Kies data
Arizona

Raften

Arizona Raften: Onze meest aanbevolen

Willow Beach: Emerald Cave en Lake Mead kajaktocht

1. Willow Beach: Emerald Cave en Lake Mead kajaktocht

Ontdek de droombestemming van een kajakker - de Emerald Cave en Willow Beach - tijdens deze kajaktocht vanuit Las Vegas met een gids en onbeperkte hapjes en drankjes. Zwem in het betoverende groene water van de grot en kijk uit voor dieren in het wild. Nadat je je gids hebt ontmoet, begin je met een snelle kajakles voordat je je aankleedt en op je kajak stapt. Wanneer u richting Emerald Cave peddelt, neem dan een pauze van het kajakken en verken adembenemende uitzichten over de hele kloof. Zet je camera's klaar voor de woestijndikhoornschapen, blauwe reigers en Amerikaanse zeearenden. Bewonder de kloofmuren langs Emerald Cave die 5.000 tot 7.000 voet hoog zijn. Krijg tijdens de tour de kans om te zwemmen in het mystieke groene water van de Colorado-rivier. Als de zon in de juiste hoek schijnt, zorgen reflecties van het sediment op de grotwanden ervoor dat het rivierwater er heldergroen uitziet. Het buitenavontuur Sherpa deelt dat het groene water van de grot het helderst schijnt tijdens de lente- en zomermaanden.

Grand Canyon: Glen Canyon en Horseshoe Bend Raft Trip

2. Grand Canyon: Glen Canyon en Horseshoe Bend Raft Trip

Berijd een comfortabel opblaasbaar vlot over de Colorado-rivier tijdens een spannende dagtocht om de prachtige Grand Canyon te verkennen. Reis door het Navajo Indian Reservation en Painted Desert op weg naar Page, Arizona met uitzicht op de oostelijke rand van de Grand Canyon. Aankomst aan de voet van Glen Canyon Dam en stap aan boord van een gemotoriseerd vlot voor een begeleide reis. Motor moeiteloos tussen de muren van de kloof terwijl u 25 kilometer over de rivier reist. Je gids geeft interessante feiten over de geschiedenis van het gebied, de oude volkeren die er ooit woonden en het rijke dieren- en plantenleven. Elke passagier krijgt ook een lichtbaklunch om van te genieten tijdens hun riviervlotter. Geniet van een stop langs de oever van de rivier om een korte wandeling te maken om oude rotstekeningen en fotomomenten te zien. Drijf door de wereldberoemde Horseshoe Bend en beëindig je vlottocht bij de historische Lee's Ferry. Vanaf hier brengt een voertuig u terug naar uw accommodatie, met onderweg een stop bij de Cameron Trading Post.

Grand Canyon: Antelope Canyon & River Adventure

3. Grand Canyon: Antelope Canyon & River Adventure

Deze ongelooflijke dagtocht omvat een spectaculaire rondvlucht per vliegtuig over het Grand Canyon National Park, de Colorado River en Lake Powell. Na een landing in Page, Arizona, begint u aan een begeleide grondtour door Antelope Slot Canyon. Verken de wendingen van de gebeeldhouwde muren en hun prachtige stralende kleuren. Vervolg je reis en stap aan boord van een riviervlot aan de voet van Glen Canyon Dam voor een vlotterend water van 25 km op de Colorado-rivier. Wees getuige van de rotsformaties en de kloofmuren die honderden meters boven je uitsteken. Stop onderweg om oude rotstekeningen te zien geïnterpreteerd door uw riviergids. Uw reis eindigt met transfers via het Navajo-reservaat en terug naar de luchthaven Grand Canyon National Park met een stop bij Cameron Trading Post.

Grand Canyon West: self-drive wildwaterraften

4. Grand Canyon West: self-drive wildwaterraften

Maak een roadtrip naar Peach Springs, Arizona, de thuisbasis van de Hualapai, bij de toegangspoort tot de Grand Canyon. Parkeer bij het ontmoetingspunt en stap in de bus die je met een ervaren gids naar het startpunt van je raftingavontuur brengt. Daag de gevarieerde stroomversnellingen van de machtige Colorado-rivier uit tijdens een reis van 65 kilometer door de kloof, en maak onderweg een zijwandeling naar een travertijnwaterval. Met je gids peddel je op stroomversnellingen van klasse 3 tot klasse 6 op je avontuur door de Grand Canyon. Maak een paar stops tijdens de activiteit en ontdek verborgen kloven en watervallen. Zorg ervoor dat u uw camera meeneemt voor ongelooflijke fotomomenten. Geniet van een lunchpakket in de eenzaamheid van de kloof. Na je reis langs de rivier, haalt een bus je op en brengt je terug naar je auto op het ontmoetingspunt.

Van Flagstaff of Sedona: dagexcursie Colorado River Floating

5. Van Flagstaff of Sedona: dagexcursie Colorado River Floating

Je rafting-dobbertocht op de Colorado River begint met een schilderachtige rit met verhalen van de Red Rocks of Sedona, door Oak Creek Canyon (een van de top 10 schilderachtige ritten in Amerika) en de torenhoge Ponderosa Pines of Flagstaff. Je raftingtocht op de Colorado-rivier voert je langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen, en door de Navajo Nation. De hele dag door ontvang je informatieve en vermakelijke verhalen over de gebieden waar je doorheen gaat van enkele van de meest ervaren en deskundige gidsen uit de gebieden Sedona en Flagstaff. Bij aankomst in Page, Arizona, passeer je een spectaculaire tunnel van 2 mijl door de klifwanden van Glen Canyon en arriveer je aan de voet van de Glen Canyon Dam. Drijf door de torenhoge muren van Glen Canyon langs een zacht stuk van de Colorado-rivier net ten zuiden van Lake Powell en de machtige Glen Canyon Dam. Leun achterover en ontspan terwijl je riviergids je meeneemt op een adembenemende reis van kleurrijke rotsformaties, stijgende dieren in het wild en oude Indiaanse rotstekeningen. Stop voor een gemakkelijke wandeling om de rotstekeningen van dichterbij te bekijken en geniet van een geweldige picknicklunch aan de oevers van de rivier. Je rivierreis eindigt bij Marble Canyon en de historische Lees Ferry, met hutten achtergelaten door de vroege pionierskolonisten. Op de terugreis van je rafting-dobbertocht door de Colorado River, passeer je de Echo Cliffs en de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een stop bij de historische Cameron Trading Post. Koop Indiaanse kunst en kunstnijverheid en bezoek de galerij, de thuisbasis van vele mooie en zeldzame stukken van Indiaanse kunst en kunstnijverheid.

Scottsdale: halve dag Lower Salt River Rafting Tour

6. Scottsdale: halve dag Lower Salt River Rafting Tour

Koel af en verken de prachtige Sonorawoestijn met een begeleide raftingtrip op de Salt River op de Lower Salt River in het Tonto National Forest. Kom om 7.30 uur aan bij het kantoor van de lokale leverancier in North Scottdale en reis vervolgens 35 minuten naar het startpunt net buiten het oostelijke metrogebied. Zorg dat je uitgerust bent met alle benodigde uitrusting en ga vervolgens het water op. De Salt River is een schilderachtige, klasse I (de gemakkelijkste beoordeling op de internationale schaal van riviermoeilijkheid) waterweg die enkele van de beste mogelijkheden biedt om dieren in het wild en vogels te spotten in het zuidwesten. De waterstroom op de rivier varieert per seizoen, op basis hiervan zal uw gids kiezen uit een aantal in- en uitstaplocaties om ervoor te zorgen dat gasten de beste raftingervaring op de rivier hebben. Hoewel licht peddelen vereist is, zal uw ervaren raftinggids het meeste werk doen, zodat u achterover kunt leunen en van het uitzicht kunt genieten. De watertemperaturen zijn in de winter in de jaren 60 en stijgen in de zomermaanden tot lage jaren 80. Zwemmen is het hele jaar mogelijk, maar in januari kan het water koud zijn. Rondleidingen duren meestal ongeveer 4 uur en water en snacks worden verstrekt voor de duur van de tour.

Van Moab: Cataract Canyon Whitewater Rafting Experience

7. Van Moab: Cataract Canyon Whitewater Rafting Experience

Doe mee aan deze tour en ervaar het wereldberoemde 100-mijlsgedeelte van de Colorado-rivier dat door Canyonlands National Park loopt en door 30 stroomversnellingen van wereldklasse. Kijk uit voor dieren in het wild terwijl u geniet van de vergezichten van de kloof langs de gemakkelijke stukken van de rivier. Raften op de Colorado-rivier op een RHIB betekent dat er tijd is om te zwemmen, wandelen en ontspannen in de schaduw. Canyonlands National Park is een uitstekende wildernisomgeving en biedt geweldige mogelijkheden om foto's te maken. Geniet van een picknicklunch aan de oevers van de rivier. Stroomafwaarts passeren we de samenvloeiing van de Green River en de Colorado River en komen we in het langverwachte wildwatergedeelte. De speciale wildwater RHIB (stijve romp opblaasbare boot) zorgt voor een leuke en stabiele rit. Deze kleine en bekwame vaartuigen navigeren door het spannende wildwater van de Noordzee, Hell-to-Pay en Big Drop-stroomversnellingen. Nadat je de stroomversnellingen hebt geraakt, brengt een rit van 30 mijl over Lake Powell je naar het einde van onze reis. Je verlaat het water bij Hite Marina. Keer terug naar Moab met vervoer over land inbegrepen in de prijs.

Van Las Vegas: Hoover Dam Raft Tour

8. Van Las Vegas: Hoover Dam Raft Tour

Verlaat de drukte van Las Vegas om de Hoover Dam te verkennen op een vlot op de Colorado-rivier. Bekijk dit indrukwekkende staaltje techniek vanuit een ander perspectief terwijl je op de rivier drijft. Geniet zowel tijdens het rijden als ter plaatse van het opvallende landschap om u heen. Verlaat Las Vegas en ga op een korte rit richting Boulder City. Stop bij Hoover Dam Lodge om aan boord te gaan van uw speciaal toegestane voertuig met toegang tot de Colorado-rivier aan de voet van Hoover Dam. Eenmaal daar klim je aan boord van je vlot om op de vredige rivier te drijven en te genieten van een adembenemend uitzicht op de prachtige Hoover Dam. Waardeer de monumentale constructie en de natuurlijke schoonheid van de rivier, de kloof en de natuur rondom het gebied. Bekijk de Hoover Dam, de bypass-brug en reis net ver genoeg de rivier af om de surrealistische omgeving van de kloof te voelen. Bekijk de betonnen platen, trappen en rails van dichtbij die zijn gebruikt om de dam te bouwen, en bekijk de Old Catwalk, het meetstation en de verwijderde rotshellingen.

Tour vanuit Las Vegas: wildwatervaren door Grand Canyon

9. Tour vanuit Las Vegas: wildwatervaren door Grand Canyon

De Grand Canyon is zeker niet alleen erg indrukwekkend van bovenaf. Ga eens wildwatervaren tussen de enorme kliffen van de Grand Canyon, op de Colorado River! Begin je reis met een wandeling naar Travertine Falls; dit doe je samen met de Hualapai-gids die je, terwijl je de waterval bewondert, alles kan vertellen over zijn eigen afkomst. Spot wilde dieren, terwijl je geniet van een heerlijke lunch op de oevers van de rivier. Jouw wildwateravontuur vindt plaats op kalm water en stroomversnellingen van klasse 3 en 5. Na deze rit kun je een 6-minuten durende helikoptervlucht naar de top maken, waar je Grand Canyon West ziet, de hoop van de Hualapai-stam en de wereldberoemde Skywalk Bridge. Reisschema 04:00 - 05:00: Pick-up vanaf je hotel 05:00 - 06:30: Las Vegas naar Kingman Arizona, inclusief een pauze voor een licht ontbijt 07:00 – 07:45: Vertrek van Kingman Arizina naar Peach Springs Arizona en aanmelden voor het kanoën 08:00 – 08:50: Vertrek Peach Springs per bus naar de diepte van de Grand Canyon 08:50 – 09:25: Ontvang veiligheidsinstructies, een reddingsvest en het nummer van je kano 09:25 – 11:25: Vertrek in je kano en geniet van verschillende stroomversnellingen (klassen 3-5). Stop voor een lunch bij Travertine Mineral Spring Waterfalls en geniet van een luxe lunchbox. 12:30 – 14:45: ‘s Middags heb je fantastisch uitzicht op de Grand Canyon. Leer over de fascinerende geschiedenis van de Hulapai-indianen en de machtige Colorado River van je Hulapai-gids. 14:45 – 16:00: Aankomst helikopterplatform. Schrijf je in en ga mee met een vlucht van 6 minuten vanuit de Grand Canyon naar de top van Grand Canyon West Airport. 16:00: Je wordt opgehaald door je chauffeur/gids en rijdt terug naar Las Vegas. 18:45: Geschatte aankomsttijd in Las Vegas.

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.