Kies data

Arequipa Architectuur

Arequipa Architectuur: Onze meest aanbevolen

Vanuit Arequipa: 2-daagse tour naar Colca Canyon & Puno

1. Vanuit Arequipa: 2-daagse tour naar Colca Canyon & Puno

Ga terug naar de natuur in het Andesgebergte en ga op zoek naar condors, lama's en alpaca's in hun natuurlijke omgeving. Bewonder onderweg het majestueuze landschap en de afgelegen dorpjes. Dag 1: Profiteer van de ophaalservice bij je hotel in Arequipa, waarna je op zoek kunt gaan naar lama's, alpaca's en vicuña's in tussen de prachtige bergen van de Heilige Vallei van de Inca's. Vanaf het hoogste punt van de Patapampa-route heb je een prachtig uitzicht op de vulkanen Misti, Chachani, Pichu Pichu en Ampato. Vervolgens reis je verder naar Chivay  , de plaats aan het begin van de Colca Canyon, waar je gaat lunchen in een lokaal restaurant. Hierna wordt je afgezet bij je hotel in Chivay. 's Middags kun je genieten van vrije tijd. Dag 2: Je vertrekt 's ochtends vroeg uit Chivay om op weg te gaan naar het adembenemende uitzichtpunt Cruz del Condor. Je ziet de mooie dorpjes Coporaque en Maca, en tijdens een korte wandeling voordat je bij Cruz del Condor aankomt, kun je je weer een voelen met de natuur. Bij Cruz del Condor krijg je ongeveer een uur om naar deze prachtige vogels te kijken tijdens hun vlucht. Tijdens de hele excursie krijg je uitleg van een professionele gids. Eenmaal terug in Chivay krijg je daar weer een lunch, voordat je verder reist naar de stad Puno, waar je om 19:30 uur aankomt.

Sillar Stone-tour vanuit Arequipa

2. Sillar Stone-tour vanuit Arequipa

Waardeer de slijpers van deze steen in hun dagelijkse taken, evenals enkele voorbeelden van houtsnijwerk. Kijk waar de metselaars Ignimbrite brengen en ontwikkel dan geduldig de Sillar. Ontdek in detail de voorbereiding en leer het verhaal achter de Sillar. Transfer van uw hotel in Arequipa naar de steengroeven van Culebrillas (3 km van het centrum van Arequipa), gelegen in de wijk Cerro Colorado en Yura. Eindig met een transfer naar de stad Arequipa terug naar je hotel.

Panoramische bustour door Arequipa

3. Panoramische bustour door Arequipa

Begeef je op een uniek bezoek aan de stad Arequipa met een reeks historisch en monumentaal erfgoed. Bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden van het stadscentrum en het omliggende platteland. Spring aan boord van een panoramische bustour met speciaal geconditioneerde eenheden om de landschappen te kunnen waarderen met een 360 ° -uitzicht vanaf het tweede niveau van de bus en een breed panoramisch uitzicht vanaf het eerste niveau. Bezoek de belangrijkste Plaza de Armas van Arequipa, de Mirador Carmen Alto, Plaza en Mirador de Carmen Alto, Yanahuara Mirador Church and Plaza, Incalpaca Outlet en Zoo waar de variëteiten van Zuid-Amerikaanse kameelachtigen zoals lama's, alpaca's, vicuña's en guanaco's worden tentoongesteld, Sachaca Wijk. Je bezoekt ook Vogl vía landscaper, Mansion of the Founder, Stone Mill in Sabandia en Andenería de Paucarpata. Tijdens deze reis zult u de pracht van het landschap van Arequipa kunnen waarderen. In het historische centrum presenteert het koloniale en republikeinse religieuze architectuur.

Arequipa: stadstour en klooster Santa Catalina

4. Arequipa: stadstour en klooster Santa Catalina

Begin met het ophalen van je hotel en wordt overgebracht naar het uitkijkpunt Carmen Alto. Bewonder het uitzicht op het landschap van Arequipa, de Chili-rivier en de vulkanen Misti en Chachani op de achtergrond. Ga naast het Yanahuara-uitkijkpunt met een fantastisch uitzicht over de stad. Bezoek daarna de Basiliek van de Compagnie van Jezus, gebouwd in neorenaissancestijl, gebouwd met witte steen, bekend als ashlar. Je zult dan een beetje van het centrale plein van de stad verkennen. Ontdek ten slotte het beroemde klooster van Santa Catalina, een prestigieus instituut uit de zestiende eeuw, bestaande uit pleinen, kloosters en straten, dat vroeger werd bewoond door de dochters van prestigieuze families, die werden bewaard door de nonnen van het klooster.

Arequipa: stads- en plattelandstour

5. Arequipa: stads- en plattelandstour

Verken de prachtige stad Arequipa met een ervaren lokale gids. Zie de Plaza de Armas en de straten van het Centro Historico. Kijk uit over de stad vanaf de schilderachtige uitkijkpunten van Yanahuara en Carmen Alto, waar je tijd hebt om je benen te strekken en foto's te maken van de Chili-vallei en de Misti- en Chachani-vulkanen. Je kunt ook de Incalpaca Outlet bekijken, de minidierentuin erin, en meer te weten komen over de vier soorten Zuid-Amerikaanse kameelachtigen: lama, alpaca, vicuña en guanaco. Bezoek de wijk Sachaca en de prachtige 19e-eeuwse kerk, evenals de Balneario Tingo met zijn beroemde gerechten, waaronder anticuchos en buñuelos. Reis door het platteland langs de Via Paisajista om het 16e-eeuwse Mansion del Fundador en de Sabandia-molen te bereiken, waar je de kans krijgt om meer te weten te komen over de technieken die worden gebruikt om tarwe te verwerken met een steenmolen. Bewonder voor het einde van de tour de Andenes de Paucarpata, door de mens gemaakte platforms die een microklimaatsysteem creëren waardoor een grote verscheidenheid aan producten in elk van de stands kan worden verbouwd. Keer aan het einde van je avontuur terug naar het stadscentrum.

Andere activiteiten in Arequipa

Wil je alle activiteiten in Arequipa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arequipa

Gemiddelde beoordeling

3.5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

De tour stelt je in staat om de typische flora en fauna van het Andes-plateau te ontdekken (lama's, alpaca's, vicuna's, enz.), Je bezoekt een zeer hoog punt op meer dan 4900 meter om de sensatie van hoogte te ervaren en een uitstapje te maken naar de spa , klein maar echt schattig! We gaan dan naar het kruis van de condor waar we het geluk hadden om op een zeer heldere dag talloze condors te bewonderen. De gids was oorspronkelijk van de plaats en legde alles met veel motivatie en transport uit, ik heb echt genoten van alles over de tour?

Sterk aanbevolen! De gids (Victor), voorbereid, georganiseerd en altijd verbonden, liet ons een onderdompeling in het gebied ervaren. De tour liet ons adembenemende uitzichten zien: de mirador los Andes maar ook alle keren dat we stopten om terrassen, alpaca's, kandelaarscactussen te fotograferen. De Condor-show in de vroege ochtend was prachtig. Perfecte organisatie, tijden en bewegingen.

Vertraging om op te halen bij het hotel en te vertrekken voor de tour, maar geen probleem. De gids Paty leidde heel goed, met uitleg en kennis van de beste tijden en stopplaatsen. Verbazingwekkende landschappen, de vlucht van de condors is prachtig en alles ging heel goed, comfortabele bus en geweldige optie om tussen Arequipa en Puno te reizen.

Onze gids Peter was geweldig! Hij legde ons alles uit wat we moesten weten, hij gaf ons een goede briefing over hoogteziekte. De Canyon was prachtig, we namen de tijd om alles te zien. Het eten was erg goed en de overdracht ging goed. Kortom, ik raad het aan!

Comfortabele pendelrit van 14 personen. Veel uitleg onderweg, frequente stops om foto's te maken...