Arches National Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Arches National Park: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Van Moab: 4x4-autorit door Arches National Park van een halve dag

1. Van Moab: 4x4-autorit door Arches National Park van een halve dag

Nadat je bent opgehaald in Moab, begint je off-road 4x4-tour door Arches National Park in de buurt van Doc Williams Point. Beklim een steile, korte rotswand in je voertuig en steek dan een vallei door door zandstenen vinnen en duinen. Passeer de beroemde 30 meter brede Tower Arch en de Eye of the Whale Arch. Zie de Marching Men, een groep van 7 torens in een rij.   Stop op een paar geweldige plekken om geweldige foto's te maken en geniet van een paar korte wandelingen tijdens de tour. Leer meer over de vorming van de rode rotsen, adem de frisse lucht in en geniet van de stilte terwijl je de schilderachtige uitzichten bewondert. Verlaat via een oud cowboypad en zie dinosaurussporen op je weg terug naar Moab, waar je wordt afgezet bij je accommodatie.

...
Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

2. Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

Maak een 4x4-rit door de nationale parken Arches en Canyonlands. Dit spannende avontuur omvat stops voor korte wandelingen en mooie uitzichten. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting Canyonlands National Park, hoog boven op de Island in the Sky-mesa. Daal af via de steile haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet van een korte stop om Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen.   Ga verder door Canyonlands langs een deel van de White Rim Trail naar Musselman Arch voor een fantastisch uitzicht op de Colorado-rivier beneden. Geniet van een paar stops met korte wandelingen. Ga 's middags het Arches National Park in bij Doc Williams Point. Beklim een steile rotswand en rijd door een vallei door zandstenen vinnen en duinen.   Passeer de beroemde Tower Arch, de Eye of the Whale Arch en de Marching Men - een groep van 7 torens in één rij. Stop voor een paar korte wandelingen om van de frisse lucht te genieten en het uitzicht op de rode rotsen te bewonderen. Nadat je beide parken hebt verkend, word je teruggebracht naar Moab, met een korte stop om onderweg dinosaurussporen te verkennen.

...
Moab: zelfgeleide autorit door Arches National Park

3. Moab: zelfgeleide autorit door Arches National Park

Begin je avontuur in het prachtige landschap van Utah in het bezoekerscentrum bij de ingang van Arches National Park. Terwijl je op reis gaat, passeer je de torenhoge formatie van de Three Penguins en de geologische Moab Fault en pauzeer je bij Park Avenue. Bewonder eenvoudig de formaties, kleuren en lagen hier of wandel over het pad het park in. Bekijk vervolgens de verre met sneeuw bedekte La Sal Mountains, de iconische Three Gossips en de torenhoge reeks formaties van de Courthouse Towers tot Sheep Rock. Ga dieper het park in en bewonder de versteende duinen en woestijnachtige struikgewas terwijl je leert over de inheemse Ute- en Paiute-stammen. Luister naar hun mythologieën, manier van leven en de uiteindelijke strijd tegen Spaanse indringers en Mormoonse kolonisten. Je reis naar Arches brengt je vervolgens naar de beroemde Balanced Rock-formatie, snel gevolgd door de twee meest populaire stops: de Windows Arches en Double Arch. Geniet van het springen en het verkennen van deze geologische wonderen van dichtbij. Ga daarna door de unieke Cache Valley van Arches naar Delicate Arch, het ongeëvenaarde hoogtepunt van dit park. Bekijk de nabijgelegen historische Wolfe Ranch en tribale rotstekeningen en beslis of je de beroemde boog vanuit een uitkijkpunt wilt zien of een wandeling dichterbij wilt voor meer details. Je avontuur gaat verder door de unieke Salt Valley of Arches naar verbluffende formaties zoals de Fiery Furnace, Sand Dune Arch, Arches Forest, Skyline Arch en Tapestry Arch. Dit zijn allemaal optionele stops en wandelingen. Ga ten slotte naar het verste punt van het park: de Devil's Garden. Hier spring je uit om de beroemde landschapsboog te bezoeken als het bekronende uitzicht op een surrealistisch landschap.

...
Moab: Ultimate Utah Combo zelfrijdende audiotour

4. Moab: Ultimate Utah Combo zelfrijdende audiotour

Van de canyons van Zion tot de zwaartekracht tartende formaties in Arches, wees getuige van Moeder Natuur op haar meest indrukwekkende manier tijdens deze zelfgeleide autorit die begint in Moab, Utah. Geniet van geanimeerde video's om delen van de tour te visualiseren. Spring gewoon in je auto, installeer de app op je telefoon en ga aan de slag. Bezoek Arches National Park en ontdek het verborgen leven in deze ruige maar prachtige woestijn. Bewonder onmogelijke rotsformaties en torenhoge bogen die miljoenen jaren in de maak zijn en leer hoe het allemaal is ontstaan. Leer de geschiedenis van de Ute- en Paiute-stammen die duizenden jaren in Arches woonden. Luister naar hun legendes over de bedriegergod die hen naar de woestijn bracht en de portalen die sluimerend in de tijd liggen. Ontdek hoe deze stammen overleefden en wat ze achterlieten. Zie Zion National Park en hoor waarom vroege Mormoonse pioniers dachten dat het de hemel op aarde was. Deze tour werkt per auto, fiets of shuttle, dus je kunt het park zien zoals je wilt. Bekijk in Zion natuurlijke wonderen zoals de Tempel van Sinawava en de Weeping Rock. Leer de geschiedenis van het park kennen, van de geologische formatie tot de eerste mensen die hier woonden. Zie smaragdgroene poelen, duizelingwekkende bergtoppen en nog veel meer. Bewonder vervolgens de torenhoge hoodoos die in Bryce Canyon te vinden zijn. Duik in de geschiedenis en legendes van de inheemse stammen die hier leefden, inclusief het aangrijpende verhaal van een ras van reuzen die in steen veranderden en de hoodoo-formaties werden die we vandaag zien. Bezoek bosjes van de oudste bomen op aarde en hoor het spookachtige verhaal van de vermeende vloek die iedereen treft die ervoor kiest om deze oude, knoestige planten van te dichtbij te bestuderen. Stop op de plek waar Forrest Gump zijn beroemde run eindigde in Monument Valley. Ga vervolgens de vallei zelf in om van dichtbij en persoonlijk te komen met adembenemende plateaus, buttes en torenspitsen. Ontdek hoe Hollywood Monument Valley veranderde in het typische beeld van het Amerikaanse Westen. Kom meer te weten over de mysterieuze Anasazi die eeuwen geleden uit dit land is verdwenen en over de Navajo die de vallei nog steeds hun thuis noemen. Onthul vervolgens verborgen geheimen in de Grand Staircase. Verborgen in deze torenhoge trap zijn aanwijzingen voor de lange geschiedenis van het land. Kom meer te weten over de dinosaurusfossielen die mensen hier hebben gevonden, waaronder een T-Rex-skelet. Voordat je je tour afsluit, verken je een versteend bos, sprankelende watervallen en weidse vergezichten. Plus, hoor de legendes en verhalen van de stammen die ooit in Grand Staircase woonden.

...
Van Moab: Arches National Park 4x4 Drive en wandeltocht

5. Van Moab: Arches National Park 4x4 Drive en wandeltocht

Nadat je bent opgehaald in Moab, begin je je dagtour door het Arches National Park met een gematigde wandeling. Loop tussen de prachtige bogen en bewonder het ongelooflijke rode rotslandschap. Leer meer over het park terwijl je gids zijn kennis van de geologie deelt en de geschiedenis van het gebied uitlegt. Aan het einde van je wandeling stop je en tank je bij met een picknicklunch in buffetstijl voordat je het achterland ingaat waar je 4x4-avontuur begint. Navigeer over de ruige jeeppaden die naar afgelegen bogen leiden die maar weinigen kunnen ervaren, en geniet van de weidse panoramische uitzichten die het achterland te bieden heeft. Passeer de beroemde 30 meter brede torenboog en de boog van het oog van de walvis. Zie de Marching Men, een groep van 7 torens in een rij. Om je reis te beëindigen, stop je om enkele oude dinosaurussporen te bekijken die in steen zijn ingebed en verlaat je het park via een oud cowboypad, en ga je terug naar Moab.

...
Canyonlands and Arches National Park: schilderachtige vliegtuigvlucht

6. Canyonlands and Arches National Park: schilderachtige vliegtuigvlucht

Arches National Park en de Canyonlands zijn twee belangrijke redenen dat Moab, Utah een internationale bestemming is geworden. Haal het meeste uit uw kostbare tijd hier door beide parken te bezoeken tijdens deze rondvlucht. Dit is de enige operator die gecertificeerd is om rondvluchten over deze iconische attracties aan te bieden, dus je zult deze nationale parken zien op een manier die maar weinigen hebben. De enorme geologische diversiteit, die wetenschappers van over de hele wereld aantrekt, kan het best vanuit vogelperspectief worden bekeken. Krijg meer van een grondig overzicht van eeuwenlange geologische geschiedenis op deze vlucht dan je zou krijgen door jarenlang wandelen. Leg de momenten vast met verbluffende luchtfotografie. Er is geen andere manier om deze parken zo uitgebreid en comfortabel te bezoeken. Krijg toegang tot de afgelegen, beperkte districten van Canyonlands en omzeil de rijen en drukte in Arches National Park. Dit avontuur biedt echt een uitstekende gelegenheid voor een onvergetelijke en ontzagwekkende ervaring.

...
Moab: Arches National Park vliegtuigtour

7. Moab: Arches National Park vliegtuigtour

Ontdek het Arches National Park vanuit de lucht zonder wachtrijen, wachttijden en drukte. Er is geen andere manier om dit park zo uitgebreid of comfortabel te bekijken. Deze schilderachtige luchttour is de enige gecertificeerde vluchttouroperator die van bovenaf toegang heeft tot het Nationaal Park. Begin aan dit exclusieve avontuur en loop weg met ongelooflijke foto's die insta-waardig zijn. Arches National Park heeft 's werelds grootste concentratie van bogen - meer dan 2000 van deze verbazingwekkende functies. De wereldberoemde Delicate Arch is duidelijk te zien tijdens deze Scenic Air Tour. Dit nationale parkpark bevat vele andere prachtige rotsformaties, waaronder kliffen, vinnen, monumenten en pilaren. Prachtig gekleurd en gevarieerd, het uitzicht op deze functies is adembenemend vanaf de grond, maar nog verbazingwekkender om vanuit de lucht te aanschouwen. Bekijk de iconische Delicate Arch, North en South Windows, Elephant Butte, Fiery Furnace, Devils Garden en Navajo Arch. Tijdens deze exclusieve rondvlucht heb je de mogelijkheid om unieke foto's te maken vanuit een vogelperspectief. Als je Arches National Park per vliegtuig ontdekt, heb je toegang tot nog meer uitzichten op iconische bogen dan in 3 dagen wandelen van wereldklasse in het park.

...
Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

8. Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

Verken het achterland en rijd door de beroemde Hells Revenge Trail en Fins N'Things Trails op een 4,5 uur durende reis op nieuwe, gemakkelijk te besturen UTV/SXS-voertuigen. Kies om te rijden, passagier te zijn of beide. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-routes te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het recreatiegebied Sand Flats. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige landschap in het achterland dat barst van schoonheid en opwinding. Ga 300 meter boven de Colorado-rivier staan en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Alle vaardigheidsniveaus zijn welkom, van beginner tot expert, en het is een avontuur dat perfect is voor het hele gezin.

...
Vanuit Las Vegas: 7-daagse tour met kleine groepen door nationale parken

9. Vanuit Las Vegas: 7-daagse tour met kleine groepen door nationale parken

Kies uit een privé- of kleine groepsreis en begin aan een onvergetelijk 7-daags avontuur door Monument Valley. Bewonder de diepten van de Grand Canyon, ervaar het echte Wilde Westen en ontdek de iconische Utah-landschappen van Zion, Bryce, Arches en Canyon Lands. Dag 1 Zion National Park: We laten de felle lichten van Las Vegas een tijdje achter ons en gaan naar Utah's mooiste Nationale Park. Enorme canyonwanden en rode zandstenen kliffen stijgen op naar een schitterende blauwe lucht. Daag jezelf uit voor wat wordt beschouwd als de beste wandeling van een halve dag in het zuidwesten door een smalle bergkam naar Angels Landing te wandelen. Doe het rustig aan en verken de ongerepte Emerald-poelen, geniet van een rivierwandeling diep in de vernauwing, als het weer het toelaat. Of als je echt avontuurlijk bent, doe ze alle drie! Dag 2 Bryce National Park: Een korte rit vandaag brengt ons naar een hoogte van 8000 ft in Bryce National Park. Maak een wandeling langs de rand en bewonder de unieke zandstenen torenspitsen (hoodoos) die dramatisch oprijzen uit het natuurlijke amfitheater. Wandel naar de hoodoos voor een persoonlijke ervaring van dichtbij met dit fascinerende landschap. Een duik in de hot tub in de buitenlucht op het kamp zal die wandelspieren verlichten en een nacht rond het kampvuur zal deze dag mooi eindigen. Dag 3-4 Arches en Canyonlands National Parks: Verken dit prachtige landschap tijdens een begeleide zonsondergang-hummer-tour of hang aan een zandstenen klif tijdens een van onze optionele canyoneering-avonturen! Bezoek Arches National Park met meer dan 2000 bogen voor een wandeling naar Delicate Arch. Geniet van wandelingen in Canyonlands National Park, waar de groene rivier de Colorado ontmoet in een van de meest spectaculaire landschappen die het zuidwesten te bieden heeft. Wissel verhalen uit over Butch Cassidy en de Sundance Kid die de canyons gebruikten om zich aan het eind van de 19e eeuw voor de wet te verbergen, bezoek de plaatselijke stad en geniet van Utah's grootste avonturenhoofdstad. Dag 5 Monument Valley: We slingeren een weg door meer van het spectaculaire landschap van USA Southwest naar een van de meest iconische locaties ter wereld. De achtergrond voor veel beroemde westernfilms en de thuisbasis van de Navajo-indianen, je staat vandaag voor een echte traktatie. Spring aan boord van een 4X4-jeep en geniet van een inbegrepen Navajo-rondleiding door Monument Valley. Kampeer direct langs de rand en bereid je voor om omhoog te staren naar de verbazingwekkende sterrenhemel en je zitplaats op de eerste rij in te pakken voor een prachtige zonsopgang. Dag 6 Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Grand Canyon nationaal park: Geniet vanochtend van een optioneel bezoek aan 's werelds beroemdste slotcanyon - Antelope Canyon ($75-$80 pp), gevolgd door een mooie wandeling om Horseshoe Bend te bekijken voordat je naar de Grand Canyon gaat. Het beste voor het laatst bewaren! Na een kort bezoek aan een handelspost van Navajo volgen we de machtige Colorado-rivier door de geschilderde woestijn naar een van de zeven natuurwonderen van de wereld! Geniet van een vogelperspectief tijdens een optionele helikoptervlucht, wandel langs de rand bij zonsondergang, maak een wandeling naar een van de diepste en meest diverse canyons op aarde of ontspan gewoon in een van de randcafés en bewonder het uitzicht voordat u nog een laatste keer kookt met je nieuwe vrienden! Dag 7 Las Vegas: We krijgen onze kick op Route 66 en komen ruim op tijd terug in Sin City om te ontspannen aan het zwembad voordat we naar de strip gaan in een stijlvolle stretchlimousine.

...
Moab: Colorado River 3,5 uur stand-up paddleboard-tour

10. Moab: Colorado River 3,5 uur stand-up paddleboard-tour

Bewonder de indrukwekkende natuurlijke attracties van Moab vanuit een uniek perspectief op deze 3,5 uur durende gezinsvriendelijke, vlakwater paddleboard-trip langs de Colorado-rivier. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele stroomversnellingen. Zweef langs indrukwekkende zandstenen kliffen en bewonder het adembenemende landschap terwijl je deskundige gids je vult met informatie over het gebied. De hele reis grenst aan Arches National Park terwijl je stroomafwaarts drijft, peddelt en zwemt.

...

Sitemap Arches National Park

Wil je alle activiteiten in Arches National Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.