Datums kiezen

Archivo General de Indias

Archivo General de Indias: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: dagelijkse fietstocht

1. Sevilla: dagelijkse fietstocht

Maak een fietstocht door Sevilla en bezoek zowel de hotspots van de stad als de hoogtepunten onder de radar tijdens een begeleide reis van 3 uur. Met een fietstocht kun je met minder inspanning een grotere afstand in de stad afleggen dan te voet, ideaal om de stad te ontdekken. Tijdens uw reis ziet u bezienswaardigheden als het Alcázar-paleis, de wijken Triana en Arenal, Maria Luisa Park, Plaza de España en meer. Sommige van deze plaatsen zijn UNESCO-werelderfgoed. Bovendien zal het ontdekken van Sevilla op deze leuke en dynamische manier je niet alleen blootstellen aan de sites die het zijn reputatie hebben gegeven, maar je ook een fantastisch gevoel van oriëntatie in de stad geven en je waardevolle informatie geven over hoe verder te gaan. Leer waar je moet eten en wat je moet zien tijdens je verblijf, aangezien je gids je de beste restaurants, theaters, bars en meer aanwijst.

Sevilla: stadstour op elektrische scooter

2. Sevilla: stadstour op elektrische scooter

Fietstochten zijn prima, maar een elektrische scootertocht is uniek. Je verkent de belangrijkste en mooiste delen van Sevilla, zoals de kleine pleintjes die alleen de lokale bevolking kan vinden. Ondertussen leer je over het belang en de geschiedenis van het gebouw. De eerste stop is de meest populaire brug in de stad, Puente de Triana, op weg naar Maria Park waar Plaza de España ligt, we zullen Palacio de San Telmo zien. Ga na een ritje op Plaza España naar het stadscentrum. Zoek de meest historische gebouwen in de stad, zoals het Real Alcazar, de kathedraal, Archives of Indies en de Royal Tobacco Factory. Voordat we eindigen en naast de rivier, zien we de Toren van Goud.

Sevilla: fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

3. Sevilla: fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

Ontdek de legendarische geschiedenis, prachtige monumenten en unieke verborgen hoekjes van Sevilla tijdens een fietstocht door de belangrijkste wijken van de stad. Fiets in een rustig tempo over een schilderachtige route, zodat u kunt genieten van de ongelooflijke uitzichten en inzichtelijke informatie van uw gids. Steek de Puente de Isabel II over om de charmante wijk Triana te ontdekken. Kijk naar de Santa Ana-kerk, de Torre del Oro en het Palacio de San Telmo, voordat je verder gaat naar het ontzagwekkende Real Alcazar. Passeer het historische Algemeen Archief van Indië en de kathedraal. Ga naar Plaza del Cabildo en de tabaksfabriek en bereik uiteindelijk het rustige Parque de Maria Luisa om het prachtige Plaza de España te vinden. Rijd terug naar het startpunt en ontvang aanbevelingen over hoe je je avontuur in deze magische stad kunt voortzetten.

Sevilla: stadsoriëntatiepunten Smartphone-audiogids

4. Sevilla: stadsoriëntatiepunten Smartphone-audiogids

Deze korte maar boordevol inhoudswandeling neemt je mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden die Sevilla tot de monumentale stad maken die het is. Ontdek drie verschillende Unesco-erfgoedmonumenten, de kathedraal, Alcazar en het Archief van Indië, en geniet van fascinerend commentaar over de geschiedenis van de meest iconische gebouwen van Sevilla. Hoogtepunten inbegrepen in de route: Avenida de la Constitución Archivo de Indias Kathedraal van Sevilla Puerta del Perdon Giralda Alcázar de Sevilla …en nog veel meer!

Sevilla: elektrische kickscooter-tour van 2 uur

5. Sevilla: elektrische kickscooter-tour van 2 uur

Door de stad navigeren aan boord van een kickscooter of fiets is de snelste en meest milieuvriendelijke manier om alle historische monumenten en verborgen wonderen van Sevilla te zien en te leren kennen. Volg een gids tijdens een rondleiding door de hoogtepunten van de stad en bekijk de mooiste en meest iconische locaties van dichtbij. Kies uit een breed wagenpark, waaronder trapfietsen, elektrische fietsen en elektrische kickscooters. Vanuit het centrum van de stad gaat de tour naar het Archivo de Indias, gevolgd door de kathedraal van Sevilla, die dateert uit 1401 en een van de grootste kathedralen van Europa is. Ga verder naar Plaza del Triunfo - vol geschiedenis en altijd barstensvol cultuur. Vaar door de tuinen van Murillo naar het Alcazar, een ommuurd complex gebouwd in verschillende historische stadia, begonnen in de Middeleeuwen. Bewonder de ongelooflijke taferelen op de Plaza de España, die opritten voor fietsen en scooters heeft en de perfecte gelegenheid is voor foto's. Dwaal door de tuinen van Maria Luisa en ga vervolgens naar de rivier de Guadalquivir voor een frisse bries om de tour af te sluiten. Met de behendige scooters en fietsen kun je dicht bij verborgen juweeltjes komen die niet bereikbaar zijn met de auto of bus, en een professionele gids die jouw taal spreekt, zal verhalen en ervaringen over de magische stad Sevilla delen.

Sevilla: Koninklijk Alcazar en wandeltocht langs hoogtepunten van Sevilla

6. Sevilla: Koninklijk Alcazar en wandeltocht langs hoogtepunten van Sevilla

Met een enorme geschiedenis die zich over drie millennia uitstrekt, is Sevilla een van de meest unieke en magische steden van Spanje. Tijdens deze Sevilla-tour ontdek je de hoogtepunten van de stad met het gezelschap van een deskundige gids om meer te weten te komen over de uitstekende mix van islamitische, joodse en christelijke invloeden die de unieke monumenten vormgeven. Deze tour door Sevilla begint op het pittoreske Plaza de España, een van de iconen van de stad. Nadat we dit kolossale plein hebben gezien, gaan we de labyrintstraten van de wijk Santa Cruz in voordat we richting Plaza del Triunfo gaan, waar de beroemde Giralda opvalt als een gouden piek in het hart van de stad. Nadat je meer te weten bent gekomen over de geschiedenis en architectuur van de kathedraal van Sevilla en het Archief van Indias, krijg je een voorrangsticket om het Alcázar van Sevilla te verkennen. Je hebt onbeperkte tijd om door de Arabeske paleizen en tuinen te dwalen en in je eigen tempo van het bezoek te genieten.

Sevilla: stadswandeling met privégids

7. Sevilla: stadswandeling met privégids

Ontdek de geschiedenis en cultuur van Sevilla tijdens een privérondleiding van 2 uur. Ontdek de islamitische invloed van Sevilla, de wijk Santa Cruz en het oudste Spaanse paleis, een filmlocatie voor de populaire televisieshow Game of Thrones. Ontmoet je gids op de Plaza Nueva, naast het "Monument van San Fernando", waar de kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Alcázar van Sevilla en het Archief van Indië zich bevinden. Bekijk de buitenkant van de grootste kathedraal van Spanje en de tweede grootste ter wereld, na het Vaticaan. Leer meer over de historische figuren die binnenin begraven liggen. Ontdek de Giralda-toren, een van de symbolen van Sevilla. Leer alles over hoe de islamitische cultuur de stad en het Alcázar of paleis beïnvloedde, dat tevens het oudste Spaanse paleis is dat nog steeds in gebruik is. Ga naar de Plaza España en leer meer over de films die daar zijn opgenomen. Ga verder naar de wijk Santa Cruz, ooit de oude Joodse wijk en de oudste van de stad. Leer meer over de rivier de Guadalquivir, die Sevilla tot de commerciële hoofdstad van Europa maakte. Omdat de tour privé is, kunnen de route en het tempo worden aangepast aan uw behoeften.

Aanwijzing spel. Zelfgeleide toeristische route door Sevilla

8. Aanwijzing spel. Zelfgeleide toeristische route door Sevilla

Ontcijfer het recept dat Hernando de Bustamante meebracht op de terugreis van kapitein Fernando de Magallanes in 1522 om het elixer van de eeuwige jeugd te bemachtigen. Vind de ingrediënten verborgen in de belangrijkste monumenten van Sevilla. Loop in je eigen tempo. Je hebt alleen een smartphone en internetverbinding nodig. Ook een koptelefoon is aan te raden. Geschatte duur: 1,5-2 uur Route: -Torre del Oro -Iglesia del Hospital de la Caridad -Arco del Postigo -Archivo de Indias -Plaza del Triunfo -Puerta de los Leones (Alcázar) -La Leyenda de Susona -Iglesia del Salvador -Plaza del Triunfo -Puerta del Perdón (kathedraal)

Majestueuze rondleiding van een halve dag door Sevilla

9. Majestueuze rondleiding van een halve dag door Sevilla

Verken de majesteit van Sevilla met een lokale gids en bekijk de hoogtepunten van de Andalusische stad terwijl je door straten loopt die geurend zijn naar de geur van sinaasappelbomen. Nadat je bent opgehaald bij je hotel (op aanvraag), ga je naar de kathedraal van Sevilla. Bewonder de façade van 's werelds grootste gotische kathedraal (en de op twee na grootste kerk ter wereld), voordat je naar binnen gaat om verblind te worden door heilige schatten. De kathedraal, geregistreerd in 1987 als UNESCO-werelderfgoed, werd gebouwd als een demonstratie van de rijkdom van de stad en is ook de begraafplaats van Christoffel Columbus. Ga vervolgens naar het aangrenzende paleiscomplex Alcázar, de thuisbasis van het Algemeen Archief van Indië. Oorspronkelijk gebouwd door de Moren als fort, werd het Alcázar later een koninklijk paleis en staat het bekend als een van de mooiste in Spanje. De bovenste verdiepingen van het Alcázar worden nog steeds gebruikt door de koninklijke familie als hun officiële residentie in Sevilla. Bekijk meerdere schatten in het oudste koninklijke paleis dat nog in gebruik is in Europa, samen met prachtige architectuur, zoals de Courtyard of the Maidens. Bewonder sierlijke mozaïeken en nog veel meer.

Sevilla: zelfgeleide audiowandeling

10. Sevilla: zelfgeleide audiowandeling

Dwaal door de wonderlijke stad Sevilla, de koekenpan van Europa. Sevilla is een stad vol met spannende bezienswaardigheden die een fascinerende mix van culturen en stijlen zijn. Bewonder de prachtige kathedraal van Sevllle en de klokkentoren die een spectaculair uitzicht over de stad biedt, en laat je betoveren door het prachtige Koninklijk Paleis van Alcazar, een van Europa's meest geliefde toeristische bestemmingen, en de plaats waar Christoffel Columbus kwam vertellen over zijn reizen naar de Nieuwe Wereld naar het Spaanse koningshuis. Bekijk enkele documenten van het Archivo de Indias, een monumentale verzameling papieren met betrekking tot de verovering van Amerika, een mijlpaal in de menselijke geschiedenis. Bezoek 's werelds beroemdste stierenvechtring en bekijk ook het Hospital los Venerables, Plaza Virgen de los Reyes, het Hospital de la Caridad, Torre del Oro en het Teatro de la Maestranza. Jouw rondreis. Jouw manier.

Beschikbare activiteiten

14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Archivo General de Indias

Wil je alle activiteiten in Archivo General de Indias bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Archivo General de Indias

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 610 beoordelingen

Een hele goede relaxte fietstocht, bij mooi weer met gids Carmen door Sevilla. Zoals geboekt, in het Duits, met in totaal zes deelnemers, was er een beetje inzicht in de geschiedenis en bezienswaardigheden van Sevilla. Carmen beantwoordde alle vragen en raadde ook een geweldige tapasbar aan voor daarna, die we ook snel probeerden. Al met al is alles goed gekomen met de boeking via Get your Guide!

Onze vriendelijke gids Natasja van ATD Bikes nam ons mee langs de highlights van Sevilla en vertelde enthousiast over de geschiedenis daarvan. Ik had een vroege vlucht geboekt en heb de tour meteen de 1ste dag in de middag gedaan. Het is een aanrader deze fietstour als eerst te doen. Zo fiets je gezellig door Sevilla en weet je waar de bezienswaardigheden zijn, mocht je die willen bezoeken.

Een fietstocht langs de bezienswaardigheden van Sevilla. De Vlaamse gids Michiel nam ons enthousiast mee in de geschiedenis van Sevilla en bracht alles op een ludieke manier ten gehore.

Heel deskundige uitleg!Heel boeiend gebracht! Je ziet de volledige stad praktisch met zijn mooie gebouwen! We kregen zelfs tips voor heerlijke restaurants!

Echt een aanrader!!! Zeer vriendelijke ontvangst en een zeer bekwame gids, die historisch zeer goed geïnformeerd was en de groep bijzonder goed aanvoelde!