Boog van Titus, Forum Romanum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Boog van Titus, Forum Romanum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Colosseum: tour inclusief Forum Romanum en de Palatijn

1. Colosseum: tour inclusief Forum Romanum en de Palatijn

Ontdek het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn tijdens een rondleiding langs alle drie de attracties. Kom alles te weten over het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk, het dagelijkse Romeinse leven en de plek waar de stad gesticht is. Na het overslaan van de rij voor de kassa verken je het Colosseum met je groep, terwijl je gids onderweg over de geschiedenis ervan vertelt. Bekijk de arenavloer vanaf de tribune en stel je de gevechtsscènes tussen gladiatoren en wilde dieren voor. Vervolgens ga je naar het Forum Romanum om te zien waar het Romeinse sociale, politieke en religieuze leven heeft plaatsgevonden. Dit was de thuisbasis van de oude markt en de tempel van Julius Caesar, en een belangrijke plek in het hart van het Romeinse leven. Ga daarna de Palatijn op, waarvan men zegt dat het de geboorteplaats van Rome is, en het midden van de 7 heuvels. Geniet vanaf daar van het panorama-uitzicht over de stad, inclusief onvergetelijk uitzicht op het Colosseum en het Forum Romanum zelf. Rijd over de Via Sacra, de weg die de drie locaties met elkaar verbindt, terwijl je gids een beeld schetst van het Romeinse leven.

...
Rome: voorrangstickets Colosseum, Forum Romanum & Palatijn

2. Rome: voorrangstickets Colosseum, Forum Romanum & Palatijn

Sla de lange wachtrij voor de kassa over en ga direct naar de prioriteitsingang voor de veiligheidscontrole. Eenmaal binnen in het Colosseum op de aangegeven tijd, herleef je de verhalen van keizers en gladiatoren. De bouw van het Colosseum, begonnen in 72 n. Chr. onder keizer Vespasianus en voltooid onder zijn zoon Titus in 80 n. Chr., was het grootste amfitheater ooit gebouwd. Stel je de felle gevechten tussen mens en beest voor terwijl je in de arena staat, die uit vier verdiepingen bestaat en ooit plaats bood aan 73.000 toeschouwers. Je ticket biedt ook toegang tot de Palatijn en het Forum Romanum, twee must sees voor iedereen die de 'Eeuwige Stad' bezoekt. Volgens de legende is dit de plaats waar Rome is ontstaan. Zie de ruïnes van de tempels in het keizerlijke Forum, het middelpunt van het politieke, sociale en economische leven in de stad tijdens de Keizerlijke Republiek. Ervaar de oudste delen van Rome vanaf de belangrijkste van de 'Zeven Heuvels'.

...
Forum Romanum en de Palatijn: tour

3. Forum Romanum en de Palatijn: tour

Maak kennis met je gids en verken de Palatijn, de locatie van een oudere nederzetting uit de 9e eeuw v. Chr. Geniet van een indrukwekkend uitzicht op Circus Maximus en de vallei van het Forum Romanum. Kom meer te weten over de legende van Romulus en Remus, de achtergelaten broers die door een wolf zijn grootgebracht en met elkaar streden om macht en invloed. Vervolgens ga je naar het Forum Romanum, een van de belangrijkste archeologische gebieden ter wereld. Dit is de thuisbasis van de meest tot de verbeelding sprekende ruïnes uit het oude Rome, inclusief de tempel van Julius Caesar, de Boog van Titus, en de basiliek van Maxentius. Als laatste bewonder je de Via Sacra bij het Forum Romanum, de weg van de triomf waar de centurions van Caesar over marcheerden na hun terugkeer uit talloze veldslagen en veroveringen.

...
Privétour: Colosseum, Forum Romannum en Navona met voorrang

4. Privétour: Colosseum, Forum Romannum en Navona met voorrang

Ontdek het fascinerende 3000 jaar oude Rome tijdens een 3,5 uur durende wandeltocht. Maak een reis door de tijd, van befaamde monumenten gebouwd door de oude Romeinen tot de meer recentelijke historische stukken uit de gloriedagen van de Renaissance.  Je begint bij het Flavische amfitheater, het zogenaamde Colosseum, dat werd gebruikt voor publieke evenementen en gladiatorengevechten.  Vervolgens bezoek je het Forum Romanum, dat in het oude Rome een centrum was voor alle soorten handel, verschillende religies en politieke bijeenkomsten. Wandel door de keizerlijke fora en over Piazza Venezia, en verken de prachtige Trevifontein. Bekijk ook het Pantheon, de tempel die eens gewijdt was aan alle goden van het oude Rome. Eindig de tocht met een bezoek aan het neoklassieke Piazza Navona, een van de belangrijkste pleinen van Rome, dat gebouwd is op de overblijfselen van het stadion van Domitianus.

...
Rome: wonderen van het oude Rome in de schemering

5. Rome: wonderen van het oude Rome in de schemering

Zie 's nachts het allerbeste van Rome, ver weg van de drukke dagdruk. Begin je avontuur buiten het Colosseum, een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Luister naar verhalen over hoe het werd gebouwd en de bloedige spelen en gladiatorengevechten die hier plaatsvonden. Bekijk vervolgens de indrukwekkende Boog van Constantijn en volg de trappen van de oude Romeinen onder het maanlicht terwijl je naar het Forum Romanum gaat. Bewonder bij aankomst de Tempel van Castor en Pollux, de Boog van Titas en het Senaatshuis. Luister naar de beruchte keizers die regeerden over het oude Rome en hoe het leven hier in die tijd was. Ga verder naar het forum van Trajanus en maak een foto voor de Zuil van Trajanus. Beklim ten slotte Capitoline Hill en verwonder je over het panoramische uitzicht dat zich voor je uitstrekt.

...
Rome: 2-daagse privé VIP meeslepende tour

6. Rome: 2-daagse privé VIP meeslepende tour

Begin bij de Boog van Constantijn en begin een privétour door het Colosseum met een best beoordeelde lokale gids. Leer meer over de geschiedenis van dit verbazingwekkende monument, het geweld van de spelen en de levens van de gladiatoren. Maak een korte wandeling om de adembenemende ruïnes van het Forum Romanum te verkennen. Ga vervolgens naar de historische Capitolineberg en geniet van een pauze in een bar met een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Stop voor een stevige lunch in een door de gids aanbevolen restaurant, waar u heerlijke lokale gerechten kunt proeven. Na de lunch bezoekt u de Spaanse Trappen, de Trevi-fontein, Piazza Sant'Eustachio, Piazza Navona en Campo de'Fiori. Bekijk het Pantheon en de tempel van Hadrianus. Wandel door het prachtige Piazza Farnese voor een gedenkwaardig einde van de eerste dag van je tweedaagse privétour. Begin de tweede dag met een bezoek aan de Vaticaanse Musea, die een van de grootste kunstcollecties ter wereld bieden. Bezoek het Belvedere Courtyard, de Raphael Rooms en de Sixtijnse Kapel, een van de artistieke wereldwonderen. Luister naar verhalen over de compositie en het buitengewone leven van Michelangelo, waardoor je een dieper begrip krijgt van de fresco's. Na de lunch in een traditioneel restaurant gaat u verder met uw Vaticaan-tour naar de Sint-Pietersbasiliek en verwonder u over het genie van Bernini, die het piazza en de immense zuilengalerij ontwierp. Luister naar verhalen en legendes van de pausen en kunstenaars die het Vaticaan transformeerden. Ten slotte, maak een korte wandeling door Borgo Pio, het overgebleven middeleeuwse deel van de stad. Stop bij Castel Sant'Angelo, een imposant fort dat uitkijkt over de Tiber. Klim naar de top van het kasteel voor een spectaculair uitzicht op de rivier en het Vaticaan.

...
Rome: Colosseum, Forum Romanum en Palatijn-heuveltour

7. Rome: Colosseum, Forum Romanum en Palatijn-heuveltour

Ervaar het oude Rome tijdens een wandeltocht door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Begin bij de Boog van Constantijn en sla dan de lange rijen naar het Colosseum over om de beroemdste arena van de Romeinse Republiek te verkennen. Kom meer te weten over de grootse spektakels en bloeddorstige shows van het oude Rome Ga vervolgens naar het Forum Romanum om de overblijfselen van de tempels van het archeologische gebied te zien. Hoor hoe de site ooit het centrum was van alle burgerlijke en politieke leven in Rome. Ga verder naar de Palatijn en krijg een adembenemend uitzicht op het Forum Romanum en Circus Maximus. Bezoek het Huis van de Vestaalse maagden, het Senaatshuis, het Capitoolpaleis en andere tempels in de omgeving.

...
Rome: voorrangstour Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn

8. Rome: voorrangstour Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn

Begin je tour door het antieke Rome met de voorrangstoegang bij het Colosseum. Je ontmoet je gids en luistert naar een inleiding over het Colosseum. Leer over de ongelooflijke constructie van dit bouwwerk en waarom het vandaag de dag nog steeds wordt beschouwd als een technisch wonder. Terwijl je van je voorrangstoegang gebruik maakt, zie je, wanneer de gids je langs de lange wachtrijen loodst, de Romeinse cijfers boven elke boog. Verken de eerste en tweede verdieping van het Colosseum terwijl je gids de verhalen over de keizers, gladiatoren en beroemde gevechten, die het Colosseum tot het meest gevierde antieke monument in Rome maakten, tot leven brengt. Met je nieuw verworven kennis van de oude Romeinen, zul je het tweede gedeelte van de tour beter begrijpen en waarderen - een wandeling over het Forum Romanum en de Palatijn. Loop langs de ongelooflijke Boog van Constantijn en luister naar verhalen over de geboorte van Rome en de legendarische tweeling Romulus en Remus. Eenmaal op het Forum Romanum passeer je de Boog van Titus, het Huis van de Vestaalse Maagden en de begraafplaats van Julius Caesar - alles op wat ooit een ooit een uitgestrekt moerasgebied was. De tour zal dan verdergaan naar de Palatijn, waar je de ruïnes van de keizerlijke paleizen zult zien, het uitgestrekte terrein van waaruit de keizers over de stad regeerden.

...
Oude Rome en Vaticaanse musea: rondleiding

9. Oude Rome en Vaticaanse musea: rondleiding

Ervaar de Vaticaanse Musea om één van de mooiste kunstcollecties ter wereld te zien en ervaar na de lunch het Rome met keizers, burgers, wagenmenners en gladiatoren tijdens een middagrondleiding door het Colosseum en Forum Romanum. Begin met het overslaan van de wachtrij om het Vaticaanmuseum binnen te gaan, met de belangrijkste kunstcollectie ter wereld langs 7 kilometer galerijen in meer dan 1400 kamers. Bekijk standbeelden, wandtapijten en historische kaarten, waaronder het plafond van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel en meesterwerken van Botticelli, Ghirlandaio, Pinturicchio en Perugino. Je pauzeert dan voor de lunch in een typisch Italiaans restaurant. Start 's middags in het Colosseum, waar 50.000 toeschouwers in kunnen. Begonnen in 72 na Christus, was de arena 8 jaar later klaar, waardoor het toneel werd voor wilde amusement tussen mens en dier. Ga verder naar de Boog van Constantijn en de Boog van Titus en loop de Via Sacra vanuit het Colosseum langs een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van het Romeinse Forum naar het Capitool. Verken het centrum van het politieke leven in het oude Rome.

...
Colosseum-rondleiding en Vaticaan-toegangsticket 2-daagse combo

10. Colosseum-rondleiding en Vaticaan-toegangsticket 2-daagse combo

Reis terug naar de dagen van het Romeinse rijk en treed in de voetsporen van keizers en gladiatoren tijdens een rondleiding van 1 uur door het machtige Colosseum. Kom meer te weten over de legendarische spektakels die zijn opgezet voor het vermaak van de Romeinse burgers, inclusief de gladiatorengevechten en de jacht op wilde dieren. Zeg vaarwel tegen je gids en blijf om het monument in je eigen tempo te verkennen. Krijg toegang tot het Forum Romanum en de Palatijn om onafhankelijk de overblijfselen van de markten en tempels uit de tijd van het oude Rome te ontdekken. Ontmoet de volgende ochtend op het kantoor van de lokale touroperator in de buurt van het Vaticaan om een skip-the-line toegangsticket voor de Vaticaanse Musea te ontvangen. Bewonder de meesterwerken uit de pauselijke collectie tijdens een zelfgeleide tour. Betreed de wonderbaarlijke Sixtijnse Kapel om op uw gemak naar de fresco's van Michelangelo te staren.

...

Sitemap Boog van Titus, Forum Romanum

Wil je alle activiteiten in Boog van Titus, Forum Romanum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boog van Titus, Forum Romanum

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 27.232 beoordelingen

We hebben op eigen gelegenheid het Colosseum bezocht en gingen daarna naar het Forum Romanum. De bewakers sloten daar echter een uur te vroeg de poort af. Gelukkig heeft Get your Guide het toegangsbedrag geretourneerd en hebben wij de volgende dag het Forum Romanum en Palatinum bezocht. Dank daarvoor!!!

Handig zo op voorhand tickets te hebben. Een mooie ervaring. Het bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum + Palantijn is zeer de moeite. Plan er zeker voldoende tijd voor!

geweldige ervaring dankzij Manuela, onze gids, zeer goed en enthousiast in het voorstellen van deze prachtige historische reis. Nogmaals bedankt

Snel en makkelijk. Wel even in de rij gestaan voor de greenpass (QR code), maar daar ontkom je nu niet aan. Voor de rest ging alles vloeiend!

Erg mooi ……. Indrukwekkend Spreekt tot de verbeelding