Arc de Triomf
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Arc de Triomf: tours & tickets

Arc de Triomf: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Barcelona

Bekijk alle 655 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Arc de Triomf

Gemiddelde beoordeling
4.8 / 5
gebaseerd op 3.938 beoordelingen

Goede organisatie , de gids had snel door dat de pubers minder geïnteresseerd waren en speelde daar goed op in, door niet teveel stil te gaan staan, maar gewoon een lekker rondje te fietsen en bij de dingen waar ze wel bij stil stond heel enthousiast te vertellen. Het enige jammere was dat op internet de toer in het Nederlands aangegeven werd en het uiteindelijk een Engelse gids was! Dit was verwarrend. Je de kt dat als je alles in het Nederlands leest je gids ook in het Nederlands is. Dit stond niet duidelijk in de aankondigen! Verder prima en goed voor het Engels !

Fietstocht Barcelona met pauze in strandbar Beoordeeld door

David was een goede gids. We kregen eerst de kans om even te oefenen (20 minuten) dat was fijn. Dit viel buiten het uur. We hadden een klein groepje (4 personen). David spraak goed Engels en vertelde onderweg ook over Barcelona. Erg leuke tour!

Barcelona: sightseeingtour van 1 uur met een Segway Beoordeeld door

Fietstocht langs diverse highlights in het centrum van Barcelona met gids Oriol en 5 medefietsers. Veel uitleg en wetenswaardigheden van de gids, erg leuk. Een e-bike was niet echt nodig, maar wel leuk om uit te proberen.

Barcelona: hoogtepunten van de stad met e-bike Beoordeeld door

Leuke ervaring om met de fiets door Barcelona te rijden. Tour duurt ongeveer 3 uur. Tempo van onze gids was hoog soms te hoog en ook vanwege de middelmatige fietsen. Echter was het een goede gids.

Fietstocht Barcelona met pauze in strandbar Beoordeeld door

Very Nice tourgide who gave a lot of background and historicle info. My sons (18 f 16) alsof enjoyed the tour. Espacially driving on the Segway step.

Omslagfoto: Katherine Price, CC BY 2.0