Arona
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Arona

Arona: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Arona

Fijne locatie, leuke excursie, spontaan personeel

Erg leuke activiteit om te doen. In een groep met kajaks vertrokken. Onderweg een stel dolfijnen kunnen spotten. Daarna even gesnorkeld en schildpadden opgezocht. Erg leuke gids mee die genoeg kon vertellen. Leuke extra is dat ze foto's maken onderweg, die je uiteindelijk gratis toegestuurd krijgt.

Snorkelen met schildpadden en kajakken met dolfijnen Beoordeeld door Stan, 22-01-2019

Elke activiteit geboekt bij get your guide is TOP

We hebben tussen de schildpadden gesnorkeld en mijn vriend heeft zelfs 1 v hun aangeraakt ze zijn niet schuw leuke ervaring. In de verte hebben we ook tijdens het kajaken dolfijnen gezien. Leuke activiteit sport en ontspanning. Aanrader Nancy en filip

Kajakken en snorkelen met schildpadden Beoordeeld door Nancy, 04-10-2018

Gezellige dag met ruim genoeg tijd in het park

Ik kreeg zelf de tijd en plaats waar ik opgehaald werd niet binnen, maar omdat ik met een groep vrienden was ben ik met hun mee gegaan. Als ik in mijn eentje was geweest had ik wel een probleem gehad. Voor derest was de transfer goed geregeld.

Echt bijzonder zulke grote schildpadden!

Kajakken was goed te doen, 3 a 4 dolfijnen bij het voer bassin gezien. Schildpadden kwamen echt heel dicht bij je. We waren echter wel met 2 uur al terug i.p.v. de aangegeven 3 uur.

Snorkelen met schildpadden en kajakken met dolfijnen Beoordeeld door Miranda, 12-01-2019

Geweldige ervaring met superveel dolfijnen!!

Geweldige ervaring, superveel dolfijnen naast onze boot gezien, gids wist veel en nam de tijd om je dingen uit te leggen, was soms wel flink peddelen, maar was het zeker waard.

Snorkelen met schildpadden en kajakken met dolfijnen Beoordeeld door Jeroen, 30-07-2018