Archeologische site Tulum
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Archeologische site Tulum

Wil je alle activiteiten in Archeologische site Tulum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Archeologische site Tulum

We werden opgehaald in ons hotel in Playa del Carmen in een busje van 10 tot 12 personen en getransporteerd naar een centraal verzamelpunt van waaruit verschillende tours vertrokken in grote, comfortabele tourbussen. Dit was verwarrend voor ons omdat het ons niet van tevoren was uitgelegd. Na de Tulum-tour keerden we terug naar de centrale locatie, werden we 5 tot 10 minuten in busjes naar La Gloria cenote gereden, daarna lunch op de centrale locatie, gevolgd door tourbusvervoer naar Coba en uiteindelijk terug naar Playa del Carmen. We hadden een korte wandeling naar ons hotel omdat de grote bus niet door de kleinere straten kon navigeren. Alles bij elkaar bracht de tour minder dan 6 uur door op de locaties en 6 uur aan transport, transfers, omkleden en de verstrekte maaltijd. De gidsen waren uitstekend en gaven veel informatie over de Maya-cultuur en de sites zelf.

Als je kavels van je bucketlist wilt krijgen, is dit de # 1 tour voor jou! Geschiedenis van de ruïnes in Tulum ✅. Een grot zwem 6 meter de aarde in en als je ervoor kiest ... overspoel jezelf in duisternis voor 1 minuut meditatie. Om de dag te beëindigen, zwemmen met schildpadden! Wat kun je nog meer vragen?

Geweldige tour! Ik had liever begonnen met coba, daarna Tulum en te eindigen met de Cenote om op te frissen na de hele dag wandelen en voordat ik naar huis ging ... dat is mijn enige suggestie of de tour verbeteren. Maar al met al zou ik dit zeker aanraden ...

Super interessante en gevarieerde tour. Zeer dicht bij Playa del Carmen en korte afstanden tussen haltes. Was de beste tour die we deden. Onze gids Oscar was ook geweldig. Tijdens het snorkelen zagen we naast schildpadden nog vele andere dieren.

Ik hou van deze tour. Gids Tania en Pastor maakten de dag zeer aangenaam.