Datums kiezen

ArizonaJeep- & 4WD-tours

Arizona Jeep- & 4WD-tours: onze aanbevelingen

Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

1. Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

Bewonder de Grand Canyon vanuit een uniek perspectief met een helikoptervlucht die jouw een uniek uitzicht biedt. Voeg een optionele Hummertour toe, overdag of bij zonsondergang, voor een andere gedenkwaardige manier om dit natuurwonder te ervaren. Vlieg over het Kaibab National Forest en over het breedste gedeelte van de South Rim. Geniet van een adembenemend uitzicht over de Colorado River in de richting van de North Rim. Bekijk formaties zoals de Tower of Ra en de Vishnu Schist terwijl je door de Dragon Corridor vliegt. Upgrade je tour met een Hummer-ervaring. Maak een comfortabele rit en bekijk rotsformaties, kloven en andere wonderen in het nationale park. Het voertuig is zo aangepast dat je van het beste uitzicht op het landschap van de canyon kunt genieten. De reis door de Grand Canyon zal worden geleid door een gids die je naar 3-4 van de beste uitzichtpunten zal brengen. Leer meer over de vorming van de canyon, de geschiedenis, de dieren en oude bewoners. Er zal ook genoeg tijd zijn om te verkennen en foto's te nemen.

Monument Valley: tour van 2,5 uur met toegang tot achterland

2. Monument Valley: tour van 2,5 uur met toegang tot achterland

Zie alle bezienswaardigheden van Monument Valley tijdens een 2,5 uur durende tour met een kleine groep, geleid door een lokale gids. Geniet van een exclusief bezoek aan het achterland van de vallei, wat alleen toegankelijk is met een Navajo-gids. Bezoek zandstenen bogen en beroemde monumenten zoals de Three Sisters John Ford Point, Moccasin Arch, de Totempaal, de Big Hogan, Sun's Eye, North Window en Sleeping Dragon. Stop bij West en East Mitten Buttes en neem de perfecte foto van deze iconische bezienswaardigheid. Vergaap je aan spectaculaire panorama's. Bewonder natuurlijke structuren die je sprakeloos maken. Dompel jezelf onder in de lokale Navajo-cultuur. Kom alles te weten over de geschiedenis van deze ongelooflijke plek. Bezoek een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis. Bekijk een tapijtweefdemonstratie. Geniet van een ceremonieel muziekoptreden, uitgevoerd door je gids.

Page: toegangsticket Upper Antelope Canyon en rondleiding

3. Page: toegangsticket Upper Antelope Canyon en rondleiding

Boek je toegangsbewijs voor de Upper Antelope Canyon vooraf, bekijk een meesterwerk van het haast griezelige vakmanschap van de natuur en ontdek dit visuele feest voor je zintuigen. Geniet van een mooie rit naar de kloof en ga daarna op een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Je begint reis met een mooie rit naar de kloof (ongeveer 10 minuten op een verharde weg en 10 minuten in de droge wassing van de Antelope Canyon). Luister terwijl je gids onderweg meer over de geologie, culturele geschiedenis en moderne problemen van de kloof uitlegt. Bij aankomst op de locatie stap je de woestijn in en betreed je een fantasiewereld gemaakt van steen. Fotografen kunnen met de juiste belichting het beste in hun eigen creativiteit naar boven halen. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven. Ervaar 's morgens en' s middags rijke en diepe kleuren en bewonder de beroemde lichtstralen die van april tot september halverwege de dag verschijnen. Tijdens je begeleide wandeling krijg je dingen te zien die je alleen kunt zien in deze kloof, gelegen aan het Lake Powell in Page.

Monument Valley: zonsopgangtour van 3 uur met Navajo-gids

4. Monument Valley: zonsopgangtour van 3 uur met Navajo-gids

Haal het meeste uit uw reis en beleef een onvergetelijk visueel spektakel dat u de rest van uw leven zult herinneren. Bij aankomst in Monument Valley volg je je gids naar een nabijgelegen uitkijkpunt waar de zon direct vanuit het midden van de iconische totempaal opkomt. Bewonder de zon terwijl deze opkomt in het levendige landschap en verwonder je over de combinatie van kleuren die door de lucht danst en de vorm van beroemde rotsformaties en bogen verandert. Geniet na een adembenemende zonsopgang van een tocht door de vallei met onderweg genoeg stops om foto's te maken. Bekijk de beroemde West en East Mitten Buttes, John Ford Point, de Three Sisters, Moccasin Arch, de Totempaal, The Big Hogan, Sun's Eye, North Window en Sleeping Dragon. Volg vervolgens je gids naar het beperkte achterlandgedeelte van de vallei dat je alleen kunt bezoeken in het gezelschap van een Navajo-gids. Luister tijdens de tour naar je gids die fascinerende inzichten en anekdotes deelt en leer over Monument Valley en de Navajo-cultuur. Bezoek ten slotte een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis, om een bonusdemonstratie van het weven van tapijten te bekijken, evenals een ceremoniële muzikale uitvoering.

Monument Valley: verlengde tour van 3,5 uur en toegang tot het achterland

5. Monument Valley: verlengde tour van 3,5 uur en toegang tot het achterland

Trakteer uzelf op een 3,5 uur durende tour door Monument Valley met voldoende tijd bij elke stop om de perfecte foto te maken en te genieten van het uitzicht. Deze tour is ideaal voor fotografen en bezoekers die extra tijd willen om de omgeving te verkennen en er meer over te weten te komen. Naast de belangrijkste monumenten zoals Mitten View, Three Sisters, John Ford Point, Sleeping Dragon, Traditional Hogan, The Big Hogan, Moccasin Arch, Sun's Eye, Totempaal, North Window, Artist Point, zie je de schilderachtige Ear of the Wind-boog en Anasazi-ruïnes. Het uitzicht op de bezienswaardigheden tijdens deze tour zal je sprakeloos maken. Geniet aan het einde van je tour van een muzikaal optreden van je gids en een bezoek aan een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis, waar je veel kunt leren over de geschiedenis van deze ongelooflijke plek.

Monument Valley en Mystery Valley-dagtour

6. Monument Valley en Mystery Valley-dagtour

Ervaar Monument Valley en Mystery Valley in één dag met een lokale Navajo-gids. Ontdek iconische monumenten, leer over de geschiedenis en tradities van Navajo Nation, bekijk de Anasazi-ruïnes en geniet van tal van fotomomenten. Bekijk beroemde monumenten in Monument Valley, zoals de Three Sisters, John Ford Point, Moccasin Arch, de Totem Pole, de Big Hogan, Sun's Eye, North Window en de Sleeping Dragon, evenals de West en East Mitten Buttes. Geniet bovendien van een exclusief bezoek aan het achterland van de vallei, dat alleen toegankelijk is met een Navajo-gids. Ga verder naar Mystery Valley, waar je veel kunt leren over generaties Navajo-mensen en hun cultuur. Bezoek een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis. Bekijk een tapijtweefdemonstratie en geniet van een ceremonieel muziekoptreden uitgevoerd door uw gids. Verken ten slotte de Anasazi-ruïnes en de rotstekeningen en sta versteld van het adembenemende 360-uitzicht over de omgeving.

Pagina: Upper Antelope Canyon Tour met Navajo-gids

7. Pagina: Upper Antelope Canyon Tour met Navajo-gids

Verken de Upper Antelope Canyon tijdens een tour met een deskundige lokale gids, maak prachtige foto's van het natuurlijke landschap terwijl je van de gids meer te weten komt over het lokale land en de Navajo-cultuur. Bewonder de natuurlijke schoonheid van de kloof, uitgehouwen door natuurlijke erosiekrachten. Boek uw tickets van tevoren tijdens het toeristische hoogseizoen en zorg ervoor dat u de kans krijgt om de Upper Antelope Canyon te ervaren. Ervaar de meest gefotografeerde slotcanyon ter wereld in het zuidwesten van Amerika. Geniet tijdens de tour van de beste uren zonlicht om ervoor te zorgen dat u de beste foto's van uw ervaring krijgt. Bewonder de kracht van erosie en zie de kloof die in de loop van miljoenen jaren door water is uitgehouwen. Zie de schoonheid van het licht dat vanuit verschillende hoeken naar binnen schijnt en de kloof verlicht. Laat je door de kloof leiden door een Navajo-gids die de culturele kennis van de Navajo-bevolking en de geologie van het land zal delen.

Grand Canyon National Park: begeleide Hummer-tour bij zonsondergang

8. Grand Canyon National Park: begeleide Hummer-tour bij zonsondergang

Ontdek het Grand Canyon National Park tijdens het gouden uur, wanneer het tot leven komt met opvallende kleuren, ongelooflijke schaduwen en bewegend licht. Bekijk de veelkleurige rotslagen aan boord van een voormalige militaire humvee, aangepast om de beste ervaring te garanderen. Volg je professionele gids en ontdek de meest ontzagwekkende uitzichtpunten en uitkijkpunten van de South Rim. Luister naar verhalen en feiten over de Grand Canyon, inclusief de oprichting, geschiedenis en oude bewoners. Geniet na elk uitkijkpunt of gezichtspunt voldoende tijd om foto's te maken die herinneringen opleveren. Het laatste uitzichtpunt op deze tour is om naar de zonsondergang te kijken en je te vergapen aan de dramatische kleurveranderingen terwijl de zon onder de horizon zakt. Rondleidingen vinden plaats op verharde, openbare wegen; er is geen off-road reizen toegestaan in het Grand Canyon National Park

Tusayan: woestijnzicht op de Grand Canyon en roze jeeptour langs de South Rim

9. Tusayan: woestijnzicht op de Grand Canyon en roze jeeptour langs de South Rim

Bezoek het South Rim Grand Canyon National Park en reis over de gehele lengte van Desert View Drive, ongeveer 37 mijl. Geniet van adembenemende uitzichten op de kloof en de beste uitzichtpunten. Onze lokale, gecertificeerde avonturengidsen delen verborgen pareltjes en kennis uit de eerste hand van dit natuurlijke wereldwonder. Je maakt verschillende stops langs de South Rim, waar het landschap verandert met het weer en het tijdstip van de dag, zodat je nooit twee keer hetzelfde uitzicht ziet. Leer meer over planten, dieren, geologie en hoe de kloof werd gevormd tijdens je reis naar Yavapai Point. Je gids brengt de geschiedenis van de Grand Canyon tot leven met verhalen over de inheemse bevolking, avontuurlijke ontdekkingsreizigers en vroege toeristen. Zorg ervoor dat u foto's maakt van de Desert View Watchtower in het oosten en de torenhoge rotspunten tegen de hemel. Bij je Grand Canyon-tour zijn de toegangsprijzen voor het park en een kaartje voor de IMAX®-film 'Grand Canyon: Rivers of Time' inbegrepen. Deze onlangs uitgebrachte film deelt de boeiende geschiedenis van de canyons, compleet met diepgaande blikken op de inheemse stammen, vroege ontdekkingsreizigers en plaatsen die maar weinigen ooit hebben gezien.

Grand Canyon National Park: 2 uur durende Hummer-tour met kleine groepen

10. Grand Canyon National Park: 2 uur durende Hummer-tour met kleine groepen

Doe mee aan een kleine groepsreis die perfect is voor gezinnen, groepen en avonturiers en breng 2 uur door met het verkennen van de Grand Canyon in een voormalige militaire Humvee die is aangepast om ervoor te zorgen dat elke stoel 'de beste stoel' is om het ongelooflijke landschap van de kloof te bekijken . Geniet van je reis naar de Grand Canyon met een professionele gids die je naar 3-4 van de meest verbazingwekkende uitkijkpunten en uitzichten leidt die de Grand Canyon te bieden heeft. Luister naar verhalen en informatie over de formatie, geschiedenis, dieren en oude bewoners van de kloof. Nadat je bij elk uitkijkpunt of uitkijkpunt bent aangekomen, heb je genoeg tijd om te verkennen en herinneringen op foto's vast te leggen.

Beschikbare activiteiten

66 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 5

Andere activiteiten in Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 430 beoordelingen

De vlucht was geweldig! Niet goedkoop maar absoluut de moeite waard. Door het slechte weer konden we niet op de geboekte dag beginnen, maar konden we makkelijk omboeken voor de volgende dag :) Absolute aanrader!

De introductie en uitleg van de helikoptervlucht was erg goed. De vlucht zelf was geweldig! Een ervaring die je niet mag missen en elke cent waard is. Deze ervaring vergeet je nooit meer.

De helikoptervlucht over de Grand Canyon is elke cent waard. Een ongelooflijke ervaring. Zorg ervoor dat je dit doet als je in de Grand Canyon bent, je zult er geen spijt van krijgen.

Geweldige ervaring, je krijgt een mooi zicht over de Grand Canyon. Een uitzicht dat je nooit kan ervaren als je aan de rand staat.

Zeer mooie ervaring om over de Grand Canyon te vliegen, grandioos!