De populairste activiteiten van Asilah

Van Tanger: dagtour Tanger, Asilah en Cape Spartel

1. Van Tanger: dagtour Tanger, Asilah en Cape Spartel

Deze tour is een combinatie van bezienswaardigheden en cultuur. Bezoek zowel de Kaap Spartel- als de Hercules-grotten, maak ook een ritje op een kameel voor een panoramisch uitzicht over de stad, en ga naar de witte parel van het noorden. Ontdek de Medina, de Kasbah en de prachtige stranden van Marokko. Nadat je bent opgehaald bij het vliegveld, de haven of je hotel in Tanger, begin je de tour rond 9:00 uur. De dag zal gewijd zijn aan het ontdekken van het prachtige Tanger en Asilah. Bij aankomst in Asilah begint u aan een wandeltocht om de oude medina, middeleeuwse wallen en de werkplaatsen van ambachtslieden te ontdekken. Ervaar het leven van de lokale bevolking en begin de geschiedenis, cultuur en levensstijl van het gebied te begrijpen. Krijg gedurende de dag inzichten van uw Engels-, Spaans-, Frans- en Arabischsprekende chauffeur. Ga terug naar Tanger en geniet van 2 uur vrije tijd in de oude medina van Tanger met de mogelijkheid om de Joodse wijk en synagoge, de Amerikaanse gezantschap en het Joodse kerkhof te zien, om de Grand Socco, Mendoubia Park en de markt te zien.

Van Tanger: Asilah City Tour

2. Van Tanger: Asilah City Tour

Ervaar de rijke geschiedenis van Asilah, een van de oudste steden van Marokko, op slechts 45 km van Tanger. Kies tussen een dagtocht vanuit Tanger (per privétransfer) of een dagtocht (met overtocht per veerboot). Begin de tour met ophalen om 10.00 uur vanuit je hotel in Tanger. Ontmoet je privégids en vertrek in een busje met airconditioning in zuidelijke richting naar Asilah. Maak bij aankomst een wandeling door de smalle straatjes van de ommuurde medina en leer over de geschiedenis van de stad. Bewonder het weidse uitzicht op zee en de kust terwijl je langs het paradijselijke strand en de stadswallen van de stad wandelt. Neem een pauze van de geschiedenis om Asilah te waarderen als een hedendaags cultureel centrum. Het toeristisch georiënteerde Summer Arts Festival loopt tijdens de warmere maanden. Terwijl het nabijgelegen San Bathrolome, een kerk gebouwd door Franciscaanse priesters uit Noordwest-Spanje, het hele jaar door een leuke plek is om te bezoeken. Keer ten slotte rond 17.00 uur terug naar Tanger, waar je tour eindigt.

Asilah verkennen: een dag weg van Tanger

3. Asilah verkennen: een dag weg van Tanger

Ochtendvertrek (09:00 uur): uw avontuur begint met een handige ophaalservice bij uw hotel in Tanger. Onze deskundige gids heet u van harte welkom en geeft een kickstart aan uw ontdekkingsdag. Stop 1 - Cap Spartel (10:00 uur): We gaan naar Cap Spartel, waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee elkaar omhelzen in een adembenemend natuurspektakel. De iconische vuurtoren biedt panoramische uitzichten die je met ontzag zullen achterlaten. Stop 2 - Hercules-grotten (11:00 uur): onze reis gaat verder naar de raadselachtige Hercules-grotten. Verken de kamers en gangen van deze mystieke plek, nauw verbonden met de Griekse mythologie. Je zult gefascineerd zijn door de ingewikkelde rotsformaties. Lunchpauze (13:00 uur): We nemen je mee naar een lokaal restaurant voor een heerlijke Marokkaanse lunch. Proef de smaken van de regio, van aromatische tagines tot sappige zeevruchten, te midden van een charmante kustomgeving. Kameelrit op Achakar Beach (15:00 uur): Maak je klaar voor een opwindende kameelrit op het schilderachtige Achakar-strand. De ritmische beweging van de kameel neemt je mee langs de ongerepte kustlijn en creëert onvergetelijke herinneringen. Stop 3 - Assilah (17:00 uur): Als we Assilah bereiken, word je ondergedompeld in de artistieke ambiance van de stad. Ontdek de levendige medina, versierd met kleurrijke muurschilderingen, en maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking. Verken het artistieke hart van Assilah in je eigen tempo. Terugkeer naar Tanger (19:00 uur): Uw begeleide dagtocht wordt afgesloten met een comfortabele rit terug naar Tanger. Onze toewijding aan uw gemak zorgt ervoor dat u wordt afgezet bij uw hotel, wat het einde markeert van een opmerkelijke reis. Deze goed gestructureerde route biedt een uitgebalanceerde mix van natuurlijke wonderen, culturele onderdompeling en avontuur. Van de fascinerende Cap Spartel en de mysterieuze Hercules-grotten tot de serene kameelrit op Achakar Beach en de artistieke allure van Assilah, deze rondleiding belooft een onvergetelijke dag vol ontdekkingen. Boek vandaag nog uw reis en laat ons u meenemen op een onvergetelijk Marokkaans avontuur!

Tanger: privétour Assilah met kameelrit

4. Tanger: privétour Assilah met kameelrit

Ervaar de schoonheid en cultuur van Noord-Marokko tijdens onze rondreis door Tanger. Begin met een bezoek aan Cap Spartel, een voorgebergte met uitzicht op de Atlantische Oceaan, en de Hercules-grotten, genoemd naar de legendarische held. Maak een ritje op een kameel op het serene strand van Achakar. Daarna ga je naar Assilah om het charmante kustplaatsje te verkennen. Bewonder de levendige straatkunst van de oude stad en bezoek de Kasbah en middeleeuwse wallen. Ontmoet lokale kunstenaars, schilders en geniet van de relaxte sfeer van de Atlantische Oceaan. Geniet van de heerlijke Marokkaanse keuken en verken de zandstranden, ideaal voor watersporten en ontspanning. Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door de bezienswaardigheden en geluiden van Noord-Marokko."

Vanaf de Costa del Sol: privétour Tanger, Tetouan of Asilah

5. Vanaf de Costa del Sol: privétour Tanger, Tetouan of Asilah

Begin aan een culturele privédagtocht naar Tanger, Tetouan of Asilah. Kies welke van deze beroemde Marokkaanse steden je wilt bezoeken en maak gebruik van de ophaal- en terugbrengservice vanaf je accommodatie in Málaga, Marbella, Torremolinos, Benalmadena of Fuengirola. Begin de dagtocht met een rit naar de veerhavens van Tarifa of Algeciras. Neem de veerboot over de Straat van Gibraltar naar een van de drie gekozen locaties in Marokko.  Tanger: Maak een wandeling door een kleine kleurrijke souk, waarbij je de markten voor gedroogd fruit, groenten en specerijen ziet. Ontdek de straat met juweliers en luister naar de uitleg over Marokkaanse bruiloftsrituelen, en breng vervolgens een bezoek aan de rijke architectuur van de Medina(Oude Stad) en de Kasbah(oude vesting). Bezoek Cap Spartel, het indrukwekkende paleis van de sultan, de Necropolis, en de grotten van Hercules waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee samenkomen. Pauzeer bij een Atlantische duin om foto's te maken voordat je op een kameel langs de kust rijdt.  Tétouan: Maak een tocht langs de bezienswaardigheden in de oude en moderne steden. Verken een bruisende souk waar je zintuigen je meenemen op een reis langs geuren en kleuren, en koop wat mooie producten. Ga verder naar de Joodse wijk en de Spaanse wijk, waar je Plaza Rivera en het Spaanse Plein ziet.Laat je betoveren door de geschiedenis van deze prachtige stad zoals verteld door je gids.  Asilah: Rijd van Tanger naar Asilah en ontdek de pracht van deze plaats. Maak een wandeling door de smalle straten van de ommuurde medina en regale, en zie het bewijs van de voormalige Portugese bezetting van de stad. Bewonder de kleurrijke muurschilderingen die de muren sieren en verken een aantal ambachtelijke Marokkaanse winkels. Koop een uniek souvenir voordat je weer terugkeert naar Malaga.

Het noorden van Marokko in 3 dagen; Inclusief Fes

6. Het noorden van Marokko in 3 dagen; Inclusief Fes

Ontdek verschillende van de belangrijkste hoogtepunten van Marokko tijdens een driedaagse reis vanuit Tanger. Bezoek de charmante steden Asilah, Chefchaouen, Tetouan en het magische Fes; op tournee met een meertalige privéchauffeur. Dag 1: Tanger -- Tetouan -- Chefchaouen Ontmoet en begroet uw chauffeur in de ochtend, of u nu per veerboot of vliegtuig arriveert. Begin uw reis door naar Tetouan te gaan, de door UNESCO beschermde medina, en heb vrije tijd om de stad vanuit uw eigen perspectief te ontdekken. Ga in de middag verder naar de blauwe stad Chefchaouen. Ga naar je accommodatie om in te checken en volg een rondleiding met je lokale gids om de geschiedenis te ontdekken en te genieten van de blauw geschilderde straten. Dag 2: Chefchaouen – Fes Na het ontbijt in uw hotel/riad. Neem de weg naar de spirituele hoofdstad van Marokko; Maak je klaar om op pad te gaan richting de fascinerende stad Fes. Inchecken in uw hotel/riad; Volg een volledige rondleiding in een van de steden die vol en rijk zijn aan geschiedenis Dag 3: Fes – Asilah – Tanger Het programma van vandaag begint in de richting van Asilah; Een charmante artistieke en rustige stad. Slenter door de prachtig geschilderde witte straten en bezoek de plaatselijke haven. Maak een wandeling langs de wallen die door de Portugezen zijn gebouwd. Ga daarna terug in Tanger naar het voorgebergte Cap Spartel om te genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Geniet van een optionele kameelrit aan het zandstrand aan de Atlantische Oceaan voordat je de neolithische grotten van Hercules bezoekt. Ook zult u genieten van een 2 uur durende Kasbah en Medina-wandeltocht in Tanger. Rijd door de Ville Nouvelle, die is onderverdeeld in internationale districten op basis van de landen die deelnamen aan de heerschappij toen de stad een internationale zone was.

Privétransfer tussen Tanger en Asilah

7. Privétransfer tussen Tanger en Asilah

Ontmoet uw chauffeur op de door u gewenste ophaallocatie in Tanger of Asilah. Reis met een moderne, comfortabele auto naar uw bestemming. Als u opgehaald moet worden van het vliegveld, wacht uw chauffeur in de uitgangshal met een bordje met uw naam erop. Uw chauffeur houdt uw vluchtaankomst actief in de gaten, in geval van vertraging. Geniet van een ontspannende reis van 1 uur tussen beide steden. Geef het adres op waar u in beide steden wilt worden afgezet en kom veilig aan. Uw bestemmingen in Tanger of Asilah kunnen elk adres in de stad of een luchthaven zijn.

Van Vejer & Tarifa, 2-daagse Tanger, Asilah, Chefchaouen

8. Van Vejer & Tarifa, 2-daagse Tanger, Asilah, Chefchaouen

Vaar over de Straat van Gibraltar voor een onvergetelijke twee dagen waarin je Marokko verkent tijdens een privénachttour vanuit Sevilla. Bezoek het artistieke stadje Asilah en de prachtige witte straten van Chefchaouen, en er is altijd tijd om souvenirs te kopen in de legendarische souks en markten van Tanger. Dag één:Vertrek vanuit Vejer (of steden in de buurt) of Tarifa en reis in uw privéjeep naar Tarifa om aan boord van de snelle veerboot naar Tanger te gaan. Geniet van het uitzicht terwijl u terugkijkt op Europa en vooruitkijkt naar Afrika terwijl u de Straat van Gibraltar oversteekt. Aangekomen in Tanger bezoekt u de medina en de Kasbah, het Ibn Battouta Memory Exhibition Space Plaza, de Grote Moskee en de Souk. Als u Tanger verlaat, passeert u Kaap Spartel, het meest noordelijke punt van Afrika aan de Atlantische Oceaan, en de spectaculaire Cuevas de Hercules. Geniet van een lunch in Asilah, een culturele stad met straten versierd door schilders en graffitikunstenaars. Bezoek de Medina Marinera en het Portugese fort. Overnacht in Riad Asilah of iets dergelijks. Dag twee: Na het ontbijt ga je richting Chefchaouen, de betoverde Pueblo Azul, gesticht door de Vejeriego Sidi Ali Ibn Rashid uit liefde. Bezoek de stad met witte straten en geheime hoekjes en nadat je door de Cascades naar de Moskee van de Andalusiërs bent gegaan, zie je een prachtige zonsondergang achter de stad. Na het diner gaat u terug naar Tanger, waar u tijd heeft om te winkelen in de lokale soeks, voordat u de veerboot terugneemt naar Tarifa en met de auto naar Vejer of steden in de buurt gaat.

Tanger : Tanger naar Asilah of omgekeerd

9. Tanger : Tanger naar Asilah of omgekeerd

Onze chauffeurs zijn hoogopgeleide professionals die klanttevredenheid voorop stellen. Ze beschikken over uitstekende rijvaardigheid en hebben een diepgaand begrip van de routes om een vlotte en efficiënte reis te garanderen. Bovendien zijn ze welgemanierd, beleefd en staan ze altijd klaar om je te helpen met je bagage. Hun professionele houding en kennis maken hen tot betrouwbare gidsen die desgewenst tijdens uw reis waardevolle informatie en aanbevelingen kunnen geven. Om uw gemak verder te vergroten, bieden we een gratis hotspot-service. Hierdoor kunt u tijdens uw reis in contact blijven met uw vrienden en familie, zodat u belangrijke telefoontjes kunt plegen en uw reiservaringen in realtime kunt delen. We begrijpen het belang van verbonden blijven en onze hotspot-service.

Tanger en Asilah Full Day Tour vanuit Tanger

10. Tanger en Asilah Full Day Tour vanuit Tanger

Bekijk het beste dat Tanger en Asilah te bieden hebben tijdens een dagtour die geschiedenis en het heden combineert. Begin de tour in de haven of op een andere plaats naar keuze. Gedurende de eerste 1,5 uur maak je een panoramische tour door verschillende delen van het nieuwe Tanger, waarbij je de verschillende delen van verschillende gemeenschappen laat zien die in de stad woonden tijdens het internationale bestuur (1923-1956). Rijd vervolgens door woonwijken met hun honderden luxe woningen en paleizen en eindig bij Spartel Cape, een ontmoetingspunt van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Je gaat verder naar de grotten van Hercules voor een bezoek. Rijd vervolgens 45 minuten langs de Atlantische kust om bij het prachtige vissersdorpje Asilah te komen, waar u kunt genieten van een wandeling van een uur in de oude casbah die in de 15e eeuw door de Portugezen is gebouwd. Aan het einde heb je wat vrije tijd en ga je terug naar Tanger en bezoek je de markt, de souks en de medina, eindigend met een muntthee op het Socco Chico-plein. Loop terug naar de minibus of het busje en rijd terug naar de haven of naar het hotel, waar je tour eindigt.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Asilah

Alle activiteiten

23 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Asilah

Meer zien

Veelgestelde vragen over Asilah

Wat zijn de topattracties van Asilah?

De topattracties van Asilah zijn:

Andere activiteiten in Asilah

Wil je alle activiteiten in Asilah bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.