Datums kiezen

Arouca
Dagtochten naar

Dagtochten naar
7 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Arouca

Arouca

Andere activiteiten in Arouca

Wil je alle activiteiten in Arouca bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Arouca

De chauffeurs waren punctueel en beleefd. Leuke koffiepauze halverwege.! De loopbrug en brug spectaculair. De lunch was niet van deze wereld wat betreft smaken en kwantiteit. Het restaurant serveerde een feestmaal dat representatief was voor de typische keuken. - gewaardeerd na een paar uur wandelen. Misschien zou dit voor minder geld kunnen worden gedaan, als u uw eigen vervoer had. Maar het gemak en de gastvrijheid - de moeite waard..5 sterren

Spannend om de brug over te steken en over de loopbruggen in de natuur te wandelen. Mooie tour, geweldige lunch. Ook mooi is het bezoek aan Aveiro met een typische boottocht en een stop in Costa Nova. Philip, de gids was knap, professioneel en behulpzaam. Ook geweldige multiculturele groep?

The Paiva walkways bring you to a really beautiful place with magnificent views in Portugal. Our tourguide Diogo made everything go smooth and made this trip a very nice experience. The Portuguese sweets and the multi-course Portuguese lunch were more than delicious. I want to go again!

Hallo, ik heb de tour alleen gedaan en ik ben heel blij. Alles werkte prima, onze gids Filip was grappig, knap, veel informatie, zorgde voor iedereen, gewoon geweldig! De traditionele maaltijd na de wandeling was erg lekker. De rondleiding is zeker een aanrader! Arouca-brug is prachtig!

Unsere Guide, Pepito, und seine Begleitperaon waren ganz toll! Sehr unterhaltsam und freundlich. Service (ophalen, afzetten, Restauratie) erstklassig! Wanderung (8 km) gut machbar, super Aussicht en tolles Erlebnis. Empfehlenswert! Geld-Leistungsverhältnis mehr als gerecht!