Kies data
Arizona

Extreme sports & adrenaline

Arizona Extreme sports en adrenaline: Onze meest aanbevolen

Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

1. Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

Bewonder de Grand Canyon vanuit een uniek perspectief met een helikoptervlucht die jouw een uniek uitzicht biedt. Voeg een optionele Hummertour toe, overdag of bij zonsondergang, voor een andere gedenkwaardige manier om dit natuurwonder te ervaren. Vlieg over het Kaibab National Forest en over het breedste gedeelte van de South Rim. Geniet van een adembenemend uitzicht over de Colorado River in de richting van de North Rim. Bekijk formaties zoals de Tower of Ra en de Vishnu Schist terwijl je door de Dragon Corridor vliegt. Upgrade je tour met een Hummer-ervaring. Maak een comfortabele rit en bekijk rotsformaties, kloven en andere wonderen in het nationale park. Het voertuig is zo aangepast dat je van het beste uitzicht op het landschap van de canyon kunt genieten. De reis door de Grand Canyon zal worden geleid door een gids die je naar 3-4 van de beste uitzichtpunten zal brengen. Leer meer over de vorming van de canyon, de geschiedenis, de dieren en oude bewoners. Er zal ook genoeg tijd zijn om te verkennen en foto's te nemen.

Phoenix: ballonvaart met champagne en catering

2. Phoenix: ballonvaart met champagne en catering

Geniet van een ballonvaart van 45-60 minuten boven Phoenix, Arizona. Bekijk de uitgestrekte bergketens en woestijndieren beneden terwijl je heteluchtballon een hoogte van 3000 voet bereikt. Tijdens de vlucht wijst uw piloot u op verschillende oriëntatiepunten en aandachtspunten. Bekijk Downtown Phoenix, Camelback Mountain, Lake Pleasant en State Farm Stadium vanuit de lucht. Geniet bij de landing van een verzorgd tarief, bereid door het bekroonde restaurant Vincent's on Camelback, in het hart van de woestijn. De ceremonie van een traditionele ballonvaarder volgt met herdenkingsvluchtcertificaten om mee naar huis te nemen.

Grand Canyon: ontdekkingstocht door de lucht

3. Grand Canyon: ontdekkingstocht door de lucht

Ervaar de grootsheid van de zuidelijke rand van de Grand Canyon tijdens een rondleiding vanuit de lucht die je zeker zal boeien. Je vlucht vertrekt vanaf de vertrekhal van het Grand Canyon nationaal park, en neemt je mee over Kaibab National Forest, Kaibab Plateau, de samenstroom van de Colorado en Little Colorado rivieren, Imperial Point en Zuni Corridor. Eenmaal aan boord leun je achterover en maak je je klaar om te genieten van het sensationele landschap dat dit natuurlijke wonder te bieden heeft. Alle zitplaatsen bieden vrij uitzicht voor sightseeing en fotografie door de speciaal ontworpen extra grote ramen. Deze Grand Discovery tocht is perfect voor families en individuen die beperkt de tijd hebben, maar toch willen genieten van de schoonheid van de gehele Grand Canyon.

Emerald Cave: Kajaktocht met heldere bodem en optionele shuttle

4. Emerald Cave: Kajaktocht met heldere bodem en optionele shuttle

Begin met ophalen bij een van de resorthotels op de Las Vegas-strip en reis naar Willow Beach, Arizona voor uw begeleide kajaktocht. Bij aankomst in de kloof, ontvang je een snelle kajakles van je gids en maak je je klaar voor je avontuur. Geniet van het uitzicht onder water door je kajak met glazen bodem. Peddel richting Emerald Cave, met een pauze om te stoppen en het fantastische uitzicht over de hele kloof te bewonderen. Houd een oogje in het zeil voor diersoorten zoals het Desert Big Horn Sheep, blauwe reiger en Amerikaanse zeearenden. Betreed de Emerald Cave en geniet van de rust van je omgeving. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen in de Colorado-rivier, voordat u terugkeert naar de startplaats voor uw retourtransfer terug naar Las Vegas.

Willow Beach: Black Canyon Kayak Tour met gids en snack

5. Willow Beach: Black Canyon Kayak Tour met gids en snack

Verken Black Canyon op eigen kracht tijdens een rondleiding. Kajak langs de Colorado-rivier en spot onderweg wilde dieren, zoals Amerikaanse zeearenden. Geniet van een fantastisch uitzicht op de rivier en het omliggende landschap. Ontdek de geschiedenis van de rivier en bewonder de prachtige rotsformatie bij Emerald Cave. Kom aan in Willow Beach en bereid je voor op de komende dag terwijl je gidsen je in je kajak helpen. Peddel stroomopwaarts de smalle kanalen van de Black Canyon in. Rijd ongeveer 1,6 km door en speur de oevers af terwijl je een verscheidenheid aan dieren in het wild gaat spotten, waaronder inheemse woestijndikhoornschapen en Amerikaanse zeearenden. Stop dan bij een historisch uitkijkpunt voor een ontzagwekkend uitzicht op de legendarische Colorado-rivier. Luister terwijl je gids de immense geschiedenis van de rivier in de afgelopen 100 jaar deelt. Geniet van een snack voordat je op weg gaat naar de prachtige rotsformatie van Emerald Cave op je weg terug naar het startpunt.

Sedona: nachtelijke ufo- en sterrenkijktocht

6. Sedona: nachtelijke ufo- en sterrenkijktocht

Verander voor altijd hoe je de lucht ziet met deze nachtelijke sterrenkijk- en UFO-tour. Ontdek het onverklaarbare fenomeen dat net boven Sedona zweeft en maak contact met de niet-geïdentificeerde objecten boven je hoofd. Uw UFO-gids zal u helpen bij het volgen van de nachtelijke activiteit, waaronder flitsende lichten, UFO's die snel van grootte veranderen en in en uit de bergen om u heen slingeren. Daag uit hoe je de wereld daarbuiten waarneemt met deze unieke tour. Geniet met je blote oog van de onvervuilde uitgestrektheid van de nachtelijke hemel voordat je de verborgen geheimen ziet met een nachtkijker.

Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht van een halve dag

7. Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht van een halve dag

Verwissel de lichten van Las Vegas voor een dag tijdens een natuurdagtrip en begeleid kajakavontuur in het nabijgelegen Arizona. Reis naar het prachtige Willow Beach, omgeven door steile wanden van de kloof langs de Colorado-rivier, de plaats van je kajakactiviteit. Een geweldige ontsnapping in de ruige natuur voor een dag. Begin met een hotelovername van de Las Vegas Strip. Na aankomst in Willow Beach Marina, kleed je je aan voor je kajak en vertrek je met je gids. Peddel naar het noorden op de kristalheldere Colorado-rivier terwijl je gids wijst op dieren in het wild en geologische kenmerken in je omgeving. Kom aan bij de Emerald Cave, ongeveer 3 km verderop - verken de grotachtige grot met ongerept groen gekleurd water. Denk aan je waterdichte camera, je hebt hem nodig. Maak vervolgens een korte wandeling om de historische plek van het huis van de rivier de Gauger te bezoeken dat uitkijkt over de rivier voor een geweldige fotomoment en een fantastisch uitzicht. Hier zal uw gids de geschiedenis over de River Gaugers vertellen. Na een snelle pitstop voor wat snacks en verfrissingen, ga je terug naar de rivier met koel, stromend water dat het hele jaar door op 12 graden Celsius (53 graden Fahrenheit) blijft. Geniet van de pittoreske natuurlijke attracties terwijl je terug kronkelt naar je startpunt, voordat je terugkeert naar Sin City.

Willow Beach: Emerald Cave en Lake Mead kajaktocht

8. Willow Beach: Emerald Cave en Lake Mead kajaktocht

Ontdek de droombestemming van een kajakker - de Emerald Cave en Willow Beach - tijdens deze kajaktocht vanuit Las Vegas met een gids en onbeperkte hapjes en drankjes. Zwem in het betoverende groene water van de grot en kijk uit voor dieren in het wild. Nadat je je gids hebt ontmoet, begin je met een snelle kajakles voordat je je aankleedt en op je kajak stapt. Wanneer u richting Emerald Cave peddelt, neem dan een pauze van het kajakken en verken adembenemende uitzichten over de hele kloof. Zet je camera's klaar voor de woestijndikhoornschapen, blauwe reigers en Amerikaanse zeearenden. Bewonder de kloofmuren langs Emerald Cave die 5.000 tot 7.000 voet hoog zijn. Krijg tijdens de tour de kans om te zwemmen in het mystieke groene water van de Colorado-rivier. Als de zon in de juiste hoek schijnt, zorgen reflecties van het sediment op de grotwanden ervoor dat het rivierwater er heldergroen uitziet. Het buitenavontuur Sherpa deelt dat het groene water van de grot het helderst schijnt tijdens de lente- en zomermaanden.

Grand Canyon: West Rim helikopter- en landingstour

9. Grand Canyon: West Rim helikopter- en landingstour

Verken de landen die heilig zijn voor de Hualapai-stam en ervaar prachtige luchtfoto's aan boord van een vooraanstaande ECO-Star-helikopter. Vlieg vanaf de westrand van de Grand Canyon en laat je betoveren door de majestueuze, veelkleurige rotslagen van de kliffen die je omringen. De diverse, prachtige kleuren van de kilometers diepe Grand Canyon zijn een lust voor het oog. Daal af en land 3500 voet onder de rand waar u kunt genieten van de mystiek en grootsheid van de Grand Canyon vanaf een exclusieve landingsplaats op slechts 100 voet boven de machtige Colorado-rivier. Terwijl je op de bodem van de kloof bent, kun je genieten van de adembenemende omgeving en zorg ervoor dat je je camera meeneemt om deze gedenkwaardige ervaring vast te leggen. Beëindig je tour met een vlucht van 10 minuten terug door de muren van de Canyon en naar de West Rim Airport.

Vanuit Las Vegas: halve dag kajakken in de Black Canyon

10. Vanuit Las Vegas: halve dag kajakken in de Black Canyon

Je wordt opgehaald bij je hotel in Las Vegas en rijdt in een comfortabele Mercedes Sprinter naar het beginpunt van je avontuur. Bij Willow Beach maak je je klaar voor de rest van de dag en helpen de gidsen je veilig in je kajak te komen. Het avontuur kan beginnen: vaar stroomopwaarts door de Black Canyon en zie allerlei flora en fauna, zoals 'desert big horn sheep' en de typisch Amerikaanse 'bald eagle'. Na ongeveer 2 kilometer stop je bij een observatiepunt voor prachtig uitzicht op de rivier Colorado. Hoor op welke manieren de rivier in de geschiedenis is gebruikt en geniet van een snack. Vaar dan langs de indrukwekkende rotsformatie bij Emerald Cave en keer weer terug naar het beginpunt.

  • Toegangstickets
  • Avonturen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Meerdaagse tours
72 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 72

Veelgestelde vragen over Extreme sports en adrenaline in Arizona

Welke andere activiteiten dan Extreme sports en adrenaline zijn de moeite waard in Arizona?

Andere onmisbare dingen om te doen in Arizona:

Welke Extreme sports en adrenaline in Arizona nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arizona

Geweldige sightseeing-ervaring !! We hebben de helikopter- en de Hummer-tour gedaan en beide activiteiten voldeden aan onze verwachtingen. De zeer geruststellende helikopter, en de perfecte Hummer om de interessante standpunten te zien! ik raad aan

Helikoptervlucht over de Grand Canyon is een ervaring die u niet mag missen. Het is ongelooflijk en zeker een van de hoogtepunten van onze vakantie in Amerika.

Fantastische ervaring, uitzonderlijke piloot we waren bang om de helikopterdans te veel te horen, maar we merkten het niet eens. Sterk aanbevolen.

Het beste wat je ooit kunt doen in de Grand Canyon. MEEEGA Bij voorbaat dank aan het GetYour Guide Team voor de organisatie!!

Het is een magisch moment! Vliegen boven de Grand Cayon met zeer goede muziek in de koptelefoon... de beste