Arcul de Triumf

Arcul de Triumf

Arcul de Triumf: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boekarest: Het beste van Boekarest Privé Tuk-Tuk Tour

1. Boekarest: Het beste van Boekarest Privé Tuk-Tuk Tour

Dit is de originele tuk tuk tour die je kunt krijgen in Boekarest. Op een leuke en comfortabele manier ontdek je alle beste bezienswaardigheden van de stad. De tuk tuk is open-top zodat je een 360º uitzicht hebt over de bezienswaardigheden. Het is perfect voor stelletjes of een groep vrienden. Het trefpunt is voor het Grand Hotel Boekarest aan het universiteitsplein of je kunt worden opgehaald bij je hotel in het centrum. Nadat je kennis hebt gemaakt met je gids en chauffeur begint je ervaring. Enkele bezienswaardigheden op de route zijn: - Paleis van het Parlement - 2e grootste gebouw ter wereld - Boog van de Triomf - Union Boulevard met de artesische fonteinen - Plein van de Revolutie 1989 - Roemeens Atheneum - Overwinningslaan - populairste straat van de stad - Cec Paleis - Voormalig Koninklijk Paleis - Dorobanti-Primaverii wijken - exclusieve wijk van Boekarest waar geen andere tours komen - en nog veel meer! Veel fotostops langs de route op onmogelijke plaatsen voor andere voertuigen. De tour eindigt waar hij begon of je kunt overal in het centrum worden afgezet. Aan het begin van de tour krijg je gratis flesjes water en Roemeense snacks. Aan boord van de tuk tuk heb je powerbanks, een deken, een selfie stick en gratis Wi-Fi. Je gids is een lokale gids die je veel aanbevelingen kan geven over de beste restaurants en plaatsen om je tijd door te brengen. Boek nu en geniet van een unieke manier om Boekarest te zien! Tuk Tuk Way!

Boekarest: Tuk Tuk Stadsrondleiding

2. Boekarest: Tuk Tuk Stadsrondleiding

Ervaar Boekarest tijdens een privétour met een tuk tuk. Ontdek iconische plekken op een route die van de oude stad naar het Press House gaat, met stops om religie, geschiedenis, muziek, keuken en cultuur te ontdekken. Spaar je benen en reis met gemak in een gemotoriseerde tuk-tuk, een vervoermiddel dat opvalt en deel gaat uitmaken van de verhalen en herinneringen van de reiziger. Maak onvergetelijke foto's van de mooiste plekjes van Boekarest terwijl je meer leert over het leven in de stad. Geniet van de leuke, persoonlijke ervaring van een privétour in een openluchtvoertuig.

Avondtour door Boekarest en traditioneel diner

3. Avondtour door Boekarest en traditioneel diner

Geniet van een magische avond in de charmante hoofdstad van Roemenië, met een rondleiding door de stad, gevolgd door een traditionele Roemeense 3-gangen maaltijd. Je wordt door je gids opgehaald van je accommodatie in Boekarest. Bekijk vervolgens de bezienswaardigheden van Boekarest die 's avonds verlicht zijn. Rijd langs het formidabele Paleis van het Parlement, de Triomfboog van Boekarest en bekijk het Plein van de Revolutie. Je gids vertelt over de geschiedenis van deze belangrijke plaatsen terwijl je uitkijkt over de prachtige stadsgezichten. Na je 1,5 uur durende stadsrondleiding stop je bij een traditioneel restaurant in Boekarest. Het restaurant serveert een 3-gangenmenu inclusief water en biedt in het weekend meestal folkloristische programma's. Geniet na het diner van een rit terug naar je hotel als je voor 22:00 uur klaar bent. Als je langer in het restaurant wilt blijven, moet je de terugrit zelf regelen.

Boekarest en omgeving: tour van een halve dag

4. Boekarest en omgeving: tour van een halve dag

Begin uw dag 's ochtends en ontdek samen met uw professionele gids de wonderen van Boekarest, ook wel The Little Paris of the East genoemd. Deze panoramische stadstour omvat stops en geschiedenislessen op drie zeer belangrijke locaties: het Plein van de Revolutie, het Plein van de Grondwet en de al even indrukwekkende Militaire Academie. Ontdek de geschiedenis van de Roemenen uit de tijd van het Romeinse Rijk, de Middeleeuwen en Vlad de Spietser en loop je een weg door de monarchie en de duistere communistische tijden van de recente geschiedenis. Rij langs sites zoals: Romanian Arch of Triumph, House of Free Press, Kiseleff Avenue met prachtige villa's in Franse stijl, Embassy Row, Romanian Peasant's Museum, Victory Square, Officer's Club, Cismigiu Garden, Medical School, Opera Square, Fountains Avenue en Military Academy . Vervolgens zie je het openluchtmuseum van het dorp, dat je een unieke ervaring zal bieden en je een kijkje zal geven in het leven van de Roemeense boeren van meer dan 100 jaar geleden. Dit museum is vooral indrukwekkend omdat alle huizen bijna een eeuw geleden van hun oorspronkelijke locatie zijn gehaald en hier in Boekarest zijn herbouwd. In de middag verlaat u het drukke Boekarest en bezoekt u het Mogosoaia-paleis. Stel je voor dat een van de rijkste families in Roemenië bijna al hun fortuin heeft uitgegeven om deze prachtige plek te herstellen. Maak een reis terug in de tijd naar een eleganter tijdperk en ontdek samen met je gids alle geheimen van deze plek. Vanaf hier rijdt u vanuit de stad naar het noorden om een plek te zien die omgeven is door mythe en geschiedenis. Het Snagov-klooster is de vermeende begraafplaats van een beroemde Roemeense heerser: Vlad de Spietser, ook wel bekend als Dracula. Het klooster ligt op een klein eiland in het midden van een prachtig meer.

Boekarest: sightseeingtour van een halve dag

5. Boekarest: sightseeingtour van een halve dag

De tour begint 's ochtends in uw hotel en na een reis van 4 uur zullen de deelnemers de meest interessante bezienswaardigheden van het centrum van Boekarest zien met toegang tot het Parlementspaleis (optioneel) en The Village Museum (optioneel). De tour is inclusief vervoer per moderne minibus met 8 zitplaatsen, gidsdiensten in het Engels, ophaalservice bij het hotel en exclusief de toegangsprijzen voor het parlementspaleis en het dorpsmuseum. De route hangt af van de locatie van uw hotel, maar omvat: Plein van de Vrije Pers (Piata Presei Libere) – De Boog van Triumph (Arcul de Triumf) – Plein van Victoriei (Piata Victoriei) – Calea Victoriei – Plein van de Revolutie (Roemeens Atheneum, Monument van de Revolutie ) – Het Paleis van het Parlement (Palatul Parlamentului) – Union Square (Piata Unirii) – Universiteitsplein (Piata Universitatii) – Romana-plein (Piata Romana) – Victoriei-plein – Charles de Gaulle-plein (Piata Charles de Gaulle) – The Village Museum ( Muzeul Satului).

Boekarest privé halfdaagse tour met gids

6. Boekarest privé halfdaagse tour met gids

Ontdek het beste van wat de stad te bieden heeft. Volg je gids op een dagtocht naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Boekarest en bezoek het Parlementspaleis, 's werelds grootste en duurste administratieve gebouw. Een korte wandeling te voet door het historische centrum, vol charme, en een panoramische rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden in "klein Parijs", zoals Boekarest zelfs 30 jaar geleden werd genoemd, maken deze geweldige tour compleet! Je krijgt de kans om het op een na grootste administratieve gebouw ter wereld te zien, na het Pentagon. Het Paleis van het Parlement, ook bekend als het Huis van het Volk (in de communistische tijd), is het op een na grootste in zijn soort ter wereld. We vervolgen deze reis met een panoramische rit met de auto langs de oudste weg van de stad (Calea Victoriei), waar je een kijkje kunt nemen bij het Koninklijk Paleis, het Revolutieplein, de eerste spaarbank en de Nationale Militaire Cirkel. We passeren ook de Boog van Triomf, het Victoriei-plein met het regeringsgebouw, de patriarchale kerk en het Revolutieplein. Onderweg maken we korte stops voor uitleg en foto's. Voordat we terugkeren naar uw accommodatie, maken we een korte wandeling te voet door het historische centrum, vol charme en elegantie!

Boekarest: de "Last Days of Communism" -tour

7. Boekarest: de "Last Days of Communism" -tour

Roemenië is al meer dan 40 jaar een communistisch land, tussen 1948 en december 1989. Nicolae Ceausescu werd de secretaris-generaal van de Roemeense Communistische Partij in 1965 en de president van de Socialistische Republiek Roemenië in 1974. 15 jaar later werd hij verwijderd uit macht en geëxecuteerd na een gewelddadige revolutie in de winter van 1989. Terwijl Roemenië tegenwoordig een democratie is, bleef de communistische periode zowel interessant als controversieel. Volg de gids op deze reis door Boekarest om de "grote prestaties van het gouden tijdperk" te onthullen en om het verhaal te horen van de mensen die het hebben gebouwd. Je ziet het eerste communistische gebouw in Boekarest, het Revolutieplein met het balkon waar de dictator zijn laatste toespraak hield, het majestueuze "Huis van het Volk" en de voormalige residentie van het presidentiële paar. De tour begint 's ochtends in uw hotel en na een reis van 4 uur ziet u de meest interessante communistische bezienswaardigheden van het centrum van Boekarest met ingang bij het Parliament Palace "House of People" en Primaverii Palace. De route hangt af van de locatie van uw hotel, maar omvat: Plein van de Vrije Pers (Piata Presei Libere), The Arch of Triumph (Arcul de Triumf), Victoriei Square (Piata Victoriei), Calea Victoriei – Revolution Square (Roemeens Atheneum, Revolution's Memorial ), het Parlementspaleis (Palatul Parlamentului), Union Square (Piata Unirii) – Universiteitsplein (Piata Universitatii), Romana-plein (Piata Romana), Victoriei-plein en Charles de Gaulle-plein (Piata Charles de Gaulle).

Privé stadstour van 3 uur in Boekarest

8. Privé stadstour van 3 uur in Boekarest

Ervaar de perfecte manier om Boekarest te zien. Ontspan en geniet van deze privétour van 3 uur door de hoofdstad van Roemenië in een comfortabel busje voor 8 passagiers, met een vriendelijke Engelssprekende gids. Stop onderweg bij alle interessante bezienswaardigheden, waaronder enkele beroemde bezienswaardigheden zoals het Huis van het Volk - de op een na grootste parlementsgebouwen ter wereld, de Triomfboog - een symbool van de roem van Roemenië tijdens het interbellum, of het Nationale Theater van Boekarest. Je zult echter ook enkele verborgen juwelen zien, zoals Assan's Mill met interessante verhalen en feiten.

Boekarest met de auto - dagvullende 'stop en bezoek' ervaring

9. Boekarest met de auto - dagvullende 'stop en bezoek' ervaring

Ga op een 7 uur durende reis door Boekarest en deel een "stop en bezoek" ervaring. Bekijk de stad in één dag met een gids en krijg een compleet beeld van de mensen, de geschiedenis en de stedelijke ontwikkeling door een rit door Boekarest te delen. Inclusief de achterafstraatjes. Ophaalservice vanaf je hotel in de ochtend. We beginnen onze ervaring met het zuidelijke deel, waar we de minder bekende en niet zo toeristische wijken verkennen. Heb je ooit een natuurlijke delta midden in een Europese hoofdstad gezien? Je zult nu... Wees voorbereid om de verhalen te horen binnenin de beroemdste begraafplaats van de stad en ontdek een verborgen kasteel en moskee. We zullen enkele van de belangrijkste religieuze bezienswaardigheden van de stad, zoals het Patriarchaat, niet missen. Een stop voor de lunch en verfrissingen zal worden gemaakt afhankelijk van waar en wanneer dat ons vindt. Boekarest heeft een grote verscheidenheid aan restaurants waaruit je kunt kiezen. De middag is gereserveerd voor het bezoeken van de hoogtepunten van het centrale en noordelijke gebied. We gaan naar de belangrijkste pleinen (Unirii plein) en historische plekken naarmate we dichter bij de recente tijd komen. We zullen het hele centrale gebied bekijken, van de communistische dystopische architectuur van de jaren 80 tot de belle epoque en het modernisme. Bekijk de parken en chique wijken, de ruïnes en paleizen, het Opera House en de residentie van de dictator. Stop voor een bezoek aan het Plein van de Revolutie en bewonder bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, nu de Nationale Kunstgalerie en het Atheneum. Aan het eind van de middag zien we de unieke Triomfboog voordat we naar de levendige en kleurrijke grote markt van Obor gaan. Je kunt er zelfs voor kiezen om te stoppen en een bezoekje te brengen als er iets is waar je oog op valt... We eindigen met een bezoek aan het Universiteitsplein en bewonderen bezienswaardigheden zoals het Nationaal Theater. Hoe en waarom het werd gekozen als hoofdstad, wanneer en waar het werd gesticht kom je te weten aan het einde van de dag, in het Oude Stadscentrum Dit is een ideale schets van een tour. Afhankelijk van de locatie van je hotel kan de tour vanuit een ander gebied beginnen, maar zal dezelfde route worden afgelegd. De route kan worden aangepast aan je interesses, tempo, vakantie en weersomstandigheden. Je bevindt je altijd in een veilige omgeving, want Boekarest heeft geen "no go" gebieden en een zeer laag misdaadcijfer. Bekijk de stad in één dag!

Stadstour Boekarest en wijnproeverij

10. Stadstour Boekarest en wijnproeverij

Je ontmoet je gids vroeg in de avond in de lobby van je hotel. Als onderdeel van een kleine groep verken je de stad, gevolgd door wijnproeverijen en Roemeense kaasschotels om te proeven. Zoals het gezegde gaat; bespaar water, drink wijn! Tijdens je stadstour in Boekarest wordt je getrakteerd op adembenemende panoramische uitzichten op de meest fascinerende locaties. In de loop van 1,5 uur ontdek je de geschiedenis en verwonder je je over de schoonheid van deze ongelooflijke stad. Geef je ogen de kost met de magnifieke architectuur en monumenten van Victoriei Avenue en het Roemeense regeringsgebouw aan het Victoriei-plein. Sta versteld van het indrukwekkende Parlementspaleis - 's werelds op een na grootste administratieve gebouw na het Pentagon. Ga terug in de tijd met Revolution Square, waar de Roemenen vochten tegen het communisme. Zie Union Square (Piata Unirii), University Square, Romana Square (Piata Romana), Free Press Square (Piata Presei Libere) en The Arch of Triumph (Arcul de Triumf). Je groep heeft 45 tot 60 minuten in een moderne wijnbar; een intieme plek in het hart van Boekarest. Daar maak je kennis met de vriendelijke sommelier die je een zorgvuldig geselecteerd menu van 3 soorten wijn en lokale kazen zal presenteren. Leer de geheimen van de stad kennen, geniet van de unieke smaken van de lokale keuken en geniet van de warme Roemeense gastvrijheid.

24 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Arcul de Triumf: topattracties in de buurt

Arcul de Triumf: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boekarest: Het beste van Boekarest Privé Tuk-Tuk Tour

Boekarest: Het beste van Boekarest Privé Tuk-Tuk Tour

Dit is de originele tuk tuk tour die je kunt krijgen in Boekarest. Op een leuke en comfortabele manier ontdek je alle beste bezienswaardigheden van de stad. De tuk tuk is open-top zodat je een 360º uitzicht hebt over de bezienswaardigheden. Het is perfect voor stelletjes of een groep vrienden. Het trefpunt is voor het Grand Hotel Boekarest aan het universiteitsplein of je kunt worden opgehaald bij je hotel in het centrum. Nadat je kennis hebt gemaakt met je gids en chauffeur begint je ervaring. Enkele bezienswaardigheden op de route zijn: - Paleis van het Parlement - 2e grootste gebouw ter wereld - Boog van de Triomf - Union Boulevard met de artesische fonteinen - Plein van de Revolutie 1989 - Roemeens Atheneum - Overwinningslaan - populairste straat van de stad - Cec Paleis - Voormalig Koninklijk Paleis - Dorobanti-Primaverii wijken - exclusieve wijk van Boekarest waar geen andere tours komen - en nog veel meer! Veel fotostops langs de route op onmogelijke plaatsen voor andere voertuigen. De tour eindigt waar hij begon of je kunt overal in het centrum worden afgezet. Aan het begin van de tour krijg je gratis flesjes water en Roemeense snacks. Aan boord van de tuk tuk heb je powerbanks, een deken, een selfie stick en gratis Wi-Fi. Je gids is een lokale gids die je veel aanbevelingen kan geven over de beste restaurants en plaatsen om je tijd door te brengen. Boek nu en geniet van een unieke manier om Boekarest te zien! Tuk Tuk Way!

Boekarest: Tuk Tuk Stadsrondleiding

Boekarest: Tuk Tuk Stadsrondleiding

Ervaar Boekarest tijdens een privétour met een tuk tuk. Ontdek iconische plekken op een route die van de oude stad naar het Press House gaat, met stops om religie, geschiedenis, muziek, keuken en cultuur te ontdekken. Spaar je benen en reis met gemak in een gemotoriseerde tuk-tuk, een vervoermiddel dat opvalt en deel gaat uitmaken van de verhalen en herinneringen van de reiziger. Maak onvergetelijke foto's van de mooiste plekjes van Boekarest terwijl je meer leert over het leven in de stad. Geniet van de leuke, persoonlijke ervaring van een privétour in een openluchtvoertuig.

Avondtour door Boekarest en traditioneel diner

Avondtour door Boekarest en traditioneel diner

Geniet van een magische avond in de charmante hoofdstad van Roemenië, met een rondleiding door de stad, gevolgd door een traditionele Roemeense 3-gangen maaltijd. Je wordt door je gids opgehaald van je accommodatie in Boekarest. Bekijk vervolgens de bezienswaardigheden van Boekarest die 's avonds verlicht zijn. Rijd langs het formidabele Paleis van het Parlement, de Triomfboog van Boekarest en bekijk het Plein van de Revolutie. Je gids vertelt over de geschiedenis van deze belangrijke plaatsen terwijl je uitkijkt over de prachtige stadsgezichten. Na je 1,5 uur durende stadsrondleiding stop je bij een traditioneel restaurant in Boekarest. Het restaurant serveert een 3-gangenmenu inclusief water en biedt in het weekend meestal folkloristische programma's. Geniet na het diner van een rit terug naar je hotel als je voor 22:00 uur klaar bent. Als je langer in het restaurant wilt blijven, moet je de terugrit zelf regelen.

Boekarest en omgeving: tour van een halve dag

Boekarest en omgeving: tour van een halve dag

Begin uw dag 's ochtends en ontdek samen met uw professionele gids de wonderen van Boekarest, ook wel The Little Paris of the East genoemd. Deze panoramische stadstour omvat stops en geschiedenislessen op drie zeer belangrijke locaties: het Plein van de Revolutie, het Plein van de Grondwet en de al even indrukwekkende Militaire Academie. Ontdek de geschiedenis van de Roemenen uit de tijd van het Romeinse Rijk, de Middeleeuwen en Vlad de Spietser en loop je een weg door de monarchie en de duistere communistische tijden van de recente geschiedenis. Rij langs sites zoals: Romanian Arch of Triumph, House of Free Press, Kiseleff Avenue met prachtige villa's in Franse stijl, Embassy Row, Romanian Peasant's Museum, Victory Square, Officer's Club, Cismigiu Garden, Medical School, Opera Square, Fountains Avenue en Military Academy . Vervolgens zie je het openluchtmuseum van het dorp, dat je een unieke ervaring zal bieden en je een kijkje zal geven in het leven van de Roemeense boeren van meer dan 100 jaar geleden. Dit museum is vooral indrukwekkend omdat alle huizen bijna een eeuw geleden van hun oorspronkelijke locatie zijn gehaald en hier in Boekarest zijn herbouwd. In de middag verlaat u het drukke Boekarest en bezoekt u het Mogosoaia-paleis. Stel je voor dat een van de rijkste families in Roemenië bijna al hun fortuin heeft uitgegeven om deze prachtige plek te herstellen. Maak een reis terug in de tijd naar een eleganter tijdperk en ontdek samen met je gids alle geheimen van deze plek. Vanaf hier rijdt u vanuit de stad naar het noorden om een plek te zien die omgeven is door mythe en geschiedenis. Het Snagov-klooster is de vermeende begraafplaats van een beroemde Roemeense heerser: Vlad de Spietser, ook wel bekend als Dracula. Het klooster ligt op een klein eiland in het midden van een prachtig meer.

Boekarest: sightseeingtour van een halve dag

Boekarest: sightseeingtour van een halve dag

De tour begint 's ochtends in uw hotel en na een reis van 4 uur zullen de deelnemers de meest interessante bezienswaardigheden van het centrum van Boekarest zien met toegang tot het Parlementspaleis (optioneel) en The Village Museum (optioneel). De tour is inclusief vervoer per moderne minibus met 8 zitplaatsen, gidsdiensten in het Engels, ophaalservice bij het hotel en exclusief de toegangsprijzen voor het parlementspaleis en het dorpsmuseum. De route hangt af van de locatie van uw hotel, maar omvat: Plein van de Vrije Pers (Piata Presei Libere) – De Boog van Triumph (Arcul de Triumf) – Plein van Victoriei (Piata Victoriei) – Calea Victoriei – Plein van de Revolutie (Roemeens Atheneum, Monument van de Revolutie ) – Het Paleis van het Parlement (Palatul Parlamentului) – Union Square (Piata Unirii) – Universiteitsplein (Piata Universitatii) – Romana-plein (Piata Romana) – Victoriei-plein – Charles de Gaulle-plein (Piata Charles de Gaulle) – The Village Museum ( Muzeul Satului).

Boekarest privé halfdaagse tour met gids

Boekarest privé halfdaagse tour met gids

Ontdek het beste van wat de stad te bieden heeft. Volg je gids op een dagtocht naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Boekarest en bezoek het Parlementspaleis, 's werelds grootste en duurste administratieve gebouw. Een korte wandeling te voet door het historische centrum, vol charme, en een panoramische rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden in "klein Parijs", zoals Boekarest zelfs 30 jaar geleden werd genoemd, maken deze geweldige tour compleet! Je krijgt de kans om het op een na grootste administratieve gebouw ter wereld te zien, na het Pentagon. Het Paleis van het Parlement, ook bekend als het Huis van het Volk (in de communistische tijd), is het op een na grootste in zijn soort ter wereld. We vervolgen deze reis met een panoramische rit met de auto langs de oudste weg van de stad (Calea Victoriei), waar je een kijkje kunt nemen bij het Koninklijk Paleis, het Revolutieplein, de eerste spaarbank en de Nationale Militaire Cirkel. We passeren ook de Boog van Triomf, het Victoriei-plein met het regeringsgebouw, de patriarchale kerk en het Revolutieplein. Onderweg maken we korte stops voor uitleg en foto's. Voordat we terugkeren naar uw accommodatie, maken we een korte wandeling te voet door het historische centrum, vol charme en elegantie!

Boekarest: de "Last Days of Communism" -tour

Boekarest: de "Last Days of Communism" -tour

Roemenië is al meer dan 40 jaar een communistisch land, tussen 1948 en december 1989. Nicolae Ceausescu werd de secretaris-generaal van de Roemeense Communistische Partij in 1965 en de president van de Socialistische Republiek Roemenië in 1974. 15 jaar later werd hij verwijderd uit macht en geëxecuteerd na een gewelddadige revolutie in de winter van 1989. Terwijl Roemenië tegenwoordig een democratie is, bleef de communistische periode zowel interessant als controversieel. Volg de gids op deze reis door Boekarest om de "grote prestaties van het gouden tijdperk" te onthullen en om het verhaal te horen van de mensen die het hebben gebouwd. Je ziet het eerste communistische gebouw in Boekarest, het Revolutieplein met het balkon waar de dictator zijn laatste toespraak hield, het majestueuze "Huis van het Volk" en de voormalige residentie van het presidentiële paar. De tour begint 's ochtends in uw hotel en na een reis van 4 uur ziet u de meest interessante communistische bezienswaardigheden van het centrum van Boekarest met ingang bij het Parliament Palace "House of People" en Primaverii Palace. De route hangt af van de locatie van uw hotel, maar omvat: Plein van de Vrije Pers (Piata Presei Libere), The Arch of Triumph (Arcul de Triumf), Victoriei Square (Piata Victoriei), Calea Victoriei – Revolution Square (Roemeens Atheneum, Revolution's Memorial ), het Parlementspaleis (Palatul Parlamentului), Union Square (Piata Unirii) – Universiteitsplein (Piata Universitatii), Romana-plein (Piata Romana), Victoriei-plein en Charles de Gaulle-plein (Piata Charles de Gaulle).

Privé stadstour van 3 uur in Boekarest

Privé stadstour van 3 uur in Boekarest

Ervaar de perfecte manier om Boekarest te zien. Ontspan en geniet van deze privétour van 3 uur door de hoofdstad van Roemenië in een comfortabel busje voor 8 passagiers, met een vriendelijke Engelssprekende gids. Stop onderweg bij alle interessante bezienswaardigheden, waaronder enkele beroemde bezienswaardigheden zoals het Huis van het Volk - de op een na grootste parlementsgebouwen ter wereld, de Triomfboog - een symbool van de roem van Roemenië tijdens het interbellum, of het Nationale Theater van Boekarest. Je zult echter ook enkele verborgen juwelen zien, zoals Assan's Mill met interessante verhalen en feiten.

Boekarest met de auto - dagvullende 'stop en bezoek' ervaring

Boekarest met de auto - dagvullende 'stop en bezoek' ervaring

Ga op een 7 uur durende reis door Boekarest en deel een "stop en bezoek" ervaring. Bekijk de stad in één dag met een gids en krijg een compleet beeld van de mensen, de geschiedenis en de stedelijke ontwikkeling door een rit door Boekarest te delen. Inclusief de achterafstraatjes. Ophaalservice vanaf je hotel in de ochtend. We beginnen onze ervaring met het zuidelijke deel, waar we de minder bekende en niet zo toeristische wijken verkennen. Heb je ooit een natuurlijke delta midden in een Europese hoofdstad gezien? Je zult nu... Wees voorbereid om de verhalen te horen binnenin de beroemdste begraafplaats van de stad en ontdek een verborgen kasteel en moskee. We zullen enkele van de belangrijkste religieuze bezienswaardigheden van de stad, zoals het Patriarchaat, niet missen. Een stop voor de lunch en verfrissingen zal worden gemaakt afhankelijk van waar en wanneer dat ons vindt. Boekarest heeft een grote verscheidenheid aan restaurants waaruit je kunt kiezen. De middag is gereserveerd voor het bezoeken van de hoogtepunten van het centrale en noordelijke gebied. We gaan naar de belangrijkste pleinen (Unirii plein) en historische plekken naarmate we dichter bij de recente tijd komen. We zullen het hele centrale gebied bekijken, van de communistische dystopische architectuur van de jaren 80 tot de belle epoque en het modernisme. Bekijk de parken en chique wijken, de ruïnes en paleizen, het Opera House en de residentie van de dictator. Stop voor een bezoek aan het Plein van de Revolutie en bewonder bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, nu de Nationale Kunstgalerie en het Atheneum. Aan het eind van de middag zien we de unieke Triomfboog voordat we naar de levendige en kleurrijke grote markt van Obor gaan. Je kunt er zelfs voor kiezen om te stoppen en een bezoekje te brengen als er iets is waar je oog op valt... We eindigen met een bezoek aan het Universiteitsplein en bewonderen bezienswaardigheden zoals het Nationaal Theater. Hoe en waarom het werd gekozen als hoofdstad, wanneer en waar het werd gesticht kom je te weten aan het einde van de dag, in het Oude Stadscentrum Dit is een ideale schets van een tour. Afhankelijk van de locatie van je hotel kan de tour vanuit een ander gebied beginnen, maar zal dezelfde route worden afgelegd. De route kan worden aangepast aan je interesses, tempo, vakantie en weersomstandigheden. Je bevindt je altijd in een veilige omgeving, want Boekarest heeft geen "no go" gebieden en een zeer laag misdaadcijfer. Bekijk de stad in één dag!

Stadstour Boekarest en wijnproeverij

Stadstour Boekarest en wijnproeverij

Je ontmoet je gids vroeg in de avond in de lobby van je hotel. Als onderdeel van een kleine groep verken je de stad, gevolgd door wijnproeverijen en Roemeense kaasschotels om te proeven. Zoals het gezegde gaat; bespaar water, drink wijn! Tijdens je stadstour in Boekarest wordt je getrakteerd op adembenemende panoramische uitzichten op de meest fascinerende locaties. In de loop van 1,5 uur ontdek je de geschiedenis en verwonder je je over de schoonheid van deze ongelooflijke stad. Geef je ogen de kost met de magnifieke architectuur en monumenten van Victoriei Avenue en het Roemeense regeringsgebouw aan het Victoriei-plein. Sta versteld van het indrukwekkende Parlementspaleis - 's werelds op een na grootste administratieve gebouw na het Pentagon. Ga terug in de tijd met Revolution Square, waar de Roemenen vochten tegen het communisme. Zie Union Square (Piata Unirii), University Square, Romana Square (Piata Romana), Free Press Square (Piata Presei Libere) en The Arch of Triumph (Arcul de Triumf). Je groep heeft 45 tot 60 minuten in een moderne wijnbar; een intieme plek in het hart van Boekarest. Daar maak je kennis met de vriendelijke sommelier die je een zorgvuldig geselecteerd menu van 3 soorten wijn en lokale kazen zal presenteren. Leer de geheimen van de stad kennen, geniet van de unieke smaken van de lokale keuken en geniet van de warme Roemeense gastvrijheid.

De topbezienswaardigheden in Boekarest

Activiteiten in Arcul de Triumf

Steden in Roemenië

Andere activiteiten in Arcul de Triumf

Wil je alle activiteiten in Arcul de Triumf bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arcul de Triumf

Gemiddelde beoordeling

4.6
(98 beoordelingen)