Areopaag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Areopaag: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Attractiecombinatie Athene: 3 toegangskaarten met audiogidsen

1. Attractiecombinatie Athene: 3 toegangskaarten met audiogidsen

Verken 3 must-see oude bezienswaardigheden van Athene met dit handige toegangsticket en zelfgeleide audiotourcombinatie voor de Akropolis van Athene, het Akropolismuseum en het Nationaal Archeologisch Museum. Geniet van een gratis zelfgeleide audiowandeling door Athene. Download na het boeken de app en de audiotours op je telefoon voorafgaand aan je bezoek. Bij aankomst op de archeologische vindplaatsen zet je gewoon je koptelefoon op en geniet je van een persoonlijke rondleiding in je eigen tempo. Verrijk uw ervaring met de audiotours die de kracht van verhalen vertellen gebruiken om u te helpen historische informatie, ongewone verhalen en anekdotes uit de oudheid te leren. Als extraatje stap je uit de grootsheid van de Atheense Gouden Eeuw en ontdek je het hedendaagse Athene met een gratis zelfgeleide stadswandeling. Haal het meeste uit uw bezoek met tourinhoud die bestaat uit diepgaand onderzoek dat is geperst in korte en originele verhalen die uw tour zowel boeiend als informatief maken.

...
Athene: rondleiding Hoogtepunten Mythologie zonder tickets

2. Athene: rondleiding Hoogtepunten Mythologie zonder tickets

Reis terug in de tijd naar het oude Griekenland en ontdek de grootste bezienswaardigheden van Athene. Je luistert naar de mythes achter enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Ontmoet je gids bij de hoofdingang van de tempel van Olympian Zeus naast de Akropolis. Hoor over de geboorte van de glorieuze stad, tot aan zijn Gouden Eeuw en zijn ondergang aan de Spartaanse legers. Luister naar verhalen uit de Griekse mythologie en ontdek hun ware betekenis en historische feiten. Je bezoekt de meest emblematische sites van de oude stad, maar ook minder bekende attracties. De rondleiding is geschikt voor alle leeftijden en helpt je te begrijpen hoe Athene de mythische stad is geworden die we tegenwoordig kennen. Bezoek bezienswaardigheden zoals het Parthenon, Theater van Dionysus en Tempel van Nike, Athene. Zie de ruïnes van de tempel van Erechtheion en Heiligdom van Asclepius. Je gaat naar de Tempel van Olympische Zeus, verkent de functies van de Agora, bezoekt de Tempel van Hephaestus.

...
Athene: Ancient Agora vooraf geboekt e-ticket met audiotour

3. Athene: Ancient Agora vooraf geboekt e-ticket met audiotour

Geen reis naar Athene zou compleet zijn zonder een bezoek aan de oude agora! Haal het meeste uit uw bezoek met een fast-track e-ticket en wals op deze unieke site met een fascinerende audiotour op uw telefoon. Download de rondleiding op je smartphone en volg, in je eigen tempo, de meeslepende reis van de evolutie van de Atheense democratie terwijl je geniet van een bezoek aan de meest dynamische archeologische vindplaats van Athene. Je tour begint met een uitgebreide inleiding tot de reeks gebeurtenissen die democratie mogelijk maakten in het oude Athene. Aan de voet van de heuvel waar de tempel van Hephaestus nog steeds stralend staat, leer je over Solon, wiens juridische hervormingen de weg vrijmaakten voor de vorming van de vroegste civiele samenleving in de wereldgeschiedenis. Net bergopwaarts vanaf de Tholos kunt u een glimp opvangen van de verwoeste Bouleuterion, waar 500 Atheners dagelijks bijeenkwamen om wetten en voorstellen op te stellen die aan de volksvergadering van de stad werden gepresenteerd. Terwijl je je wandeling voortzet, komen anekdotische verhalen uit het leven van slimme Atheense persoonlijkheden, zoals Aristides de Rechtvaardige en glorieuze Pericles, tot leven door de originele en leuke inhoud van je vakkundig ontworpen audiogids. De exposities in het Museum van de Agora zullen u ongetwijfeld fascineren en bieden een rijke bron aan informatie over de ingenieuze, maar soms wrede methoden die de Atheners gebruikten om hun democratie te verdedigen tegen elke kwaadaardige invloeden. Geniet vanaf de heuvel van Pnyx en de rots van Ares van vergezichten op ansichtkaarten naar de Akropolis, terwijl u later, terwijl u de heuvel van Philopappos bestijgt, de gevangenis van Socrates zult ontdekken en belangrijke inzichten krijgt in het leven en de dood van de grote Atheense filosoof. Je tour eindigt binnen handbereik van de archeologische vindplaats Akropolis, tegenover het theater van Dionysus, waar je je zult vergapen aan het oudste theater ter wereld en de werkelijke plaats waar ooit de tragedies van Aeschylus, Sophocles en Euripides werden opgevoerd.

...
Akropolis: avondtour met een Duitstalige gids

4. Akropolis: avondtour met een Duitstalige gids

Ontmoet je erkende gids, een ervaren archeoloog, en loop naar de Akropolis, een van de belangrijkste collecties oude gebouwen ter wereld. Leer meer over de geschiedenis van de heuveltop, met bewijzen van bewoning die meer dan 6000 jaar teruggaat. Verken de constructie van de beroemdste gebouwen, waaronder het eerbiedwaardige Parthenon, de tempel van Athena Nike, de veranda van de kariatiden bij het Erechtheion en de toegangspoort tot de Propylaea. Terwijl de zon in de golf zakt, verlicht de schemering deze oude gebouwen in een tijdloze gloed die de geest van 2500 jaar geschiedenis oproept. Bewonder het theater van Dionysus, het eerste theater van de menselijke beschaving, en de genezende tempel van Asclepius. Luister terwijl je gids vertelt over het belang van deze plek voor de klassieke beschaving op het westelijk halfrond.

...
Athene: Electric Bike Day Tour

5. Athene: Electric Bike Day Tour

Begin je tour op het ontmoetingspunt waar je de kans krijgt om je leuke en vriendelijke gidsen te ontmoeten. Zodra je de kans hebt gehad om je gidsen te ontmoeten, krijg je de route van de dag te zien, spring je op je e-bike en ga je op pad. Ga op weg naar je eerste stop, de traditionele vlees- en vismarkten om lokale Atheners verse benodigdheden te zien kopen. Ga dan langs het Omonia-plein en bezoek drie prachtige neoklassieke gebouwen, de bibliotheek, de universiteit en de academie. P kont door het bovenste deel van de stad die bekend staat om zijn luxe en exclusieve straten. De rondleiding is zo gepland dat je op tijd op het Syntagma-plein bent om de beroemde wisseling van de wacht te zien en foto's te maken met de Evzones. Bezoek vervolgens het presidentiële herenhuis en ga richting het prachtige Panathenaic Stadium. Je rijdt naar de tempel van Olympische Zeus, Zappeion Hall en vervolgens richting Plaka, de Akropolis en de Areopagus-heuvel om de stad van bovenaf te ervaren. Rijd rond de Akropolis naar Plaka, Anafiotika, de Romeinse Agora, Monastiraki en de levendige straten van Psyrri. Terugrijdend naar het eindpunt passeer je de driehoek van Athene, een leuke lokale ontmoetingsplaats voor Atheners. Je tour eindigt met een speciale traktatie op het kantoor van de lokale partner. Aan het einde van deze tour zul je zeker verliefd zijn op Athene.

...
Van Cruise Port: Athene, Akropolis en Akropolis

6. Van Cruise Port: Athene, Akropolis en Akropolis

Dit is een ideale combinatietour om de bezienswaardigheden in het stadscentrum in slechts een paar uur te bekijken. Op de Akropolis van Athene verken je het sierlijke en duurzame Parthenon dat een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld is. Vervolgens duik je dieper in op zijn wereldse betekenis in het Akropolismuseum, waar marmeren meesterwerken van de Akropolis op zichzelf een boeiend verhaal vertellen. De tour begint bij het metrostation Syntagma voor een korte blik op de oude kunstvoorwerpen in het museum van de metro. Je ziet ook het Griekse parlement, het monument van de onbekende soldaat, en let op de wisseling van de wacht. Vervolgens leidt je gids je door de Nationale Tuinen, Zappeion Hall, de Tempel van Zeus en de Boog van Hadrianus. Vanaf daar loop je naar de Akropolis via het prachtige voetgangerspad van Dionysiou Areopagitou. Dan profiteert u van skip-the-line toegang tot de Akropolis, ontmoetingen met vele monumenten terwijl u doorloopt en geniet van een panoramisch uitzicht op de stad, perfect voor foto's. Daarna krijgt u de kans om een hapje of een drankje te nemen voordat de rondleiding begint in het museum. Het Acropolis Museum, ontworpen door de beroemde Zwitserse architect Bernard Tschumi en de opmerkelijke Griekse architect Michalis Photiadis, betovert de gasten bij het naderen. De naadloze moderne lijnen bevatten elegant artefacten exclusief van de Acropolis, en uitgravingen zijn ook zichtbaar onder glazen vloeren en looppaden. De gemarmerde overlevingsschatten worden op indrukwekkende wijze weergegeven met het gebruik van natuurlijk licht, gesitueerd op een modernistische open lay-out.

...
Ancient Athens and Acropolis 3-Hour Segway Tour

7. Ancient Athens and Acropolis 3-Hour Segway Tour

Als uw tijd beperkt is en u zich afvraagt of u de heuvel van de Akropolis wilt bezoeken of de rest van de stad wilt zien, waarom doet u dan niet allebei? Bezoek de heuvel van de Akropolis en bewonder van dichtbij de belangrijkste tempel en een van de zeven wonderen uit de oudheid, het Parthenon. Reis op en neer over de mooiste van Athene, de zeven beroemde heuvels, met bezienswaardigheden die u niet mag missen, zoals de Marsheuvel, de Akropolisheuvel en de oude Agora. Begin met een bezoek aan Keramikos, de oude begraafplaats en een van de ingangen van Athene. Volg het pad van de oude Grieken om de oude Agora, het hart van het oude Athene en de Romeinse agora te bezoeken. Rijd naar je volgende stop, Marsheuvel en de ingang van de Akropolis. Geniet van dit majestueuze wereldpictogram vanuit je unieke gezichtspunt op een Segway. Dit is een perfecte fotomoment! Rijd de Pnyka-heuvel op en ontdek het terrasvormige gebied buiten de gebaande paden, waar democratie is geboren.

...
Athene: privérondleiding van 4 uur met de Akropolis en de oude binnenstad

8. Athene: privérondleiding van 4 uur met de Akropolis en de oude binnenstad

Ga op zoek naar de sporen van de oude Grieken en verken de belangrijkste gebouwen van de Griekse hoofdstad tijdens deze wandeltocht door Athene. Bezoek de beroemde Akropolis met het Parthenon, een waar wonder van architectonische engineering. Zie het Erechtheion, de Propylaea, de tempel van Athena Nike, de Pnyx, de geboorteplaats van democratie en de Areopagus. Geniet van een wandeling door de prachtige straten in de oude stad. Bekijk de Romeinse Agora, de Tempel van Olympian Zeus, de Tower of the Winds en de bibliotheek van Hadrianus. In de oude stad verken je Plaka, een van de oudste buurten van Athene, evenals Monastiraki, de populaire winkelstraten in Athene. Daar kunt u Souvlaki (Griekse kebabs) - het favoriete voedsel van de Grieken - proeven voordat u verder loopt naar het Metropolitan Square.

...
Privérondleiding: Athene, de Akropolis en het Akropolis-museum

9. Privérondleiding: Athene, de Akropolis en het Akropolis-museum

Maak kennis met uw deskundige privégids in het hart van Athene, het Syntagma-plein en begin met een korte blik op een mooie verzameling archeologische vondsten uit de klassieke oudheid en ontdekt tijdens opgravingen in de omgeving. Ga naar het elegante parlementsgebouw om de wisseling van wacht te bekijken die gedaan is door de beroemde Evzones, voor het graf van de onbekende soldaat. Wandel door de koele en schaduwrijke Nationale Tuin, de voormalige Tuin van de Koningin Amalia en bewonder de neoklassieke architectuur van Zappeion Hall. Leer meer over de eerste Olympische Spelen van de moderne tijd en over prominente figuren uit de recente geschiedenis van Athene. Bezoek de Zeus-tempel en de boog van Hadrianus uit de Romeinse tijd. Loop langs de prachtige loopbrug Dionysiou Areopagitou tot je de zijingang van de Akropolis bereikt. Ga verder naar de Akropolis door de site vanaf de zuidhelling binnen te gaan om het eerste theater uit de oudheid het Dionysus-theater te bezoeken en de drukte te vermijden. Op weg naar de op de Werelderfgoedlijst staande bewonderenswaardige Akropolis-monumenten, zie het Philopappos-heuveldomment en de Odeon van Herodes Atticus. Bewonder de oude prachtige bouwwerken van de Akropolis: de Tempel van Athena Nike, de Propylaea-poort, het Erechtheion en focus op het verbazingwekkende Parthenon. Uw deskundige gids zal u van veel informatie voorzien en fascinerende feiten onthullen over de constructie en geschiedenis van de monumenten. Het unieke, prachtige uitzicht op de stad Athene, inclusief de Mars-heuvel, de oude Agora en de tempel van Hephaestus, zal je hart en geest vangen, net zoals je ze voor de camera vastlegt. De tijd om te verkennen en foto's te maken op de Akropolis wordt gegeven na uw Acropolis-tour en ook een korte pauze voor een hapje of een drankje. Nadat je een van de beroemdste plekken ter wereld hebt bewonderd, kun je doorgaan met je tour naar het Akropolismuseum. Het nieuwe Akropolismuseum werd ontworpen door de Zwitserse architect Bernard Tschumi in samenwerking met de Griekse architect Michalis Photiadis. Het unieke ontwerp heeft de uitgravingen verwerkt die zichtbaar zijn onder prachtige glazen vloeren. De meesterwerken van de Akropolis zijn gemarkeerd en gezien de prominentie die ze verdienen door de ideale sfeer in het interieur, de natuurlijke verlichting, evenals eenvoudige toegang voor bezoekers, panoramische uitzichten en een uitstekende lay-out van de expositieruimtes. Het vertoont ongeveer 4.000 artefacten. De tour eindigt in het Akropolismuseum.

...
Ancient Athens, Agora en Keramikos Segway Tour

10. Ancient Athens, Agora en Keramikos Segway Tour

Reis moeiteloos op en neer over de mooiste van de zeven heuvels van Athene op een Segway. Neem een must-see bezienswaardigheden in zoals de Mars Hill, Acropolis Hill en het oude Agora tijdens een tour van 2 uur. Bedek meer grond en zie meer dan mogelijk te voet mogelijk zou zijn. Begin met een training van een half uur voordat je naar het Keramikos-gebied gaat, dat zowel een oude begraafplaats als een van de ingangen van Athene was. Doorgaan naar de oude Agora, die in het hart van Athene lag. Rijd Mars Hill op naar de ingang van de Akropolis en de Pnyka-heuvel op naar het terrasvormige gebied waar de democratie werd geboren. Volg het pad naar het beste panoramische uitzicht op Athene.

...

Sitemap Areopaag

Wil je alle activiteiten in Areopaag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Areopaag

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 858 beoordelingen

Mooi en informatief

Tijdens ons verblijf bij de familie hebben we genoten van het bezoek en de gegeven uitleg. Een reis door de tijd en in de Griekse mythologische geschiedenis aangenaam en mogelijk gemaakt dankzij het beheerste Frans van Katarina. Een rondleiding waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden kunt zien zonder op de vlucht te slaan. Met het ticket kun je overdag rustiger terugkeren als dat nodig is. Antislipschoenen, hoed en waterfles essentieel. Let op, je moet de prijs van een combiticket voor volwassenen tot € 30 per persoon toevoegen, waarmee je toegang hebt tot de verschillende sites.

Goede keuze

Bezoek met zeer vriendelijke Elena. Deze reis vermengd met mythologie was erg interessant. Hiermee kunt u alles begrijpen terwijl u ter zake komt. 4 uur is een beetje lang, 3 uur zou beter zijn. De prijs van de toegang tot de Akropolis is niet inbegrepen, voeg 30 € / persoon toe ... het is een beetje duur !! Ik raad het echter aan!

Heel interessant

Professionele gids (archeologische studie) beheerst het onderwerp perfect Wees echter voorzichtig, want je moet 30 € toevoegen voor het toegangsticket (bovenop de prijs van de excursie) voor alle sites die je gaat doen.

prima Tour, informatie en luchtig. genoeg om de site te bekijken

Leuke, interessante tour. Veel geleerd en mooie dingen gezien