Arenal Volcano National Park, Costa Rica

Sitemap Arenal Volcano National Park, Costa Rica

Wil je alle activiteiten in Arenal Volcano National Park, Costa Rica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 966 beoordelingen

De tour was goed georganiseerd en flitsend. Onze gids, Ericka, was deskundig, vriendelijk en attent. De drie behandelde activiteiten waren allemaal erg interessant, waardoor we Mt Arenal en La Fortuna op een actievolle en waarderende manier konden ervaren. Het was de moeite waard om iemand als Ericka te laten begeleiden bij deze activiteiten. Zonder haar deskundige kennis en passie zouden we veel van de dieren in het regenwoud hebben gemist en het ecosysteem erachter hebben gemist. En het was een bonus om een gids te hebben die precies wist waar en hoe hij geweldige foto's en video's moest maken!

Een geweldige ervaring. Vriendelijk personeel dat ons ophaalde en ons naar de parkeerplaats begeleidde. De wandeling over de hangende bruggen was echt geweldig, de gids liet ons allerlei dieren in het wild zien. Het weer verslechterde maar de gidsen bleven positief en hielden de geest hoog. Ik zou deze tour en deze organisatie ten zeerste aanbevelen.

De trip met de tractor naar boven was al een ervaring.. de hike naar beneden naar de waterval en weer omhoog was heel fijn. We hadden het uitzonderlijke geluk dat de bewolking om de arenal helemaal weg trok en we de vulkaan dus in alle glorie konden zien. De afsluitende hotspring was zeer welkom en wederom een heerlijke ervaring.

Fantastische ervaring! De mooiste dagtrip die ik heb gemaakt. Heerlijk genieten van de omgeving en haar bewoners, met een gids die, met humor, een hoop kennis weet over te brengen! Kan het iedereen aanraden.

Geweldige ervaring met een uiterst deskundige gids!