Kies data

Archeologisch Museum van Sevilla

Archeologisch Museum van Sevilla: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

1. Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

Begin bij een negentiende-eeuws huis, met een typische Sevilliaanse patio. Vanaf daar begin je je bezoek aan de meest historische en monumentale delen van Sevilla, rond Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, waarna je richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda, gaat. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het New Yorkse dok, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis.. Eindig de route met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de moderne avant-garde.

Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

2. Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

Sevilla is al sinds de oudheid een van de belangrijkste steden in Spanje; de eerste kolonisten van de site zijn geïdentificeerd met de Tartessiaanse cultuur. De vernietiging van hun nederzetting wordt toegeschreven aan de Carthagers, wat plaats maakte voor de opkomst van de Romeinse stad Hispalis, die vlakbij de Romeinse kolonie Itálica werd gebouwd. In de tijd van de Almoraviden was Sevilla de best ommuurde stad van Europa. Na de rellen van 1868 wierpen de revolutionairen veel van die muren om, waardoor delen van Macarena, Puerta de Córdoba en Alcázar achterbleven. Ontdek op deze route de deuren van Sevilla, waar rijtuigen werden gestopt, mysteries werden ontrafeld, verhalen ontvouwd; en maak een fietstocht door het historische gebied en bekijk de verdedigingsroute van het oude Sevilla. Puerta Carmona, Puerta Osario, Puerta Triana - bekijk ze allemaal en stop bij elk.

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Archeologisch Museum van Sevilla

Wil je alle activiteiten in Archeologisch Museum van Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Archeologisch Museum van Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 22 beoordelingen

Na een onverwachte terugtrekking uit de Franse gids, deed het fietsverhuurbedrijf zijn best om ons deel te laten nemen aan een Franse tour met een ander fietsverhuurbedrijf. Echt heel leuk, we raden deze fietsverhuur aan. Dankjewel

De stadstour was vermakelijk en interessant. Onze vriendelijke gids Peter heeft ons veel geleerd. Heel erg bedankt.