Datums kiezen

Arco da Rua Augusta

Arco da Rua Augusta

Arco da Rua Augusta: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket

1. Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket

Ontdek Lissabon met de flexibele Lisbon Card. Geniet van onbeperkt reizen met het stadsvervoer en gratis toegang tot 51 musea, historische gebouwen en meer. Profiteer van kortingen bij een groot aantal attracties, vouchers voor verschillende winkels en een handige gids met uitleg over het gebruik van de kaart. Nadat je je GetYourGuide voucher hebt ingewisseld voor de magnetische kaart, biedt de Lisbon Card onmiddellijk 24 uur, 48 uur of 72 uur toegang tot het openbaar vervoer. De kaart is geschikt voor de Carris metro, bussen, trams en kabelbanen en werkt ook op CP treinen tussen Cais do Sodré en Cascais en treinen tussen Oriente, Rossio en Sintra. Geniet van gratis toegang tot het Jerónimosklooster, de Belemtoren, het Nationaal Tegelmuseum, het Nationaal Koetsmuseum en andere. Bewonder prachtige paleizen, waaronder het Nationaal Paleis van Mafra en het Nationaal Paleis van Ajuda. Neem een ritje in de beroemde Santa Justa Lift en nog veel meer - allemaal met één kaart.

Lissabon: 72/96-uur Hop-on-hop-off-boot ticket voor bus, tram en boot

2. Lissabon: 72/96-uur Hop-on-hop-off-boot ticket voor bus, tram en boot

Ontdek alle delen van Lissabon met een gecombineerd bus-, boot- en tramticket en krijg onderweg toegang tot het openbaar vervoer. Verken de monumenten en musea van de stad in talloze wijken met 2 verschillende dubbeldekkerrondleidingen met audiogids, een gele boottocht en een rondleiding met de historische tram. Bewonder de Manuelijnse architectuur van de pleinen en lanen van Lissabon tijdens de Belém Lissabon-tour, en ontdek strakke, moderne gebouwen tijdens de moderne Lissabon-bustour. Reis terug naar het 'tijdperk van de ontdekkingen' in Belém en Ajuda, en dwaal door de traditionele wijken Alfama, Mouraria, Baixa, Chiado, Estrela en Lapa. Maak een ritje met het oudste vervoermiddel van Lissabon en klim aan boord van een tram naar het Castelo São Jorge. Reis door historische gebieden zoals Mouraria en Graça. Vaar onder de 25 de Abril-brug door en ga verder naar Belém aan boord van de gele boot. Bekijk monumenten zoals de Torre de Belém en Padrão dos Descobrimentos vanuit een ander perspectief. Ga terug naar Terreiro do Paço voor een prachtig uitzicht over Lissabon en stap in en uit waar en wanneer je maar wilt. Belém Lissabon Hop-On Hop-Off bushaltes Stopt 1. Praça da Figueira (Figueira-plein) 2. Restauradores (Restauradores-plein) 3. Marquês de Pombal 4. Winkelcentrum El Corte Inglés 5. Parque Eduardo VII (Eduardo VII-park) 6. Amoreiras-winkelen 7. Basiliek van Estrela 8. Pijler 7 9. Belém/ Museu dos Coches (Koetsenmuseum) 10. Mosteiro dos Jerónimos (Jerónimos-klooster) 11. Torre de Belém (toren van Belém) 12. Padrão dos Descobrimentos (Monument van de ontdekkingen) 13. MAAT (Museum voor Kunst, Architectuur en Technologie) 14. Docas-cruiseterminal 15. Avenida da Liberdade (Liberdadelaan) 16. Praça da Figueira (Figueira-plein) Moderne hop on, hop off-bus in Lissabon Stopt 1. Praça da Figueira (Figueira-plein) 2. Restauradores (Restauradores-plein) 3. Avenida da Liberdade (Liberdadelaan) 4. Cruiseterminal van Lissabon 5. Museu do Azulejo (Tegelmuseum) 6. Oceanário (Oceanarium, Aquarium van Lissabon) 7. Vasco da Gama Winkelen 8. FIL (tentoonstellings- en congrescentrum van Lissabon) 9. Torre Vasco da Gama (Vasco da Gama-toren)/ Hotel Myriad 10. Praça da Figueira (Figueira-plein) Hills Tramcar Tour (geen haltes op de route) 1. Praça do Comércio 2. Praça do Comércio Bezienswaardigheden waar de Hills Tramcar Tour langs komt maar niet stopt: • Porta's do Sol • Kathedraal van Sé/Lissabon • Rua da Conceição • Chiado • Camões • Estrela • Calçada do Combro • Chiado • Porta's do Sol • Graça Hop-on, hop-off-gele boottocht Stopt 1. Terreiro do Paço Estação Sul e Sueste (bootstation Terreiro do Paço) 2. Belém MAAT (bootstation van Belém) 3. Terreiro do Paço Estação Sul e Sueste (bootstation Terreiro do Paço)

Lissabon 3-in-1 Hop-on-hop-off-bustour met tram en bus

3. Lissabon 3-in-1 Hop-on-hop-off-bustour met tram en bus

Beleef 48 uur lang genieten van Lissabon tijdens 2 dubbeldekkerbustours en een historische tramtour. Duik met je audiogids in de belangrijkste pleinen, lanen en monumenten van Lissabon. Verplaats u gemakkelijk met toegang tot de openbare trams, kabelbanen en toegang tot de stadslift Santa Justa. Tour door de traditionele wijken van de stad, zoals Alfama, Mouraria, Baixa, Chiado, Estrela en Lapa, aan boord van een historische vintage tram. Dit is een unieke kans om te genieten van een ritje met traditioneel vervoer in Lissabon. Maak kennis met enkele van de mooiste uitzichtpunten van de stad en geniet van adembenemende uitzichten. Jerónimos-klooster, de toren van Belem en Padrão dos descobrimentos zijn enkele van de must-see bezienswaardigheden. Stap in en uit waar en wanneer je maar wilt bij een van deze haltes. Belém Lissabon Hop-on Hop-off bus 24 uur per dag Stopt 1. Praça da Figueira (Figueira-plein) 2. Restauradores (Restauradores-plein) 3. Marquês de Pombal 4. Winkelcentrum El Corte Inglés 5. Parque Eduardo VII (Eduardo VII-park) 6. Amoreiras-winkelen 7. Basiliek van Estrela 8. Pijler 7 9. Belém/ Museu dos Coches (Koetsenmuseum) 10. Mosteiro dos Jerónimos (Jerónimos-klooster) 11. Torre de Belém (toren van Belém) 12. Padrão dos Descobrimentos (Monument van de ontdekkingen) 13. MAAT (Museum voor Kunst, Architectuur en Technologie) 14. Docas-cruiseterminal 15. Avenida da Liberdade (Liberdadelaan) 16. Praça da Figueira (Figueira-plein) Moderne hop-on, hop-off-bus in Lissabon, 24 uur per dag Stopt 1. Praça da Figueira (Figueira-plein) 2. Restauradores (Restauradores-plein) 3. Avenida da Liberdade (Liberdadelaan) 4. Cruiseterminal van Lissabon 5. Museu do Azulejo (Tegelmuseum) 6. Oceanário (Oceanarium, Aquarium van Lissabon) 7. Vasco da Gama Winkelen 8. FIL (tentoonstellings- en congrescentrum van Lissabon) 9. Torre Vasco da Gama (Vasco da Gama-toren)/Hotel Myriad 10. Praça da Figueira (Figueira-plein) Hills Tramcar Tour (geen haltes op de route) 1. Praça do Comércio 2. Praça do Comércio Bezienswaardigheden waar de Hills Tramcar Tour langs komt maar niet stopt: • Porta's do Sol • Kathedraal van Sé/Lissabon • Rua da Conceição • Chiado • Camões • Estrela • Calçada do Combro • Chiado • Porta's do Sol • Graça

Lissabon: toegangsticket Arco da Rua Augusta

4. Lissabon: toegangsticket Arco da Rua Augusta

Wanneer je Arco da Rua Augusta bezoekt, heb je toegang tot een uitkijkpunt met een 360 graden uitzicht over Lissabon en de omgeving. De Terreiro do Paço, het centrum van Pombaline, de kathedraal, het kasteel van St. Jorge en de Tejo-rivier zijn enkele van de iconische bezienswaardigheden die je vanaf de top van het gebouw met je toegangsbewijs kunt zien. Op het bovenste gedeelte van de boog zie je sculpturen van Célestin Anatole Calmels, waaronder Glory met de kroon op Genius en Valor. Lager zie je sculpturen van Vítor Bastos, die de historische figuren van Viriatus, Vasco da Gama, de Markies van Pombal en Nuno Álvares Pereira vertegenwoordigen.  In de boog, in de klokkamer, kom je meer te weten over de geschiedenis van deze triomfboog, vanaf het moment dat de bouw voor het eerst begon, na de aardbeving in 1755, tot de voltooiing ervan in 1875.

Lissabon: Geschiedenis, cultuur en actuele zaken wandeltour

5. Lissabon: Geschiedenis, cultuur en actuele zaken wandeltour

Ga samen met je gids op reis door de wijken Baixa, Chiado, Bairro Alto en de kronkelende steegjes van Alfama. Ontdek 3 van de 8 heuvels van Lissabon tijdens een inzichtelijke wandeltour en kies tussen een groeps- of privétour. Leer meer over de Portugese geschiedenis en cultuur terwijl je rondwandelt. Ontmoet op het Rossio-plein en begin je wandeling door de benedenstad, beter bekend als Baixa. Bekijk de beroemde Elevador de Santa Justa, loop de eerste heuvel op naar de indrukwekkende ruïnes van het Carmo-klooster en kom enkele van de mooiste tegels van Lissabon tegen. Ontdek vervolgens de voormalige dichterswijk Chiado en wandel door de woon- en uitgaanswijk Bairro Alto. Neem een korte pauze om op adem te komen voordat je op weg gaat naar de romantische wijk Alfama. Bewonder een van de mooiste uitzichtpunten over de Taag. Eindig je reis bij Lissabon's Arco de Rua Augusta in Praça do Comércio, direct aan de oever van de Taag.

Lissabon: Privétour door de stad per Tuk-Tuk

6. Lissabon: Privétour door de stad per Tuk-Tuk

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Lissabon tijdens een privétour met een elektrische tuk-tuk. Bekijk de hoogtepunten van de Portugese hoofdstad, zoals het Handelsplein, de kathedraal van Lissabon, Pink Street, de Time Out Markt, het Nationaal Pantheon en de Sint-Vincentiuskerk. Ontmoet je gids buiten bij de Time Out Market. Spring vervolgens in je elektrische tuk-tuk en rijd de binnenstad in om monumenten en bezienswaardigheden te bekijken, zoals de 12e-eeuwse kathedraal van Lissabon en het stadhuis. Vervolg je avontuur naar de charmante wijk Graça. Stop voor een paar foto's bij Portas do Sol en Senhora do Monte die beide een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad bieden. Baan je vervolgens een weg door de kleine en smalle straatjes van Alfama. Vanuit Alfama rijd je langs de rivier de Taag naar het levendige Handelsplein, dat al eeuwenlang het commerciële en transportknooppunt van de stad is. Ga tot slot terug naar het beginpunt om je tour af te sluiten.

Lissabon: Segwaytour met hoogtepunten van de stad

7. Lissabon: Segwaytour met hoogtepunten van de stad

Bij aankomst in onze winkel ontmoet je onze gids en helpen we je bij het inchecken en het vastmaken van je helm, zodat we klaar zijn om aan onze reis te beginnen. We beginnen met een praktische rijles, zodat je zelfverzekerd de Segway kunt pakken en door de charmante kleine straatjes kunt klimmen - ons toegewijde personeel helpt je op weg. Er is al zoveel te zien vanaf ons oefenterrein en als we koers zetten naar Terreiro do Paço, een van de beroemdste pleinen in Portugal - maak kennis met de geschiedenis van de Ontdekkingen en de tijd van beroemde ontdekkingsreizigers die over de wereld. Vanaf hier verhuizen we naar het luxe Chiado-gebied, beroemd om zijn winkels en vintagewinkels, en eindigen op de heuvel op het plein van Largo do Carmo, voor het oude klooster dat de aardbeving van Lissabon van 1755 niet heeft overleefd. We dalen de heuvel af naar het drukke centrum van Lissabon, beroemd om zijn bruisende handel, zijn cafetaria's en slijterijen, en natuurlijk de prachtige Portugese steenpatronen die de grond bedekken, de typisch Portugese calçada. Geniet van de rit terug naar ons kantoor terwijl we door de binnenstad rijden met 18e-eeuwse architectuur in "Manhattan-stijl", de oude gele elektrische trams en nog veel meer te zien.

Lissabon: Wandeltour door de oude wijken Alfama en Baixa Chiado

8. Lissabon: Wandeltour door de oude wijken Alfama en Baixa Chiado

Ontmoet je gids en wandel door de oudste wijk van Lissabon, Alfama, vol met charmante, traditionele gebouwen. De wandeling biedt ongelooflijke uitzichten over de skyline, die zich uitstrekt tot aan de rivier de Taag. Bekijk de iconische monumenten van Alfama, van de Augusta Straatboog en Praca do Comercio tot het Sao Vicente Klooster en de Kathedraal van Lissabon. Als je de wijken Baixa en Chiado nadert, begin je een andere kant van de cultuur en het erfgoed van Lissabon te bewonderen. Omzoomd met neoklassieke gebouwen en bruisend met winkels en eetgelegenheden, zijn deze prachtige wijken ook de thuisbasis van populaire attracties, zoals de Bica Elevator, het Nationaal Theater en de Sao Domingos Kerk. Tijdens de rondleidingen krijg je live commentaar van je gids over de fascinerende geschiedenis en cultuur van de prachtige hoofdstad van Portugal. Vraag je gids om aanbevelingen, stop voor selfies en geniet van de perfecte introductie tot Lissabon met deze tour. Gebruik de gratis mobiele app voor toegang tot meerdere wandelroutes met gids en ontdek meer van Lissabon na je rondleiding! Bezienswaardigheden langs de tour: - Arco Rua Augusta - Praca do Comercio - Kathedraal van Lissabon - Casa dos Bicos - Alfama Toren - Sao Rafael Plein - Kerk van Santa Engracia - Sao Vicente Klooster - Portas do Sol - Santa Luzia Kerk - Tram 28 - Standbeeld van Sao Vicente - Kerk van Sint Estevao - Bairro Alto - Bica Lift - Miradouro de Sao Pedro de Alcantara - Gloria Lift - Carmo Covent - Stadhuis Lissabon - Chiado - Rossio-plein - Nationaal Theater D. Maria II - Augusta Straat Op een app gebaseerde audiogidsroutes: - Jeronimosklooster - Toren van Belem - Cacilheiro - Roze Straat - Dom Luis Tuin - Ribeira Markt - Basiliek van Estrela - Principe Real Tuin - Luis de Camoes Plein - Assemblee van de Republiek Paleis - Museum van Kunst, Architectuur en Technologie

Lissabon: Joodse geschiedenistour door Lissabon

9. Lissabon: Joodse geschiedenistour door Lissabon

Deze tour behandelt de belangrijkste locaties van de Joodse aanwezigheid in het middeleeuwse en moderne Lissabon. De hedendaagse aanwezigheid in Lissabon komt ook aan bod, inclusief de IIWW-vluchtelingenpassage in de jaren '40. De districten die in de tour worden behandeld, omvatten de kasteelheuvel, Alfama en de Baixa, om alle historische bezienswaardigheden van de Judiarias en andere historische locaties te bewandelen. Concreet begint de tour bij Praça do Comércio, langs Praça do Município, Rua do Comércio, Casa dos Bicos, Ribeira, Verzetsmuseum, Mouraria, Praça da Figueira en Rossio. De tour kan op maat worden gemaakt en worden aangepast aan verschillende tijdsbestekken en startpunten. Er zijn historische figuren die ons zullen helpen historische momenten en de erfenis van de Joodse gemeenschap in de Portugese cultuur, wetenschap en zelfs gastronomie te gooien. Lees ook meer over de werelddiaspora die zich vanuit Lissabon over de Atlantische Oceaan naar het Middellandse Zeegebied, Azië en Noord-Europa verspreidde.

Lissabon, Chiado-Baixa, speurtocht en zelf rondleiding

10. Lissabon, Chiado-Baixa, speurtocht en zelf rondleiding

Leer Lissabon in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling. Je verkent de stad te voet en krijgt punten voor het oplossen van verschillende soorten taken: Vind bezienswaardigheden: Je gebruikt hints om de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in de stad te vinden. De kaartfunctie in de app helpt je daar te komen. Los vragen op: Als je eenmaal bent aangekomen op de plek die je zoekt, krijg je vragen over de aanblik. Meestal zijn de antwoorden verborgen in borden, foto's, enz. Een geweldige en leuke manier om nieuwe dingen over de stad te leren. Veel plezier: Tijdens het avontuur kun je ook spannende fotoopdrachten verwachten die veel creativiteit vergen. Als je de snapshots onder de knie hebt, word je beloond met punten. Onderweg kom je op geweldige plaatsen zoals de "Santa Justa-lift", "Restauradores-plein", "Rua Augusta-boog" en nog veel meer! Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je per e-mail een gamecode met instructies voor het spelen. Ga naar het "Blue Liberdade Hotel" en gebruik de code om het spel in de app te ontgrendelen. De tour eindigt op het Handelsplein. De ervaring is niet beperkt in de tijd. Je kunt de stad in je eigen tempo verkennen en pauzes nemen. Download gewoon de Explorial-App, ga naar het startpunt en je bent klaar om met het spel te beginnen. De tour duurt gemiddeld ongeveer 1-2 uur.

64 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Arco da Rua Augusta: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Arco da Rua Augusta

Wil je alle activiteiten in Arco da Rua Augusta bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arco da Rua Augusta

Gemiddelde beoordeling

4.4
(7.360 beoordelingen)

Ik kocht een 72-uurspas voor een zeer korte vakantie (3 dagen) in Lissabon. Het was een stuk goedkoper dan de prijs die op de website van de Lisboa-kaart staat vermeld (medio maart 2024). Ik pakte en activeerde de kaart op het vliegveld en stapte gewoon op de trein naar het centrum van Lissabon. Het was heel gemakkelijk. Ook kunt u bij sommige toeristische attracties gratis toegang krijgen of kortingen krijgen. Het belangrijkste probleem is dat de kaart behoorlijk kwetsbaar is: hij is flinterdun en aan de balie kreeg ik te horen dat de kaart niet bij een magnetisch apparaat mocht passen, inclusief mobiele telefoons. Het was een beetje prijzig, maar aangezien ik maar 3 dagen had, kon ik door het overslaan van wachtrijen en het niet hoeven opwaarderen mijn reis maximaliseren. Het was zeker de moeite waard.

We waren bang gezien de opmerkingen, maar de kaart stelde ons tevreden, we hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om uitstapjes te maken en er zijn nogal wat bezoeken inbegrepen. Soms kleine misverstanden "je moet een gratis kaartje krijgen" "je moet geen kaartje krijgen met de Lissabonkaart" maar uiteindelijk niets ergs. Zeer handig voor een bezoek aan Lissabon in een paar dagen.

Deze kaart is een heel goed idee. Vervoer is gratis, sommige monumenten. (voor de toren van Belém moet je nog een gratis kaartje halen maar voor het klooster niet nodig)

zorg ervoor dat u wordt opgehaald van het vliegveld. een deel van de stadslocatie is ver weg en is mogelijk niet open.

Zeker de moeite waard en aan te raden om een Lisboa card te kopen. Heel gebruiksvriendelijk.