Arona

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Arona: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Arona

Sitemap Arona

Wil je alle activiteiten in Arona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.272 beoordelingen

Leuke trip, goed materiaal, goed georganiseerd en ze houden de veiligheid van de deelnemers goed in de gaten. In ons geval ging ivm de wat hoge golven en daardoor onder water slecht zich (zowel op schildpaden als op de deelnemers) niet door. Verstandig besluit. Wel jammer. Hou er wel rekening mee dat je niet de enige groep kajakkers bent. Het kan wat druk zijn op de plek waar de dolfijnen te zien zijn. Excursie belooft ook foto's. Deze hadden wij in de avond al in de mail.

Goede gids die veel kon vertellen doordat iedereen Engels accepteerden ipv 4 talen. Stop in andere plaats stelt niet veel voor en is puur voor eten/drinken en gebruik van het toilet. Heenweg duurde lang voor iedereen was opgehaald. De tour start echt rond 10 uur. Veel nieuwe dingen gehoord en mooie omgeving gezien.

Top gids dat dan ook nog is goed kon rijden in de bergen. Onze Vlaamse gids/chauffeur v Affligem beschikt over heel wat ervaring en kennis. Prachtige jeepsafari en veel bijgeleerd over tenerife. Dikke merci

Was een leuke kayaktocht. De begeleidster nam echt de tijd om de dolfijnen te bekijken. Ze zwommen onder de kayak door. We hebben een schildpad gezien met het snorkelen en ook 2 mega grote manta’s.

Heel fijne uitstap. Maar een tip! Ben je sneller misselijk... neem dan op voorhand zeker iets in! :) Moest je een onderwatercamera hebben of kunnen lenen... zeker doen!