Arizona
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 110 beoordelingen

wij kwamen om 4.15 pm aan bij Guano Point, waar wij nog 10 minuten (helaas niet langer) hebben kunnen genieten van een fantastisch mooie zonsondergang. tip: de organisatie zou moeten overwegen om in de wintermaanden vroeger te vertrekken dan wel de stop aan de Hooverdam en de souvenirwinkel onderweg over te slaan. Wij hadden in Anthony een uitstekende chauffeur die onderweg ook nog veel interessante informatie gaf. De bus was ook zeer comfortabel.

Over het algemeen was het een goede ervaring, hoewel het een beetje chaotisch begon omdat we op de eerste dag waren geannuleerd omdat het minimum aantal mensen niet had ontmoet, het bureau ons altijd steunde, hoewel we ze niet kregen om ons te beantwoorden ze ons telefonisch aandacht gaven door WhatsApp en te allen tijde hielpen ze ons om de tour opnieuw in te plannen en uiteindelijk werd het zonder verdere tegenslagen uitgevoerd.

Het was een lang genoeg middag in de bus .... maar de moeite waard voor het adembenemende uitzicht en de prachtige zonsondergang op de achtergrond. Een must als je Las Vegas bezoekt. Erg blij dat we deze reis hebben gemaakt.