Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Vanuit de haven van Ashdod: begeleide dagtocht naar Masada en de Dode Zee

Activiteitenaanbieder: Bein Harim Israel Tours

Vanuit de haven van Ashdod: begeleide dagtocht naar Masada en de Dode Zee

Activiteitenaanbieder: Bein Harim Israel Tours

Vanaf € 111,26 per persoon

Doe mee aan een dagtocht onder leiding van een gids vanuit de haven van Ashdod en ga eropuit om Masada, Ein Bokek en de Dode Zee te verkennen, voordat je op tijd terugkeert naar de haven van Ashdod voor het vertrek van je cruiseschip.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Spaans, Engels

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek de archeologische overblijfselen op de top van Masada met uitzicht op de Dode Zee
 • Ontspan en zwem ongeveer 1,5 uur op het strand van Ein Bokek aan de Dode Zee
 • Profiteer van de natuurlijke therapeutische eigenschappen van het Dode Zeewater
Volledige beschrijving
Op het moment dat u van uw cruiseschip in de haven van Ashdod stapt, bent u in de bekwame handen van een professionele gids. De dag begint met een rit naar het zuiden door steeds veranderende landschappen totdat je het Judese gebergte bereikt. Geniet vervolgens van de spanning van de kronkelende weg die je onder de zeespiegel naar het laagste punt op aarde brengt. We pauzeren even om van het uitzicht te genieten en maken een foto van het bord dat aangeeft dat we nu onder zeeniveau gaan. Onze eerste stop is bij Masada, een enorme rotsformatie van 434 meter hoog. Berijd de kabelbaan naar de vlakke top van Masada, waar je een fantastisch uitzicht hebt op de woestijn en de Dode Zee beneden. Je gids geeft je een rondleiding langs de overgebleven gebouwen van het paleisfort van koning Herodes. Kom meer te weten over de geschiedenis van Masada en hoe het diende als een onaantastbaar toevluchtsoord voor Herodes en later voor Joodse rebellen. Leer hoe koning Herodes dit paleiscomplex bouwde in 37BC-31BC en bekijk mozaïeken en archeologische overblijfselen van een Romeins badhuis, opslagruimten, wachthuisjes, paleizen en meer. Aan het einde van de Masada-tour kun je tijd doorbrengen in het Masada-museum aan de voet van de berg. Het museum heeft meer dan 500 voorwerpen die in Masada zijn ontdekt, en er is een informatieve film over de geschiedenis van Masada. We gaan verder van Masada naar Ein Bokek, een hotel- en resortgebied aan de kust van de Dode Zee. Hier kunt u genieten van het strand van Ein Bokek. De tour stopt voor een lunchpauze in een restaurant aan de voet van Masada of op het strand. Breng de resterende tijd door met ontspannen op het strand en genieten van de unieke omgeving van de Dode Zee. Probeer je huid te verstikken in de mineraalrijke zwarte modder van de Dode Zee, of dobber in het hyperzoute water. Het water is zo dik van het zout dat je niet kunt zinken! Het water van de Dode Zee, modder en zelfs de zon van de Dode Zee staan bekend als therapeutisch voor lichaam en geest. Na een bevredigende dag vol nieuwe ervaringen rijden we via de stad Arad terug naar uw cruiseschip in de haven van Ashdod.
Inbegrepen
 • Vervoer heen en terug vanaf de cruisehaven van Ashdod
 • Toegangsprijzen
 • Professionele gids
 • Eten en drinken
 • Tips
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 5 jaar
 • Mensen die slecht ter been zijn

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Wanneer je aankomt in de haven, wacht een gids van Bein Harim je op met een bord met de tekst "Bein Harim".

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril
 • Hoed
 • Zwemkleding
 • Handdoek
 • Zonnebrandcrème
 • Water

Goed om te weten

 • Bij het maken van uw boeking is het belangrijk om de naam van uw schip en de geplande tijd van aanmeren te vermelden.
 • De bovenstaande route is gepland voor een 9-uur durende Masada- en Dode Zee-tour vanuit de haven van Ashdod met een ophaaltijd van 08:00 uur en een inlevertijd van 17:00 uur.
 • We zijn verplicht om u terug te brengen naar uw cruiseschip voor het geplande vertrek. Om dit te doen, worden dagtochten vanaf de cruisehaven van Ashdod na 8:00 ingekort en zijn sommige van de geplande locaties voor deze reisroute mogelijk niet inbegrepen.
 • De tour is alleen beschikbaar voor klanten die aankomen op cruiseschepen in de haven van Ashdod.
 • Af en toe kunnen we bepaalde sites niet bezoeken vanwege beperkte toegankelijkheid, veiligheidsproblemen, vakantiefestiviteiten, enz.
 • We raden u aan om water, een hoed, zonnebrandcrème, een badpak, een handdoek mee te nemen en comfortabele schoenen te dragen. Breng sandalen of ander geschikt schoeisel mee om in het water te dragen, want de zeebodem van de Dode Zee kan glad zijn. Deze tour is niet aan te raden voor mensen met beperkte mobiliteit.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 25 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Heel interessante uitstap met een zwemmen in de Dode Zee en een kultureel deel in Massada. Wel niet zeer geschikt voor mensen die niet voldoende mobiel zijn daar Massada op en zeer oneven terrein ligt met meerdere trappen. Door vertraging alsook de uurverandering bij de liften in Massada (zomer/winter) was het bezoek nogal gehaast. Spijtig is de afstand vanuit Ashdod nogal groot met een busrit van 2 uur voor de boeg, wel over zeer goede wegen. Speciaal bedankt aan de organisator ter plaatse want door de immigratie in Israël zijn wij 2 uur later van boord gekomen. Ze hebben er alles aan gedaan om ons toch nog op de bus voor onze uitstap te krijgen.

Verder lezen

23 november 2022

The guide Radian really made the trip. He had great English and was very knowledgeable and helpful. He remained very calm under difficult circumstances., this trip is great value for the price as same trip on the ship was 300 usd. Big problem at start, 1.5 hours of our time lost due to the bus not being allowed into port to pick us up. this made the day rushed at the end. When we arrived at the dead sea the resort was closing in 45 minutes. Would suggest no lunch break is taken at Masada and more time given at the dead sea. The restaurant at Masada was rubbish very unorganised and expensive. We had to eat over 1.5 hours to get the gondola but it was worth it. Despite all these small issues it was a great day and I would Do it again. Take sunscreen, hat , water and good shoes. Thank you Radian, we missed you in Jerusalem.

Verder lezen

26 oktober 2022

Vertalen

Professional presentation and knowledgeable

17 november 2022

Vertalen

Product ID: 427916