Arequipa
Meerdaagse trips

Meerdaagse trips
207 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Arequipa

Arequipa

Arequipa Meerdaagse trips: onze aanbevelingen

Vanuit Arequipa: 2-daagse Colca Canyon Tour met Transfer naar Puno

Vanuit Arequipa: 2-daagse Colca Canyon Tour met Transfer naar Puno

DAG 1 - TRANSFER VAN AREQUIPA NAAR CHIVAY STAD Begin de activiteit met de ophaalservice van je accommodatie in Arequipa stad voor de transfer naar Chivay stad (Chivay is de startplaats voor een bezoek aan de Colca canyon). Geniet tijdens de tocht van fascinerende uitzichten over de Andes met stops in het uitgestrekte natuurreservaat: Salinas en Aguada Blanca waar je lama's, alpaca's en vicuna's (een bedreigde wilde soort uit de alpacafamilie) in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Halverwege stoppen we op het hoogste punt van de route, bij het natuurlijke uitkijkpunt Patapampa, op 4.900 meter boven zeeniveau. Hier krijg je een adembenemend uitzicht op het Andes vulkanisch gebergte. Vervolg onze tocht naar Chivay. Bij aankomst wordt de lunch verzorgd (als je die optie hebt geselecteerd bij boeking). Na de lunch worden de reizigers naar hun accommodatie gebracht. Tegen de middag kun je genieten van een ontspannende tijd in de warmwaterbronnen van La Calera, onze gids zal je helpen bij het coördineren van de tijd om de attractie te bezoeken. s Avonds is er een diner in Chivay stad (als je de optie hebt geselecteerd bij boeking), deze activiteit is alleen geldig voor reizigers die hun accommodatie in Chivay stad hebben geboekt. DAG 2 - TOUR NAAR COLCA CANYON EN TRANSFER NAAR AREQUIPA STAD Vroege pick-up van je accommodatie in Chivay op weg naar het beroemde natuurlijke uitkijkpunt La Cruz del Condor. Onderweg stoppen we in de pittoreske stadjes Coporaque en Maca waar je de lokale bevolking met hun kleurrijke kleding zult zien. Vanaf het natuurlijke uitkijkpunt Antahuilque heb je een prachtig uitzicht op de Inca landbouwterrassen en het Andes landschap. Uiteindelijk komen we aan bij het beroemde uitkijkpunt La Cruz del Condor, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de Colca Canyon en ook de majestueuze vlucht van de Condor kunt zien. Aan het einde van de excursie keren we terug naar Chivay voor de lunch (als je die optie hebt geselecteerd bij het boeken). Na de lunch word je naar Puno stad gebracht, de aankomst in Puno stad zal ongeveer om 19:00 uur zijn.

Vanuit Arequipa: tweedaagse Colca Canyon Trektocht

Vanuit Arequipa: tweedaagse Colca Canyon Trektocht

Geniet van een 2-daagse trektocht door Colca Canyon en dompel je onder in prachtige landschappen terwijl je een van de diepste canyons ter wereld verkent. Verlaat Arequipa en bekijk Condor's Cross en uitzichten op Andesvalleien. Begin het avontuur heel vroeg met ophaalservice vanaf je accommodatie in Arequipa en reis naar de Vallei van Colca (3 uur). Maak een korte stop om te ontbijten in Chivay. Vervolg de route naar het Condor's Cross (3.800 m boven zeeniveau) om een van de meest verbazingwekkende natuurwonderen te zien: de condors die vliegen. Bereik de Pampa's van San Miguel (3.300 meter boven zeeniveau). Wandel op de bodem van de canyon, gedurende 4,6 mijl (3 uur). Aankomst in de stad San Juan de Chuccho, om te genieten van een welverdiende rust met lunch. Vervolg de tocht door de dorpen Cosñirhua en Malata voor nog eens 2,5 kilometer (2,5 uur). Aankomst in Sangalle (2.225 m), een spectaculaire oase waar we de nacht zullen doorbrengen. Geniet van een bad in het zwembad en dineer 's avonds. Sta de volgende ochtend vroeg op om te beginnen aan de wandeling van 2,5 mijl bergopwaarts langs de canyonhelling, gedurende ongeveer 3 uur, waarbij we de zonsopgang bewonderen met ongelooflijke uitzichten, totdat we de stad Cabanaconde (3.230 m) bereiken. Reizen naar de stad Chivay, met korte stops naar het uitkijkpunt van Antahuilque, met een prachtig uitzicht op de Andes terrassen en de vallei van Colca. Bezoek de stad Maca, met een panoramisch bezoek aan de koloniale kerk. Neem de tijd om de warmwaterbronnen van Yanque te bezoeken en geniet van de krachtige warmwaterbaden die zowel helende als ontspannende eigenschappen hebben voordat je geniet van een optionele smakelijke lunch in Chivay. Je kunt de transfer naar Puno nemen in een lijnbus (optioneel), die om 13:00 uur vertrekt uit Chivay en om 19:00 uur aankomt op het centrale plein van Puno. Je kunt ook terugkeren naar de stad Arequipa en langs het nationale reservaat Pampa Cañahuas rijden, waar verschillende soorten kameelachtigen leven, zoals lama's, alpaca's, vicuña's en guanaco's, om vervolgens weer in Arequipa aan te komen. We zetten je af twee blokken van Plaza de Armas.

Vanuit Arequipa: Colca Canyon dagvullende tour met gids en maaltijden

Vanuit Arequipa: Colca Canyon dagvullende tour met gids en maaltijden

Begin je dag met een ophaalservice vanaf je hotel in Arequipa. Ontbijt en reis naar de rand van de Colca Canyon, waar je condors uit de Andes kunt zien. Maak andere stops, waaronder de pre-Inca terrassen van Antawilke, de Yanque warmwaterbronnen en een nationaal reservaat om alpaca's en vicuña's te zien. Geniet van een lunchbuffet in een plaatselijk restaurant. Kies uit traditionele gerechten met producten uit de Andes. Stop daarna bij het Salinas en Aguada Blanca National Reserve om alpaca's en vicuña's in hun natuurlijke omgeving te zien. Met een beetje geluk zie je ook Andesvossen en andere wilde dieren. Ga vervolgens naar het Condor's Cross, waar je een uur de tijd hebt om langs de rand van de Colca Canyon te lopen en op zoek te gaan naar Andes-condors. Er is een nestplaats voor condors in de buurt en het komt vaak voor dat je meerdere condors tegelijk over de canyon ziet vliegen. Na je tijd bij het Condor's Cross begin je aan je terugreis naar Arequipa.

Vanuit Arequipa: Colca Canyon dagtour naar Puno

Vanuit Arequipa: Colca Canyon dagtour naar Puno

Begin de activiteit vroeg in de ochtend met de ophaalservice van je accommodatie in Arequipa stad voor de transfer naar Chivay stad (Chivay is de startplaats voor een bezoek aan de Colca canyon). Bij aankomst in Chivay wordt het ontbijt (inclusief) geserveerd in ons restaurant. Na het ontbijt vervolgen we onze reis naar het beroemde natuurlijke uitkijkpunt La Cruz del Condor. Onderweg stoppen we in de pittoreske stadjes Coporaque en Maca waar je de lokale bevolking met hun kleurrijke kleding zult zien. Vanaf het natuurlijke uitkijkpunt Antahuilque heb je een prachtig uitzicht op de Inca landbouwterrassen en het Andes landschap. Bij aankomst in La cruz del Condor heb je een adembenemend uitzicht op de Colca Canyon en kun je de majestueuze vlucht van de Condor zien. Na het bezoek aan de Colca Canyon keren we terug naar de stad Chivay en genieten we van een ontspannende tijd in de warmwaterbronnen La Calera, onze gids zal je helpen bij de coördinatie van het bezoek. Aan het einde van de excursie wordt de lunch verzorgd in Chivay stad (als je deze optie hebt geselecteerd tijdens het boeken). Na de lunch word je naar Puno stad gebracht, Geniet tijdens de tocht van fascinerende uitzichten over de Andes met stops in het uitgestrekte natuurreservaat: Salinas en Aguada Blanca waar je lama's, alpaca's en vicuna's (een bedreigde wilde soort uit de alpacafamilie) in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Halverwege stoppen we op het hoogste punt van de route, bij het natuurlijke uitkijkpunt Patapampa, op 4.900 meter boven zeeniveau. Hier krijg je een adembenemend uitzicht op het Andes vulkanisch gebergte. De aankomst in Puno stad zal ongeveer om 19:00 uur zijn.

Vanuit Arequipa: rondleiding Colca-kloof voor een dag

Vanuit Arequipa: rondleiding Colca-kloof voor een dag

Je wordt rond 03:00 uur opgehaald uit je accommodatie in Arequipa om je reis te beginnen naar één van de diepste kloven ter wereld, via de Yura-weg, grenzend aan de Chachani-berg richting Pampa Cañahuas (Aguada Blanca en het nationale reservaat Salinas) prachtige Zuid-Amerikaanse kameelachtigen, de vicuñas. Om ongeveer 6:00 uur kom je aan in de stad Chivay; hier geniet je van je ontbijt en vervolgens je rit voor ongeveer 1 uur voortzet om bij Mirador de la Cruz del Cóndor aan te komen, een strategisch observatiepunt van de Canyon en de spectaculaire vlucht van de Condor. Bij terugkomst stop je in de dorpen Pinchollo, Maca en Yanque die prachtige koloniale kerken hebben. Vanuit het gezichtspunt van Choquetico en Antahuilque, bekijk je de indrukwekkende Andenería van de vallei, de pre-Inca-graven en een pre-Inca-model van het in steen gehouwen gebied. Keer terug naar de stad Chivay voor de lunch en om rustig te wandelen door de kleine straatjes. Je kunt genieten van de thermale baden in La Calera (optioneel) waarvan het thermos geneeskrachtige water schommelt tussen 35 tot 38 graden (Celsius) van temperatuur, waarin je ongeveer 1 uur zult blijven, en teruggaat naar de stad Chivay. Om 14:00 uur start je je rit terug naar Arequipa, onderweg bezoek je het hoogste punt tussen de Colca-kloof en Arequipa: Patapampa (4800 meter), vanaf deze plek zie je het vulkanische gebergte. Je bent om 17:00 uur terug in je accommodatie in Arequipa.

Vanuit Arequipa: Colca Canyon 2-daagse tour

Vanuit Arequipa: Colca Canyon 2-daagse tour

DAG 1 - TRANSFER VAN AREQUIPA NAAR CHIVAY STAD Begin de activiteit met de ophaalservice van je accommodatie in Arequipa stad voor de transfer naar Chivay stad (Chivay is de startplaats voor een bezoek aan de Colca canyon). Geniet tijdens de tocht van fascinerende uitzichten over de Andes met stops in het uitgestrekte natuurreservaat: Salinas en Aguada Blanca waar je lama's, alpaca's en vicuna's (een bedreigde wilde soort uit de alpacafamilie) in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Halverwege stoppen we op het hoogste punt van de route, bij het natuurlijke uitkijkpunt Patapampa, op 4.900 meter boven zeeniveau. Hier krijg je een adembenemend uitzicht op het Andes vulkanisch gebergte. Vervolg onze tocht naar Chivay. Bij aankomst wordt de lunch verzorgd (als je die optie hebt geselecteerd bij boeking). Na de lunch worden de reizigers naar hun accommodatie gebracht. Tegen de middag kun je genieten van een ontspannende tijd in de warmwaterbronnen van La Calera, onze gids zal je helpen bij het coördineren van de tijd om de attractie te bezoeken. s Avonds is er een diner in Chivay stad (als je de optie hebt geselecteerd bij boeking), deze activiteit is alleen geldig voor reizigers die hun accommodatie in Chivay stad hebben geboekt. DAG 2 - TOUR NAAR COLCA CANYON EN TRANSFER NAAR AREQUIPA STAD Vroege pick-up van je accommodatie in Chivay op weg naar het beroemde natuurlijke uitkijkpunt La Cruz del Condor. Onderweg stoppen we in de pittoreske stadjes Coporaque en Maca waar je de lokale bevolking met hun kleurrijke kleding zult zien. Vanaf het natuurlijke uitkijkpunt Antahuilque heb je een prachtig uitzicht op de Inca landbouwterrassen en het Andes landschap. Uiteindelijk komen we aan bij het beroemde uitkijkpunt La Cruz del Condor, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de Colca Canyon en ook de majestueuze vlucht van de Condor kunt zien. Aan het einde van de excursie keren we terug naar Chivay voor de lunch (als je die optie hebt geselecteerd bij het boeken). Na de lunch rijden we terug naar Arequipa stad, de aankomst in Arequipa stad zal ongeveer om 17:00 uur zijn.

Vanuit Arequipa | Excursie naar de Colca Canyon eindigend in Puno.

Vanuit Arequipa | Excursie naar de Colca Canyon eindigend in Puno.

Routebeschrijving We halen je om 3:15 uur op bij je hotel in Arequipa en na een busrit van drie uur door het zuiden van Peru bereiken we het dorp Chivay, op meer dan 3000 meter boven zeeniveau, waar we stoppen voor een heerlijk ontbijt van brood met boter en jam, vruchtensap en koffie of thee. Op meer dan 3000 meter boven zeeniveau stoppen we voor een heerlijk ontbijt bestaande uit brood met boter en jam, vruchtensap en koffie of thee. Heerlijk! Met onze batterijen weer opgeladen gaan we op weg naar het uitkijkpunt Cruz del Condor. Vanaf hier kun je de Colca Canyon in al zijn pracht bewonderen. Wist je dat het een van de diepste canyons ter wereld is? Bovendien zullen we af en toe een condor zien, omdat dit gebied perfect is voor de vlucht van deze vogelsoort. We verlaten het uitkijkpunt en vervolgen de route langs andere dorpen en uitkijkpunten van de Colca Canyon zoals Wayrapunko of Antahuillque. Rond 11:30 uur gaan we naar de thermale baden van Chacapi, waar je een uur kunt genieten van de natuurlijke zwembaden. Na deze duik keren we terug naar Chivay, waar je vrije tijd hebt om op eigen gelegenheid te lunchen. Uiteindelijk komen we weer bij elkaar en gaan we op weg naar Puno, onze eindbestemming. Tijdens de zes uur durende rit maken we stops om de benen te strekken bij het uitkijkpunt Patapampa, vanwaar je de majesteit van de vulkanen Ampato en Sabancaya kunt bewonderen. We zullen ook stoppen bij het Salinas Reservaat en Lagunillas, om te zien of we het geluk hebben om de kuddes kameelachtigen of zwermen wilde vogels die in deze gebieden leven van dichtbij te bekijken. We eindigen de excursie bij de Puno Terminal om ongeveer 19:30 uur.

Vanuit Puno: 2-daagse Colca Canyon tour naar Arequipa

Vanuit Puno: 2-daagse Colca Canyon tour naar Arequipa

DAG 1 - TRANSFER VAN PUNO NAAR CHIVAY STAD Begin de activiteit met de ophaalservice van je accommodatie in Puno stad voor de transfer naar Chivay stad (Chivay is de startplaats voor een bezoek aan de Colca canyon). Geniet tijdens de tocht van fascinerende uitzichten over de Andes met stops in het uitgestrekte natuurreservaat: Salinas en Aguada Blanca waar je lama's, alpaca's en vicuna's (een bedreigde wilde soort uit de alpacafamilie) in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Halverwege stoppen we op het hoogste punt van de route, bij het natuurlijke uitkijkpunt Patapampa, op 4.900 meter boven zeeniveau. Hier krijg je een adembenemend uitzicht op het Andes vulkanisch gebergte. Vervolg onze tocht naar Chivay. Bij aankomst wordt de lunch verzorgd (als je die optie hebt geselecteerd bij boeking). Na de lunch worden de reizigers naar hun accommodatie gebracht. Tegen de middag kun je genieten van een ontspannende tijd in de warmwaterbronnen van La Calera, onze gids zal je helpen bij het coördineren van de tijd om de attractie te bezoeken. s Avonds is er een diner in Chivay stad (als je de optie hebt geselecteerd bij boeking), deze activiteit is alleen geldig voor reizigers die hun accommodatie in Chivay stad hebben geboekt. DAG 2 - TOUR NAAR COLCA CANYON EN TRANSFER NAAR AREQUIPA STAD Vroege pick-up van je accommodatie in Chivay op weg naar het beroemde natuurlijke uitkijkpunt La Cruz del Condor. Onderweg stoppen we in de pittoreske stadjes Coporaque en Maca waar je de lokale bevolking met hun kleurrijke kleding zult zien. Vanaf het natuurlijke uitkijkpunt Antahuilque heb je een prachtig uitzicht op de Inca landbouwterrassen en het Andes landschap. Uiteindelijk komen we aan bij het beroemde uitkijkpunt La Cruz del Condor, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de Colca Canyon en ook de majestueuze vlucht van de Condor kunt zien. Aan het einde van de excursie keren we terug naar Chivay voor de lunch (als je die optie hebt geselecteerd bij het boeken). Na de lunch word je naar Arequipa stad gebracht, de aankomst in Arequipa stad is rond 17:00 uur.

Vanuit Arequipa: Colca Canyon dagvullende tour met gids

Vanuit Arequipa: Colca Canyon dagvullende tour met gids

Begin de activiteit vroeg in de ochtend met de ophaalservice van je accommodatie in Arequipa stad voor de transfer naar Chivay stad (Chivay is de startplaats voor een bezoek aan de Colca canyon). Bij aankomst in Chivay wordt het ontbijt (inclusief) geserveerd in ons restaurant. Na het ontbijt vervolgen we onze reis naar het beroemde natuurlijke uitkijkpunt La Cruz del Condor. Onderweg stoppen we in de pittoreske stadjes Coporaque en Maca waar je de lokale bevolking met hun kleurrijke kleding zult zien. Vanaf het natuurlijke uitkijkpunt Antahuilque heb je een prachtig uitzicht op de Inca landbouwterrassen en het Andes landschap. Bij aankomst in La cruz del Condor heb je een adembenemend uitzicht op de Colca Canyon en kun je de majestueuze vlucht van de Condor zien. Na het bezoek aan de Colca Canyon keren we terug naar de stad Chivay en genieten we van een ontspannende tijd in de warmwaterbronnen La Calera, onze gids zal je helpen bij de coördinatie van het bezoek. Aan het einde van de excursie wordt de lunch verzorgd in Chivay stad (als je deze optie hebt geselecteerd tijdens het boeken). Na de lunch word je naar Arequipa stad gebracht, Geniet tijdens de tocht van fascinerende uitzichten over de Andes met stops in het uitgestrekte natuurreservaat: Salinas en Aguada Blanca waar je lama's, alpaca's en vicuna's (een bedreigde wilde soort uit de alpacafamilie) in hun natuurlijke omgeving kunt observeren. Halverwege stoppen we op het hoogste punt van de route, bij het natuurlijke uitkijkpunt Patapampa, op 4.900 meter boven zeeniveau. Hier krijg je een adembenemend uitzicht op het Andes vulkanisch gebergte. De aankomst in Arequipa stad zal ongeveer om 17:00 uur zijn.

Van Arequipa: Salinas Lagoon-dagtrip met warmwaterbronnen

Van Arequipa: Salinas Lagoon-dagtrip met warmwaterbronnen

Ontdek de natuurlijke wonderen van de Salinas-lagune en het nationale reservaat Salinas en Aguada Blanca tijdens deze multi-stop dagtour, inclusief vervoer heen en terug vanuit Arequipa. Omring jezelf in de natuur en neem een duik in de Lojen Hot Springs. Begin helder en vroeg met ophalen rechtstreeks van accommodatie in Arequipa. Begin dan aan de reis naar de Laguna de Salinas (lagune van Salinas) en maak onderweg een paar verschillende stops. Na een rit van 45 minuten arriveert u bij uw eerste stop: de Mirador de los Volcanes in het Chiguata-district. Vanaf daar kun je de representatieve vulkanen van het gebied observeren en onovertroffen foto's maken. Bereik het centrale plein van Chiguata waar de traditionele kerk van de heilige geest staat. Neem plaats en proef een traditioneel ontbijt uit de omgeving (kosten niet inbegrepen). Over een uur stop je bij Alto Simbral (4200 meter boven zeeniveau), waar je planten uit het gebied kunt observeren, zoals queñua, areta, tola en meer. Uiteindelijk kom je aan bij de Salinas-lagune, waar je tussen de 1 en 1,5 uur blijft en verschillende stops maakt om flamingo's en waterspiegels te observeren. De Salinas-lagune is een zoutrijk meer in de Andes op 4300 m hoogte. hoog in het beschermde nationale reservaat Salinas en Aguada Blanca. Hier word je omringd door de vulkanen Misti, Ubinas en Pichu Pichu. Ga daarna richting de Lojen Hot Springs en mini-vulkaan om te genieten van een ontspannend bad (niet inbegrepen). Nadat u tot rust bent gekomen in de warmwaterbronnen, keert u terug naar Chiguata om te lunchen (niet inbegrepen) en begint u vervolgens aan uw weg terug naar de stad Arequipa. Kom 's avonds aan en word afgezet in de buurt van de Plaza de Armas.

Veelgestelde vragen over Meerdaagse trips in Arequipa

Welke andere activiteiten dan Meerdaagse trips zijn de moeite waard in Arequipa?

Andere onmisbare dingen om te doen in Arequipa:

De topbezienswaardigheden in Arequipa

Activiteiten in Arequipa

Steden in Peru

Andere activiteiten in Arequipa

Wil je alle activiteiten in Arequipa bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arequipa

Gemiddelde beoordeling

4.6
(42 beoordelingen)

Zeer complete activiteit als je onderweg bent om Peru te leren kennen, perfect om Arequipa met Puno te verbinden. De landschappen zijn spectaculair en dankzij onze gids, Alí, die over grote kennis beschikt, hebben we veel details over het gebied kunnen leren, dankzij hem was alles zeer aangenaam. Het is raadzaam om lunches mee te nemen, deze zijn in buffetvorm (drankjes zijn niet inbegrepen) met behoorlijk gevarieerde gerechten, aangezien we uiteindelijk allemaal op dezelfde plek eten. Zorg voor kleingeld, want overal waar je stopt, zullen ze je om fooien vragen (ze zijn niet verplicht)

Vanuit Arequipa een zeer aangename excursie naar de Colca Canyon. Enkele interessante stops en een spannende gids, die ons veel informatie gaf en ervoor zorgde dat iedereen zich op zijn gemak voelde, vooral bij de doortocht naar zeer grote hoogte. Met dank aan Victor Hugo voor het brengen van deze Condor Show!

Onze gids Irène verdient felicitaties, ze was onberispelijk en van ongeëvenaarde vriendelijkheid, een groot pluspunt voor de Franse taal. Bedankt, bedankt voor deze prachtige excursie en aan John, onze chauffeur die ook onberispelijk was.

Onze gids Raul was geweldig en deed extreem zijn best om ervoor te zorgen dat alles in orde was. De groep als geheel was ook erg harmonieus, dus de twee dagen waren erg gezellig

In 1 woord super goed geregeld, geweldige gids en chauffeur. Hebben enorm genoten