Arizona
Grot Expeditie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Arizona Grot Expeditie: Onze meest aanbevolen

 • Vanuit Las Vegas: dagtrip met kajakken in de Emerald Cave

  1. Vanuit Las Vegas: dagtrip met kajakken in de Emerald Cave

  Verwissel de lichten van Las Vegas voor een dag tijdens een natuurdagtrip en begeleid kajakavontuur in het nabijgelegen Arizona. Reis naar het prachtige Willow Beach, omgeven door steile wanden van de kloof langs de Colorado-rivier, de plaats van je kajakactiviteit. Een geweldige ontsnapping in de ruige natuur voor een dag. Begin met een hotelovername van de Las Vegas Strip. Na aankomst in Willow Beach Marina, kleed je je aan voor je kajak en vertrek je met je gids. Peddel naar het noorden op de kristalheldere Colorado-rivier terwijl je gids wijst op dieren in het wild en geologische kenmerken in je omgeving. Kom aan bij de Emerald Cave, ongeveer 3 km verderop - verken de grotachtige grot met ongerept groen gekleurd water. Denk aan je waterdichte camera, je hebt hem nodig. Maak vervolgens een korte wandeling om de historische plek van het huis van de rivier de Gauger te bezoeken dat...

 • Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht

  2. Van Las Vegas: Emerald Cave-kajaktocht

  Begin met ophalen bij een van de resorthotels op de Las Vegas-strip en reis naar Black Canyon of Arizona voor je begeleide kajaktocht. Bij aankomst in de kloof, ontvang je een snelle kajakles van je gids en maak je je klaar voor je avontuur.

  Geniet van het uitzicht onder water door je kajak met glazen bodem. Peddel richting Emerald Cave, met een pauze om te stoppen en het fantastische uitzicht over de hele kloof te bewonderen. Houd een oogje in het zeil voor diersoorten zoals het Desert Big Horn Sheep, blauwe reiger en Amerikaanse zeearenden.

  Betreed de Emerald Cave en geniet van de rust van je omgeving. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen in de Colorado-rivier, voordat u terugkeert naar de startplaats voor uw retourtransfer terug naar Las Vegas.

 • Vanuit Las Vegas: kajakken in de Black Canyon

  3. Vanuit Las Vegas: kajakken in de Black Canyon

  Je wordt opgehaald bij je hotel in Las Vegas en rijdt in een comfortabele Mercedes Sprinter naar het beginpunt van je avontuur. Bij Willow Beach maak je je klaar voor de rest van de dag en helpen de gidsen je veilig in je kajak te komen. Het avontuur kan beginnen: vaar stroomopwaarts door de Black Canyon en zie allerlei flora en fauna, zoals 'desert big horn sheep' en de typisch Amerikaanse 'bald eagle'. Na ongeveer 2 kilometer stop je bij een observatiepunt voor prachtig uitzicht op de rivier Colorado. Hoor op welke manieren de rivier in de geschiedenis is gebruikt en geniet van een snack. Vaar dan langs de indrukwekkende rotsformatie bij Emerald Cave en keer weer terug naar het beginpunt.

  was een geweldige belevenis,prachtige omgeving!!!Zaten in 2 persoons kajak samen met mijn man.Regelmatig een tussenstop voor wat drinken en evt snack(zakje zoutjes oid,goed verzorgd)

 • Antelope Canyon: dagtour vanuit Flagstaff of Sedona

  4. Antelope Canyon: dagtour vanuit Flagstaff of Sedona

  Profiteer van uw pick-up in uw hotel in Flagstaff of Sedona, en reis vervolgens naar de beroemde watergecensureerde slotccanyon van Antelope Canyon, gelegen op Navajo-land ten oosten van Page. Zie de reflecties van de zonnestralen en de hemel die de smalle zandstenen muren spatten met kleuren van oranje, geel, blauw en paars. Begin met een klim door de schilderachtige Oak Creek Canyon, variërend van 4500 meter boven zeeniveau tot 7500 meter op het Colorado-plateau. Krijg een adembenemend uitzicht op de San Francisco Peaks, de grootste vulkanische bergketen van Arizona die op het hoogste punt 12.400 voet (3.840 meter) bereikt. Wandel vervolgens door de spectaculaire gekleurde rotsformaties van de Painted Desert. Maak een wandeling van 2,4 kilometer langs Horseshoe Bend en ervaar een iconische klif met uitzicht op de Colorado-rivier. Lunch is voorzien tijdens deze tour. U zult ook ee...

 • Van Flagstaff of Sedona: dagtrip Colorado River Floating

  5. Van Flagstaff of Sedona: dagtrip Colorado River Floating

  Je rafting-dobbertocht op de Colorado-rivier begint met een schilderachtige rit met verhalen van de Red Rocks of Sedona, door Oak Creek Canyon (een van de top 10 schilderachtige ritten in Amerika) en de torenhoge Ponderosa Pines of Flagstaff. Je raftingtocht op de Colorado-rivier voert je langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen, en door de Navajo Nation. De hele dag door ontvang je informatieve en vermakelijke verhalen over de gebieden waar je doorheen gaat van enkele van de meest ervaren en deskundige gidsen uit de gebieden Sedona en Flagstaff. Bij aankomst in Page, Arizona, passeer je een spectaculaire tunnel van 2 mijl door de klifwanden van Glen Canyon en arriveer je aan de voet van de Glen Canyon Dam. Drijf door de torenhoge muren van Glen Canyon langs een zacht stuk van de Colorado-rivier net ten zuiden van Lake Powell en de machtige Glen Canyon Dam. Leun ach...

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arizona

was een geweldige belevenis,prachtige omgeving!!!Zaten in 2 persoons kajak samen met mijn man.Regelmatig een tussenstop voor wat drinken en evt snack(zakje zoutjes oid,goed verzorgd)

Een top activiteit!

Goed georganiseerd, zowel het vervoer als het kajakken zelf. Het is ontzettend leuk om te doen, Prachtige natuur en goede gidsen. Zeker een keer doen als je in Las Vegas bent.

Goed geregeld met vervoer vanaf hotel, en wauw wat een ervaring om in zo’n mooie omgeving te kajakken! ❤️