Belevingen in
Arco Naturale

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Arco Naturale: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Napels: boottocht naar Capri

1. Vanuit Napels: boottocht naar Capri

Om 08:30 uur word je opgehaald bij Star Hotel Terminus in Napels en ga je op weg naar de haven van Piano di Sorrento. In een kleine groep van hooguit 12 reizigers ga je daar aan boord van een traditionele boot met een ervaren kapitein. Je maakt bij aankomst een verkenningstocht rond het eiland en bekijkt Capri's natuurlijke highlights, zoals de zeegrotten de Witte Grot, de Marvellous Grotto en de Groene Grot. De rotsformatie van de Arco Naturale is zeker het bewonderen waard en ook de villa Casa Malaparte op de Punta Massullo is erg indrukwekkend. Je vaart langs de rotsen van Faraglioni en de vuurtoren van Punta Carena. Onderweg pauzeer je om te zwemmen en te snorkelen in het azuurblauwe water. 's Middags besteed je 3 tot 4 uur aan land. Gebruik deze vrije tijd bijvoorbeeld om te winkelen in de boetiekjes of ergens te gaan lunchen op het eiland. Weer terug aan boord wacht een limoncelloproeverij op je, maar daarna keert de boot toch echt weer terug naar de haven. Vanuit de haven brengt een auto je terug naar het oorspronkelijke trefpunt.

...
Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

2. Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

Breng een leuke dag door met zeilen rond het prachtige eiland Capri en geniet van een van de hoogtepunten, de Blue Grotto. Geniet van een kleine groepsreis op een motorboot van maximaal 12 personen. Begin je tour vanuit de haven van Massa Lubrense en vaar langs de kust van Sorrento en in de waterval bij Mitigliano Bay. Eenmaal in Capri kunt u genieten van een rondleiding over het eiland met een paar stops om te zwemmen en snorkelen. Bezoek de witte, groene en blauwe grotten met hun prachtige saffierblauwe water. Bewonder de baai van Marina Piccola waar ooit de beroemde Engelse actrice en zangeres Gracie Fields woonde. Bekijk de natuurlijke boog, Villa Malaparte en de vuurtoren van Punta Carena. Geniet van snacks, water en een biertje of frisdrank aan boord van je ontspannende zeilavontuur.

...
Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

3. Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

Begin de tour met ophalen van je hotel of een dichtbij ontmoetingspunt en transfer naar de haven van Piano di Sorrento. Vertrek naar Capri, zeilen langs de kust van Sorrento. Bewonder onderweg het oude vissersdorp Marina Grande en de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna. Bewonder de natuurlijke waterval die uit de rots stroomt en andere interessante attracties langs de kust. Wanneer je aankomt op Capri, maak dan een rondvaart over het eiland per boot met stops om de Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto te bezoeken. Passeer de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena. Maak ook een stop om te zwemmen en snorkelen en neem een ontspannende pauze met hapjes en drankjes aan boord. Stop dan voor 3 tot 5 uur om het eiland te voet te verkennen. Keer ten slotte terug naar Sorrento en arriveer rond middernacht in de haven van Piano di Sorrento. Geniet van de handige transfer terug naar je hotel of naar het ontmoetingspunt waar je ervaring zal eindigen.

...
Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

4. Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

Maak een cruise van een hele dag naar het eiland Capri om de stranden, baaien en grotten te verkennen. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in Amalfi en vaar langs de kust van Sorrento. Ontspan op weg naar het eiland aan boord en bewonder de geheime grotten langs de kustlijn. Je eerste stop is bij de kleine waterval van Marciano, waar je prachtige foto's kunt maken en een verfrissende duik onder water kunt nemen. Als u uw weg vervolgt, ziet u de prachtige afgelegen baai van Cala di Mitigliano en Punta Campanella, het puntje van het Sorrentijnse schiereiland met zijn oude uitkijktoren. Wanneer je op Capri aankomt, zie je meteen een Romeins paleis en twee prachtige grotten, de Coral Grotto en de White Grotto. Navigeer vervolgens naar de Faraglioni, het symbool van het eiland met zijn liefdesgrot. Bewonder de beroemde natuurlijke boog van Capri en Villa Malaparte, de reeks beroemde films en commercials. Neem nog een duik in de buurt van Marina Piccola, de mooiste baai van het eiland. Neem vier tot vijf uur vrije tijd om het eiland van dromen op eigen gelegenheid te verkennen: slenter door de kleine steden, ontspan op het strand en bewonder het landschap. Bekijk op de terugreis de Groene Grot en de buitenkant van de Blauwe Grot. Je keert terug naar de haven en wordt teruggebracht naar je hotel in Amalfi.

...
Van Napels: privérondvaart naar Capri en Positano

5. Van Napels: privérondvaart naar Capri en Positano

Begin aan een dag om je heen en verken de hoogtepunten van Capri en Positano vanuit het comfort van een privéboot met een lokale kapitein. Je begint 's ochtends (de tijd kan voor jouw gemak worden aangepast) vanuit de haven van Mergellina en vaart over de baai van Napels richting Capri. Zet je camera klaar, want je hebt een ongeëvenaard uitzicht op de actieve vulkaan de Vesuvius achter je, het thermische eiland Ischia aan je rechterkant, de kust van Sorrento aan je linkerkant en het eiland Capri direct voor je. Eenmaal aangekomen in Capri laat de kapitein u alle niet te missen sites zien, zoals de Blue Grotto, de White Grotto, de Green Grotto, de Coral Grotto, Faraglioni Rock Formations, Marina Piccola, de natuurlijke boog, en veel veel meer. Geniet van een koele duik vanaf de boot als je dat wilt, of geniet gewoon van het uitzicht vanuit het comfort van het zachte zonnedek of de schaduwrijke stoelen aan boord. Wat je ook kiest, je zult niet teleurgesteld zijn in de natuurlijke wonderen van Capri. Na het verkennen van de hoogtepunten van Capri vanaf de zee, vaart de kapitein naar het vissersdorpje Nerano in de Golf van Salerno. Nerano is de thuisbasis van de originele pasta en courgette en dit is een geweldige plek om rond lunchtijd te stoppen om de lokale keuken te ervaren. Ga verder naar de privé-eilanden Li Galli (die sommigen "Dolphin Island" hebben genoemd vanwege de unieke vorm van een dolfijn in de lucht.) Dit is een van de belangrijkste sites die dateren uit de tijd dat Ulysses een sirene hoorde terwijl hij doorzeilde. Li Galli-eilanden hebben ook een natuurreservaat onder water en is een favoriete plek om te zwemmen. Je laatste stop is Positano, waar je wat vrije tijd kunt hebben om dit jetsetdorp te verkennen. Blader door de boetieks, ijssalons en lokale ambachtelijke studio's. Er is zoveel te zien in dit prachtige kleine dorp dat over de hele wereld beroemd is geworden. Aan het einde van de dag wordt u weer afgezet in Napels, tenzij u ervoor kiest om uw Tour in Positano te beëindigen. Dit is een dag die je niet mag missen.

...
Capri-boottocht van een hele dag vanuit Sorrento

6. Capri-boottocht van een hele dag vanuit Sorrento

Breng de dag op zee door tijdens een dagexcursie vanaf het Sorrentijnse schiereiland en ontdek het glamoureuze eiland Capri. Transfer van uw hotel naar de haven en stap aan boord van de boot. Vaar vervolgens langs de kust van het vasteland en stop om te zwemmen voordat u de baai van Napels oversteekt naar Capri. Een favoriet toevluchtsoord voor intellectuelen, kunstenaars en schrijvers, ontdek de magische schoonheid die hen aantrok. Vaar over het eiland om de mooiste bezienswaardigheden te zien, zoals de witte grot, natuurlijke boog, groene grot, de vuurtoren van Punta Carena en de beroemde Faraglioni-rotsen waar advertenties voor Dolce & Gabbana werden gefilmd. Passeer een van de populairste attracties van Capri bij de Blue Grotto. Stop vervolgens om te zwemmen en snorkelen in de prachtige wateren van de Tyrrheense Zee. Geniet van wat vrije tijd om over het centrale plein van Capri te wandelen of de Augustus-tuinen te bewonderen. Ontspan op het dek van de boot en kleur bij, of zwem vanaf uw semi-privéboot terwijl u de schoonheid van het eiland vanaf de zee bewondert.

...
Positano: privérondvaart Capri

7. Positano: privérondvaart Capri

Geniet van een spectaculair uitzicht langs de kust van Amalfi, verken het prachtige eiland Capri en bezoek enkele van de lokale bezienswaardigheden tijdens een privéboottocht vanuit Positano. Stop bij enkele van de fantastische grotten, zoals de Blue Grotto, op weg naar het eiland. Bekijk de vuurtoren van Punta Carena en maak geweldige foto's bij de Faraglioni-rotsen. Heb wat vrije tijd om Capri te verkennen als je eenmaal in de haven bent. Zwem in ongerept water, stop in een café of ga winkelen. Laat je aan het einde van je tour afzetten in de haven van Positano.

...
Kust van Sorrento en Capri boottocht van een hele dag

8. Kust van Sorrento en Capri boottocht van een hele dag

Stap aan boord van een traditionele boot in de haven van Piano di Sorrento en vaar vervolgens langs de prachtige kust van het schiereiland Sorrento in een kleine groep van niet meer dan 12 personen. Bewonder het oude vissersdorp Marina Grande en ga verder langs de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna om de waterval van de rotsen te zien stromen. Bij aankomst op het eiland Capri, neem je een rondleiding over het eiland om natuurlijke hoogtepunten te ontdekken, zoals de zeegrotten van de Witte Grot en de Groene Grot. Bewonder de rotsformatie van de Arco Naturale en zie het prachtige Casa Malaparte op Punta Massullo. Vaar langs de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena en stop onderweg om te zwemmen en snorkelen in de azuurblauwe wateren. Ga 's middags aan land om te winkelen in de boetieks. Geniet van een limoncello- proeverij aan boord van de boot voordat je terugkeert naar Piano di Sorrento.

...
Capri: plezier en zwemmen met Blue Grotto - boottocht van een halve dag

9. Capri: plezier en zwemmen met Blue Grotto - boottocht van een halve dag

Verken de verborgen juweeltjes van Capri tijdens een unieke boottocht van een halve dag. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Sorrento, spring je aan boord van de boot en vertrek je vanuit de haven van Massa Lubrense. Vaar langs bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Punta Carena, de natuurlijke boog en de witte en groene grotten. Neem een pauze en geniet aan boord van droge snacks met drankjes. Drijf in het midden van het kristalheldere water en ga voor een duik of twee. Stop buiten de beroemde Blue Grotto en maak kans om naar binnen te gaan en te bezoeken. Ga de grotmond binnen en zie het blauwe licht dat de grot verlicht.

...
Capri per boot van Massa Lubrense

10. Capri per boot van Massa Lubrense

Na uw gratis ophaalservice vanuit de haven van Marina della Lobra, vertrekt u vanaf het eiland Capri, langs de kust van Massa Lubrense, en ziet u onderweg de kenmerkende waterval van Mariciano, de baai van Mitigliano en Punta Campanella. Eenmaal aangekomen in Capri, maak je een rondleiding over het eiland en zie je bezienswaardigheden zoals de Witte Grot, de Groene Grot, de Faraglioni en nog veel meer. Je stopt bij Marina Piccola voor een ontspannend bad voordat je aankomt bij de Blue Grotto. Terwijl hier, is er de mogelijkheid om te stoppen om het museum te bezoeken aan boord van de kenmerkende roeiboten. Stop in de haven voor 4 uur vrije tijd op het eiland, waar je vrijelijk Capri en Anacapri kunt bezoeken. Zodra de tour is voltooid, keert u terug naar Massa Lubrense en terug naar uw hotel.

...

Sitemap Arco Naturale

Wil je alle activiteiten in Arco Naturale ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arco Naturale

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 227 beoordelingen

Dit was een fantastische trip! We hebben hier echt van genoten. Onze gidsen Francesca en Salvatore waren super vriendelijk en zorgden voor muziek en gezelligheid aan boord. Na een beetje varen zijn we gestopt om te snorkelen en kregen we een drankje en chips aangeboden. Daarna zijn we langs de witte en groene grot gevaren. We zijn het hele eiland Capri rond gevaren om dan daar te stoppen voor een bezoek van ongeveer 4u. We kregen ook een broodje mee om te lunchen in Capri. In de haven van Capri kon je gebruik maken van het aanbod om met een groepsbusje (€ 15,-) eerst naar AnaCapri te worden vervoerd, en daarna in het centrum van het plaatsje boven Marina Grande te worden afgezet. Na het bezoek aan Capri zijn we nog gestopt om een natuurlijke douche te nemen aan een waterval en om in een grot te zwemmen. Terug naar het startpunt kregen we nog limoncello en fruit aan boord. Dit was een geweldige ervaring en Francesca en Salvatore waren super vriendelijk!

Vanaf het begin was het perfect ... sinds Fabio de chauffeur me kwam ophalen bij het hotel ... hij was erg beleefd en zeer attent voor de gids ... de ontvangst bij het bureau was uitstekend ... de tour begon op de boot waren Francesca en enno empathisch voor de hele groep, waardoor we ons op ons gemak voelden ... ze vergezelden ons de hele reis met vreugde en met nauwkeurige uitleg van alle plaatsen die ze ons bezochten ... ik geloof dat zelfs niet in mijn verwachtingen groter zouden beter zijn geweest dan het was ... Ik ga terug naar Napels en bezoek het met hen !!!! .. bedankt Victoria

Perfecte organisatie. De transfer bracht ons naar de inschepingshaven, bij het inchecken vergezelden zeer vriendelijke meisjes ons naar de boot, een Sorrentine gozzo voorzien van alle comfort. De beschikbaarheid van Andrea (de commandant) typisch voor de plaats. Absoluut een aanrader

Uitstekende organisatie, vanaf het transport naar Sorrento, tot aan de boottocht naar Capri, we brachten een mooie dag door in het gezelschap van de gids die met zijn vriendelijkheid en professionaliteit deze dag onvergetelijk maakte. Super aanbevolen ervaring !!

We begonnen een beetje laat. Geweldige tour - altijd weer. Super leuke bootbemanning! De mix tussen varen, sightseeing, zwemmen en relaxen was perfect!