Belevingen in
Arnhem

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Arnhem: De beste dingen die je niet wil missen

Arnhem: entreeticket Kröller-Müller Museum

1. Arnhem: entreeticket Kröller-Müller Museum

Bezoek het beroemde Kröller-Müller Museum, op slechts 20 minuten rijden van Arnhem in het prachtige nationale park De Hoge Veluwe. Ontdek de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld en dwaal door de prachtige beeldentuin. Naast vele bekende schilderijen van Van Gogh vind je ook veelgeprezen werken van onder anderen Renoir, Picasso, Monet en Mondriaan in het museum. Naast de vaste collectie biedt het museum ook tijdelijke tentoonstellingen, waardoor elk bezoek anders is.

Arnhem: Escape Tour

2. Arnhem: Escape Tour

Ontsnap uit het 16e-eeuwse Arnhem tijdens deze opwindende tour. Maak kennis met Herman Radelaar en help hem de geheime doorgangen van Arnhem te vinden. Legercommandant Maarten van Rossum greep de macht in Arnhem. Zijn rechterhand, Herman Radelaar, stapte uit de rij en wordt achtervolgd door de mannen van Van Rossum. Bezorgd over zijn veiligheid moet Herman de geheime doorgang vinden om de stad te ontvluchten. Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Korenmarkt en houd een oogje in het zeil voor de vele historische panden in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Ontdek Nederlands beste stad: rondleiding door Arnhem

3. Ontdek Nederlands beste stad: rondleiding door Arnhem

Jouw ochtend of middag in Arnhem begint bij je hotel, cruiseschip of, als je van elders komt, bij het station. Je vertrekt in een ontspannen tempo, zodat je alle tijd hebt om de stad te ontdekken. De stad heeft een rijke en boeiende geschiedenis die perfect is om te ontdekken tijdens deze stadswandeling. Arnhem was tijdens de Tweede Wereldoorlog een locatie van een aantal beroemde gevechten, met name Market Garden. Ter herinnering van degenen die hun leven verloren tijdens de oorlog is er de John Frostbrug, de belangrijkste Rijnbrug in de stad. Bij de brug kun je de gevallenen herdenken, waarna je naar het volgende hoogtepunt wandelt, de Eusebiuskerk. Met de panoramalift kun je naar de top van de kerktoren, op een hoogte van 76 meter. Van daar heb je een spectaculair uitzicht over de stad en de omgeving (niet inbegrepen). Je beëindigt de rondleiding bij het Duivelshuis, waar je de unieke kelders onder de winkelstraten kunt bezoeken. Hier krijg je een fascinerende indruk van het middeleeuwse leven in Arnhem.

Veelgestelde vragen over Arnhem

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Arnhem?

Sitemap Arnhem

Wil je alle activiteiten in Arnhem ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arnhem

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 5

gebaseerd op 3 beoordelingen

Beste Mensen, Via dit bedrijf heb ik een ticket gekocht, voor de tentoonstelling in hetKM museum. Het is prima gelukt, en je wordt goed geïnformeerd. Maar ik wil U vragen mij niet met E-mails lastig te vallen voor allerlei activiteiten. Ik schrijf me daarom uit. Ik snap dat U zoveel mogelijk klanten wil behouden, en wens U het goede> mocht U een heel interessante trip hebben, daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Ik doe al van jongs af aan aan natuurfotografie, en wil nog wel eens naar de ruigste,mooiste natuurparken in de wereld, misschien dat U iets weet? Groeten en succes Hans koster.

Terwijl ik een museumjaarkaart had heb ik kaartjes besteld . Die moest ik dus betalen. Dom van mij. Dus goed opletten een volgende keer

Prachtig museum en dito beeldentuin. Een bezoek met gids maakt het geheel helemaal af.

Mooi gebouw en mooie en grote beeldentuin! Heerlijke dag gehad.