Artis

Artis

Artis: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: ARTIS Amsterdam Royal Zoo toegangsbewijs

1. Amsterdam: ARTIS Amsterdam Royal Zoo toegangsbewijs

De oudste dierentuin van Nederland en de op vier na oudste ter wereld in het centrum van Amsterdam. Ontdek het nieuwe leeuwenverblijf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die naast elkaar leven in het Boshuis en Vogelhuis. Wandel door het historische stadspark met zijn vele monumenten, eeuwenoude bomen en perken vol kleurrijke en geurige bloemen. Kijk hoe giraffen, zebra's en kudoes elkaar ontmoeten op de savanne. Bekijk de dagindeling voor de presentaties van de dierenverzorgers en bekijk en leer meer over de zeeleeuwen, Aziatische olifanten en andere dieren. Bezoek het Planetarium voor een reis door de ruimte (entree inbegrepen) en maak een reis door het zonnestelsel om te ontdekken of de aarde uniek is in onze voorstelling Worlds Beyond Earth (vanaf 7 jaar). Voel het fladderen van ontelbare vleugels in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de botanische tuin en neem een rustpauze in een van onze vegetarische restaurants. Ervaar de natuur en ontdek de betekenis ervan voor de beschaving, want een beter begrip van de natuur leidt tot meer respect voor al het leven om je heen.

Amsterdam: Fietstour met gids door het centrum van Amsterdam

2. Amsterdam: Fietstour met gids door het centrum van Amsterdam

Ontdek de bezienswaardigheden van het centrum van Amsterdam met een deskundige gids aan je zijde. Je komt meer te weten over de cultuur van de stad, ziet belangrijke historische bezienswaardigheden en beroemde hotspots, maar ook minder bekende lokale favorieten.  Begin je reis in de buurt van het Centraal Station, ga langs de indrukwekkende A'DAM Tower, en dan naar de Westelijke Eilanden, waar je charmante ophaalbruggen, oude pakhuizen en chique kunstenaarsstudio's vindt.  Trap verder over de Brouwersgracht en bezoek de trendy Jordaan en Negen Straatjes, boordevol boetiekjes, sfeervolle cafés en hippe restaurants. Terwijl je dieper het centrum van de stad in fietst, ga je de grachtengordel in en flits je langs de Westerkerk en het historische Anne Frank Huis.  Rond het Leidseplein, met haar vele theaters en bruisende nachtleven, vind je ook vele straatartiesten en muzikanten.  Na alle opwinding heb je wel een aangename pauze in het Vondelpark, het grootste park van Amsterdam en wellicht het bekendste park van ons land, verdiend. Vervolgens maak je een rondje door het Museumkwartier en rij je door de smalle straatjes van De Pijp.  Steek de iconische Magere Brug, een houten ophaalbrug over de rivier de Amstel, over en kom uit bij de beroemde dierentuin Artis, waarna je naar het Maritiem Kwartier gaat.  Bewonder in de Zouthaven de indrukwekkende replica van een 17e-eeuws VOC-schip, voordat je weer terugkeert naar waar je fietstocht begon.

Amsterdam: City Card met gratis toegang en openbaar vervoer

3. Amsterdam: City Card met gratis toegang en openbaar vervoer

Haal het meeste uit je tijd in Amsterdam met een I amsterdam Citycard, en geniet van gratis toegang tot veel van de topmusea en attracties van de stad, zoals het Rijksmuseum, H'ART Museum, Moco Museum en Museum Het Rembrandthuis. Profiteer van korting op de toegang tot andere attracties, zoals Heineken Experience, Johan Cruijff Arena en Amsterdam Dungeon. De kaart is geldig voor 24, 48, 72, 96 of 120 uur vanaf het eerste gebruik en geeft onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in de stad. Geniet van één gratis grachtenrondvaart van verschillende rondvaartbedrijven op veel locaties in Amsterdam en 24 uur per dag gratis fietsverhuur. Volledige lijst met aanbiedingen die zijn inbegrepen in de I amsterdam Citycard Gratis toegang tot de volgende musea/attracties (reserveren kan nodig zijn): - Allard Pierson Museum Amsterdam - Amsterdam Museum - Amsterdam Pipe Museum - Amsterdam Tulpenmuseum - Architectuur Centrum Amsterdam - ARTIS Koninklijke Dierentuin - ARTIS Micropia - ARTIS Groote Museum - Cobra Museum Amstelveen - Diamant Museum - Foodie tours met gids - Ambassade van de Vrije Geest - EYE Filmmuseum - Mode voor Goed - Foam - Fotografiemuseum Amsterdam - Leuk Bos - Gassan Diamanten - Geelvinck Pianola Museum - Grachtenmuseum - H'ART Amsterdam - Hortus Botanicus - Botanische Tuin - Huis Marseille - Museum voor Fotografie - Joods Cultureel Kwartier - Portugese Synagoge - Joods Museum - Joods Cultureel Kwartier - Luther Museum - Moco Museum - Molen van Sloten & Kuiperijmuseum - Museum de Dageraad - Museum Ons' Lieve Heer op Solder - Museum Het Rembrandthuis - Museum Het Schip - Museum Tot Zover - Museum Van Loon - Museum Willet-Holthuysen - De Nieuwe Kerk Amsterdam - Museum voor Buitenkunst - Oude Kerk - Rijksmuseum - Het Scheepvaartmuseum - Wetenschapscentrum NEMO - De Studio NEMO - Stadsarchief Amsterdam - Stedelijk Museum Amsterdam - DIT IS HOLLAND - Tropenmuseum - Verzetsmuseum - Woonbootmuseum - Woonbootmuseum In Haarlem: - Frans Hals Museum - Teylers Museum - Verwey Museum In Volendam/Marken: - Rederij Volendam Marken (veerboot) - Volendams Museum In Enkhuizen: - Zuiderzeemuseum In Zaanse Schans bijv: - Zaans Museum & Verkade Experience - Kuiperij Tiemstra - Wevershuis - Molens 25% Korting: Muziek & Podium - Bimhuis - Jazz - Boom Chicago - Engels improvisatie comedy theater - Muziekgebouw aan 't IJ - Hedendaagse muziek & klassieke muziek - Nationale Opera & Ballet - Nationale Opera & Ballet 25% Korting op attracties, bijv. - Het Kerker van Amsterdam - Johan Cruijff ArenA Stadion rondleidingen - Fabrique des Lumieres - Heineken ervaring - Huis van Bols Cocktail & Jenever Experience (18+) - NXT Museum - Ons Huis - Rembrandts Amsterdam - STRAAT museum 25% korting bij Transport & Verhuur

Amsterdam: ARTIS-Micropia Microbe Museum Toegangsbewijs

4. Amsterdam: ARTIS-Micropia Microbe Museum Toegangsbewijs

Bij ARTIS-Micropia maak je kennis met de kleinste en succesvolste vormen van leven. Met je entreeticket kom je erachter dat elk mens ongeveer 1,5 kilo aan microben met zich mee draagt. Microben zijn overal en geven vorm aan jouw wereld. Dat kun je meteen ervaren met microscopen waarmee je kunt zien hoe levende microben zich verplaatsen, eten en voortplanten. Leer de leefomgeving kennen van extremofielen, dat zijn micro-organismen die onder de extreemste omstandigheden kunnen overleven. En kom dankzij een lichaamsscan oog in oog te staan met je hoogsteigen micro-organismen. Na een bezoek aan ARTIS-Micropia zul je waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier naar jezelf of de wereld kijken.

Ontdek Amsterdam als een local op de fiets met optionele rondvaart

5. Ontdek Amsterdam als een local op de fiets met optionele rondvaart

Ontdek Amsterdam als een echte local en verken de stad tijdens een ontspannen fietstocht. Sluit je aan bij je gids die deskundig inzicht geeft in verborgen bezienswaardigheden van de stad, maar ook leuke weetjes over opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het Museumplein, de Heineken Experience en het Centraal Station. Ontmoet je gids in het hart van de stad en ga fietsen langs de iconische grachten van Amsterdam. Ontdek meer over de geschiedenis van de stad terwijl je langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden komt, waaronder de Singelgracht, het bruisende Centraal Station, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Ontsnap aan de hordes drukte van de binnenstad en rijd door de trendy lokale wijken Jordaan en De Pijp. Geniet onderweg van verschillende stops om lokale geheimen te ontdekken, weg van de gebruikelijke toeristische attracties. Pauzeer op enkele van de meest pittoreske locaties in de stad, waaronder de Molen de Gooyer, de Hortus Botanicus en de Magere Brug die de rivier de Amstel oversteekt. Tijdens de rondleiding kan uw gids ook de beste lokale aanbevelingen geven om het meeste uit uw verblijf in de stad te halen. Als je meer van de prachtige waterwegen van Amsterdam wilt zien, kies dan voor een rondvaart van 1 uur nadat je fietstocht is afgelopen. Leun achterover en ontspan terwijl u historische grachtenpanden en schattige bruggetjes bewondert, te midden van het zachte geluid van boten die over het water varen.

Amsterdam: Hop-on Hop-off bustour & toegang Van Gogh Museum

6. Amsterdam: Hop-on Hop-off bustour & toegang Van Gogh Museum

Ontdek het beste van Amsterdam en leer hoe het deze stad de culturele hoofdstad van Nederland is geworden, tijdens een hop on, hop off-ervaring per bus met airconditioning.  Met je 24-uurskaart zie je vele van de monumenten in het historische centrum van Amsterdam, een van de grootste in Europa. Je rijdt door de pittoreske straatjes van de grachtengordel en bewondert de smalle koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw en de mooie binnenschepen van de moderne tijd.  Ga langs vele van de belangrijkste bezienswaardigheden in Amsterdam, zoals het Spui, de Windmolen, het Museumplein, de Westerkerk en het Anne Frank Huis. Vanuit een bus met een glazen dak heb je een panoramisch uitzicht en audiocommentaar in 16 talen.  Rode lijn - Bij sommige haltes wordt alleen tijdens het zomerseizoen gestopt: Halte 1 - Centraal Station (tegenover LOVERS Canal Cruises) Halte 2 - Amsterdam Rivier Cruises / De Ruyterkade (alleen in de zomer) Halte 3 - Passenger Terminal Amsterdam Halte 4 - Gassan Diamonds Halte 5 - Oude Jodenbuurt Halte 6 - Koninklijk Theater Carré Halte 7 - Heineken Experience Halte 8 - Museumplein Halte 9 - Leidse Plein Halte 10 - Jordaan Halte 11 - Westerkade Groene lijn - De route verschilt in de zomer en de winter: Halte 1 - Centraal station West Halte 2 - Passenger Terminal Amsterdam (deze hou op rijdt alleen op reis dagen) Halte 3 - NEMO Science Museum Halte 4 - Gassan Diamonds Halte 5 - Xtracold Icebar Amsterdam Halte 6 - Gouden Bocht (zomer) / Albert Cuypmarkt (winter) Halte 7 - Leidseplein (zomer) / Rijksmuseum (winter) Halte 8 - Spiegelgracht (zomer) / Westermarkt - Anne Frank Huis (winter) Halte 9 - Hermitage Amsterdam (alleen in de zomer) Halte 10 - Scheepvaartmuseum (alleen in de zomer) Blauwe lijn - Deze lijn opereert alleen tijdens het zomerseizoen: Halte 1 - Centraal Station (tegenover LOVERS Canal Cruises) Halte 2 - Amsterdam-Noord Halte 3 - Anne Frank Huis Halte 4 - Leidseplein Halte 5 - Spiegelgracht Halte 6 - Albert Cuypmarkt Halte 7 - Rijksmuseum Halte 8 - Westermarkt / Anne Frank Huis Het zomerseizoen duurt van halverwege maart tot halverwege oktober en het winterseizoen duurt van  halverwege oktober tot halverwege maart. Ter aanvulling van de rondleiding biedt dit arrangement een toegangsticket met tijdslot voor het Van Gogh Museum op het Museumplein. Ontdek de uitgebreide collectie die gewijd is aan de kunst van de Nederlandse meester, Vincent Van Gogh.

Amsterdam: ARTIS-Groote Museum Toegangsbewijs

7. Amsterdam: ARTIS-Groote Museum Toegangsbewijs

Verken de vergelijkingen van mens en natuur om hen heen, inclusief de flora en fauna van de wereld. Leer theorieën over hoe psychologie en biologie gerelateerd zijn. Van communicerende planten tot een wedstrijd met een chimpansee of een geurtunnel waar herkenning en emotie elkaar afwisselen: je gaat op persoonlijke expeditie, kriskras door het museum. Betreed het museum met vragen over de natuur om je heen, en vertrek met nog meer vragen over de wereld om je heen. Denk na over gedachten als: Wat maakt jou anders dan een gorilla of een bosviooltje? Ben jij echt zo anders? Krijg inzicht in of de wereld buiten jou of binnenin jou is. Zie hoe je geluiden maakt met je stembanden, test je emoties, proef je toekomst en ruik je verleden. In het museum ontdek je wat je darmen, een regenworm, een boomwortel en je gezondheid met elkaar gemeen hebben.

Amsterdam: Oude binnenstad zelf begeleide audiowandeling

8. Amsterdam: Oude binnenstad zelf begeleide audiowandeling

De oostkant van het oude Amsterdam was ooit een centrum van internationale handel en verkenning, met delen van de stad die vanaf de jaren 1600 een grote joodse gemeenschap trokken. Tijdens deze wandeltocht vertel ik je over deze maritieme geschiedenis en leid ik je door de oude Joodse wijk, de Jodenbuurt. Terwijl je door de havengebieden, steegjes en kanalen van de oude oostkant dwaalt, zal ik de verhalen delen die door de straten zweven. Je hoort over de Nederlandse vloot, ooit de machtigste ter wereld, de eeuwige Engels-Nederlandse oorlogen, en hoe het oude Navy Warehouse - nu het National Maritime Museum - heeft bijgedragen aan een van de ergste nederlagen in de geschiedenis van de Britten Marine. Over musea gesproken, we zullen er verschillende doorgeven die u misschien wilt opnemen in uw Amsterdamse verkenningen, waaronder: • NEMO Science Museum, het groene gebouw in de vorm van een schip en gebouwd in wat ooit de zeearm was die Amsterdam met de oceaan verbond • Hermitage Amsterdam, waar veel Nederlandse kunstwerken zijn verzameld door de Russische tsaren • Museum het Rembrandthuis, gemodelleerd naar de stijl van rond 1600 • Verzetsmuseum Amsterdam (het Museum van WO II-verzet) waar u kunt zien hoe het leven van de lokale bevolking tijdens de oorlog was Tijdens deze Amsterdamse tour heb je ook de kans om: • Ontdek de rijke tradities van de Sefardische joden tijdens een bezoek aan de Portugese Synagoge van Amsterdam, al eeuwenlang de grootste synagoge ter wereld • Ontdek hoe de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust de joodse bevolking van Amsterdam bijna volledig wegvaagden • Bewonder de vele gedenktekens in de Joodse wijk, waaronder het National Holocaust Names Monument en het Memorial to Auschwitz Victims • Wandel over de Waterlooplein Markt, een van de grootste en oudste vlooienmarkten van de stad • Zie Hortus Botanicus Amsterdam en dierentuin ARTIS, een van de oudste botanische tuinen en dierentuinen ter wereld • Hoor over binnenvaartschepen en traditionele Nederlandse zeilschepen, waaronder de prachtig opgeknapte Oost-Indiëvaarder Ga met me mee op deze twee uur durende wandeling terwijl we over een dozijn kunstmatige eilanden springen en langs meer dan een dozijn musea.

Amsterdam: Ontdek Pas met meer dan 35 attracties

9. Amsterdam: Ontdek Pas met meer dan 35 attracties

Download je Explore Pass op je smartphone en begin met het plannen van je reis naar Amsterdam. Kies uit Explorer passen met 50, 75 of 100 Explorer Points. Wissel de Explorer Points in voor toegang tot de attracties van je keuze. Stel de perfecte route samen, afgestemd op jouw interesses. Krijg toegang tot een live boekingsapp waar je de beschikbare attracties en tours kunt bekijken, je route kunt samenstellen, je tickets kunt boeken en je punten kunt bijhouden. Doorkruis de stad gemakkelijk met 24 uur per dag toegang tot de City Sightseeing Amsterdam Hop-On, Hop-Off bus. Veel attracties in Amsterdam zijn snel uitverkocht. Met uw Explore Pass koopt u tickets ver van tevoren, zodat u zeker weet dat u alles kunt zien wat u wilt. Kies je favorieten uit de volgende attracties die in de pas zijn opgenomen (beschikbare attracties kunnen veranderen, controleer altijd de app of de website): - Amsterdam Icebar - Amsterdam Light Festival Grachtenrondvaart vanaf Restaurant Loetje (seizoensgebonden) - Amsterdam Museum - ARTIS Micropia - ARTIS Koninklijke Dierentuin - BODY WORLDS Het geluksproject - 24-uurs City Sightseeing Amsterdam - Hop-on, Hop-off Bus ticket - Diamant Museum - Verzetsmuseum - Fatbike tochten - Schuim - Hash Marihuana & Hennep Museum - Heineken Experience - Huis van Bols - Joods Cultureel Kwartier - Keukenhof (alleen entree) (seizoensgebonden) - LOVERS Grachtenrondvaart - LOVERS Semi-Open Rondvaart - LOVERS Wijn & Kaas rondvaart - Madame Tussauds Amsterdam - Moco Museum - Nationaal Scheepvaartmuseum - NEMO Wetenschapsmuseum - New York Pizza van LOVERS Cruise - Pannenkoeken cruise - Rood Licht Geheimen - Museum Het Rembrandthuis - Rijksmuseum - Ripley's Geloof het of niet! - Stedelijk Museum - De Kerker van Amsterdam - Ondersteboven Amsterdam - DIT IS HOLLAND - Martel Museum - Van Gogh Museum - Museum Willet-Holthuysen - WONDR Ervaring

Amsterdam: Onvertelde verhalen uit de Tweede Wereldoorlog Privétour

10. Amsterdam: Onvertelde verhalen uit de Tweede Wereldoorlog Privétour

Samen gaan we op reis door de onvertelde geschiedenis van Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. We wandelen langs prachtige oude gebouwen die de stille getuigen zijn van de verhalen die ik zal vertellen. Ik zal bekende en onbekende gebeurtenissen vanuit verschillende (nieuwe) perspectieven vertellen, puttend uit recent onderzoek en persoonlijke getuigenissen. De uitroeiing van 70.000 Joodse 'Amsterdammers' heeft littekens achtergelaten in de stad. Het zijn littekens die nauwelijks meer met het blote oog te zien zijn, maar die je na onze reis niet meer over het hoofd zult leren zien.

15 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Artis: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Artis

Wil je alle activiteiten in Artis bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Artis

Gemiddelde beoordeling

4.5
(5.637 beoordelingen)

Het was een geweldige ervaring, gaande van het zien van overal fietsende mensen tot het gevoel deel uit te maken van de continue stroom fietsers in Amsterdam. De gids, Miriam, kon niet leuker en verantwoordelijker zijn voor haar groep. De beste ervaring van onze reis.

Voordeliger reizen dankzij de stadskaart. Gedurende 3 dagen heb ik € 60 minder uitgegeven dan wanneer ik de kaart niet had gehad, gezien de bezoeken, uitstapjes en het openbaar vervoer die ik heb gemaakt

Martina heeft fantastisch werk verricht door de Joodse ervaring in Amsterdam aan het licht te brengen en was zeer behulpzaam tijdens onze rondreis door de stad!

Zeer interessant, leuk en erg informatief museum, het is interessant voor alle leeftijden. Ik raad de ervaring ten zeerste aan.

Akkoord. Niet genoeg tijd om alles te doen. De IAm-kaart is geweldig