Kies data
Arizona

Tours

Arizona Tours: Onze meest aanbevolen

Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

1. Lower Antelope Canyon: toegangsticket en rondleiding

Begeef je in de droom van iedere fotograaf met een toegangsbewijs voor de Lower Antelope Canyon en een wandeltocht met een Navajo-gids. Bekijk de met water uitgehouwen zandstenen muren van een van de meest bezochte canyons van dichtbij. In de loop der jaren is Lower Antelope Canyon een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor fotografen, toeristen en bezoekers van over de hele wereld. De Navajo naam voor Lower Antelope Canyon is Hasdeztwazi of "Spiraalvormige Rotsbogen" Deze schilderachtige canyon is gedurende vele duizenden jaren gecreëerd door de meedogenloze krachten van water en wind, die het zandsteen langzaam hebben uitgeslepen en gebeeldhouwd tot vormen, texturen en gedaantes, die je allemaal zult zien tijdens je bezoek. De uitzichten in Lower Antelope Canyon veranderen voortdurend als de zon langs de hemel beweegt en het licht zachtjes over de stenen muren filtert. Deze steeds veranderende zonnehoeken kaatsen het licht heen en weer over de smalle wanden van de canyon, waardoor een duizelingwekkend schouwspel van kleur, licht en schaduw ontstaat. Haal met de juiste belichting het beste in je eigen creativiteit naar boven. Zowel voor fotografen in spe als voor niet-fotografen is er een magische nieuwe wereld om te beleven.

Pagina: Wandeltocht Upper Antelope Canyon & Entreeticket

2. Pagina: Wandeltocht Upper Antelope Canyon & Entreeticket

Ontdek de Upper Antelope Canyon met een combiticket en een begeleide wandeling. Geniet van een mooie rit naar de kloof voordat je je waagt aan een begeleide wandeling met een lokale Navajo. Nadat je naar het incheckpunt bij het Upper Antelope Canyon-kantoor bent gereden, zal een Navajo-gids je (ongeveer 5 mijl) naar de ingang van de kloof brengen. Volg je gids door de kloof terwijl je luistert naar verhalen over cultuur en kennis van de Navajo-bevolking en de geologie van het land. Haal meer uit uw foto's met unieke camerahoeken die door uw gids worden gedeeld. Leer meer over het vormingsproces van het omringende landschap terwijl je door de kloof dwaalt. Ga ten slotte terug naar het incheckpunt/de parkeerplaats.

Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

3. Page: wandeltocht Lower Antelope Canyon met Navajo gids

Verken de natuurlijke, kleurrijke labyrintische paden van een van de meest populaire slot canyons ter wereld: de Lower Antelope Canyon. Volg een plaatselijke Navajo-gids op een wandeltocht door deze canyon en leer meer over deze merkwaardige rotsformaties en de geschiedenis van het land. Wandel door de kronkelige gangen van de canyon, bewonder de schitterende winderige patronen, de kleurrijke torenhoge muren en de kronkelende gangen. Voel de grootsheid en de rust van de natuurlijk ontstane omgeving terwijl jouw lokale Navajo-gids in detail ingaat op deze formaties. Vervolgens daal je vijf trappen 35 meter naar beneden en kom je in de grootste grot van deze rondleiding. Kijk omhoog om dunne sliertjes van de helderblauwe hemel hoog boven je zien. Loop acht verschillende trappen op en probeer niet te versteld te staan wanneer je een caleidoscoop van felle kleuren om je heen ziet wervelen op de omringende Navajo-zandsteen. Door regen, wind en erosie is deze zandsteen in de loop der jaren gevormd en gekleurd tot wat je nu ziet. Stop om onderweg prachtige foto's te maken. Het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je omringd wordt door zulke kleurrijke, natuurlijke rotsformaties.

Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

4. Antelope Canyon X: toegangsticket en rondleiding

Maak kennis met Canyon X in Antelope Canyon met een gids. Gelegen ten zuidoosten van de Lower Antelope-kloof bij de toegangspoort van Page, Ari. Dit deel van de kloof is uitgehouwen door miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen, genoeg om de iconische "x" te vormen die de canyon zijn naam geeft. Canyon X is een relatief nieuwe schilderachtige tour en de minder bekende neef van Upper/Lower Antelope Canyon, wat resulteert in minder bezoekers in vergelijking met de andere twee. Canyon X is een mix van de kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtzuilen en de steilheid van de Lower. Canyon X is ook dieper dan de andere twee en biedt voldoende fotomomenten. Het is ook echt een geweldige vakantieplek voor fotografie.

Monument Valley: 3 uur durende zonsondergangtour met Navajo-gids

5. Monument Valley: 3 uur durende zonsondergangtour met Navajo-gids

Geniet van deze kleine groepstour door Monument Valley en ontdek de adembenemende monumenten die je hebt gezien op foto's en westerse films. Bekijk de beroemde West en East Mitten Buttes, John Ford Point, de Three Sisters, Moccasin Arch, de totempaal en meer. Reis met een openluchtvoertuig in safaristijl of met een gesloten busje bij koud of warm weer. Je gids zal veel interessante feiten over de Monument Valley met je delen. Je bezoekt zelfs het achterland van de vallei, dat je niet alleen kunt bezoeken. Leer veel interessante feiten over de Navajo-cultuur en bezoek een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis om een tapijtweefdemonstratie te zien en om te genieten van een ceremonieel muzikaal optreden van je gids.

Monument Valley: tour van 2,5 uur met toegang tot achterland

6. Monument Valley: tour van 2,5 uur met toegang tot achterland

Zie alle bezienswaardigheden van Monument Valley tijdens een 2,5 uur durende tour met een kleine groep, geleid door een lokale gids. Geniet van een exclusief bezoek aan het achterland van de vallei, wat alleen toegankelijk is met een Navajo-gids. Bezoek zandstenen bogen en beroemde monumenten zoals de Three Sisters John Ford Point, Moccasin Arch, de Totempaal, de Big Hogan, Sun's Eye, North Window en Sleeping Dragon. Stop bij West en East Mitten Buttes en neem de perfecte foto van deze iconische bezienswaardigheid. Vergaap je aan spectaculaire panorama's. Bewonder natuurlijke structuren die je sprakeloos maken. Dompel jezelf onder in de lokale Navajo-cultuur. Kom alles te weten over de geschiedenis van deze ongelooflijke plek. Bezoek een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis. Bekijk een tapijtweefdemonstratie. Geniet van een ceremonieel muziekoptreden, uitgevoerd door je gids.

Phoenix: heteluchtballonvlucht met champagne

7. Phoenix: heteluchtballonvlucht met champagne

Zweef over de woestijn van Arizona tijdens een ballonvaart en bewonder het woestijnlandschap en de bergen van bovenaf. Proost op je ervaring met een glas champagne zodra je landt. De ervaring begint al voordat je de lucht in gaat. Help de bemanning de ballon op te blazen voor een echt "hands-on" avontuur, of ontspan gewoon en maak een paar foto's terwijl de vriendelijke reus tot leven komt. Als je eenmaal hoogte hebt bereikt, kun je genieten van vergezichten die je moet zien om te geloven terwijl je over het landschap van Arizona zweeft. Phoenix ligt onder je terwijl de woestijn zich uitstrekt tot in de verre bergen. De piloten hebben een FAA-licentie en hebben ervaring met navigeren met uw veiligheid en plezier in het achterhoofd. Uw piloot beantwoordt ook vragen en identificeert aandachtspunten tijdens uw vlucht. Een achtervolgingsploeg volgt op de grond en ontmoet je op de landingsplaats. Vanaf daar brengt een busje je terug naar de lanceerplaats. Geniet bij uw terugkeer van een feestelijke toast met champagne om uw unieke luchtavontuur af te sluiten. Je krijgt ook een vliegbrevet.

Vanuit South Rim: helikoptervlucht Grand Canyon

8. Vanuit South Rim: helikoptervlucht Grand Canyon

Ga naar het vliegveld van Grand Canyon bij Tusayan, Arizona voor een fantastische 45-minuten durende helikoptervlucht over de prachtige Grand Canyon. Je vertrekt vanuit de Zuid-Rim bij de Grand Canyon en je vliegt boven het Kaibab Nationaal Bos voor een schitterend uitzicht over de Marble Canyon en de Point Imperial. Bewonder het uitzicht terwijl de Zuid-Rim langzaam uit het zicht verdwijnt; een van de meest bijzondere herinneringen voor de rest van je leven. Terwijl je boven de Noord-Rim vliegt geniet je van een fantastisch uitzicht voordat je naar de zuidelijk gelegen Dragon Corridor vliegt; het meest brede en diepe deel van de kloof. In de verte zie je de Painted Desert en de Desert View wachttoren, ontworpen door Hopi Indianen. De reis gaat verder stroomopwaarts, waar de Colorado rivier samenkomt met de kleine Colorado rivier. Vervolgens vlieg je terug over het Kaibab National Forest naar Tusayan. Ontspan terwijl je geniet van de uitzichten vanuit een ECO-star helikopter met individuele leren stoelen, rondom glas voor het beste zicht en uitzonderlijke geluidsreductie, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

9. Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

Bewonder de Grand Canyon vanuit een uniek perspectief met een helikoptervlucht die jouw een uniek uitzicht biedt. Voeg een optionele Hummertour toe, overdag of bij zonsondergang, voor een andere gedenkwaardige manier om dit natuurwonder te ervaren. Vlieg over het Kaibab National Forest en over het breedste gedeelte van de South Rim. Geniet van een adembenemend uitzicht over de Colorado River in de richting van de North Rim. Bekijk formaties zoals de Tower of Ra en de Vishnu Schist terwijl je door de Dragon Corridor vliegt. Upgrade je tour met een Hummer-ervaring. Maak een comfortabele rit en bekijk rotsformaties, kloven en andere wonderen in het nationale park. Het voertuig is zo aangepast dat je van het beste uitzicht op het landschap van de canyon kunt genieten. De reis door de Grand Canyon zal worden geleid door een gids die je naar 3-4 van de beste uitzichtpunten zal brengen. Leer meer over de vorming van de canyon, de geschiedenis, de dieren en oude bewoners. Er zal ook genoeg tijd zijn om te verkennen en foto's te nemen.

Monument Valley: 3,5 uur durende uitgebreide tour en toegang tot het achterland

10. Monument Valley: 3,5 uur durende uitgebreide tour en toegang tot het achterland

Trakteer uzelf op een 3,5 uur durende tour door Monument Valley met voldoende tijd bij elke stop om de perfecte foto te maken en te genieten van het uitzicht. Deze tour is ideaal voor fotografen en bezoekers die extra tijd willen om de omgeving te verkennen en meer te leren. Naast de belangrijkste monumenten zoals Mitten View, Three Sisters, John Ford Point, Sleeping Dragon, Traditional Hogan, The Big Hogan, Moccasin Arch, Sun's Eye, Totem Pole, North Window, Artist Point, zie je de schilderachtige Ear of the Wind-boog en Anasazi-ruïnes. Het uitzicht op de bezienswaardigheden tijdens deze tour zal je sprakeloos maken. Geniet aan het einde van je tour van een muzikaal optreden van je gids en een bezoek aan een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis, waar je veel kunt leren over de geschiedenis van deze ongelooflijke plek.

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 457 beoordelingen

Antelope Canyon was een bucketlist van ons en stelde niet teleur. We wisten niet veel over Horseshoe Bend, maar dat bleek ook prachtig te zijn. Onze buschauffeur en gids, Paulie, was fantastisch. Hij was grappig, informatief en behulpzaam. Hij was voortdurend attent op ons comfort en gemak. Canyon X is de nieuwste en minst drukke tour van Antelope Canyon omdat slechts één bedrijf er toegang toe heeft, in tegenstelling tot 6 bedrijven voor de lagere en hogere canyons. Dit is belangrijk als je foto's wilt maken zonder andere toeristen op de foto's. Van, onze gids, was echt de beste. Hij was informatief en uiterst geduldig met ons. Hij heeft zelfs een aantal hele gave foto's gemaakt en we hebben een paar nieuwe cameratechnieken van hem geleerd. We konden echt niet om een betere ervaring vragen. Dit is een dag die we nooit zullen vergeten.

Zeer aardige gidsen en een prachtige tour. Alleen contant geld ter plaatse is verplicht, aangezien een extra $ 8 contant moet worden betaald. Maar de tour is elke cent waard! Er worden foto's gemaakt van alle groepen en mensen en er worden 2 delen van de canyon bezocht.

We had a great experience, because of the beauty of the sandstone canyon but als because of our fantastic hulde Van, who showed us how the landscape was formed en taught is some cultural history of the Navajo people.

Prachtige ervaring. Goed geregeld. Let op er zijn heel veel aanbieders, zorg dat je bij de juiste bent, de routebeschrijving was niet heel eeg goed.

Prachtige excursie, zeker de moeite waard en minder druk dan upper en lower canyon