Kies data

Dagtrip vanaf Arequipa

Andere activiteiten in Arequipa

Wil je alle activiteiten in Arequipa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arequipa

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 26 beoordelingen

Zeer veeleisende excursie, met vertrek om 3 uur 's ochtends en terug in de late avond. Reis per bus van minimaal 6 uur. De landschappen zijn prachtig, maar helaas duurde de stop bij de Mirador dei Condor slechts 40 minuten. Een paar extra stops moeten worden vermeden en er moet meer tijd worden besteed aan de hoofdstop. De gids was nog steeds erg slim, met duidelijke en uitgebreide uitleg in zowel het Spaans als het Engels. Lunchbuffet redelijk goed.

Een must als u op Arequipa bent

Vermoeiende dag maar onvermijdelijk als u zich naar Arequipa waagt. Aan de andere kant raden we ten zeerste aan om niet te boeken via GetYourGuide, de betaalde prijs was drie keer de andere prijzen die voor dezelfde activiteit in rekening werden gebracht. Ik begrijp een verschil van 10 tot 15%, maar 200% duurder, het is niet acceptabel!

Alles war richtig gemacht, das pick-up, das fahren, das Essen. Colca Canon is eine sehr spektakulaere Natur und ich kann das nur empfehlen. Ein Sternchen weniger wegen der Uebersetzerin. Sprachlich war Sie nicht ganz vorbereitet.

Prachtige plekkenyo

De plaatsen worden niet besproken, helaas kost het veel uren met de bus. We hadden het geluk bijna twintig condors te spotten, wat volgens de gids eerder uniek dan zeldzaam is. Ook uitstekende lunch en ontbijt

We hadden een ophaaltijd gekregen van 3.30 uur en de bus was er om 2.45 uur. Helaas was het slecht georganiseerd.