ArcelorMittal Orbit

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap ArcelorMittal Orbit

Wil je alle activiteiten in ArcelorMittal Orbit ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over ArcelorMittal Orbit

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 698 beoordelingen

Geboekt via Get your Guide. Gedrukte tickets uit maar ook gedownloade app. Een dagpas gekocht, dus bedacht wat we op een dag konden doen met de pas. Gebruikte Big Bus Tours. Het duurt eeuwen om de hele cirkel van de stad te doorkruisen. We kregen 2 uur te horen, maar het is meer 2 en 1/2. Miste het zien van enkele van de bezienswaardigheden vanwege wegafsluitingen. We gingen naar Westminster Abbey. Geboekt van 15.00 tot 15.30 uur op straat Paul's. Stapte om 1.45 uur in de bus en kwam pas om 15.30 uur in de bus. De bus ging 3 of 4 keer langs de abdij, wat vreemd was. Van St Paul's maakten we onze boeking om 18.00 uur bij de Shard. Zou aanraden om de pas en de attracties die we bezochten te kopen.

Geweldige mini-advertentie

Nam mijn zoon hier en we hebben er echt van genoten. Eerst zagen we de opvattingen van Londen en omgeving geweldig. Toen gingen we de glijbaan af, mijn zoon ging eerst vastgebonden aan hem was een camera om zijn ervaring vast te leggen. Ik heb geen pony voor een camera, omdat mijn ogen de hele tijd gesloten zouden zijn. Ik zou zeker weer gaan in een hartslag.

8 augustus was de beste dag ooit !!! Al het personeel was vriendelijk, beleefd en zeer behulpzaam. Ze hebben er zeker aan deelgenomen om mijn ervaring de allerbeste en opwindend te maken dat het zou kunnen zijn ... bedankt - nog iets dat ik had willen doen ... !!

Niet de drukte die je in het overige 'gekende' Londen kent. Olympisch dorp is de moeite waard om te bezoeken via deze toren !

amezing wunderfull te crazy amezing amezing amezing

waanzinnig echt te gek als het mij aangeboden zou worden zou ik het zo weer doen achter elkaar echt te gek.