Arizona
Wellenss & Spa's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Arizona Wellenss & Spa's: Onze meest aanbevolen

 • Sedona: Vortex-jeeptour met kleine groepen

  1. Sedona: Vortex-jeeptour met kleine groepen

  Kom meer te weten over de beroemde draaikolken van Sedona, die al jaren geen verklaring hebben. Zie waarom mensen van over de hele wereld hier buitengewone en verhelderende ervaringen hebben. Spring in een jeep en bereid je voor op een fascinerende tour voor zowel de scepticus, de academicus als de zoeker.

  Ga de woestijn in en leer over de ontdekking en geschiedenis van deze sites, waarvan wordt gedacht dat ze mystieke energie uitstralen. Luister naar verhalen van mensen van over de hele wereld, die de energie hebben ervaren die deze sites beloven.

  Open je ogen voor de verschillende culturele overtuigingen die de vortexen omringen en kijk of de vortexen je kunnen verbinden met een andere macht. Verken de mogelijkheden, de geschiedenis en de verschillende culturele overtuigingen rond de vortexen.

  Lee...

 • Van Las Vegas: 7 Southwest Parks in 3 dagen

  2. Van Las Vegas: 7 Southwest Parks in 3 dagen

  Geniet van alle geweldige natuur tijdens de Grand Circle-reis vanuit Las Vegas. Ontdek de populairste bestemmingen in het zuidwesten, waaronder de Grand Canyon, Antelope Canyon en de Horseshoe Bend. Bewonder de schilderachtige rode rotsen en draaikolken van Sedona en bekijk de zonsopgang bij Monument Valley en Bryce Canyon, de twee meest spectaculaire zonsopgangplekken van de Grand Circle. Dag 1: Route 66, Sedona en Grand Canyon National Park Bezoek op de eerste dag de beroemde Route 66-stad Seligman en verken de natuurlijke schoonheid van Sedona en voel de spirituele energie in draaikolken. Men denkt dat deze krachtplekken wervelende centra van energie zijn die bevorderlijk zijn voor genezing en meditatie. Verlaat Sedona en ga naar de Grand Canyon, een werelderfgoed dat je gezien moet hebben. Wees getuige van de prachtige zonsondergang en het majestueuze land.

 • Sedona: privé Vortex Jeep Tour

  3. Sedona: privé Vortex Jeep Tour

  Ontmoet je gids en klim in een privéjeep. Begin je rondreis door het gebied en bezoek minstens 2 van de vele draaikolken van Sedona. Bekijk verbazingwekkende landschappen en leer over de unieke verschijnselen van de vortex, waarvan wordt gedacht dat het wervelende centra van energie zijn die bevorderlijk zijn voor genezing, meditatie en zelfonderzoek. Geniet van vrije tijd om over de rotsen te lopen en voel je verbonden met deze heilige plaatsen. Bewonder de spectaculaire uitzichten en pauzeer om foto's te maken en na te denken.

 • Vortex Yoga Hiking: halve dag in Sedona

  4. Vortex Yoga Hiking: halve dag in Sedona

  Als we aan onze wandeling beginnen, nemen we misschien even de tijd om te beginnen met een korte ademhalingsoefening, een visualisatie of meditatie, zodat we onze intenties beter kunnen integreren met de ondersteunende energieën van de Sedona-vortex. We hebben ondervonden dat het nuttig is om dit ook op een later deel van de wandeling te doen. Een ander deel van onze ervaring van een halve dag samen is een lopende chocolade-meditatie. Dit is een plezierige vorm van mindfulness-meditatie die dezelfde voordelen biedt als andere vormen van meditatie met de ingebouwde beloning van chocolade! We vinden de juiste plek op onze wandeling van 45 minuten tot 1 uur yoga beoefening. Omdat de rondleidingen doorgaans privégroepen zijn, is onze praktijk afgestemd op het niveau en de voorkeur van de meeste individuen in de groep. We zullen ook Qigong in de praktijk integreren. Om meer gemoedsrust te ...

 • Sedona: Touch the Earth 4x4 Pink Jeep Tour

  5. Sedona: Touch the Earth 4x4 Pink Jeep Tour

  Voel de energie van de aarde en ervaar de rustgevende natuur van Mystic Vista, Vultee Arch of Airport Mesa, Sedona's wereldberoemde vortex-locaties. Ervaar deze unieke plekken waar energie van of naar de aarde stroomt. Krijg inzicht in de wetenschap, geschiedenis, culturele en metafysische overtuigingen van vortex krachtplekken, zodat u uw eigen conclusies kunt trekken. Bewonder onderweg panoramische uitzichten op iconische rode rotsformaties en revitaliseer je innerlijke wezen. Deze tour neemt je mee naar bijzondere plekken van schoonheid en rust en laat je de magie van Sedona zien. Ontspan terwijl deze tour langs de stoep en milde onverharde wegen naar prachtige vergezichten reist. Kom de aarde aanraken in een Jeep Wrangler in de open lucht en laat je gids het navigeren doen, samen met geschiedenis, geologie en meer.

Sitemap Arizona

Wil je alle activiteiten in Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.