Belevingen in
Arena van Nîmes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Arena van Nîmes: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Halve dag Pont du Gard, Uzès, Nîmes: rondleiding met entree

1. Halve dag Pont du Gard, Uzès, Nîmes: rondleiding met entree

Bezoek het charmante middeleeuwse stadje Uzès, gesticht in de Romeinse tijd en de plaats van een aquaduct dat werd gebouwd om de stad Nîmes te bevoorraden. De Pont du Gard is het bekendste deel van het aquaduct dat nog overeind staat. Tijdens dit 5-uur durende programma zie je de sporen van de Romeinse beschaving in Uzès en de belangrijke monumenten uit de Middeleeuwen. Je bezoekt de beroemde 2000 jaar oude Pont du Gard, een deel van het Romeinse aquaduct dat water gaf aan Nîmes. De zeer vaak gefotografeerde brug werd in 1985 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Je ontdekt de schatten van Nîmes, inclusief het Colosseum dat als de 2e alleen voor het Colosseum in Rome wordt beschouwd. Het Romeinse amfitheater is nog steeds in gebruik en heeft tegenwoordig een capaciteit van 10.000 zitplaatsen.

...
Historisch centrum van Nimes privéwandeling van 2 uur

2. Historisch centrum van Nimes privéwandeling van 2 uur

Ontdek de stad Nmes tijdens een privérondleiding en aanpasbare tour. Bekijk de prachtig bewaard gebleven architectuur van de stad uit de Romeinse tijd en bewonder bezienswaardigheden zoals het amfitheater dat werd gebouwd in de 1e eeuw voor Christus. Bekijk de Arena van Nîmes, gerenoveerd in de 19e eeuw om als arena te dienen. Bewonder de constructie en de uitstekende staat van bewaring waardoor groepen zoals Rammstein en Metallica gedenkwaardige concerten in de arena hebben kunnen geven. Bezoek de Jardin de La Fontaine, het 17e-eeuwse park in het stadscentrum, en bewonder de verwoeste Romeinse Tour Magne en de Temple de Diane. Ontdek het Maison Carrée, de Romeinse tempel die zo wonderbaarlijk intact is dat het lijkt alsof hij gisteren is gebouwd, en verken de buitenarchitectuur van het Musée des Beaux-Arts de Nîmes. Je privétour brengt je waar je maar wilt, allemaal in het gezelschap van je eigen persoonlijke gids die je zal helpen een van Europa's mooiste Romeinse steden te ontdekken.

...
Nmes: rondleiding door Romeinse sites en historische plaatsen

3. Nmes: rondleiding door Romeinse sites en historische plaatsen

Nimes, gesticht in de 1e eeuw door de veteranen van het Gallische Legioen, wordt vaak het Franse Rome genoemd . Bezoek het amfitheater en Maison Carrée, een kleine Romeinse tempel. Deze monumenten behoren tot de best bewaarde monumenten van het Romeinse Rijk. Het Romeinse antieke theater van Oranje is zonder twijfel een van de mooiste overblijfselen van het Romeinse rijk. Het staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is het best bewaarde theater van Europa. Bewonder de triomfboog van Oranje van provinciale Romeinse kunst. Maak een korte rit door het mediterrane struikgewas of garrigue naar het schilderachtige middeleeuwse stadje Uzes, het eerste hertogdom van Frankrijk. Je hebt hier wat vrije tijd om door het pittoreske stadje te dwalen. Bezoek daarna de Pont du Gard, een Romeins aquaduct gebouwd in de 1e eeuw om de fonteinen en baden in Nmes van water te voorzien.

...

Sitemap Arena van Nîmes

Wil je alle activiteiten in Arena van Nîmes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arena van Nîmes

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 42 beoordelingen

We waren de enige twee mensen op de tour, dus reisden we met de auto met onze gids, Gus. Gus was erg vriendelijk en deskundig en hij vergezelde ons tijdens de hele tour, behalve dat we de arena in Nimes betraden die we zelf moesten doen. Pont du Gard was erg interessant en we hebben ook het museum bezocht. Uzes was een lieftallig stadje - we hadden er gemakkelijk meer tijd kunnen doorbrengen. In Nimes gingen we de Arena binnen en liepen rond, maar we hadden geen andere tijd om andere sites in Nimes te zien. We hadden daar ook meer tijd kunnen doorbrengen. Al met al was het echter een goede tour met een goede gids.

Hoewel het tijdens onze tour regende, hadden we een ontzettend plezierige tour. Onze gids was erg sociaal en informatief. Ik zou willen voorstellen dat er een of andere vorm van opstap moet worden voorzien om minder mensen in staat te stellen in uw minibus te klimmen. Nadat we tickets hadden geboekt om in de rij te kunnen springen, was er geen wachtrij. Ik vind dat dit een onnodige extra vergoeding was en als zodanig moet het verschil aan ons worden terugbetaald samen met een compensatie voor onjuiste informatie.

Geweldige reis. Had een beetje meer kunnen gebruiken op pont du Gard, maar Aubrey zal teruggaan