Arienzo Beach, Positano

9 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Arienzo Beach, Positano: topattracties in de buurt

Arienzo Beach, Positano: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Rome: Dagtrip Positano en Amalfikust

Vanuit Rome: Dagtrip Positano en Amalfikust

Ontdek de meest spectaculaire bestemmingen in de regio Amalfikust van Amalfi en Positano tijdens een hogesnelheidstreinreis. Bewonder de elegantie en natuurlijke schoonheid van deze twee pareltjes van de kustlijn. Ontmoet je reisleider op het treinstation Roma Termini. Vertrek met de hogesnelheidstrein naar Salerno om de kust van Amalfi zo efficiënt mogelijk te bereiken. Zodra u Salerno bereikt, stapt u aan boord van de veerboot naar Amalfi en geniet u van het fantastische uitzicht vanaf de boot. Verken de stad Amalfi, genesteld in een ravijn omringd door prachtige kliffen, het middeleeuwse publiek kende het ook als het hertogdom van Amalfi. Hier heeft u vrije tijd om de stad, de openbare pleinen, winkels en de kathedraal op eigen gelegenheid te verkennen. Na een bezoek aan Amalfi neemt u de veerboot terug naar Positano om al zijn charme en elegantie te ontdekken: de gekleurde gebouwen, winkels en zandstranden. Bezoek het strand van Marina Grande of maak een wandeling over de stranden van Fornillo of Arienzo. Breng ongeveer twee en een half uur door in Positano voordat u uw veerboot terug naar Salerno neemt en naar het treinstation gaat om uw hogesnelheidstrein terug naar Rome te nemen, die u 's avonds terugbrengt naar de Eeuwige Stad.

Vanuit Napels: Positano en Amalfi dagtrip met de veerboot

Vanuit Napels: Positano en Amalfi dagtrip met de veerboot

Ga op een dagtrip vanuit Napels en ontdek de twee charmante, historische steden Amalfi en Positano. Een veerboot biedt ontspannend en pittoresk vervoer terwijl u deze spectaculaire bestemmingen bezoekt. Leer onderweg over de steden van je gids voordat je op eigen gelegenheid gaat verkennen . Je tour begint in de zeehaven van Molo Beverello in Napels. Daar ontmoet je je gids en stap je aan boord van de veerboot. Geniet van het adembenemende uitzicht terwijl je vertrekt vanuit Napels en verken de natuurlijke schoonheid van de kust van Amalfi. Vervolg uw tour met een bezoek aan de stad Amalfi. Bewonder de schilderachtige stad, ooit bekend als het middeleeuwse hertogdom Amalfi, genesteld tussen uitstekende kliffen. Je gids geeft een inleiding tot de stad en een proeverij van het lokale citroenijs, en verken de stad vervolgens 2,5 uur op eigen gelegenheid. Stap vervolgens aan boord van de veerboot om uw tweede bestemming, Positano, te bereiken. Na de introductie van je gids, grijp je de kans om de charme van de stad zelf te ontdekken. Dwaal langs de kleurrijke gebouwen, winkels en bezoek een van de zandstranden van Positano, Marina Grande, Fornillo of Arienzo Beach. Geniet van ongeveer 2 uur in Positano voordat je je tour afsluit met een veerboot terug naar Napels.

Positano: Privé fotoshoot met een PRO fotograaf

Positano: Privé fotoshoot met een PRO fotograaf

Je plant samen met Roberto wat voor soort foto's je wilt ontvangen na je boekingsbevestiging. Het trefpunt is de kerk Santa Maria Assunta, en vanaf daar zal Roberto je naar de beste fotografische plekjes leiden en prachtige foto's voor je maken volgens de stijl die je kiest. Voor elk uur fotograferen ontvang je 50 hoge resolutie en professioneel bewerkte foto's. Roberto levert je de foto's klaar om te downloaden via een eigen online galerie. Kies de beste fotograaf in de stad en boek nu!

Sorrento-Capri-Positano: privétour boot

Sorrento-Capri-Positano: privétour boot

- De tour omvat de volgende stops: Punta Lagno waterval, Marina Piccola van Capri, de beroemde Faraglioni en de verschillende kustgrotten van Capri, Marina Grande en tot slot Positano. Je kunt ervoor kiezen om in Capri of Positano van boord te gaan. Als je voor Capri kiest, kun je van boord gaan op het eiland door een van de restaurants langs de kust te boeken. Op deze manier heb je de gelegenheid om het historische centrum te verkennen, de lokale keuken te proeven en de levendige sfeer van het eiland in te ademen. Als je voor Positano kiest, kun je van boord gaan door ter plekke de landingskosten te betalen. - De tour duurt 8 uur, van 9.00 tot 17.00 uur. Er mogen maximaal 5 mensen aan boord. - De prijs van de tour is inclusief: frisdrank (water, thee en coca-cola), snorkeluitrusting (masker en snorkel) en landings-/ontschepingsbelasting in Sorrento. - De inscheping is in Marina Piccola in Sorrento.

Costiera Amalfitana: rondreis in barca - Positano panorami Capri

Costiera Amalfitana: rondreis in barca - Positano panorami Capri

-GIRO COSTA AMALFI De tour begint om 10 uur. Je kunt via costa Conca dei Marini con la sua torre Saracena , il Fiordo di Furore e Praiano, lungo questo percorso visiterai con varie soste le spiaggia più belle ed esclusive raggiungibili solo con barca con la possibilità di fare un tuffo, se vorrai, nelle acque cristalline del nostro mare . Ti fermeremo a Positano uno dei paesini più famoso della Costiera Amalfitana per le sue bellezze, dove scenderai per visitare e goderti appieno il luogo. Dopo la sosta di 1ora e 30 minuti a Positano, si proseguirà verso Atrani, il comune più piccolo della costa dove ammirerai da lontano i magnifici archi che lo caratterizzano. Daarachter liggen Minori en Maiori, waar je de beroemde Grotta di Pandora kunt zien, de Spiaggia Del Cavallo Morto en nog veel meer!!! Offriamo drink e teli da mare a bordo e tanto divertimento!!!

Sorrento-Positano-Amalfi: Privétour boot

Sorrento-Positano-Amalfi: Privétour boot

- De tour omvat de volgende stops: Punta Lagno waterval, Positano, de Fjord van Furore, een klein natuurlijk juweel in het hart van de Amalfikust, en tot slot Amalfi. Je kunt ervoor kiezen om in Positano of Amalfi van boord te gaan door ter plekke de landingskosten te betalen. - De tour duurt 8 uur, van 9.00 tot 17.00 uur. Er mogen maximaal 5 mensen aan boord. - De prijs van de tour is inclusief: frisdrank (water, thee en coca-cola), snorkeluitrusting (masker en snorkel) en landings-/ontschepingsbelasting in Sorrento. - De inscheping is in Marina Piccola in Sorrento.

De topbezienswaardigheden in Positano

Activiteiten in Arienzo Beach, Positano

Steden in Italië

Andere activiteiten in Arienzo Beach, Positano

Wil je alle activiteiten in Arienzo Beach, Positano bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.