Belevingen in
Arico

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Arico: De beste dingen die je niet wil missen

Sterrenkijken in nationaal park Teide

1. Sterrenkijken in nationaal park Teide

De rondleiding start na zonsondergang, je begint met kijken met het blote oog. Leer de verschillende sterrenbeelden en de belangrijkste sterren te herkennen. Je wijst op de Polarispositie en de hemelse noordpool. Je navigeert door de ecliptica en de zodiaclijn. Je volgt de Griekse mythologie door de lucht om vormen en constellatieposities te leren. Zodra de oriëntatie is vastgesteld, observeer je objecten en planeten door de telescoop.  Deze ervaring wordt aangeboden in Teide Nationaal Park op gebieden met goede en veilige toegang. Met een hemel vrij van lichtvervuiling is het Nationaal Park ideaal voor een dergelijke ervaring. De professionele gids/het personeel en de geavanceerde telescopen zorgen voor een onvergetelijke avond.

...
Tenerife: Parque Nacional del Teide bij maanlicht en sterren

2. Tenerife: Parque Nacional del Teide bij maanlicht en sterren

Aanschouw de maan als nooit tevoren, met een hoog contrast en vol details, wanneer deze het landschap van Parque Nacional del Teide verlicht. Heel anders dan het zicht bij daglicht, wat overigens ook spectaculair is, zie je onder de sterren een magisch schouwspel om nooit te vergeten. Begin je uitje met uitleg over de helderste sterrenbeelden die je met het blote oog kunt zien, aanweizingen om de Poolster te vinden en kom meer te weten over zowel de geschiedenis als hoe je de zichtbare planeten en sterrenbeelden kunt herkennen. Kijk dan door de geavanceerde telescopen om de meest indrukwekkende hemellichamen in de lucht te zien, zoals planeten, satellieten en de maan.

...
Tenerife: halve of hele dag snorkelen

3. Tenerife: halve of hele dag snorkelen

Bekijk de prachtige onderwaterwereld van Tenerife tijdens deze leuke en ontspannende snorkeltour. Zwem in het heldere water van de Abadesbaai terwijl je de verschillende kleuren van het zeeleven ziet. Kies een halve dag of hele dag snorkelen. Alle benodigde spullen voor het snorkelen zijn aanwezig, inclusief een masker, snorkel, flippers en een wetsuit. Je gids zal uitleggen hoe je de spullen moet gebruiken en je vervolgens meenemen op een tour van 45 minuten met gids naar de baai, zodat je zeker weten de mooiste dingen van het zeeleven zult zien. Vrienden en familie zijn ook welkom om een dagje mee te gaan naar het strand terwijl jij het zeeleven van Tenerife ontdekt. Meer ervaren snorkelaars zijn ook welkom.

...
Tenerife: halve dag diepzeeduiken vanaf Abades Beach

4. Tenerife: halve dag diepzeeduiken vanaf Abades Beach

Ontdek de wonderlijke onderwaterwereld in de beschermde baai van Abades op Tenerife. Sta versteld van de verschillende soorten vissen die van dichtbij te bekijken zijn in het glasheldere water. Je hebt geen duikervaring nodig om hieraan mee te doen. Doordat er 1 instructeur is per maximaal 2 deelnemers kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht. In de ochtend begint je dag in het duikcentrum in Abades. Daar ontvang je je uitrusting waaronder een wetsuit, masker, vinnen en een snorkel. Deze uitrusting is van jou de hele dag, dus je kunt vanaf het strand zo veel snorkelen als je wilt. Dan volgt er een kennismaking met de waanzinnige onderwaterwereld tijdens een snorkelexcursie van 45 minuten. Net onder het wateroppervlak zie je de meest kleurrijke vissen van de baai. Vervolgens heb je zelf wat vrije tijd om te lunchen. Er zijn in de directe omgeving tientallen restaurants die traditioneel Spaans eten maar ook internationale gerechten serveren. In de middag betreed je een andere wereld en voel je hoe het is om onder water te ademen. Je zult ook ontdekken hoe het voelt om volledig gewichtloos te zijn, als je eenmaal je duikfles hebt opgezet en bent afgedaald naar een maximale diepte van 8 meter. Er is geen duikervaring nodig voor dit prachtige avontuur. Zie slapende octopussen en nieuwsgierige vissen in allerlei vormen, kleuren en maten die jou komen bekijken. Als je geluk hebt, zie je een zeepaardje of kom je oog in oog met een schildpad. Als je niet veel tijd hebt en niet wil snorkelen maar wel wil duiken zijn er ook mogelijkheden voor een excursie van een halve dag.

...
Tenerife: scubaduiken voor gediplomeerde duikers

5. Tenerife: scubaduiken voor gediplomeerde duikers

Ontdek de wonderbaarlijke onderwaterwereld van Tenerife tijdens een duikavontuur in de beschermde baai van Abades. Sta versteld van de verschillende soorten vissen die van dichtbij te zien zijn in het glasheldere water. Aan de zuid- en oostkant van het eiland zijn meer dan 20 verschillende plekken om te duiken, elk met een eigen moeilijkheidsgraad. Het is mogelijk om te scooterduiken, wrakduiken, nachtduiken, grotduiken, schildpadduiken en te diepzeeduiken. Sommige locaties liggen vlak voor het strand van Abades, andere zijn binnen twintig minuten te bereiken per minibus. Lange duiken bij welke je gemiddeld een uur onderwater blijft worden in kleine groepen gedaan. Je kunt je eigen spullen meenemen of ter plekke materiaal huren. Een paar van de hoogtepunten die je tijdens het duiken kunt zien zijn vulkanische rotsformaties die bedekt zijn met zwart koraal, rode gorgon, kleurrijke zeeanemonen en algen.   Onderwaterfoto's worden gratis beschikbaar gesteld. Het is mogelijk om tot wel 3 duiken per dag uit te voeren, met tussenpozen van tenminste 1 uur die je kan gebruiken om te lunchen of om op het strand te ontspannen. Er zijn in de directe omgeving tientallen restaurants die traditioneel Spaans eten maar ook internationale gerechten serveren. Vanaf het strand kun je ook zoveel snorkelen als je wilt. Net onder het wateroppervlak zie je de meest kleurrijke vissen in de baai. Kijk uit ook voor octopussen, schildpadden en zeepaardjes.

...

Sitemap Arico

Wil je alle activiteiten in Arico ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arico

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 259 beoordelingen

Kan alleen worden aanbevolen !!!! Super vriendelijk personeel in elke taal, de verwachtingen werden ver overtroffen! Het enige waar u misschien op moet letten, is dat u "slechts 200 bar" in de zuurstoffles draagt en dat het sneller leeg is dan u denkt :-D Mijn verloofde en ik waren voor het eerst aan het duiken en konden met een trotse 24 minuten van de duikervaring genieten Ik gebruikte 150 bar voor de reserve en slechts 50 bar tegelijkertijd.

Zeer vriendelijke ploeg. Leuke tips om te snorkelen. Helaas begon de hele zaak pas om 10 uur in plaats van 9 uur (ik had een uur langer kunnen slapen - 1 uur durende reis) Voor een kleine vergoeding (6, - €) kon ik het pak en de flippers in de middag houden - bedankt daar heel erg voor.

Alles wat je ervan verwacht

De instructeurs zijn zeer ervaren en geven je alle tijd die je nodig hebt als het de eerste keer is om onder water te ademen. Zeer veel soorten vissen gezien, meer dan ik verwacht had. Alles verliep naar wens en zeer gemoedelijk.

Was geweldig. Goede introductie gehad en veel geleerd over de onderwaterwereld

Ik adviseer sterk. Een van de meest fantastische ervaringen.