Arequipa
Dagtochten naar

Dagtochten naar
155 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Arequipa

Arequipa

De topbezienswaardigheden in Arequipa

Activiteiten in Arequipa

Steden in Peru

Andere activiteiten in Arequipa

Wil je alle activiteiten in Arequipa bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arequipa

Gemiddelde beoordeling

4.7
(26 beoordelingen)

We werden op tijd opgehaald door onze chauffeur Francisco en onze gids Liz (Lizzy). Francisco was een geweldige chauffeur. Als het je eerste keer in Peru is, zul je zijn veilige rijstijl waarderen;) Lizzy is een local uit Arequipa en kent elke steen tijdens de tour. Ze was erg behulpzaam en spreekt perfect Engels. Een uiterst lieve en charmante vrouw die al uw vragen zal beantwoorden. Geweldige vrouw. We hebben tot nu toe veel in Peru gedaan, maar over het algemeen was deze tour onze beste tot nu toe. Er is veel te zien. De Colca-vallei is adembenemend en we hebben vrijwel alle plekken bereikt. Behalve het eerste hoogtepunt (zicht op de vulkanen in de mist) hadden we volkomen geluk, of het nu de condors waren (we hebben 50% kans ze te zien), de thermale bronnen, de dieren onderweg, het eten, een ongeplande carnavalsoptocht in een van de dorpen - een perfecte dag. Absoluut doen!!!

Alles was uitstekend, inclusief de lunchpauze. Nog één opmerking: voor degenen onder ons die op onze eerste tour waren: stoppen omdat de eerste stap op een hoogte van 4900 m (Patapampa-pas) het niet gemakkelijker maakte om zich te vestigen. Wij raden een korte tussenstop aan, al is het maar 5 minuten.

Zeer goede gids en ervaring. Let wel op met de hoogte, op bepaalde plekken zaten we op 4.910 meter boven zeeniveau. Iets negatiefs is dat de bestuurder slecht rijdt, inhaalt in bochten en met hoge snelheid in bochten rijdt, wat een ongeval en zelfs kantelen kan veroorzaken.

de gids was erg informatief en nuttig voor iemand in de groep die last had van de hoogte. zag veel condors en ze waren nog spectaculairder dan ik had verwacht. plus het landschap was adembenemend. je moet dit doen.

Ik heb echt een geweldige tijd gehad, we hebben veel plaatsen bezocht en de lunch was voortreffelijk. ik raad het aan