Datums kiezen

Arche Scaligere

Arche Scaligere

Arche Scaligere: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

1. Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

Treed in de voetsporen van Romeo en Julia en grote Romeinse keizers en verken de stad Verona in je eigen tempo met een Verona Card. De Verona Card is 24 of 48 uur geldig (afhankelijk van de geboekte optie) en geeft u gratis of gereduceerde toegang tot tientallen stadsmusea en monumenten, evenals onbeperkt reizen met het ATV-vervoersysteem. Bespaar tijd en geld terwijl u overal naartoe gaat, alles ziet en de lange rijen onderweg overslaat. De Verona Card is een all-inclusive ticket dat fungeert als uw persoonlijke paspoort naar de historische stad. Kijk eens binnen in de Arena van Verona, waar op speciale avonden nog steeds opera wordt opgevoerd. Bewonder Julia's balkon en lees de liefdesbrieven die aan de muur van Casa di Guilietta zijn vastgemaakt. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de top van Torre dei Lamberti (Lamberti-toren). Dit zijn slechts enkele van de aangeboden attracties. Bekijk ze op basis van uw interesses en reis van de ene naar de andere met het ATV-bussysteem. Gratis toegang tot musea en monumenten: • Verona Arena (sla de wachtrij over) • Museo Lapidario Maffeiano • Julia's balkon in Casa di Giulietta • Torre dei Lamberti • Museo di Castelvecchio • Basiliek van San Zeno Maggiore • Complesso del Duomo • Kerk van Santa Anastasia • Arche Scaligere • Moderne kunstgalerij Achille Forti - GAM Palazzo della Ragione • Kerk van San Fermo Maggiore • Museo Civico di Storia Naturale • Museo degli Affreschi en Tomba di Giulietta • Museo Archeologico al Teatro Romano (MATR) • Radiomuseum Guglielmo Marconi Verlaagde toegangsprijs: • Fondazione Museo Miniscalchi Erizzo • Museo Africano • Giardino Giusti • MusALab - Franca Rame Dario Fo

Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes wandeltour

2. Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes wandeltour

Wandel door Verona tijdens een informatieve en dynamische wandeling met je professionele gids en zijn live eentalig commentaar. Richt je aandacht op de belangrijke details die je meestal over het hoofd ziet en geniet ten volle van de bezienswaardigheden terwijl je langs de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen charmante hoekjes loopt. Ontmoet je gids op het eigenlijke centrale plein, Piazza Bra, en waan je meteen terug in het Romeinse tijdperk, toen de Arena onderdak bood aan de gladiatorenwedstrijden en leer over de bijzondere vorm, grootte, ouderdom en ontdek hoe het een paar millennia heeft kunnen overleven. Ga naar een archeologische site en ontdek wat er onder de grond ligt. Volg de lijn van de vroegmiddeleeuwse stadsmuur om de Corso te bereiken, de oudste en belangrijkste lokale straat, waarlangs de meeste opmerkelijke gebouwen liggen. Bewonder Porta Jovia, het mooist versierde Romeinse monument, en staar naar het schilderachtige uitzicht over de rivier met een prachtig middeleeuws kasteel en de bijbehorende brug. Betreed het Romeinse deel van Verona en ga op avontuur in huizenblokken. Leer hoe je de leeftijd van de gebouwen kunt bepalen en hoe de architectuur in de loop der eeuwen is veranderd. Verken het Piazza delle Erbe en bekijk de oudste fontein en de mooiste gevels van de stad. Luister naar de anekdotes over het leven op het marktplein. Bewonder het Piazza dei Signori met openbare gebouwen zoals Palazzo della Ragione, Palazzo Della Scala en Palazzo del Capitano. Onthul de identiteit van de hoogste toren van de stad en duik in het middeleeuwse leven van een Italiaanse welvarende stad. Ontdek de belangrijkste, machtigste en beroemdste plaatselijke familie ooit, luister naar merkwaardige anekdotes over hen en sluip binnen in de grootste en mooiste kerk van de stad. Bewonder de dramatische mausolea van de Arche Scaligere op weg naar het huis van Romeo en het balkon van Julia en ontdek de achtergrond van de tragedie van Shakespeare. Aan het einde van de tour, na het centrum van de stad van links naar rechts te hebben doorkruist, bevind je je in het hart van de stad, klaar en in staat om het beste te maken van je tijd in het eerlijke Verona, Unesco-werelderfgoedlocatie.

Ontdek Verona: stadswandeling met hoogtepunten

3. Ontdek Verona: stadswandeling met hoogtepunten

Ontmoet je officiële gids in het centrum van de stad en maak je klaar om de geneugten van deze Noord-Italiaanse stad te ontdekken. Verken de straten van het historische centrum van Verona en bewonder de kerken en paleizen die ertoe hebben bijgedragen dat deze stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je eerste hoogtepunt is het huis van Romeo en Julia. Bewonder ze van buitenaf terwijl je meer te weten komt over de romantische tragedie van Shakespeare die elk jaar honderden mensen inspireert om te trouwen. Maar Verona gaat niet alleen over romantiek en liefde ⁠– het is ook de belangrijkste en machtigste Romeinse stad ooit gebouwd, en de Arena is het bewijs. Gebouwd in 30 na Christus, is de Arena opmerkelijk goed bewaard gebleven voor zijn leeftijd. Lees meer over de geschiedenis en hoe het al die jaren heeft overleefd. Geniet vervolgens van het verhaal van Piazza Dane, de Scala-familie en alle historische figuren die hebben bijgedragen aan het maken van Verona tot wat het is. Maak een selfie met een Romeinse soldaat in de Arena, aan de rivier de Adige, voor een glas wijn op het hoofdplein, en meer.

Dante in Verona: Van Inferno tot Paradijs

4. Dante in Verona: Van Inferno tot Paradijs

Ontdek de betoverende wereld van de Goddelijke Komedie van Dante Alighieri, midden in het hart van Verona. Een stad die als meer dan alleen een decor diende voor zijn transcendente verzen. De dichter was namelijk te gast bij de illustere familie Scaligeri die in Verona kastelen, boogbruggen en paleizen bouwde en de straatmuren met fresco's beschilderde. Je gids zal de ingewikkelde verbanden tussen het werk van Dante en de plaatsen die je bezoekt belichten, je begrip verrijken en de verzen tot leven laten komen terwijl je door de labyrintische straten van de stad loopt.

Verona: wandeltocht door historisch centrum

5. Verona: wandeltocht door historisch centrum

Bezoek Verona en maak een wandeltocht door deze prachtige stad. Ontdek het charmante dorp waar Shakespeare's Romeo en Julia woonden. Loop door de oude straatjes van Verona en kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de plekken en routes die je bezoekt op basis van jouw interesses. Als eerste krijg je een introductie tot de indeling van de stad en hoor je meer over haar Romeinse, middeleeuwse en Renaissance geschiedenis. Ontdek de bijzonderheden van Verona en haar charmante, verborgen hoekjes. Loop langs de prachtige Basiliek van Sint Anastasia - één van Verona's belangrijkste heiligen, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, de graftombes van de Scaligeri en de Duomo. De wandeltocht start om 10:00 uur of 15:00 uur op Piazza Bra.

Verona: privéwandeling van 2 uur

6. Verona: privéwandeling van 2 uur

Bekijk de bezienswaardigheden van Verona tijdens een 2 uur durende wandeling met een privégids en bewonder monumenten uit verschillende periodes van de rijke geschiedenis van de stad. Bewonder het monumentale Romeinse amfitheater op Piazza Brà, gebouwd in de 1e eeuw na Christus en nog steeds in gebruik. Wandel naar de rivier de Adige om het middeleeuwse fort Castelvecchio en de historische Ponte Scaligero (Castelvecchio-brug) te zien. Ga door de 3e-eeuwse Porta Borsari-boog die deel uitmaakte van de oorspronkelijke Romeinse muren. Vervolg over de Corso naar Piazza Erbe in het hart van de Romeinse stad en geniet van de levendige sfeer. Bekijk het historische Café Dante op het Piazza dei Signori en bewonder de middeleeuwse Palazzi Scaligeri waar de Scaliger-graven de familie herdenken die van de 13e tot de late 14e eeuw heerste over Verona. Ga verder door een smal steegje om voor het huis en het balkon te staan waar Romeo zijn liefde voor Juliet verklaarde, volgens het verhaal van Shakespeare!

Verona: Hoogtepunten en verborgen juweeltjes privé wandeltour

7. Verona: Hoogtepunten en verborgen juweeltjes privé wandeltour

Ontdek de over het hoofd geziene details van de stad en de geschiedenis van de bezienswaardigheden tijdens een privéwandeling met live commentaar. Begin op Piazza Bra en reis terug naar de Romeinse tijd bij de Arena. Verken een archeologische vindplaats en volg de middeleeuwse stadsmuur naar Corso, langs Porta Jovia en een schilderachtig uitzicht over de rivier. Verken Romeins Verona, Piazza delle Erbe en Piazza dei Signori. Bezoek de Basilica di Santa Anastasia, het huis van Romeo, het balkon van Julia en de mausolea van Arche Scaligere. Eindig in het hart van Verona.

Verona privétransfer - van/naar elke locatie

8. Verona privétransfer - van/naar elke locatie

Ervaar gemak, comfort en stijl met Verona Private Transfer - de ultieme reisoplossing in en rond Verona. Deze service is ontworpen met het gemak van de reiziger in gedachten en biedt snel en luxueus vervoer naar elke locatie in de regio, of dit nu het hart van de stad of nabijgelegen steden is. Vergeet de stress van het navigeren op buitenlandse wegen of het ontcijferen van ingewikkelde openbaarvervoernetwerken; Verona Private Transfer is hier om uw reis te stroomlijnen en deze zo aangenaam mogelijk te maken. Vanaf het moment dat u op de luchthaven landt of op het treinstation aankomt, bent u in deskundige handen. Bij aankomst kunt u een warm welkom verwachten van een medewerker die duidelijk herkenbaar is aan een bord. Zij helpen u met uw bagage en begeleiden u naar uw comfortabele, goed onderhouden voertuig. Terwijl u naar uw bestemming reist, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om te ontspannen en te genieten van het panoramische uitzicht op Verona - een stad die historische grandeur prachtig combineert met moderne allure. De service stopt niet bij luchthaven- of stationtransfers. Of u nu vervoer nodig heeft van uw hotel naar een plaatselijk restaurant, of van uw woning naar een zakelijke bijeenkomst, Verona Private Transfer staat tot uw beschikking. Met deskundige chauffeurs die de stad als hun broekzak kennen, neemt u altijd de meest efficiënte route, waardoor u kostbare tijd bespaart. Wat Verona Private Transfer echt onderscheidt, is de flexibiliteit en het bereik. Als uw bestemming in een nabijgelegen stad zoals Vicenza of Brescia ligt, garandeert de service hetzelfde niveau van comfort, efficiëntie en professionaliteit. Of u nu voor zaken of plezier reist, alleen of met een groep, u kunt de service afstemmen op uw unieke behoeften en planning. Kies Verona Private Transfer voor een naadloze en superieure reiservaring. Dit gaat niet alleen over van punt A naar B komen; het gaat erom de reis plezierig, stressvrij en gedenkwaardig te maken - omdat elk onderdeel van uw reis speciaal moet zijn.

Van Milaan: Private Verona City Highlights Tour

9. Van Milaan: Private Verona City Highlights Tour

Reis naar de heuvels van Verona aan de rivier de Adige met deze dagtrip vanuit Milaan. Verken de hoogtepunten van deze oude stad met een lokale gids. Bewonder bezienswaardigheden zoals het 14e-eeuwse Scaligero-kasteel en een Romeins theater uit de eerste eeuw. Geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw accommodatie in Milaan. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit door het Italiaanse platteland naar Verona. Baan je een weg naar het historische centrum. Slenter langs het imposante Scaligero-kasteel, een Romeins amfitheater uit 30 n. Leer de geschiedenis van de stad die in 89 voor Christus een Romeinse kolonie werd en in conflict was met de Ostrogoten, de Longobarden en de Franken. Kom meer te weten over de heersers van de stad en over de meesterkunstenaar Paolo Caliari. Luister naar de bezetting van de stad door Napoleon in 1797. Ontdek hoe de stad werd herbouwd na de Tweede Wereldoorlog. Breng wat vrije tijd door met het verkennen van de stad, waar je tijd hebt om lunch te kopen in een lokaal restaurant. Keer aan het einde van je tour terug naar je accommodatie in Milaan.

11 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Arche Scaligere: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Arche Scaligere

Wil je alle activiteiten in Arche Scaligere bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arche Scaligere

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.605 beoordelingen

De Verona Card is uiterst handig, ik ben een universiteitsstudent jonger dan 25 jaar en woonachtig in de EU, dus ik zou recht hebben op enkele kortingen, maar voordat ik mijn verblijf in Verona organiseerde, zocht ik naar wat prijzen op internet, en als je dat doet ook, reken maar uit en het is duidelijk dat de kaart de moeite waard is. Het heeft mij er ook toe aangezet monumenten te bezoeken waarvan ik denk dat ik ze anders niet zou hebben opgemerkt. Sterk aanbevolen!

Het zou fijn zijn als je de Verona Card digitaal op je mobiele telefoon hebt staan, zonder dat je deze eerst hoeft om te wisselen. Over het algemeen is de Verona Card geweldig en biedt veel voor een fatsoenlijke prijs. Geweldig!

Aanbevolen voor iedereen die een paar dagen in Verona verblijft. Met de 48-uurs Verona-kaart kunt u alle bezienswaardigheden in uw eigen tempo bezoeken. Zowel bij de Arena als bij Julia vermijd je wachtrijen.

Als je van plan bent veel te gaan bekijken in Verona is de pas zeker een aanrader. Toegang tot de meeste locaties is inbegrepen net als het gebruik van het bus netwerk in de stad.

Hoewel het weer slecht was, was de ervaring erg leuk. Het is een prachtige plek om te wandelen met veel interessante plekken. Zeer verrijkende ervaring