Kies data
Arizona

Paardrijden

Arizona Paardrijden: Onze meest aanbevolen

Van Phoenix: begeleide ATV-training en paardrijden in de Sonorawoestijn

1. Van Phoenix: begeleide ATV-training en paardrijden in de Sonorawoestijn

Ontdek de schoonheid van de Sonorawoestijn terwijl je leert hoe je een ATV bestuurt met een professionele instructeur en gecertificeerde gids in New River. Leer belangrijke veiligheidsoperaties en rijtips terwijl je meer begrijpt over off-road rijden, overlevingstechnieken in de woestijn en de geschiedenis van het gebied. Uw ervaring begint met een briefing over veiligheidsoperaties, inclusief het gebruik van uw helm, handschoenen en veiligheidsbril. Als je eenmaal bent voorbereid, is het tijd om met je ATV door een testcursus te rijden in de surrealistische Sonorawoestijn. Vol bochten, hobbels en heuvels, zal je gecertificeerde gids je helpen bij het manoeuvreren door je offroad-avontuur. Bewonder het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen en leer meer over de natuur en geschiedenis van de woestijn.

Las Vegas: Grand Canyon Ranch Tour met paard / wagenrit

2. Las Vegas: Grand Canyon Ranch Tour met paard / wagenrit

Verken verder dan Las Vegas door te genieten van een echt Wild West-avontuur! Begin met een gratis pendeldienst vanaf je hotel in Las Vegas. Geniet van een fotostop bij de Hoover Dam, een modern technisch wonder. Vanaf hier brengt je reis je naar de historische Grand Canyon Western Ranch, in de jaren 1880 voor het eerst eigendom van een echte cowboyboer. Eenmaal aangekomen op de ranch neemt u deel aan de door u gekozen activiteit. Verken het land, bekijk de bezienswaardigheden en voel het oude westerse erfgoed terwijl je wordt begeleid door een echte cowboy. Luister naar verhalen over het land en bekijk de kudde bewonersbuffels. Geniet van lunch en live cowboy-entertainment. Uw aankoop omvat uw keuze tussen een rit van 45 minuten te paard of een rit in een huifkar. Rit te paard: ervaar een begeleide rit te paard waarbij u het icoon van het westen, de buffel, ziet ronddwalen in zijn natuurlijke omgeving. Alle paardrijden zijn ontworpen voor beginners; de paarden zijn zachtaardig en goed getraind en geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Ponyrijden beschikbaar voor kinderen van 8 jaar en jonger. Ga comfortabel zitten in je authentieke westernzadel en volg je gids door de Joshua Trees langs de historische Mormon Trail en naar Buffalo Point. Maak foto's van de wilde buffel en geniet van een panoramisch uitzicht op Spirit en Iron Mountain. Covered Wagon Ride: klim aan boord van een huifwagen getrokken door twee prachtige Belgische trekpaarden. Ga terug in de tijd terwijl je het oude Mormon-pad volgt, zoals de pioniers lang geleden deden. Terwijl je door het Joshua Tree Forest klimt, zal je cowboygids verhalen vertellen over de geschiedenis en de natuur van deze historische ranch. Bij aankomst op Buffalo Point krijg je je eerste uitzicht op het majestueuze icoon van het westen, de buffel. Geniet van de gelegenheid om deze dieren te zien die met miljoenen door de vlaktes zwierven en het verhaal te horen over hun bijna uitsterven.

Box Canyon en Pinal Mountains ATV-tour van een halve dag

3. Box Canyon en Pinal Mountains ATV-tour van een halve dag

Verken de uiterste noordoostelijke hoek van Florence, Arizona aan boord van een spannende Terrain Vehicle (ATV). De Box Canyon en Pinal Mountains, halverwege Tucson en Phoenix, zorgen voor een ideaal dagje uit vanuit beide steden. Het onverharde pad dat je bloed sneller doet kloppen, is ongeveer 30 mijl lang en je hebt 3,25 uur om te spelen. Zodra je gids je heeft uitgerust met alle benodigde veiligheidsuitrusting, heb je een korte training gekregen en ben je vertrouwd met je 4-wielfiets, ga je over onverharde paden die draaien en draaien en op en neer door het Pinal-gebergte stoten. Klim omhoog en over de voorkant van de bergen terwijl je gids Indiase rotstekeningen aanwijst die zijn achtergelaten door de oude indianen. Een ander interessant punt is een oud lemen gebouw dat in de jaren 1860 als tussenstation diende voor de Butterfield Overland Stage Coach Company. Voor een korte tijd verzorgde het ook de Pony Express op wat bekend stond als de "Butterfield Route". Het echte hoogtepunt van de tour is Box Canyon. Je bent ongeveer 6 mijl in de canyon. Maak je klaar voor het drama van de middelste 3 mijl, een slotcanyon met muren van slechts ongeveer 10-20 voet uit elkaar en 900 voet hoog aan beide kanten!

Paardrijtocht door Joshua Tree Forest/Buffalo & Lunch Tour

4. Paardrijtocht door Joshua Tree Forest/Buffalo & Lunch Tour

Laat je ophalen van Las Vegas, Laughlin of Kingman, Lake Havasu Cities, en reis naar de Grand Canyon Western Ranch, waar je je paardrijtocht begint door het Joshua Tree Forest waar de bijeengedreven buffels rondzwerven. Maak kennis met je paard en start je rit langs het bospad. Volg je ervaren gids door Joshua Tree en zie buffels rondzwerven in hun natuurlijke omgeving. Naarmate je rit vordert, reis je het pad op naar een grotere hoogte, waar je bloesems kunt zien die 600 jaar oud zijn. Geniet onderweg van een panoramisch uitzicht op het Joshua Tree Forest. Stop voor de lunch in een authentieke Western Ranch, ooit eigendom van een bank-/treinrover, waar een cowboy oude westerse deuntjes zingt. Doe mee voor een lied of dans, terwijl je ervaart hoe het Oude Westen was.

Camp Verde: jeeptour en paardrijtocht met lunch

5. Camp Verde: jeeptour en paardrijtocht met lunch

Begin aan een 4-uur durende tour in Verde Valley met een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning, terwijl je ook je avond vrij hebt om de rest van de vallei te verkennen op welke manier je maar wilt. Zodra je met je jeep bent aangekomen, ga je op verkenning van 1 uur door de mildere streken van de woestijn van de Verde Valley. Deze ontspannende rit neemt je mee in de schaduw van platanen en cottonwood-bomen. Steek de Verde-rivier over en maak kans om de Sinagua-ruïnes te zien Ga na je jeeptour naar de stallen om op te zadelen voor een paardrijtocht van 1 uur. Dit pad is avontuurlijker met heuvels die je paard zal tegenkomen. Bekijk de prachtige Black Hills-bergketen die langs de Verde-vallei volgt. Tegen die tijd weet je zeker dat je trek hebt gekregen! Maar wees niet bang, je krijgt voedselfavorieten terwijl je gaat zitten voor een heerlijke picknicklunch bestaande uit een broodjeszaak, chips, koekjes en drankjes.

Sonorawoestijn: combinatie ATV-training voor beginners en woestijntour

6. Sonorawoestijn: combinatie ATV-training voor beginners en woestijntour

Ontdek de Sonorawoestijn tijdens een ATV-tour met persoonlijke training. Krijg grip op je ATV op een beginnerscursus vol hobbels, bochten en heuvels voordat je de wildernis intrekt op de Centipede Tour met een lokale gids. Begin uw dag met de beginnerscursus Sidewinder ATV-training. Begin met een veiligheidsbriefing voordat je leert hoe je een ATV moet besturen op de Sidewinder-baan, ontworpen om de hobbelige wegen van de woestijn na te bootsen. Als je het eenmaal onder de knie hebt, ga je de woestijn in op de avontuurlijke Centipede Tour. Volg je lokale gids diep in de Sonorawoestijn, door canyons en over bergen voor een once-in-a-lifetime ervaring. Bewonder het adembenemende uitzicht op de Bradshaw-bergen en zie de lokale fauna terwijl je door de woestijn rijdt. Leer tijdens je tour over de natuur en geschiedenis van de Sonorawoestijn en over overlevingstechnieken in de woestijn van je gids.

Scottsdale: zelfgeleide e-bike-tour van 2 uur

7. Scottsdale: zelfgeleide e-bike-tour van 2 uur

Ontdek het landschap en de attracties van Scottsdale met een handige e-bike-verhuur. Je zelfgeleide avontuur van 2 uur zal een gedenkwaardig uitje zijn voor jou en je groep terwijl je jezelf in je eigen tempo vertrouwd maakt met de stad. Begin je dag in de winkel van de lokale partner. Vanaf hier ontvang je je e-bike, helm en kaart voordat je aan je zelfgeleide tour begint. Je avontuur begint in Scottsdale voordat je naar de DC Ranch gaat, waar je het prachtige groen, de winkels en restaurants kunt ervaren. Deze gloednieuwe e-bikes zijn de perfecte manier om verschillende gebieden te verkennen met vrienden en familie. Nadat je je een weg hebt gebaand door DC Ranch, ga je terug naar de winkel in Scottsdale.

  • Privétours
  • Avonturen

Veelgestelde vragen over Paardrijden in Arizona

Welke andere activiteiten dan Paardrijden zijn de moeite waard in Arizona?

Andere onmisbare dingen om te doen in Arizona:

Welke Paardrijden in Arizona nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.