortabel op je Segway voelt. Bekijk de meest iconische bezienswaardigheden van Rome op een unieke en informatieve manier, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad terwijl je onderweg bent. Je bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome, zoals de Trevifontein, de Capitolijn en de Spaanse Trappen. Het exacte aantal attracties dat je tijdens de route ziet hangt af van de gekozen tijsduur. Als je nog nooit op een Segway hebt gereden, bereid je dan voor op iets speciaals. Het is een leuke manier om de 7 heuvels van Rome te verkennen, en je gids zal je op een onderhoudende en milieuvriendelijke manier alle belangrijke locaties laten zien. Je gids vertels tevens persoonlijke verhalen en ervaringen over het lokale leven in de stad.

...
Rome: begeleide fietstocht

4. Rome: begeleide fietstocht

Verken de meest iconische monumenten in het centrum van Rome tijdens deze begeleide fietstocht en ontdek de stad op een milieuvriendelijke en comfortabele manier. Begin de tour in het stadscentrum, waar je je fiets ophaalt en je professionele gids ontmoet. Dan begint het echte plezier terwijl je door het historische centrum rijdt. Volg je gids en stop bij monumenten om informatieve en interessante inzichten te horen en poseer voor een aantal gedenkwaardige foto's. Bezoek tijdens uw fietstocht bezienswaardigheden zoals Piazza del Popolo, Via del Corso, Piazza Navona, Piazza Venezia, Colosseum, Piazza di Spagna, Bocca della Verità, Fontana di Trevi, Pantheon, Castel Sant'Angelo en nog veel meer.

...
Het ontdekken van historische Rome: Half-Day Private Tour met de auto

5. Het ontdekken van historische Rome: Half-Day Private Tour met de auto

Reis terug naar de dagen van het Romeinse Rijk op een prive-tour met de auto, naar aanleiding van een historische route die kan worden afgestemd op een bepaalde site die u wilt zien. Uw chauffeur zal u ophalen van uw hotel en nemen u mee op een reis vol architectonische schatten. Treed in de voetsporen van de Romeinse keizers, gladiatoren, wagenmenners en de dagelijkse burgers van Rome, als je rijdt naar het Circus Maximus, het Colosseum en het Forum Romanum. Reizen met de comfortabele auto, ontspannen terwijl je van het uitzicht vanaf Palatijn verkennen. Ga naar de ruïnes van de Domus Aurea ( "Golden House"), de porticoed villa gebouwd door keizer Nero op de heuvels van Rome na de grote brand van 64AD. Eindigen op de Ara Pacis in de buurt van de rivier de Tiber, en zie de opmerkelijke friezen en historische altaar gewijd aan de Romeinse godin van de Vrede. Een gids is niet inbegrepen, een suggestie kan zijn om een gids mee te nemen. Vergeet niet om te controleren op de website van de openingstijden van de locatie die u wilt bezoeken en de prijs van het toegangsbewijs. Toegangsprijzen zijn niet inbegrepen.

...
Rome: Moderne Architectuur VIP Tour met eigen auto

6. Rome: Moderne Architectuur VIP Tour met eigen auto

Ontdek de hedendaagse architectuur van Zaha Hadid, Richard Meier, Renzo Piano en meer op een eigen halve dag tour van Rome. Best bekend om zijn oude monumenten, de stad heeft ook veel te bieden op dynamische nieuwe gebouwen. Uw prive chauffeur brengt je chauffeur om een aantal van de meest artistieke en innovatieve locaties in de Eeuwige Stad, blijft tot uw beschikking overal. Rij naar de multi-functionele Auditorium Parco della Musica, Rome "City of Music '. Het complex ligt op het terrein van de Olympische Spelen van 1960, omvat ruimten voor commerciële, recreatieve, tentoonstelling en studieactiviteiten die bijnamen te nemen zoals de "computermuizen" "schildpad" en "blob." Ga naar het MAXXI (Nationaal Museum van de 21e eeuw Arts), door Zaha Hadid ontworpen na een internationale ontwerpwedstrijd. De veelzijdige ruimte combineert kunst en cutting edge architectuur tot een innovatief complex voor muziek, fotografie en film. Vervolgens bewonder Richard Meier's Ara Pacis Museum, gebouwd om de oude Ara Pacis altaar in opdracht van keizer Augustus huisvesten. Concluderen in het Museum van Hedendaagse Kunst van Rome (MACRO), gehuisvest in een voormalige brouwerij en voormalig slachthuis. De permanente collectie bevat een selectie van de abstracte kunst, dat is een van de mooiste voorbeelden van de Italiaanse kunstscène sinds de jaren 1960.

...
De luchthaven Rome Transfer & Private 3 uur City Tour met de auto

7. De luchthaven Rome Transfer & Private 3 uur City Tour met de auto

Boek uw prive transfer van de luchthaven van Rome en geniet van een rondleiding door de stad met de luxe auto als goed, op deze dienst die is geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Als u niet zeker weet wat je zou willen zien in Rome kunt u kiezen voor een van de volgende opties: Ontdek het oude Rome Uw tour begint bij de oude Circus Maximus, gelegen tussen de Palatijn en Aventijn heuvels, en verder naar het Forum Romanum, waar het centrum van het openbare leven in het oude Rome was. Bewonder de Domus Aurea, het gouden huis gebouwd door Nerone na de grote brand van 64 na Christus en eindigt met een bezoek aan de Ara Pacis, een altaar gewijd aan de Romeinse godin van de Vrede. Ontdek Modern Rome Op deze tour vindt u de hoogtepunten van de dynamische, moderne Rome te zien. Rijden in comfort zoals u van de hedendaagse architectuur van de stad te bewonderen. Zaha Hadid, Richard Meier, Renzo Piano, en Fuxas zijn een paar van de belangrijkste architecten geïnspireerd door Rome, en ze hebben een nieuwe artistieke hoofdstuk voor de Eeuwige Stad gecreëerd. U vindt de MACRO bezoeken, het MAXXI, het Auditorium en de Ara Pacis Museum. De locatie van deze attracties, buiten de beter bekende historische centrum, biedt de mogelijkheid om verschillende delen van de stad te verkennen. Shopping Tour Bezoek de belangrijkste winkelstraten in Rome op deze tour optie. In slechts een paar uur kunt u genieten van een spannende shopping ervaring. Uw chauffeur zal niet alleen neemt u de winkels in het centrum van de stad, maar ook naar de top verkooppunten op het platteland. Een gids is niet inbegrepen, een suggestie kan zijn om een gids mee te nemen. Vergeet niet om te controleren op de website van de openingstijden van de locatie die u wilt bezoeken en de prijs van het toegangsbewijs. Toegangsprijzen zijn niet inbegrepen.

...
Privérondleiding door het "Piazze" + Ara Pacis-museum in Rome

8. Privérondleiding door het "Piazze" + Ara Pacis-museum in Rome

Geniet van een rondleiding van 3 uur langs de meest iconische plekken in de Eeuwige Stad. Deze omvatten de "Piazze", die pittoreske en mooie pleinen die tot de meest representatieve symbolen van de stad behoren. Als je door Rome loopt, ontdek je het superberoemde Piazza Navona met zijn sierlijke fonteinen, barokke palazzi (herenhuizen) en kleurrijke casts van straatartiesten. Je kunt ook gewoon mensen kijken en de wereld voorbij zien gaan. Je ziet dan het Pantheon, een opvallende 2000 jaar oude tempel, nu een kerk, die ook de best bewaarde oude monumenten van Rome vertegenwoordigt, en een van de meest invloedrijke gebouwen in de westerse wereld. Deze tour kan de prachtige Trevifontein niet overslaan: een flamboyant barok ensemble van mythische figuren en wilde paarden, dat de hele zijkant van het 17e-eeuwse Palazzo Poli beslaat. Vergeet niet wat de legende zegt: gooi een munt met je rug naar de fontein, en je komt vroeg of laat terug naar Rome! Natuurlijk zal je gids je Piazza di Spagna laten zien, met zijn zeer beroemde Spaanse Trappen (Scalinata della Trinità dei Monti). Je krijgt dan de kans om in je eigen tempo van het Ara Pacis Museum te genieten. Dit was de eerste architectonische ruimte die werd gecreëerd in het historische centrum van Rome na het einde van het fascistische tijdperk. Ontdek de kamers en geheimen en reis terug in de tijd.

...

Sitemap Ara Pacis

Wil je alle activiteiten in Ara Pacis ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.