Art Deco Historic District

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Miami Beach

Sitemap Art Deco Historic District

Wil je alle activiteiten in Art Deco Historic District ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 326 beoordelingen

Zeer goede tour met een erg leuke gids

Onze gids José kwam ons op het afgesproken tijdstip ophalen in een minibus recht voor ons hotel. José is een erg aardige en behulpzame man van Cubaanse afkomst die heel goed Duits spreekt. De stadstour werd door hem in het Duits uitgevoerd. Hij gaf ons veel achtergrondinformatie over Miami en Florida en de mensen die daar woonden, wat we erg interessant vonden. De daaropvolgende boottocht langs de villa's van de rijken en schoonheid werd helaas alleen door de exploiterende bootmaatschappij in het Engels en Spaans uitgevoerd, wat een beetje jammer was omdat de dame op de boot heel snel sprak en je er maar de helft van kon horen. Over het algemeen waren we echter zeer tevreden over de tour; het was zeer informatief en onze gids José gaf duidelijke mededelingen over stops en tijden met betrekking tot de verdere reis. Bedankt José!

Deze tour geeft in korte tijd een heel goed beeld van Miami. Je rijdt in een minibusje door de belangrijkste straten van miami- beach en gaat daarna naar Miami doen- town. Wynwood Wallis met alle schitterende muurschilderingen is fantastisch. De stop zou hier langer kunnen om meer te genieten. Dan door naar de boottocht langs de huizen van beroemdheden. Ook bij bayside Marketplace zou wat extra tijd beter zijn, om nog even wen drankje te dien en te genieten van het uitzicht in de haven of om naar het park te gaan. Dan door naar little Havana en op de terugweg door de luxe wijk Ciral Gables. De chauffeur gaf heel veel informatie onderweg, dus weten we nu veel over de geschiedenis van Miami. Zeker doen deze tour!

Aura onze gids was geweldig. Eerst lieten ze ons zien hoe we op de segways in de showroom moesten rijden totdat we ons op ons gemak voelden. De tour was geweldig en ze stopten en gaven ons wat ocean drive hotelgeschiedenis. We hebben een geweldige tijd gehad. Het was veel leuker dan ik had verwacht. We zullen nu segwaytours doen waar we ook zijn.

leuke atractie die je voorziet van veel nuttige informatie.

In sommige bussen was een gids aanwezig die al rijdend informatie verstrekte. Soms gebeurde dat in 2 talen (Engels en Spaans). Als je daar niet naar wilde luisteren kon je ook kiezen uit één van de 6 kanalen (talen) met voorgeprogrammeerde informatie die synchroon met de tour gegeven werd. Prima service.

prima manier om de stad in korte tijd te verkennen. Leuke gidsen, sommige zelfs heel leuk en humoristisch.