Kies data
Arizona

Ballonvaarten

Arizona Ballonvaarten: Onze meest aanbevolen

Phoenix: ballonvaart met champagne en catering

1. Phoenix: ballonvaart met champagne en catering

Geniet van een ballonvaart van 45-60 minuten boven Phoenix, Arizona. Bekijk de uitgestrekte bergketens en woestijndieren beneden terwijl je heteluchtballon een hoogte van 3000 voet bereikt. Tijdens de vlucht wijst uw piloot u op verschillende oriëntatiepunten en aandachtspunten. Bekijk Downtown Phoenix, Camelback Mountain, Lake Pleasant en State Farm Stadium vanuit de lucht. Geniet bij de landing van een verzorgd tarief, bereid door het bekroonde restaurant Vincent's on Camelback, in het hart van de woestijn. De ceremonie van een traditionele ballonvaarder volgt met herdenkingsvluchtcertificaten om mee naar huis te nemen.

Phoenix: heteluchtballonvlucht met champagne

2. Phoenix: heteluchtballonvlucht met champagne

Zweef over de woestijn van Arizona tijdens een ballonvaart en bewonder het woestijnlandschap en de bergen van bovenaf. Proost op je ervaring met een glas champagne zodra je landt. De ervaring begint al voordat je de lucht in gaat. Help de bemanning de ballon op te blazen voor een echt "hands-on" avontuur, of ontspan gewoon en maak een paar foto's terwijl de vriendelijke reus tot leven komt. Als je eenmaal hoogte hebt bereikt, kun je genieten van vergezichten die je moet zien om te geloven terwijl je over het landschap van Arizona zweeft. Phoenix ligt onder je terwijl de woestijn zich uitstrekt tot in de verre bergen. De piloten hebben een FAA-licentie en hebben ervaring met navigeren met uw veiligheid en plezier in het achterhoofd. Uw piloot beantwoordt ook vragen en identificeert aandachtspunten tijdens uw vlucht. Een achtervolgingsploeg volgt op de grond en ontmoet je op de landingsplaats. Vanaf daar brengt een busje je terug naar de lanceerplaats. Geniet bij uw terugkeer van een feestelijke toast met champagne om uw unieke luchtavontuur af te sluiten. Je krijgt ook een vliegbrevet.

Tucson: ballonvaart met champagne en ontbijt

3. Tucson: ballonvaart met champagne en ontbijt

Geniet van een ochtend tussen de wolken tijdens een gedeelde ballonvlucht van 45-60 minuten. Na uw ballonvaart kunt u ontspannen met een champagnetoost na de vlucht en een ballonvaartceremonie. Vul een continentaal ontbijt aan en neem herdenkingsvluchtcertificaten mee naar huis. Vlieg duizenden meters de lucht in voor een overzicht van de vallei. Scheer over de bomen en cactussen. Leer meer over de geschiedenis, flora, fauna en bezienswaardigheden van het land vanuit je piloot. Na uw ballonvaart kunt u ontspannen met champagne tijdens een traditionele ballonvaardersceremonie. Om uw ballonvaart af te sluiten, wordt u ingewijd in de ballonvaartmaatschappij en ontvangt u het Certificaat d'Ascension En Machine Aerostatique, een aandenken aan uw reis.

  • Avonturen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Ballonvaarten in Arizona

Welke andere activiteiten dan Ballonvaarten zijn de moeite waard in Arizona?

Andere onmisbare dingen om te doen in Arizona:

Welke Ballonvaarten in Arizona nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.