Belevingen in
Arco de Sao Jorge

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Arco de Sao Jorge: De beste dingen die je niet wil missen

Noordoost-Madeira 4X4 Tour vanuit Funchal

1. Noordoost-Madeira 4X4 Tour vanuit Funchal

Vertrek vanuit Funchal tijdens een dagtour door het noordoosten van Madeira. Als je de stad achter je laat, stop dan in São Vicente en geniet van een fantastisch uitzicht van 360 graden. Bewonder het contrast van kleuren van de wijngaarden. Geniet van een rit langs kronkelige wegen en door bossen. Ontdek het unieke landschap van de omgeving vanaf een open 4X4-voertuig. Bezoek voor de lunch een watermolen en bekijk de traditionele rieten huizen van Santana. Stop om te genieten van een lunch in een idyllische omgeving en bezoek later een suikerriet- en rumfabriek, waar u de lokale rum kunt proeven. Rond je tour af in Caniçal, waar je een spectaculair uitzicht hebt op Ponta São Lourenço - het oostelijke deel van het eiland.

...
Van Funchal of Caniço: Noord-Madeira 4x4 Adventure Tour

2. Van Funchal of Caniço: Noord-Madeira 4x4 Adventure Tour

Begin aan een onvergetelijke 4x4-tour naar de noordkant van Madeira en ontdek zelf waarom sommigen dit als het beste deel van het eiland beschouwen. Vertrek vanuit Funchal of Caniço en bezoek dorpen, een lokaal rumbedrijf, typische huizen en meer. Begin je reis richting Santa Cruz om het centrum van het dorp te bezoeken. Ga verder naar Porto da Cruz en bezoek de historische Companhia dos Engenhos do Norte, een lokaal rumproductiebedrijf. Leer meer over het glorieuze verleden van de suikerproductie op het eiland. Bezoek vervolgens Santana. Bezoek de typische halm-plafondhuizen die bekend staan als Casinhas de Santana (de kleine huisjes van Santana). Reis via een alternatieve route om São Jorge te bereiken terwijl je langs het adembenemende uitkijkpunt Boca das Voltas komt. Vertrek richting Arco de São Jorge en neem tijd voor de lunch (niet inbegrepen). Ga verder langs de noordkust, rijdend op regionale wegen met uitzicht over de oceaan. Passeer Boaventura, Ponta Delgada en São Vicente en stop voor korte bezoeken voor het einde van de tour.

...
Madeira: Sao Vicente, Ponta Delga & Sao Jorge Valley Trip

3. Madeira: Sao Vicente, Ponta Delga & Sao Jorge Valley Trip

Reis over de oude wegen langs de kust van Madeira terwijl je je een weg baant door Boaventura, Arco de São Jorge en Cabanas. Bezoek São Vicente en Ponta Delgada. Profiteer van handige hoteltransfers vanuit Funchal of Caniço. Ga naar de eerste stop van de dag, São Vicente. São Vicente is de thuisbasis van het UNESCO-werelderfgoed Laurisilva. Bewonder de prachtige valleien die deze winderige landtong omringen. Ga vervolgens verder naar Ponta Delgada om een oude kerk te bezoeken. Doordrenkt van lokale erfenissen en verhalen, luister naar je gids, deel verhalen over de kerk en proef de sfeer. Ga vervolgens verder naar het noorden langs de oude wegen en bewonder het adembenemende uitzicht op de zee terwijl je door Boaventura, Arco de São Jorge en Cabanas reist. Bezoek een oude watermolen uit de 18e eeuw en de enige die nog in bedrijf is op Madeira. Verken de São Jorge-vallei met een deur die uitkomt op de zee. Eindig met een geweldig uitzicht vanaf de top van het dorp Ilha om de hele vallei van São Jorge te bekijken.

...

Sitemap Arco de Sao Jorge

Wil je alle activiteiten in Arco de Sao Jorge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.