De populairste activiteiten van Arona

Toegangsbewijs Statua San Carlo

1. Toegangsbewijs Statua San Carlo

Het standbeeld van Saint Charles, of "Sancarlone" zoals de lokale bevolking het noemt, staat op de top van een heuvel net boven Arona. Aan het einde van de 17e eeuw werd de constructie voltooid. Bezoekers kunnen naar de top van dit meesterwerk klimmen en het meer bekijken door de ogen van de heilige. . Een deur verborgen in de plooien van de soutane geeft toegang tot de interne structuur waar wenteltrappen en steile verticale staris naar het hoofd leiden. Bezoekers kunnen ook genieten van een panoramisch uitzicht vanaf het terras. Niet iedereen weet dat Frédéric Auguste Bartholdi, die het Vrijheidsbeeld ontwierp, in Arona verbleef om de structuur van het standbeeld te bestuderen.

Privévervoer van/naar de luchthaven Malpensa

2. Privévervoer van/naar de luchthaven Malpensa

We bieden alleen professionele, gekwalificeerde en discrete chauffeurs aan die u in het best mogelijke comfort naar uw bestemmingen kunnen begeleiden, zodat u op tijd op uw afspraken aankomt. Om u te begroeten vindt u een van onze chauffeurs met een bordje met uw naam erop. Of u nu reist voor zaken, plezier, plezier of ontspanning, deze luchthaventransfer biedt een betrouwbare service. Geniet van een betrouwbare service dankzij de ernst van de chauffeurs, veiligheid dankzij de voortdurend vernieuwde en gecontroleerde vloot, comfort en luxe dankzij de gebruikte voertuigen. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en zijn stuk voor stuk zeer gekwalificeerd en ervaren: ze weten hoe ze u naar uw bestemming moeten brengen, terwijl u in alle rust en discretie uw zakelijke of privégesprekken voert, uw vergadering voorbereidt of uw agenda regelt .

Milaan / Lago Maggiore / Arona - Tour in Ferrari

3. Milaan / Lago Maggiore / Arona - Tour in Ferrari

Het heldere meerwater is betoverend en varieert in kleur van lichtgroen tot donkergroen/blauw. De steden en dorpen langs de oevers van het meer zijn erg pittoresk en elk van hen voelt alsof het de thuisbasis zou kunnen zijn van een groot aantal beroemdheden. De Milanezen komen vaak naar het meer voor hun weekendje weg en om te ontsnappen aan de verstikkende stadshitte. Rijd met de Ferrari V8-motor en geniet van de wind door je haren... Adembenemende landschappen, middeleeuwse stadjes, lekker eten, goede wijn en de glimlach van de lokale bevolking wachten op je. Probeer deze onvergetelijke luxe unieke ervaring. Real Luxury is leider in de ultieme zelfrijdende ervaring.. Routebeschrijving Dit is een typisch reisschema voor dit product Stoppen bij: Nemi, Nemi, Provincie Rome, Lazio Op het platteland van Rome en de regio Lazio vindt u een aantal soorten zeer zoete, smaakvolle aardbeien. Romeinen associëren aardbeien echter met Nemi. De kleine, smaakvolle aardbei van Nemi wordt vanwege zijn formaat ook wel de “fragolina” genoemd. De “fragolina” komt uit het gebied van de Castelli Romani. Sinds de oudheid wordt de Nemi-aardbei tussen mei en september verkocht op de marktkraampjes van Rome. Ons traditionele recept van vandaag heet Fragolino di Nemi. Duur: 40 minuten Stoppen bij: Castel Gandolfo, Castel Gandolfo, Provincie Rome, Lazio Castel Gandolfo, is een stad op 25 kilometer ten zuidoosten van Rome. Castel Gandolfo, gelegen op de heuvels van Alban met uitzicht op het meer van Albano, wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Italië.[8] Binnen de grenzen van de stad ligt het Apostolisch Paleis van Castel Gandolfo, dat dienst deed als zomerresidentie en vakantieverblijf voor de paus, de leider van de katholieke kerk. Hoewel het paleis zich binnen de grenzen van Castel Gandolfo bevindt, heeft het een extraterritoriale status als een van de eigendommen van de Heilige Stoel en valt het niet onder de Italiaanse jurisdictie. Het is nu open als museum. Duur: 1 uur

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Arona

Arona
4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Arona

Meer zien

Veelgestelde vragen over Arona

Andere activiteiten in Arona

Wil je alle activiteiten in Arona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.