Arnarstapi
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Arnarstapi

De bus was ok maar doordat we geheel onverwacht met een flinke storm te maken hadden vertoonde de bus kuren. De bovenste klep (weet niet hoe die heet, klep die je kunt open doen zodat er extra lucht binnen kan komen) was stuk en kon de kracht v/d storm niet aan waardoor het steeds omhoog en openklapte. Hierdoor moest de gids vaak deze vasthouden. Laat ik het zo zeggen: heb in betere bussen gezeten van hetzelfde bedrijf. De chauffeur was prima en zeer kundig heeft ons weer heel teruggebracht en de reisleider was ok.

Vanuit Reykjavik: dagtocht naar schiereiland Snæfellsnes Beoordeeld door Anoniem, 22-10-2019

Wat een geweldige excursie. Zoveel gezien. We hadden een leuke gids die er ook veel van wist. Ook de sages. Een fijne chauffeur die ons rondreed. Zeker een aanrader. Dit mag je echt niet missen als je in IJsland bent.

prima dagtocht, heel veel gezien en belangstellende gids

prima prijs kwaliteit verhouding. Heel veel stops met mooi uitzicht. Jammer dat we niet bij vulkaan krater stopten (was niet op programma maar we reden er wel langs)

Hele mooie dagtour Overal genoeg tijd om rond te kijken en fotos te maken Vriendelijke gids Hij sprak niet zo duidelijk en vertelde niet heel enthousiast

Ontzettend veel gezien. Maar wel erg veel stops onderweg, daar had ik geen behoefte aan.