Ontdek het beste van
Arona

Arona

Onze aanbevelingen voor Arona

Toegangsbewijs Statua San Carlo

Toegangsbewijs Statua San Carlo

Het standbeeld van Saint Charles, of "Sancarlone" zoals de lokale bevolking het noemt, staat op de top van een heuvel net boven Arona. Aan het einde van de 17e eeuw werd de constructie voltooid. Bezoekers kunnen naar de top van dit meesterwerk klimmen en het meer bekijken door de ogen van de heilige. . Een deur verborgen in de plooien van de soutane geeft toegang tot de interne structuur waar wenteltrappen en steile verticale staris naar het hoofd leiden. Bezoekers kunnen ook genieten van een panoramisch uitzicht vanaf het terras. Niet iedereen weet dat Frédéric Auguste Bartholdi, die het Vrijheidsbeeld ontwierp, in Arona verbleef om de structuur van het standbeeld te bestuderen.

Vanuit Milaan: Lago Maggiore & Borromeïsche edelstenen met boottocht

Vanuit Milaan: Lago Maggiore & Borromeïsche edelstenen met boottocht

Ga op een betoverende reis over het betoverende water van het Lago Maggiore en bekijk twee Italiaanse regio's, Lombardije en Piemonte, tijdens een dagtrip vanuit Milaan. Na vertrek begin je je avontuur in Stresa, een stad waar de grootsheid van de Alpen zich vermengt met de allure van de Borromeïsche eilanden. Maak een ontspannen wandeling over de promenade langs het meer met panoramisch uitzicht. Stap aan boord van een exclusieve boot en dompel jezelf onder in de schilderachtige schoonheid van de Borromeïsche eilanden - Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Bekijk Isola Bella, een meesterwerk van kunst en natuur, waar het Borromeo Paleis temidden van trapsgewijze tuinen ligt. Ga van boord op Isola dei Pescatori, het "Visserseiland", om de charme van een traditioneel vissersdorp te ervaren en te genieten van authentieke regionale smaken in een van de restaurants op het eiland. Ga verder naar het klooster Santa Caterina op de klif. Kies voor een rondleiding op eigen gelegenheid of ontspan en geniet van het uitzicht op het meer en de omgeving. Sluit je dag af in Arona, een stad versierd met historische charme en karakteristieke cafés, terwijl je gids je boeiende verhalen vertelt.

Terrasbeeld / Terrasbeeld van San Carlo

Terrasbeeld / Terrasbeeld van San Carlo

Het standbeeld van San Carlo werd in 1698 ingehuldigd: het was 35 meter hoog en werd gebouwd ter ere van San Carlo die in 1538 in Arone werd geboren. De kolos, gemaakt van metselwerk en metaal aan de binnenkant en bedekt met koperen platen, stond ook model voor het Vrijheidsbeeld in New York. Als je het panoramaterras bereikt, kun je de met de hand gemodelleerde platen en de grootsheid van het standbeeld van dichtbij bewonderen en genieten van een prachtig uitzicht over het Lago Maggiore: vanaf het terras kun je de kerk van San Carlo, een deel van de Lombardische oever van het meer en ook de Rocca di Angera bewonderen.

SUP tocht op het Lago Maggiore: wellness & mindfulness ervaring

SUP tocht op het Lago Maggiore: wellness & mindfulness ervaring

Embark on an unforgettable nature immersion experience on Lake Maggiore, just a few kilometers from Milan. Here's what awaits you: SUP lesson for beginners: Learn the basics of stand-up paddleboarding and gain confidence on the water. Breathing exercises to reconnect with nature: Enhance your connection with the natural world through guided breathing techniques. Sensory tour along the reed bed reserve on Lake Maggiore: Immerse yourself in the sights, sounds, and smells of the tranquil reed bed reserve. SUP meditation in a peaceful oasis: Find inner peace and tranquility through guided meditation on a serene SUP board. Herbal tea tasting on a SUP board: Savor the flavors of a refreshing herbal tea while enjoying the serene ambiance of the lake. Recommended Attire Swimsuit T-shirt Hat Equipment and Safety The registration fee includes all equipment: SUP board, paddle, and life jacket (mandatory to wear). Participants are invited not to bring their smartphones on the SUP: photos and videos will be taken by the organization and sent at the end of the event. Additional Tips: Bring sunscreen and sunglasses, especially if it's a sunny day. Bring a towel and change of clothes. Stay hydrated by bringing plenty of water. Be aware of your surroundings and follow the instructions of the guides. Respect the natural environment and leave no trace. Enjoy your SUP experience!

Arona : Privé transfer van/naar Malpensa Luchthaven

Arona : Privé transfer van/naar Malpensa Luchthaven

We bieden alleen professionele, gekwalificeerde en discrete chauffeurs aan die u in het best mogelijke comfort naar uw bestemmingen kunnen begeleiden, zodat u op tijd op uw afspraken aankomt. Om u te begroeten vindt u een van onze chauffeurs met een bordje met uw naam erop. Of u nu reist voor zaken, plezier, plezier of ontspanning, deze luchthaventransfer biedt een betrouwbare service. Geniet van een betrouwbare service dankzij de ernst van de chauffeurs, veiligheid dankzij de voortdurend vernieuwde en gecontroleerde vloot, comfort en luxe dankzij de gebruikte voertuigen. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en zijn stuk voor stuk zeer gekwalificeerd en ervaren: ze weten hoe ze u naar uw bestemming moeten brengen, terwijl u in alle rust en discretie uw zakelijke of privégesprekken voert, uw vergadering voorbereidt of uw agenda regelt .

Milaan / Lago Maggiore / Arona - Tour in Ferrari

Milaan / Lago Maggiore / Arona - Tour in Ferrari

Alleen geschikt voor groepen van ( 2 volwassenen ) of ( 1 volwassene + 2 kinderen ). Ferrari Tour: Ferrari Portofino Borg : 10000 Euro Cruise & Drive: Comomeer in 5 uur Kom tot rust en leef je uit: Combineer een serene cruise op het turquoise water van het Comomeer met een opwindende rit met de Ferrari Portofino in 5 onvergetelijke uren. Hoogtepunten: 1 uur durende cruise: Ontspan en bewonder de betoverende schoonheid van het meer. Stop van 40 minuten: Verken Nemi, beroemd om zijn heerlijke aardbeien. Stop van 1 uur: Ontdek de charme en het historische paleis van Castel Gandolfo. 2 uur rijden: Laat je passie los achter het stuur van een Ferrari V8. Wat je niet mag missen: Adembenemende uitzichten over het meer en charmante stadjes. Genieten van lokale lekkernijen en de sfeer opsnuiven. De adrenalinestoot van een krachtige Ferrari-ervaring. Boek nu en creëer herinneringen voor het leven!

Vanuit Milaan: Privétour, Lago Maggiore & Borromeïsche eilanden

Vanuit Milaan: Privétour, Lago Maggiore & Borromeïsche eilanden

We vertrekken vanuit Milaan in een comfortabele luxe bus, of in een privé minibusje, en in iets meer dan een uur bereiken we Stresa, de parel van het meer; na een kort bezoek aan de stad en haar prachtige architectonische werken beginnen we aan een rondrit over de eilanden, waarbij we het mooie "Isola Bella" fotograferen en een stop maken op het "Isola dei Pescatori", het visserseiland, waar verschillende typische restaurants en bistro's op ons wachten voor de lunch; daarna, opnieuw per privé boot, naderen we de hermitage van S. Caterina, een verbazingwekkende kathedraal die letterlijk in de rots is gebouwd en uitkijkt over het meer. Caterina, een verbazingwekkende kathedraal die letterlijk in de rots is gebouwd en uitkijkt over het meer; vervolgens landen we in Arona, een elegant en modieus stadje aan het meer, waar we kunnen genieten van een aperitief en de Italiaanse levensstijl, de bus zal ons daar bereiken om ons terug te brengen naar Milaan.

VIP ervaring naar het Lago Maggiore en Borromeïsche edelstenen

VIP ervaring naar het Lago Maggiore en Borromeïsche edelstenen

Duik in het betoverende water van het Lago Maggiore en doorkruis twee Italiaanse regio's, Lombardije en Piemonte, op één dag tijdens een uitbundige privétour onder leiding van onze ervaren reisleiders/reisleidsters! Je begint je reis in je hotel en het avontuur ontvouwt zich in Stresa, waar de majesteit van de Alpen zich naadloos vermengt met de allure van de Borromeïsche eilanden. De promenade langs het meer nodigt je uit voor een ontspannen wandeling met panoramisch uitzicht. Stap op een exclusieve boot en dompel je onder in de schilderachtige schoonheid van de Borromeïsche eilanden - Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Isola Bella, een meesterwerk van kunst en natuur, wiegt het Borromeo Paleis te midden van sierlijk trapsgewijze tuinen. Ga van boord op Isola dei Pescatori, het "Visserseiland", om de charme van een traditioneel vissersdorp te omarmen en te genieten van authentieke regionale smaken in een van de restaurants op het eiland. Je reis begint bij het Santa Caterina klooster, gelegen op de klif. Kies voor een rondleiding op eigen gelegenheid of ontspan en geniet van het adembenemende uitzicht op het meer en de omgeving. De dag bereikt zijn hoogtepunt in Arona, een stad versierd met historische charme en karakteristieke cafés, waar onze deskundige reisleiders/reisleidsters boeiende verhalen vertellen. Ga met ons mee voor een dag vol ontdekkingen en schoonheid als we de Borromeïsche eilanden en Santa Caterina verkennen, zodat je dagtrip een onvergetelijke ervaring wordt!

Veelgestelde vragen over Arona

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Arona?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Arona op GetYourGuide

Wat zijn de betaalbaarste activiteiten van Arona

Dit zijn de meest budgetvriendelijke activiteiten:

Bekijk de voordeligste activiteiten van Arona op GetYourGuide

Topattracties in Arona

Activiteiten in Arona

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Arona

Wil je alle activiteiten in Arona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.