Artis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Artis: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Dierentuin ARTIS: entreeticket

  1. Dierentuin ARTIS: entreeticket

  In dierentuin ARTIS Amsterdam komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, schepsel, gebouw, microbe en planeet heeft zijn eigen verhaal. ARTIS vertelt sinds 1838 deze verhalen en elke dag worden er nieuwe geboren. Beleef het allemaal zelf met je entreeticket. Verwonder je over de wonderen van de ruimte in het ARTIS Planetarium. Bekijk de giraffen, zebra's, struisvogels en springbokken vermengd op de savanne. Voel het gefladder van talloze vleugels in het vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen die in het grote Aquarium zwemmen. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en rijkdom van planten. Doe je smaakpapillen een plezier op de Plantage, een café-restaurant. Ontspan in een stoel in de buurt van de fontein op het Artisplein. Beleef de natuur en ontdek zijn betekenis voor de beschaving, omdat een beter begrip van natuur meer voor respect voor al h...

  Geweldig. Tickets voor de tijd gekocht en genoten van deze mooie oude dierentuin. Waren wat vroeg maar dat was geen enkel probleem. Ook het parkeren ging naar wens.

 • Amsterdam: I amsterdam City Card

  2. Amsterdam: I amsterdam City Card

  Haal zo veel mogelijk uit je verblijf in Amsterdam met een I amsterdam City Card en krijg gratis entree tot talloze topmusea en attracties, waaronder het Van Gogh Museum (met de optie voor gereserveerde toegang), het Rijksmuseum, de Hermitage Amsterdam en het Rembrandthuis Museum. De kaart geeft je ook korting op andere attracties, zoals het Rijksmuseum, de Heineken Experience, Madame Tussauds en de Amsterdam Dungeon. De kaart is geldig voor 24, 48, 72 of 96 uur. Na het eerste gebruik kun je tijdens je gekozen geldigheidsduur onbeperkt gebruiken van het openbaar vervoer waardoor je de stad gemakkelijk kunt verkennen. Je krijgt ook een gratis rondvaart bij diverse rondvaartorganisaties op vele locaties in Amsterdam. Volledige lijst aanbiedingen I amsterdam City Card Profiteer van gratis entree* met de I amsterdam City Card bij de volgende musea en bezienswaardigheden: Gratis toe...

  Tram, metro en musea (met uitzondering van Rijksmuseum) vlot bruikbaar. Tip! Korting Rijksmuseum bruikbaar maken voor onmine boeking.

 • Amsterdam: sla de rij over bij Micropia

  3. Amsterdam: sla de rij over bij Micropia

  Bij Micropia leer je de kleinste en succesvolste levensvormen kennen. Met je entreeticket met voorrang kom je erachter dat elk mens ongeveer 1,5 kilogram aan microben met zich mee draagt. Microben zijn overal en bepalen je wereld. Je kunt dit direct zelf ervaren dankzij speciaal ontworpen 3D-apparaten waarmee je kunt zien hoe microben bewegen, eten en zich vermenigvuldigen. Leer de leefomgeving van extremofielen (micro-organismen die onder de extreemste omstandigheden kunnen overleven) kennen en kom dankzij een lichaamsscan oog in oog te staan met je bloedeigen micro-organismen. Na een bezoek aan Micropia bekijk je jezelf en de wereld waarschijnlijk met een heel andere blik.

 • Amsterdam: 2 uur Stand Up Paddle Board Tour

  4. Amsterdam: 2 uur Stand Up Paddle Board Tour

  Peddel door het hart van Amsterdam en ontdek de stad tijdens een leuke en actieve tour. Passeer bruggen, prachtige herenhuizen en beroemde musea. Ervaar de stad vanaf het water tijdens een 2-uur durende paddle-boarding tour langs de grachten en de rivier de Amstel. Je tour begint in een rustig gedeelte van het kanaal, zodat je kunt wennen aan het paddleboard. Als je je eenmaal veilig voelt, steek je de Amstel over en ga je de stad in. Bewonder prachtige huizen langs de rivier en peddel door het netwerk van kanalen en bruggen. Afhankelijk van het vaardigheidsniveau van de groep, ga je peddelniveau terug via de Wallen of de Oude Waal. Beide locaties hebben veel hoogtepunten om te bekijken. Het laatste deel van de tour neemt je mee langs het Nautisch Museum en een replica 18e-eeuws schip, voordat je eindigt bij het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Sitemap Artis

Wil je alle activiteiten in Artis ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Artis

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.020 beoordelingen

Zeer ruim dierenpark. Mooi opgedeeld in de verschillende continenten! Eet- en drankgelegenheden zijn aanwezig. Een duidelijke wandelroute zou handig geweest zijn zodat je zeker was dat je alle dieren hebt gezien.

Geweldig. Tickets voor de tijd gekocht en genoten van deze mooie oude dierentuin. Waren wat vroeg maar dat was geen enkel probleem. Ook het parkeren ging naar wens.

De totaal vernieuwde opzet van de dierentuin Het was wel heel lang gelden dat we Artis bezochten.

Als je veel musea gaat bezoeken, is het kopen van deze kaart absoluut de moeite waard

Echt geweldige ervaringen en geweldige service, het is handig en bespaart geld